Benim 1 litrelik sürahim var, aşçımız akşama kadar taşıyo bana suyu, 2-3 sürahi bitiyo sanırım.haklısın canım yeşil çayımı düzenli içiyorum seviyorum da suyu düzene sokmaya çalışıyorum şu saate kadar 8 bardak içtim
Benim 1 litrelik sürahim var, aşçımız akşama kadar taşıyo bana suyu, 2-3 sürahi bitiyo sanırım.
Su çok önemli diyette, olmazsa olmaz yaniii.Bende sürahi aldım mutfak üst katta olunca aşçı damacanayı aşağı indirdiama ne kadar içtiğimi bilmek için yinede sürahiye koyuyorum.
saol canım..3 hurma yiyip arkasınada 2 bardak su içince öğleye kadar toktutuyor.hurmanın bağırsak çalıştırıcı özelliğide war..hurma çok doyurucu gerçekten ondan yetti canım banaafiyet olsuun ama sabah azmi acaba :26:
olsun yinede gel arada da olsa
girerimgün içerisinde suzim ama fazla kalamamişte..bu hafta bildirim yapmayıda unutmam inşallah..
hadi bakalim sen 60i gör bende 70i göreyim bu ay sonuna kadar :13:
inşallah tatlım..bu sefer göreceğim.az önce tartıya çıktım çok mutlu oldum hemde çoookk..
:
aynen benimde canım ya..ben zaten su içemiyorum artık kendimi zorluyorum oda yarım litre anca..onuda içiyorum doğru tuwalete..:44::44:kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
Bugün benim menü de bozuldu maalesef, arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim pasta yedim
saol canım inşallah..ewet antalyadaydım sende mi?antalyalıydın..hawalarda sıcak..yaz geldi ay sonuna 60 olsam iyi olacak..:18::18:Yine de çok iyisin canım, tekrardan hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın, Antalya'da mıydın öyle hatırlıyorum?
hoşgeldin canım...78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
slm kizlar herkez iyidir insllh bugun esim bana gercektn ck kilo vermissin dedi ve dun halamlara gitmistik oda dediki gercektn ck sasirdim boyle gorunce nasil olmussun felan dedi ck mutlu oldum diyete basladigim ilk gunlerde ekmek yemiodum ama artik sabahlari kepekli yiyorum yemegimi degistiryorum normal yemeklerde yiyorum artk ama eskisi gibi deyil yani 1 porsiyon yerine yarim felan alistim gibi gece ck acikirsam iki uc sokum bisyeler atiom azgzima ustunede hemen bitki cayi cunku emziriyorum ve acliga ck gelemiorum bugun tam 4 hafta oldu iyi dayandim ben normalde 3.haftadan sonra pes ederdim ama buraya girip okuyunca rahatliom iyiki varsiniz xx
kızlar dün giremedim bildirimde yapamadım doğal olarak ama mazeretim var hastanedeydim ve akşama misafir vardı geçti biliorum ama ben yinede bildirim yapayım
başlangıç:76
bu hafta:75
hedef:60
aklıma gelmişken menümüde yazayım sonra unuturum
sabah: az sütle nesfit (7yk kadar)
ara: yok temizlik yaparken kaldı
öğlen: 1 parça ev yapımı pizza yedim
ara: elma
akşam: öğlen pizza yediğim için ceza olarak sadece salata yicem
merhaba canım, bravo sana demek kı başarıyorsun.. ben de emzırıyorum ama artık açlık falan hıssetmıyorum oyle.. iş yerınde bıle sutumu sagıyorum ve devamlı su ıcıyorum her hafta mutlaka 100 gram bıle olsa kılo verıyorum.. emınım 1 sene sonunda normal kılomuza ulaşacagız.. sabırlar dılıyorum..
canım nesfıt ıcın 2 kaşık yogurda 2 kaşık nesfıt dıyorlar, yanı en azından ben dıyetısyenıme sordum ve oyle dedı.. 2 yemek kasıgı nesfıt 1 dılım ekmeğe deger.. bence cok yemıssın, bugun bıraz karbonhıdratın kaçmış.. işlenmiş et de yememeye çalış salam sosıs gıbı seylerden vazgecmek gerek.. ben cok hafıfledım yaşam tarzım degstı resmen..
hadi canım ya ben bilmiodum bunu öğrendiğim çok iyi oldu pizzada sucuk salam vb. yoktu ama dediğin gibi bugün kaçmış resmen bilmeden pizza bilerek ama nesfite çok şaşırdım çünkü hep öle yiodum
ben gecen hafta sordum dıyetısyenıme.. dedım işe gıderken en azından pratık bır sey olarak yıyebılır mıyım dıye, 2 kaşık deyınce şaşırdım.. kahvaltıda 2 dılım ekmegım var yanı 4 kaşık koyuyorum.. ama haftada 3 gun yıyebılırsın sadece dedı, o da var.. proteınlı kahvaltı onerılıyor..
Teşekkür ederim canım, göbek çıkmış yaaa
Bu arada liste işini tekrar cumaya almak için oylamaya mı sunsak, düzenim bozuldu böyle, ben hiç adapte olamadım.
Sınavın için de üzülme bakalım, bir dahaya sıkı çalışıp geçersin.
olsun canim sIkma canini bidahakine sallamadan gecersin
saol canım ellerine emeğine sağlık
ben sana yük olmasın diye inan mesaj atmadım
ama sen genede burdan bulup yazmışsın
canımsın tekrar teşekkürler
balkaymak ve rose çok pis kıskandım sizi
tebrik ederim beybiler
kilo alan o iki kişiyide esefle kınıyorumşişkolarrrrr
8 NİSAN 2013 TARİHLİ BİLDİRİM LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] turkuazsuay [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77,8 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 6,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 18,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
eveettt bi haftamızın birincileri balkaymakim ve rosewind olmuştur
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız BenSuzi, 0menekse0, handelevent, kediyekafatutanfare, azerii'ye hoşgeldiniz diyoruz
haftaya bildirim yaptığınız takdirde listede olacaksınızdır
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
daha güzel listelerle görüşmek dileğiyle...
esen kalın
merhaba canım, bravo sana demek kı başarıyorsun.. ben de emzırıyorum ama artık açlık falan hıssetmıyorum oyle.. iş yerınde bıle sutumu sagıyorum ve devamlı su ıcıyorum her hafta mutlaka 100 gram bıle olsa kılo verıyorum.. emınım 1 sene sonunda normal kılomuza ulaşacagız.. sabırlar dılıyorum..
canım nesfıt ıcın 2 kaşık yogurda 2 kaşık nesfıt dıyorlar, yanı en azından ben dıyetısyenıme sordum ve oyle dedı.. 2 yemek kasıgı nesfıt 1 dılım ekmeğe deger.. bence cok yemıssın, bugun bıraz karbonhıdratın kaçmış.. işlenmiş et de yememeye çalış salam sosıs gıbı seylerden vazgecmek gerek.. ben cok hafıfledım yaşam tarzım degstı resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?