günaydın balkaymak
hoşgeldin canım
günaydın mine
Günaydın canımgünaydın bacılarr
nasıl gidiyor bakeemm
fadimeee nasılsın sanada günaydın
Günaydın canikomdolunay etkilormus canim :26:
11 yada 14 nisandi yanilmiyorsam kurtuluyormusuz bundan
hakkinda hayirlisi canim
oyy canimmm
canim kendin yaparsan sekersiz yaparsin
ay suziim survivor daki kizlarin nasil göbüsöeri icine cökmüs süper yaa
canim bende öyle iceyim direk wc deyim o yüzden disaridayken icmiyorum
olmamis canim
sabah nutella
makarna
yesil cay icemiyorum ben yaaaaaa :84:
bende yapmiyorum canim yaparsam löööppp yutuyorum :26: tutamiyorum kendimi :26:
hosgeldiin
devammm
kac kiloile basadin simdi kacsin canim?
afiyet olsuun
canim aksam toparlamisiin
ama kizlar söyledi nesfit fazlaymis o konuda bilgim yok :44:
ben yemiyorum cünkü beni tok tutmuyor
benim icin fark etmez canim
güzel bence canim
canim bence olmamis :26:
öglen ekmek ara kuruvasan aksam dolma bunlar olmamis
kuruvasan coook yagli biliyorsundur
canim bence iyi ama makarnayi cok istiyorsan 2 3 kasik ye istersen
günaydin caniimm
evet mine gelmemis insallah hersey yolundadir :26:
günaydiiiiiiiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
kizlar dün bütüün gün dikkat ettim
ama tam sofra hazirliyorum caaat kapi misafir geldii
cayin yaninda birseyler cikarinca bende yuttuummm
yazik yani en üzüldügüm sey bu
bütün gün dikkat et sonra ye
neyse bugün toparlarim insallah
İyi olmana sevindim. Evet fotoları internete koymaya alerjisi var kocişin, face bile istemiyor aslında da çaktırma işte
ip perdeyi bende çok düşündüm kızımın odasına ama dışardan görünürmü diye cesaret edemedim
bugün hava çok güzel giydim beyazları geldim okula
bencede abartmışlar
zaten toplamı 800ü geçiyor
acaba toplamımı 750 demişler sadece kursmu
ben ben ben
niye kaldırıyorsun fotoları, öncedende görememiştim seni
kocişinmi kızıyor kıııııız
ben haftanın 2-3 günü yürümeye çalışıyorum
yürüyemediğim günlerde evde karın ve bacak egzersizi yapıyorum
geçmiş olsun canım
bugün nasılsın :26:
süper olur vallaaa
hem kafamız dağılır hemde zayıflarız
öğrencimisin canım? hoşgeldin demişmiydim sana unuttum :26: demediysem hoşgeldin
kek yapmadım bugün ama gün vardı orda yedim :26:
herzaman planlar tutmuyor işte bende dün yürüyemedim günümüz vardı
bugünde yürüyemiycem toplantımız var
ayy bu okul çok etkinlikli kendime zaman ayıramıyorum
bende katılıyorum canım sana
pzartesi fikri başta güzel gelmişti
ama haftasonu kendimi dizginleyemeyince pazartesi tartılmak motivasyonumu bozuyor
pazartesi hep artı çıkıyorum salı daha iyi sonuç alıyorum
onun içinde bildirimde bile bulunmuyorum
canım haklısın maksat birinci çıkmak değil zaten cuma olsun diyenlerin içinde öyle bir azimde yok sanırım
sadece motivasyonumuzu etkiliyor
haftasonu kaçırsakta en azından pazartesi tekrar sil baştan başlıyoruz
ama pzartesi tartılınca benden adam olmaz deyip yiyebiliyoruz
gerçi ben bildirimde bulunmayınca toparlıyorum ama motivasyonumu etkiliyor açıkcası
şok etmişsin işte bünyeni
canım iyiyim bisorun yok
dün okul çok yoğundu odamda oturamadım bile
çıkıştada gün vardı
akşam evde okudum ama alıntıları cevaplayamadım öyle oluncada selam yazamıyorum önce geçmişi okuyorum
öyle işte
herşey yolunda canım çok sağol
kızlar sizi seviyorum merak edilmekte güzelmiş teşekkür ederim mutlu ettiniz beni
toparlarsın canım bikere bozduk diye salmamak lazım
hergün yeni bir gün
günaydın buarada
Hoşgeldin canım.merhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
Günaydın canım,günaydın kızlar
haftasonu gelen artılardan sonunda kurtuldum
63,8 yapıştı buseferde
bakalım cumaya aşağısını görebilecekmiyim
burda tartı günü değişmesede ben cumaları dikkate alıyorum
bugün hava güzel bende mutluyum
hergün bitoz bulutu vardı gece yağmur yağdı sildi süpürdü hepsini
ohhhhh afıyet olsun.. bugun toplarsın sen hemencık..bugün hiç olmadı zaten canım kociş pasta getirmiş uzun zamandır canım çekiyordu zaten daldık valla
Migrosta var o şekersi çıkodan dun gordumha anladim cnm yok benim dediklerim farkli oluyo ama bitteri bende gecenlerde yemistim normalde ben cikolata delisiyim ama malum kilolar artk idare etcezkilo acisindan sakincali olmiycagindan emin olsam her gun ara olarak bende yemek isterim bitter ciko
cuma olsun o zaman bana fark etmez dıyelım.. ama bır daha degıstırmeyelım yaw.. annaa bı oyle bı boyle.. pazartesı zaten okuldayım bılıdrım yapamıyorum..Evet canım Antalya'dayım. Ben seni hatırlıyorum geçen seneden. Ben de hala buradayım.
7 kaşık nesfit çok fazla, ben kaseye yapıyorum 3-4 kaşık ancadır sanırım.
Ne enteresandır ki kilom da 1 kg. eksilme var, hala anlayabilmiş değilim:26::26:
Ben cuma olsun diyorum.
Ben burdayım canikom, bir bozdum pir bozmuyorum, bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
pastadan yemedein mi canım, merak ettim?
Bir de öğle yok, makarnayı sossuz ve çok az yağlı olmak koşuluyla öğlenleri yiyebilirsin, akşam pek önerilmiyor.
Tekrar cuma olmasını istiyoruz.
Neyse düzeltirsin canım, arada oluyor öyle vakalar, sonraki günlerde dengelemek önemli olan.
gunaydınlarrr...Kızlarrrr günaydın
Güzel bir gün olsun inşallah.
Ben o kadar yeme içmeme rağmen eksideyim, çok şaşkınım. Neyse yine de beslenmeye dikkat ediyorum, dengelemeye çalışıyorum.
İnşallah hep böyle gider.
Bu arada dünden beri Mine 'yi merak ediyorum, akşam da gelmemiş????
Dilek zaten kayıp, kaçaklar gelin artıkım, şişko kalacanız yoksam
gunaydın kaymakcımm.. afıyet olsun bugun karbonhıdratını kes toplarsın..günaydiiiiiiiiiinnn
günaydın mınecım, sabıt kılonu atmışsın hadı hayırlısı
ama haftasonu kendimi dizginleyemeyince pazartesi tartılmak motivasyonumu bozuyor
canım haklısın maksat birinci çıkmak değil zaten cuma olsun diyenlerin içinde öyle bir azimde yok sanırım
gerçi ben bildirimde bulunmayınca toparlıyorum ama motivasyonumu etkiliyor açıkcası
madem hava guzel senın yuruyus gunun o zaman, ama toplantın varmışgünaydın kızlar
63,8 yapıştı buseferde
gunaydınlar yahuu... haftasonu ders çalıştım hp ondan aktıf olamadım.. malum ptesı salı da derslerım vardı.. haftaya da vizelerde gorevlıyım pofofofo.. yavaş yavaş işe dönüyorum cok can sıkıcı.. evde ıyıydım ben..duyguuuu
günaydın tatlımmişlerini halledebildinmi,özlettin kendini
Allah kolaylık versin,izinden sonra işe dönmekte zor oluyo tabii,alışırsın canımohhhhh afıyet olsun.. bugun toplarsın sen hemencık..
Migrosta var o şekersi çıkodan dun gordum
cuma olsun o zaman bana fark etmez dıyelım.. ama bır daha degıstırmeyelım yaw.. annaa bı oyle bı boyle.. pazartesı zaten okuldayım bılıdrım yapamıyorum..
gunaydınlarrr...
gunaydın kaymakcımm.. afıyet olsun bugun karbonhıdratını kes toplarsın..
günaydın mınecım, sabıt kılonu atmışsın hadı hayırlısı
madem hava guzel senın yuruyus gunun o zaman, ama toplantın varmış
gunaydınlar yahuu... haftasonu ders çalıştım hp ondan aktıf olamadım.. malum ptesı salı da derslerım vardı.. haftaya da vizelerde gorevlıyım pofofofo.. yavaş yavaş işe dönüyorum cok can sıkıcı.. evde ıyıydım ben..
günaydınGünaydınnn
ben akdenizdeyim ya canım buraların en güzel havası buaralar olurgünaydin canim
sevindim
insallah görürsün canim
bizim havalar yine kötüü
bende sömestrda öyle olmuştum kayınvalideler vardı yedim yedim baktım 63.1im ama yemeler devam edince kilolar geldiİyi olmana sevindim. Evet fotoları internete koymaya alerjisi var kocişin, face bile istemiyor aslında da çaktırma işteYoğunluk için şimdiden kolay gelsin diyorum, yeme içmeyi kaçırma da gerisi önemli değil.
Kendim için de evet bünyem iyi şaşırmış aslında artı bekliyordum, çay molalarında otelde pasta-börek ve yemekte de tatlı yedim yani, hafta sonu da evde yaptım bişeyler, annemler geldi yine yedim, gerçekten çok mutluyum çünkü sabah 61,7 gördüm, inşallah devamı gelir.Biz de seni seviyoruz ayrıcana, muhabbete katılan çok arkadaşımız yok biliyorsun, o yüzden sakın bir yerlere kaybolayım deme, yenilere kednizi tanıtın diyoz yok kimseden ses, neyse bakalım.
Yürüyüş olayı bende de yalan oldu ya, saatler alınınca imkanım kalmadı:26::26:
Günaydın canım,
İnşallah 63 ü görürsün cumaya, bugün burda da rüzgarlı ama güneşli bir hava var, ve de soğuk. Neyse yaz gelsin dicem ama yaz gelince de bugünleri arayacağız. Cuma olması bizler için iyi olacak sanırım.
haftaya müfettiş gelecekmişgünaydın mınecım, sabıt kılonu atmışsın hadı hayırlısı
madem hava guzel senın yuruyus gunun o zaman, ama toplantın varmış
süper olurdu valla hepbirliktebu diyet işinden sanırım nedense son 1 haftadır herşeye ağlar oldum.eve sığamıorum bi türlü.buraya gelince morelimdüzeliyo.ortada hiç bişeyde yok.bugun hava çok güzel keşke hep beraaber böyle bol yeşillikli biyerde zayıflama kampınA falan gitsek eğlensek hepimiz manken gibi geri dönsek
ha şölee sakın kaçırma bak cuma olmuş tartı günüdeolsun yinede gel arada da olsa
hadi bakalim sen 60i gör bende 70i göreyim bu ay sonuna kadar :13:
kiz bana valla neslim ye beniben sana hic kizmam istedigini söyle yap belki aklim basima gelir
yine siskoyu bana kakaladin gerci ikizlerim okadar varmidir senin altda kaldigin atak
hicde bile bozuk degilhosgeldin nese kaynagim cancasim cigerim
ye sen ye tombil olben manken olcem
sanada gecmis olsun canim insallah gelirde rahatlarsin :26:
Dilekkk nerdesin canım, yine kaçtın, yaz geliyor ama bak böyle olmuyor, cezan büyük olacak, çabuk aramıza dön, yoksagelecek sana, hıııı Yine çikolara daldın demi, çıkamıyon , gel kız gel dövmicem bak söz sevecem Dilek gelemez kiiiiiiiiiii
saol bacım iyiyim hamd olsunNesli hasta olmuş, yatıyo herhalde evde, nane-limon kaynatak mı bacım, gelek mi yanına, Allah acil şifalar versin.
slm kizlar herkez iyidir insllh bugun esim bana gercektn ck kilo vermissin dedi ve dun halamlara gitmistik oda dediki gercektn ck sasirdim boyle gorunce nasil olmussun felan dedi ck mutlu oldum diyete basladigim ilk gunlerde ekmek yemiodum ama artik sabahlari kepekli yiyorum yemegimi degistiryorum normal yemeklerde yiyorum artk ama eskisi gibi deyil yani 1 porsiyon yerine yarim felan alistim gibi gece ck acikirsam iki uc sokum bisyeler atiom azgzima ustunede hemen bitki cayi cunku emziriyorum ve acliga ck gelemiorum bugun tam 4 hafta oldu iyi dayandim ben normalde 3.haftadan sonra pes ederdim ama buraya girip okuyunca rahatliom iyiki varsiniz xx
öyle yerlere gidince göbek çıkıyor ya çok iyi anlıyorum seni
bi kaç gün suyu arttır gider
sınava üzülmem ya neredeyse hiç çalışmadım hakettim ben bunu
listeyi de hemen hallediyorum bakalım genel olarak ne dencek
sıkmıyorum tatlım benimbi dahakine çalışcaz artık napalım
ne demek efendim görevimiz
listede olmamana hiç göz yumar mıyım kaptım aldım hemen bildirimini
bu arada geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir :26:
saol canımarkadaşlaaarrr
şu liste işini tekrar cumaya alalım diyoruz siz ne diyorsunuz :26:
yani insan ister istemez haftasonu kaçamak yapıyor
ben geçen hafta çarşamba-perşembe gibi pazartesiden daha zayıftım mesela :26:
eğer genel olarak kabul edilirse tekrar cuma günlerine alalım bildirim işini.
herkes düşüncesini yazarsa iyi olur canlarım kimsenin fikrini almadan değiştirmeyelim diyorum :26:
bu hafta artı gelmicek değilmi gülannem ortişim yoksa o saçlarını topikde sürücemgünaydın bacılarr
nasıl gidiyor bakeemm
bu misafir olayı gerçekten fazla kilo aldırıyorgünaydiiiiiiiiiinnn
iyiyim canım çok saol
ip perdeyi bende çok düşündüm kızımın odasına ama dışardan görünürmü diye cesaret edemedim
bugün hava çok güzel giydim beyazları geldim okula
bencede abartmışlar
zaten toplamı 800ü geçiyor
acaba toplamımı 750 demişler sadece kursmu
ben ben ben
niye kaldırıyorsun fotoları, öncedende görememiştim seni
kocişinmi kızıyor kıııııız
ben haftanın 2-3 günü yürümeye çalışıyorum
yürüyemediğim günlerde evde karın ve bacak egzersizi yapıyorum
geçmiş olsun canım
bugün nasılsın :26:
süper olur vallaaa
hem kafamız dağılır hemde zayıflarız
öğrencimisin canım? hoşgeldin demişmiydim sana unuttum :26: demediysem hoşgeldin
kek yapmadım bugün ama gün vardı orda yedim :26:
şok etmişsin işte bünyeni
canım iyiyim bisorun yok
dün okul çok yoğundu odamda oturamadım bile
çıkıştada gün vardı
akşam evde okudum ama alıntıları cevaplayamadım öyle oluncada selam yazamıyorum önce geçmişi okuyorum
öyle işte
herşey yolunda canım çok sağol
kızlar sizi seviyorum merak edilmekte güzelmiş teşekkür ederim mutlu ettiniz beni
toparlarsın canım bikere bozduk diye salmamak lazım
hergün yeni bir gün
günaydın buarada
katıl bize hayatını çıtıt yaşamerhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
inşallah göreceğiz canım bakalım hayırlısıylagünaydın kızlar
63,8 yapıştı buseferde
nereye kacacagiz issiz adadamerak etme akrebe yılana kalmadan çoktan açlıktan kaçıp gitmiş oluruzoff hava ne kadar sıcak ben donuyorum ya kaç gündür spor yapamadım.kafam kalkmıyo valla.
hic sormakızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
arkadas icin cig tavuk bile yenir derler napalimBugün benim menü de bozuldu maalesef, arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim pasta yedim
hosgeldin canim aramiza78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
haftaya güzel hazirlanir yaparsin sunumunu canimmerhabalar yine.. çok gıcık oldum yaaa... sunum yapamadım bugun, hoca ben anlatayım sen haftaya sun dedı işimi gelmedı degıl ama dun yuruyus yapcaktık buraya gırcektim, olmadı.. neyse hayırlısı olsunn.. Hasrettt'in yatak odası takımına bayıldım.. şimdi ne guzel mobılyalar var yaa, bız saglam olsun dıye ozel yaptırmıstık, üniversıtedeyken yaptırmıstım ben salak gıbı koyu renk yaptırdım.. sonra da cıft kısılık oldu ıcın evıme aldım.. acık renk ne guzel olmuş yaa ferahh ohhh...
güzel bir duygu tebrikler canimslm kizlar herkez iyidir insllh bugun esim bana gercektn ck kilo vermissin dedi ve dun halamlara gitmistik oda dediki gercektn ck sasirdim boyle gorunce nasil olmussun felan dedi ck mutlu oldum diyete basladigim ilk gunlerde ekmek yemiodum ama artik sabahlari kepekli yiyorum yemegimi degistiryorum normal yemeklerde yiyorum artk ama eskisi gibi deyil yani 1 porsiyon yerine yarim felan alistim gibi gece ck acikirsam iki uc sokum bisyeler atiom azgzima ustunede hemen bitki cayi cunku emziriyorum ve acliga ck gelemiorum bugun tam 4 hafta oldu iyi dayandim ben normalde 3.haftadan sonra pes ederdim ama buraya girip okuyunca rahatliom iyiki varsiniz xx
merak ettim bak simdi tarti ne gösterdisaol canım..3 hurma yiyip arkasınada 2 bardak su içince öğleye kadar toktutuyor.hurmanın bağırsak çalıştırıcı özelliğide war..hurma çok doyurucu gerçekten ondan yetti canım bana
aynen benimde canım ya..ben zaten su içemiyorum artık kendimi zorluyorum oda yarım litre anca..onuda içiyorum doğru tuwalete..:44::44:
saol canım inşallah..ewet antalyadaydım sende mi?antalyalıydın..hawalarda sıcak..yaz geldi ay sonuna 60 olsam iyi olacak..:18::18:
hoşgeldin canım...
öyle yerlere gidince göbek çıkıyor ya çok iyi anlıyorum seni
bi kaç gün suyu arttır gider
sınava üzülmem ya neredeyse hiç çalışmadım hakettim ben bunu
listeyi de hemen hallediyorum bakalım genel olarak ne dencek
sıkmıyorum tatlım benimbi dahakine çalışcaz artık napalım
ne demek efendim görevimiz
listede olmamana hiç göz yumar mıyım kaptım aldım hemen bildirimini
bu arada geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir :26:
bende cuma isterim kac senedir alisdim herhalde pazartesi tuhafima gidiyorarkadaşlaaarrr
şu liste işini tekrar cumaya alalım diyoruz siz ne diyorsunuz :26:
yani insan ister istemez haftasonu kaçamak yapıyor
ben geçen hafta çarşamba-perşembe gibi pazartesiden daha zayıftım mesela :26:
eğer genel olarak kabul edilirse tekrar cuma günlerine alalım bildirim işini.
herkes düşüncesini yazarsa iyi olur canlarım kimsenin fikrini almadan değiştirmeyelim diyorum :26:
insllh cnm38 beden bir kot tuniyim var o hic olmuyodu bana simdi giyebiliyorum ama biraz daha en azindan alt 38 ust 36 olsun
bende sana ve burdaki herkeze sabirlar diliorum cnm
makarna yemek istiyorsan öglen ye canim aksam vucut onu egritemiyor depoluyoray evet o bende de oluyor. bütün gün tuvalete gidiyorum çok kötüüü
afiyet olsun benim arkadaşımın da var ennn sevdiğim pastadan söylicez ama yemicem inşallah. birde ben önceden hergün ya hamburger ya pizza yerdim dışardan artık yemiyorum arkadaşlar yiyo yanımda ama tutuyorum kendimi
gelelim menümee
sabah:
0.1 yağlı light süt
2 dilim ince salam
4 zeytin
2 üçgen peynir
domates
1 dilim denge kepek ekmek
ara:
1 adet form mısır patlağı
süt
akşam
fırında karnıbahar
yoğurt
çorba kasesiyle makarna (sizce makarnayı tamamen kesmeli miyim )
bu arada uyanınca süt içtim
biraz geçince yaptım kahvaltıyı belki sabah öğle niyetinde olur diyuebiraz karışık anlattım ama
isyerinden mi giremiyor acaba dilek :26:Kızlarrrr günaydın
Güzel bir gün olsun inşallah.
Ben o kadar yeme içmeme rağmen eksideyim, çok şaşkınım. Neyse yine de beslenmeye dikkat ediyorum, dengelemeye çalışıyorum.
İnşallah hep böyle gider.
Bu arada dünden beri Mine 'yi merak ediyorum, akşam da gelmemiş????
Dilek zaten kayıp, kaçaklar gelin artıkım, şişko kalacanız yoksam
sen nasil oldun disinden iyilesdinmi canimgünaydın bacılarr
nasıl gidiyor bakeemm
dolunay etkilormus canim :26:
11 yada 14 nisandi yanilmiyorsam kurtuluyormusuz bundan
hakkinda hayirlisi canim
oyy canimmm
canim kendin yaparsan sekersiz yaparsin
ay suziim survivor daki kizlarin nasil göbüsöeri icine cökmüs süper yaa
canim bende öyle iceyim direk wc deyim o yüzden disaridayken icmiyorum
olmamis canim
sabah nutella
makarna
yesil cay icemiyorum ben yaaaaaa :84:
bende yapmiyorum canim yaparsam löööppp yutuyorum :26: tutamiyorum kendimi :26:
hosgeldiin
devammm
kac kiloile basadin simdi kacsin canim?
afiyet olsuun
canim aksam toparlamisiin
ama kizlar söyledi nesfit fazlaymis o konuda bilgim yok :44:
ben yemiyorum cünkü beni tok tutmuyor
benim icin fark etmez canim
güzel bence canim
canim bence olmamis :26:
öglen ekmek ara kuruvasan aksam dolma bunlar olmamis
kuruvasan coook yagli biliyorsundur
canim bence iyi ama makarnayi cok istiyorsan 2 3 kasik ye istersen
günaydin caniimm
evet mine gelmemis insallah hersey yolundadir :26:
dünde öyle dedingünaydiiiiiiiiiinnn
hosgeldin canimmerhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
ay dün facede kekini gördüm minem agzim sulandi hemen kapattim telefonugünaydın kızlar
63,8 yapıştı buseferde
günaydın neslimmsüper olurdu valla hepbirlikte
ha şölee sakın kaçırma bak cuma olmuş tartı günüde
şurda 2 gün kaldı
saol bacım iyiyim hamd olsun
karşı taraftan övgüler duyunca dahada hırslanıyor insan
yola devam güzelim
saol canımbana uyar şekerim pazarteside cumada farketmez
siz neticelendirin
bu hafta artı gelmicek değilmi gülannem ortişim yoksa o saçlarını topikde sürücem
bu misafir olayı gerçekten fazla kilo aldırıyor
ister istemez yiyoz
iyiyim canım çok saol
katıl bize hayatını çıtıt yaşa
inşallah göreceğiz canım bakalım hayırlısıyla
Bakma sen onlara, iyi değil o kek, tuzlu tuzlugünaydin kizlar
nereye kacacagiz issiz adada:18:
hic sormabende bendemi problem var diyordum
arkadas icin cig tavuk bile yenir derler napalim
hosgeldin canim aramiza
haftaya güzel hazirlanir yaparsin sunumunu canimbenimde oturma odasinin boyasi koyu boguluyorum sankim acik renk istiyorum bende simdi
güzel bir duygu tebrikler canimzayiflamissin desinler en mutlu kadin ben olurum
merak ettim bak simdi tarti ne gösterdi
bende cuma isterim kac senedir alisdim herhalde pazartesi tuhafima gidiyor
makarna yemek istiyorsan öglen ye canim aksam vucut onu egritemiyor depoluyor
isyerinden mi giremiyor acaba dilek :26:
sen nasil oldun disinden iyilesdinmi canim
göbüslerine hic dikkat etmemisdim kardesim fatmagül de fatmagül deyip duruyor fatmagüle dikkat ediyorum gecen hafta sivilci cikmisdin kizin yüzünde göbeklerine bi bakayim
dünde öyle dedinbak ben iiyi gidiyorum benden söylemesi bugün yine eksi gördüm tartida
hosgeldin canim
ay dün facede kekini gördüm minem agzim sulandi hemen kapattim telefonu
Günaydın bacım,selam kızlarrrr
bir dakika çamaşırları asıp geleyim
günaydınlaaar suzim günaydınlaaarrgünaydin kizlar
nereye kacacagiz issiz adada:18:
hic sormabende bendemi problem var diyordum
arkadas icin cig tavuk bile yenir derler napalim
hosgeldin canim aramiza
haftaya güzel hazirlanir yaparsin sunumunu canimbenimde oturma odasinin boyasi koyu boguluyorum sankim acik renk istiyorum bende simdi
güzel bir duygu tebrikler canimzayiflamissin desinler en mutlu kadin ben olurum
merak ettim bak simdi tarti ne gösterdi
bende cuma isterim kac senedir alisdim herhalde pazartesi tuhafima gidiyor
makarna yemek istiyorsan öglen ye canim aksam vucut onu egritemiyor depoluyor
isyerinden mi giremiyor acaba dilek :26:
sen nasil oldun disinden iyilesdinmi canim
göbüslerine hic dikkat etmemisdim kardesim fatmagül de fatmagül deyip duruyor fatmagüle dikkat ediyorum gecen hafta sivilci cikmisdin kizin yüzünde göbeklerine bi bakayim
dünde öyle dedinbak ben iiyi gidiyorum benden söylemesi bugün yine eksi gördüm tartida
hosgeldin canim
kolaygelsin tatlım çabuk gel olurmuselam kızlarrrr
hoşgeldin canımslm bende aranıza katılmak istiyorum vermem gereken 10 kilo vardiyete başladım sizlerle beraber bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum boyum 161 kilom şuan 75 65 kilo olmak istiyorummm
Günaydınnn
yok :18:dün kaciriyordum dasüper olurdu valla hepbirlikte
ha şölee sakın kaçırma bak cuma olmuş tartı günüde
şurda 2 gün kaldı
saol bacım iyiyim hamd olsun
karşı taraftan övgüler duyunca dahada hırslanıyor insan
yola devam güzelim
saol canımbana uyar şekerim pazarteside cumada farketmez
siz neticelendirin
bu hafta artı gelmicek değilmi gülannem ortişim yoksa o saçlarını topikde sürücem
bu misafir olayı gerçekten fazla kilo aldırıyor
ister istemez yiyoz
iyiyim canım çok saol
katıl bize hayatını çıtıt yaşa
inşallah göreceğiz canım bakalım hayırlısıyla
banada gelselam kızlarrrr
hosgeldin canimslm bende aranıza katılmak istiyorum vermem gereken 10 kilo vardiyete başladım sizlerle beraber bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum boyum 161 kilom şuan 75 65 kilo olmak istiyorummm
tartida ne gördüm fadimecim söylim sana 73.4Bakma sen onlara, iyi değil o kek, tuzlu tuzluBallıyı ez geç bu hafta o yemiş de yemiş
Günaydın bacım,
As da gel bakem çamaşırlarını
aman iyi ol tatlim sevindimgünaydınlaaar suzim günaydınlaaarr
bugün daha iyiyim,dün ilaçlarımda bitti, Allah razı olsun canım benimm
kolaygelsin tatlım çabuk gel olurmu
hoşgeldin canım
inşallahinşallah göreceğiz canım bakalım hayırlısıyla
benimde çamaşır yığıldı gece yağmur yağıyor ikigündür onun için akşam yıkayamıyorum :26:selam kızlarrrr
hoşbulduk aranızda çok güzel bi iletişim var bende sizlerle zayıflama yolunda ilerlemek istiyorum
Çok sevindim canım, sakın bozma, cumaya ne kaldı şurda
yok :18:dün kaciriyordum dasen geldin aklima kacirirmiyim hic neslim
banada gel
hosgeldin canim
tartida ne gördüm fadimecim söylim sana 73.474.5 idin pazartesi cok mutluyum cok sizin yaninizda egriyip bitiyorum size
aman iyi ol tatlim sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?