70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamm pötüşşş
Beni dövseneeeee

Aynıı bennnnnn

kızlar öğlene bulgurlu ıspanağım var yanındada yoğurdum
aşağıda kantinde çorbada varmış
sizce çorba içeyimmi?

Ekmek yoksaa çorbaa olsunnn

Sen yaptıgın yemeklere göre gene iyisin ben o kaa yapsam kesin 100 dümm.

Selam beybii
Msj atmıssın beni merak edip yiruuummm seniii..
Hava açınca burdayım hava kapalı olunca depresyonda hava durumu 4 gün daha buralarda olacagımı söylüyor :119::119:
Sen nasılsın? Nası gidio diet?

Yeni gelenler kendinizi tanıtır mısınız?

tanıtalım :) ben burcu 22 yaşındayım bitliste yaşıorum (şark görevi) 1,5 yaşında kızım var kilolarımın sebebide ufaklık yanlızlıktan yedim içtim yattım buda bana 28 kilo olarak geri döndü boy 1.72 şuan kilom 75 ve 72 kilo ile hamile kaldım 100le doğuma gittim (çok acı ) genel olarak hep zayıftım hayatımda ilk defa bu kadar kiloluyum eski halime dönmek istiyorum çabalayarak 25 kilo gitti üstümden inş geri kalanda gidecek ve şuan sadece diet yapabiliorum kızımı bırakıpta yürüyemiyorum bile ama eşimin saatleri düzelince başlıyacağım yürümeye daha iyi olacak benm için bu kadar merak ettiğiniz başka bişi olursa sorabilirsiniz

insallah hepbirlikte hazirana kadar dal gibi olcaz dal gibi olmazsakda biraz daha kalin da olabülür

kemiklerimi hissedecem ben az kaldi yemem ki kemiklerim ciksin istiyorum artik kayboldu gitti varmi onuda bilmiyorum bende
ay benimde vardir kesin kemiklerim dimiii
hissederin insallahhhhh
hadi bakaaamm

ben cikiyorum yavas yavas tatliskolarim
yemegimi yiyeyim
ben yokken benlen ugrasma balli senin kilona geliyorum bekle beni :111:
ay kac ay sonra bacim ona göre bekliyim

canım Doğadan ın A,C,E vitaminli üstünde portakal resmi olan yeşil çayı var içimi yumuşak,lezzetli içebilirsin bence
canim baska bir markanin portakallisini icmistim ama
agzimda kötü bir tat birakiyor sevmiyorum :26:

iyidir canim sükür suziyle kapisiyoook

bugün bende zorlanıyorum hastayım ve hala iyileşemedim :/ adam akıllı yiyemiyorum da ondan eksik gidiyor bol vitamin takviyesi yapıyorum toparlanim diyete kaldığım yerden devam

bacim sen yeni citir adayimizdan
nüfus fotokopisi ikametkah aldinmi
ben unuttum da
Ay dur unutmuşum, yeniler listeye almak için kimlik fotokopinizi getirin bakem

ben cikiyorum yavas yavas tatliskolarim
yemegimi yiyeyim
ben yokken benlen ugrasma balli senin kilona geliyorum bekle beni :111:
Afiyet olsun canım.

İstanbuldan :) katılıyorum :) önmuhasebe sekreter karışımı bişeyim :):):):) sizleri soracağım ama o kadar kalabalığız ki :) MAşallah :):
Ben Antalya'da yım canım, ben de şirkette genel muhasebe yapıyorum.
Hoşgeldin karabatak

Hoşgeldin canım,
Tanıştığımıza memnun oldum, gayet iyi vermişsin yine de boyuna göre 75 kilo iyi yani, evde yapabileceğin egsersizler var, leslie sansone gibi, onları deneyebilirsin.

bende memnun oldum canım :) bi ara yapıyordum leslie ama fayda göremedim pek arkadaşlarla kış girmeden yürümeye başlamıştık 1 hafta yürümeyle o hafta 3.5 kilo wermiştim o yüzden dışarda yürümek daha iyi geliyo bana ewde leslie yapmaya çalışırken ufaklık durmuo ama başlayana kadar leslie yapmak mantıklı en azından hareket olur bana

Evet canım Antalya'dayım. Ben seni hatırlıyorum geçen seneden. Ben de hala buradayım.
ewet geçen yıl burada ne güzel kilolar werdim..hep 63 62 lerdeydik.ama herkes yerinde duruyor hala 63 falan.bi ben almışım herhalde

Son düzenleme:
Evet bence de, dışarıda yürümek gibisi yok tabii ki, ama imkanın yokken de evde yaparsın, bir de jillian michalles diye bir bayan var, 27 dakika egsersizleri ama o müthiş yağ yağtırıyo, yapabilirsen ondan daha güzel fayda sağlayabilirsin.

karar ne oldu şimdi kızlar.bildirim cuma mı?pazartesi mi?
:44::44:
Cuma olcak sanırım, bence bence, sence, bizce

Ne enteresandır ki kilom da 1 kg. eksilme var, hala anlayabilmiş değilim:26::26:

oh işte ne güzel bunu korursan süper olur verdim diye yeme sakın

bencede abartmışlar
zaten toplamı 800ü geçiyor
acaba toplamımı 750 demişler sadece kursmu

sadece kurs canım
burdakine kaydolcam bende..
600 kurs 540 diğerleri 1140 olcak
kursu sınav parasını filan annem vercek
diğerlerini artk yazın ben kendi maaşımla vereyim diyorum
çok da zorlamayayım kadını
bu hafta başvurcam inşallah..

şu liste işini cumaya almak daha mantıklı sanırım kızlar
pazartesi isteyenler kusura bakmazsa tabii :26:
çünkü bi taraftan cuma kilosundan daha fazla çıkıp bildirim yapmayanlar da var
ne zamandır burda olanların alışkanlıkları da var..
evet dikkat etmek önemli ama bu bi motivasyon işi sonuçta
kilomuzu az gördükçe daha çok motive oluruz
o yüzden cuma daha iyi gibi geliyor..
inşallah kimse kırılmaz :26:
regli oldum çok karnım ağrıyor. yatmalıyım ben biraz
öptüm hepinizi..

İyi dinlenmeler canım, sıcak su torbası koy varsa, iyi gelir.

Dikkat ediyorum canım.
Ne kadar pahalıymış o öyle, Allah yardımcınız olsun:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…