70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar yine.. çok gıcık oldum yaaa... sunum yapamadım bugun, hoca ben anlatayım sen haftaya sun dedı işimi gelmedı degıl ama dun yuruyus yapcaktık buraya gırcektim, olmadı.. neyse hayırlısı olsunn.. Hasrettt'in yatak odası takımına bayıldım.. şimdi ne guzel mobılyalar var yaa, bız saglam olsun dıye ozel yaptırmıstık, üniversıtedeyken yaptırmıstım ben salak gıbı koyu renk yaptırdım.. sonra da cıft kısılık oldu ıcın evıme aldım.. acık renk ne guzel olmuş yaa ferahh ohhh...

slm kizlar herkez iyidir insllh bugun esim bana gercektn ck kilo vermissin dedi ve dun halamlara gitmistik oda dediki gercektn ck sasirdim boyle gorunce nasil olmussun felan dedi ck mutlu oldum diyete basladigim ilk gunlerde ekmek yemiodum ama artik sabahlari kepekli yiyorum yemegimi degistiryorum normal yemeklerde yiyorum artk ama eskisi gibi deyil yani 1 porsiyon yerine yarim felan alistim gibi gece ck acikirsam iki uc sokum bisyeler atiom azgzima ustunede hemen bitki cayi cunku emziriyorum ve acliga ck gelemiorum bugun tam 4 hafta oldu iyi dayandim ben normalde 3.haftadan sonra pes ederdim ama buraya girip okuyunca rahatliom iyiki varsiniz xx

afiyet olsuun ama sabah azmi acaba :26:
saol canım..3 hurma yiyip arkasınada 2 bardak su içince öğleye kadar toktutuyor.hurmanın bağırsak çalıştırıcı özelliğide war..hurma çok doyurucu gerçekten ondan yetti canım bana

kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
aynen benimde canım ya..ben zaten su içemiyorum artık kendimi zorluyorum oda yarım litre anca..onuda içiyorum doğru tuwalete..:44::44:
Bugün benim menü de bozuldu maalesef, arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim pasta yedim

Yine de çok iyisin canım, tekrardan hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın, Antalya'da mıydın öyle hatırlıyorum?
saol canım inşallah..ewet antalyadaydım sende mi?antalyalıydın..hawalarda sıcak..yaz geldi ay sonuna 60 olsam iyi olacak..:18::18:
78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
hoşgeldin canım...

kızlar dün giremedim bildirimde yapamadım doğal olarak ama mazeretim var hastanedeydim ve akşama misafir vardı geçti biliorum ama ben yinede bildirim yapayım

başlangıç:76
bu hafta:75
hedef:60

aklıma gelmişken menümüde yazayım sonra unuturum
sabah: az sütle nesfit (7yk kadar)
ara: yok temizlik yaparken kaldı
öğlen: 1 parça ev yapımı pizza yedim
ara: elma
akşam: öğlen pizza yediğim için ceza olarak sadece salata yicem

merhaba canım, bravo sana demek kı başarıyorsun.. ben de emzırıyorum ama artık açlık falan hıssetmıyorum oyle.. iş yerınde bıle sutumu sagıyorum ve devamlı su ıcıyorum her hafta mutlaka 100 gram bıle olsa kılo verıyorum.. emınım 1 sene sonunda normal kılomuza ulaşacagız.. sabırlar dılıyorum..

canım nesfıt ıcın 2 kaşık yogurda 2 kaşık nesfıt dıyorlar, yanı en azından ben dıyetısyenıme sordum ve oyle dedı.. 2 yemek kasıgı nesfıt 1 dılım ekmeğe deger.. bence cok yemıssın, bugun bıraz karbonhıdratın kaçmış.. işlenmiş et de yememeye çalış salam sosıs gıbı seylerden vazgecmek gerek.. ben cok hafıfledım yaşam tarzım degstı resmen..

hadi canım ya ben bilmiodum bunu öğrendiğim çok iyi oldu pizzada sucuk salam vb. yoktu ama dediğin gibi bugün kaçmış resmen bilmeden pizza bilerek ama nesfite çok şaşırdım çünkü hep öle yiodum

hadi canım ya ben bilmiodum bunu öğrendiğim çok iyi oldu pizzada sucuk salam vb. yoktu ama dediğin gibi bugün kaçmış resmen bilmeden pizza bilerek ama nesfite çok şaşırdım çünkü hep öle yiodum

ben gecen hafta sordum dıyetısyenıme.. dedım işe gıderken en azından pratık bır sey olarak yıyebılır mıyım dıye, 2 kaşık deyınce şaşırdım.. kahvaltıda 2 dılım ekmegım var yanı 4 kaşık koyuyorum.. ama haftada 3 gun yıyebılırsın sadece dedı, o da var.. proteınlı kahvaltı onerılıyor..

anladım canım çok saol bilgilendirdiğin için dediğin gibi bende pratik olduğu için hemen onu yiodum kahvaltı yapmak daha mantıklı

öyle yerlere gidince göbek çıkıyor ya çok iyi anlıyorum seni
bi kaç gün suyu arttır gider
sınava üzülmem ya neredeyse hiç çalışmadım hakettim ben bunu
listeyi de hemen hallediyorum bakalım genel olarak ne dencek

olsun canim sIkma canini bidahakine sallamadan gecersin

sıkmıyorum tatlım benim bi dahakine çalışcaz artık napalım

ne demek efendim görevimiz
listede olmamana hiç göz yumar mıyım kaptım aldım hemen bildirimini
bu arada geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir :26:

arkadaşlaaarrr
şu liste işini tekrar cumaya alalım diyoruz siz ne diyorsunuz :26:
yani insan ister istemez haftasonu kaçamak yapıyor
ben geçen hafta çarşamba-perşembe gibi pazartesiden daha zayıftım mesela :26:
eğer genel olarak kabul edilirse tekrar cuma günlerine alalım bildirim işini.
herkes düşüncesini yazarsa iyi olur canlarım kimsenin fikrini almadan değiştirmeyelim diyorum :26:

ama ben de hafta haftasonu tutabılıyorum kendımı bu sayede.. kaçırmıyorum daa.. ama sız bılırsınız; sonucta ben de cuma500 gram verdıysem pazartesı 300 oluyor ama maksat burda bırıncı cıkmak degıl, kendımız ıcın cabalamak.. cumaa az cıkan pazartesi de 100 gram da olsa verır ve dıyetıne devam ederse mutlaka dıger pazartesıye kadar yıne kılo verır.. bu topıkte gozume carpan en buyuk hata şudur: DIYETINI BOZAN BIR BOZIYOR PİR BOZUYOR.. bugun bozdum yarın ola devam yok yani..

selam

bugün ki menüm

sabah: bir bardak sıcak su

kahvaltı: bir yemek kasıgı lor peynir, domates salatalık, bir zeytin, bir çay kaşıgı reçel, bir dilim ekmek şekersiz çay

ara: yarım elma 10 tane beyaz leblebi

öğle: 4 kasık bezelye yemeği,salata yoğurt

ara: bir elma, bir küçük kabak pidesi:18:

aksam: 4 kasık sebze yemegi yogurt tursu

ara:yeşil çay,
şekersiz türk kahvesi

ek:3 litre su,40dk yürüyüş,30 dk pilates

ama ama ama ben yokum özel mesajla bildirim yapmıştım sanırım bildirim için yanlış yeri kullanmışım :/

gelelim bugünkü menüme :
sabah çeyrek omlet tam buğday ekmeği ve peynir aa çayıda unutmamak lazım
ara 49 kalorilik diyet çikolata ki bu diyet listemde var hergün 1 tane yiyorum sakın kızmayın bana hanımlar
öğlen tam buğday ekmeğinde peynirli sandwiç
ara öğünde 1 tanecik kruvasan yedim sanırım bu biraz fazla oldu
akşam yemeğindede 2 küçük kabak dolması ve yoğurt hanımlar

insllh cnm38 beden bir kot tuniyim var o hic olmuyodu bana simdi giyebiliyorum ama biraz daha en azindan alt 38 ust 36 olsun
bende sana ve burdaki herkeze sabirlar diliorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…