70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bacılarr
nasıl gidiyor bakeemm
fadimeee nasılsın sanada günaydın
Günaydın canım

Günaydın canikom

Bu yeter mi şişko Ballı???

İyi olmana sevindim. Evet fotoları internete koymaya alerjisi var kocişin, face bile istemiyor aslında da çaktırma işte Yoğunluk için şimdiden kolay gelsin diyorum, yeme içmeyi kaçırma da gerisi önemli değil.
Kendim için de evet bünyem iyi şaşırmış aslında artı bekliyordum, çay molalarında otelde pasta-börek ve yemekte de tatlı yedim yani, hafta sonu da evde yaptım bişeyler, annemler geldi yine yedim, gerçekten çok mutluyum çünkü sabah 61,7 gördüm, inşallah devamı gelir.Biz de seni seviyoruz ayrıcana, muhabbete katılan çok arkadaşımız yok biliyorsun, o yüzden sakın bir yerlere kaybolayım deme, yenilere kednizi tanıtın diyoz yok kimseden ses, neyse bakalım.
Yürüyüş olayı bende de yalan oldu ya, saatler alınınca imkanım kalmadı:26::26:

merhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
Hoşgeldin canım.

Günaydın canım,
İnşallah 63 ü görürsün cumaya, bugün burda da rüzgarlı ama güneşli bir hava var, ve de soğuk. Neyse yaz gelsin dicem ama yaz gelince de bugünleri arayacağız. Cuma olması bizler için iyi olacak sanırım.

bugün hiç olmadı zaten canım kociş pasta getirmiş uzun zamandır canım çekiyordu zaten daldık valla
ohhhhh afıyet olsun.. bugun toplarsın sen hemencık..
Migrosta var o şekersi çıkodan dun gordum
cuma olsun o zaman bana fark etmez dıyelım.. ama bır daha degıstırmeyelım yaw.. annaa bı oyle bı boyle.. pazartesı zaten okuldayım bılıdrım yapamıyorum..
gunaydınlarrr...
gunaydın kaymakcımm.. afıyet olsun bugun karbonhıdratını kes toplarsın..
günaydın mınecım, sabıt kılonu atmışsın hadı hayırlısı
madem hava guzel senın yuruyus gunun o zaman, ama toplantın varmış
duyguuuu
günaydın tatlımmişlerini halledebildinmi,özlettin kendini
gunaydınlar yahuu... haftasonu ders çalıştım hp ondan aktıf olamadım.. malum ptesı salı da derslerım vardı.. haftaya da vizelerde gorevlıyım pofofofo.. yavaş yavaş işe dönüyorum cok can sıkıcı.. evde ıyıydım ben..

Allah kolaylık versin,izinden sonra işe dönmekte zor oluyo tabii,alışırsın canım
günaydın

günaydin canim
sevindim
insallah görürsün canim
bizim havalar yine kötüü
ben akdenizdeyim ya canım buraların en güzel havası buaralar olur
yazında hiç çekilmez
nem yağış yapış
bende sömestrda öyle olmuştum kayınvalideler vardı yedim yedim baktım 63.1im ama yemeler devam edince kilolar geldi
aman sen dikkat et
ben burayı bırakmam canım
haftasonu evde olunca giremiyorum
okuldada bazen yoğunluk oluyor işte
işlere ara verince dinlenirken burayı okuyorum

buarada yazda gelmesin yaaa çok nem oluyor insan bunalıyor
en güzel havalar şimdilerde olur
günaydın mınecım, sabıt kılonu atmışsın hadı hayırlısı

madem hava guzel senın yuruyus gunun o zaman, ama toplantın varmış
haftaya müfettiş gelecekmiş
acil durum toplantısı :26:

süper olurdu valla hepbirlikte

ha şölee sakın kaçırma bak cuma olmuş tartı günüde
şurda 2 gün kaldı

Nesli hasta olmuş, yatıyo herhalde evde, nane-limon kaynatak mı bacım, gelek mi yanına, Allah acil şifalar versin.
saol bacım iyiyim hamd olsun

karşı taraftan övgüler duyunca dahada hırslanıyor insan
yola devam güzelim

saol canım bana uyar şekerim pazarteside cumada farketmez
siz neticelendirin

günaydın bacılarr
nasıl gidiyor bakeemm
bu hafta artı gelmicek değilmi gülannem ortişim yoksa o saçlarını topikde sürücem

bu misafir olayı gerçekten fazla kilo aldırıyor
ister istemez yiyoz

iyiyim canım çok saol
merhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
katıl bize hayatını çıtıt yaşa

inşallah göreceğiz canım bakalım hayırlısıyla

günaydin kizlar
merak etme akrebe yılana kalmadan çoktan açlıktan kaçıp gitmiş oluruz off hava ne kadar sıcak ben donuyorum ya kaç gündür spor yapamadım.kafam kalkmıyo valla.
nereye kacacagiz issiz adada :18:
kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
hic sorma bende bendemi problem var diyordum

Bugün benim menü de bozuldu maalesef, arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim pasta yedim
arkadas icin cig tavuk bile yenir derler napalim
78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
hosgeldin canim aramiza
haftaya güzel hazirlanir yaparsin sunumunu canim benimde oturma odasinin boyasi koyu boguluyorum sankim acik renk istiyorum bende simdi
güzel bir duygu tebrikler canim zayiflamissin desinler en mutlu kadin ben olurum
merak ettim bak simdi tarti ne gösterdi

bende cuma isterim kac senedir alisdim herhalde pazartesi tuhafima gidiyor
insllh cnm38 beden bir kot tuniyim var o hic olmuyodu bana simdi giyebiliyorum ama biraz daha en azindan alt 38 ust 36 olsun
bende sana ve burdaki herkeze sabirlar diliorum cnm

makarna yemek istiyorsan öglen ye canim aksam vucut onu egritemiyor depoluyor
isyerinden mi giremiyor acaba dilek :26:
günaydın bacılarr
nasıl gidiyor bakeemm
sen nasil oldun disinden iyilesdinmi canim
göbüslerine hic dikkat etmemisdim kardesim fatmagül de fatmagül deyip duruyor fatmagüle dikkat ediyorum gecen hafta sivilci cikmisdin kizin yüzünde göbeklerine bi bakayim
dünde öyle dedin bak ben iiyi gidiyorum benden söylemesi bugün yine eksi gördüm tartida

hosgeldin canim
ay dün facede kekini gördüm minem agzim sulandi hemen kapattim telefonu

günaydın neslimm
inşallah - olcam bu hafta kendime söz verdim
sen nasıl oldun rahatsızdın
tartı günü kesin cumamı
bencede cuma en iyisi

slm bende aranıza katılmak istiyorum vermem gereken 10 kilo var diyete başladım sizlerle beraber bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum boyum 161 kilom şuan 75 65 kilo olmak istiyorummm

Bakma sen onlara, iyi değil o kek, tuzlu tuzluBallıyı ez geç bu hafta o yemiş de yemiş

selam kızlarrrr
bir dakika çamaşırları asıp geleyim
Günaydın bacım,
As da gel bakem çamaşırlarını

günaydınlaaar suzim günaydınlaaarr
bugün daha iyiyim,dün ilaçlarımda bitti, Allah razı olsun canım benimm

selam kızlarrrr
kolaygelsin tatlım çabuk gel olurmu

hoşgeldin canım

hoşbulduk aranızda çok güzel bi iletişim var bende sizlerle zayıflama yolunda ilerlemek istiyorum

yok :18:dün kaciriyordum da sen geldin aklima kacirirmiyim hic neslim
selam kızlarrrr
banada gel
hosgeldin canim
Bakma sen onlara, iyi değil o kek, tuzlu tuzluBallıyı ez geç bu hafta o yemiş de yemiş

Günaydın bacım,
As da gel bakem çamaşırlarını
tartida ne gördüm fadimecim söylim sana 73.4 74.5 idin pazartesi cok mutluyum cok sizin yaninizda egriyip bitiyorum size
günaydınlaaar suzim günaydınlaaarr
bugün daha iyiyim,dün ilaçlarımda bitti, Allah razı olsun canım benimm

kolaygelsin tatlım çabuk gel olurmu

hoşgeldin canım
aman iyi ol tatlim sevindim

inşallah göreceğiz canım bakalım hayırlısıyla
inşallah
ay dün facede kekini gördüm minem agzim sulandi hemen kapattim telefonu

selam kızlarrrr
benimde çamaşır yığıldı gece yağmur yağıyor ikigündür onun için akşam yıkayamıyorum :26:
hoşbulduk aranızda çok güzel bi iletişim var bende sizlerle zayıflama yolunda ilerlemek istiyorum

hoşgeldin sende katıl muhabbetimize

Çok sevindim canım, sakın bozma, cumaya ne kaldı şurda

kızlar öğlene bulgurlu ıspanağım var yanındada yoğurdum
aşağıda kantinde çorbada varmış
sizce çorba içeyimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…