70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İstanbuldan :) katılıyorum :) önmuhasebe sekreter karışımı bişeyim :):):):) sizleri soracağım ama o kadar kalabalığız ki :) MAşallah :):
yangi birinizi sorcam diyorsun yani bende avusturyadan katiliyorum memurum 1 oglum var 31 yasindayim adim suzan canim
hosgeldin dilek
ay bayildim yedim ictim kalktim aynen bende hosgeldin canim
cikinca kemiklerin banada haber ver bi kac haftaya geliyommm :111:
bugün bende zorlanıyorum hastayım ve hala iyileşemedim :/ adam akıllı yiyemiyorum da ondan eksik gidiyor bol vitamin takviyesi yapıyorum toparlanim diyete kaldığım yerden devam
iyiles önce canim sonra düzene girersin geri gecmis olsun
tesekkürler fadimecim
Yaza Hazrlk - Buse Terim
Yaza Hazrlk II - Buse Terim

ünlülerden diyet ve sporla ilgili haber vermeye devam ediyorum
sagol canim paylasimin icin
kızlar ben yokken ne çok konuşmuşsunuz azda ben varken gelin yahu

hadi insallah hayirlisiyla ehliyetinide alirsin tatlim
gecmis olsun betülüm dinlen sen bende cekiyorum her ay su adet sancisini gecmis olsun tatlum

kizlar bende cikiyorum hem cok yogun hemide birazdan cikacam öptüm sekerler sizi kendinize iyi bakin cislardan uzak durun

hoşbulduk canımmm :))

denemekte fayda var canım bi ara denemiştim jilianın videolarını bulmayı bulamadım tekrar deniyeyim sende bu konuda yardımcı olursan süper olur :)

merhabalar herkese,
bende 79 kiloyum yeni bir topik ararken kendimi burda buldum daha önce başka bir topikteydim ama diyet topiğinden çok yeme topiğine dönüşmüştü ve motivasyonumu etkileyen şeylerden ötürü buraya katılmaya karar verdim ben bu zamana kadar 6 kilo kadar verdim boyum 1.65 sizler nasıl yapıyorsunuz mesela listeniz falan varmı kilo bildirimini ne zamanlar yapıyorsunuz gibi...biraz önce sayfalarınızı okudumda bayağı bi kalabalıksınız galiba ne güzel umarım herkes hedefine en kısa sürede ulaşır

Tamam cnm cuma olsun.. İi dınlenmeler..

Liste yok cnm 6 öğün oluyor genelde ve karbonhıdrata cok yuklenmıyoruz.. Her gun yedıgımızı de lıste olarak buraya yazıyoruzz

görüsürüz tatlim size iyi eglenceler oglisle yok kacirirmiyim hem sen varsin hemide güzel rakam gördüm bozmiyayim morelim yerine gelmisken
vayyyy suzim süpersin sana saç çekmek iyi geliyor
sanırım tek tel kalınca sen tığ gibi kalıcan
olsun saç ektiririz bizde nihhahahahahaha

kıskanç kıskanç kıskançççç
yirim senii

işte böyle kndine gel seni böyle motiveli görmek
beni musmutlu ediyorrrrrr
vili viliiiiiiiiiiiiiiiii (anladın sen ısparta şivesi) komşumuzdan duymuştum

kuzummmm hoşgeldin karabatağım aslan karam yıvrımmmmmmmmmumahhhh
cuma liste anladın sen onu
severim seni

geçmiş olsun gözün aydın bebeğim
cuma olması aslında iyi olur
,hafta sonu yiyoz pazartesi şişko çıkınca moralimiz bozuluyor
bi baakıma mecburuz misafiri var
eşler evde olmuyor

hoşgeldin lale
biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenerek spor yaparak birbirimizi motive ederek
kilo veriyoruz
burdaki kısçelerin çoğu azimli kısçelerdir
çoğumuz eskiyiz.
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz hem topiğe hemde ababa isimli arkadaşımızın özeline
akşamları menü paylaşıyoruz
iyi yada kötü yorumlarımızı yapıp hatalarımızı buluyoruz

yine yetişemedim
pastadan yemedein mi canım, merak ettim?
Bir de öğle yok, makarnayı sossuz ve çok az yağlı olmak koşuluyla öğlenleri yiyebilirsin, akşam pek önerilmiyor.
.

yok valla yemedim :)) o kadar özendim ama o pastalar patates salataları dokunmadım hiç... bugün de yurtta karışık kızartma felan var en sevdiklerim.. imtihan oluyorum resmen öğlen dokunmadım bile şimdi de sadece çorba içicem inşallah :26:

hakkinda hayirlisi canim

canim bence iyi ama makarnayi cok istiyorsan 2 3 kasik ye istersen
teşekkür ederim :) bundan sonra azaltayım biraz daha

öğrencimisin canım? hoşgeldin demişmiydim sana unuttum :26: demediysem hoşgeldin

hoşbulduk :) teşekkür ederim :)

günaydin kizlar

makarna yemek istiyorsan öglen ye canim aksam vucut onu egritemiyor depoluyor
öyle yapcam inşallah artık :)

çooook güzelmişş :)

bu arada kendimi tanıtayım öğrenciyim 20 yaşımı yeni bitirdim :) ankarada türkçe öğretmenliği okuyorum inşallah incecik çıtır olcam :)

Sabah 9:30 maydonoz domates 2 salatalık peynır yumurta 2dılım ekmek bır tatlı kaşkğı recel ve tereyag 5 zeytın
Ara 11:30 bır avuc dut kurusu
Ara 13:30 ıkı cılek
Oglen 15:00 beyaz peynırlı mını tost yarım porsıyon patates domates salatalık
Ara 17:00 yarım elma
Ara 18:00 beyZ peynır bır dılım ekmek
Akşam tavuk fırında yogurt salataa

Sanırım peynıre sarmışı. 😃😃

denemekte fayda var canım bi ara denemiştim jilianın videolarını bulmayı bulamadım tekrar deniyeyim sende bu konuda yardımcı olursan süper olur :)
Bi bakayım canım, özel mesajlarda varsa??
İradene sağlık canım, memnun oldum tanıştığıma. Kendini çok da kısma ki sonra daha da saldırmayasın, tadımlık alabilirsin.

Tamam cnm cuma olsun.. İi dınlenmeler..

Liste yok cnm 6 öğün oluyor genelde ve karbonhıdrata cok yuklenmıyoruz.. Her gun yedıgımızı de lıste olarak buraya yazıyoruzz

galiba yanlış anlaşıldım cnm:)liste derken kilo verenlerin listesi en fazla kilo veren falan gibi teşekkür ederim

çoğunuz eskisiniz demek ne güzel o zman bayağı kilolar vermişsinizdir ben böyle çok kilolar verenleri duydukça daha çok motive oluyorum bende spor yaparım hergün mutlaka yürüyorum en az 1 saat yürüyüşü çok seviyorum yapmasam suçluluk duyuyorum resmen.. biarada fitness yapmıştım acayip terletiyor

o zaman bende bugünkü menümü paylaşayım sizinle...
sabah 1 bardak ılık limonlu su yarım saat sonra yağsız bir omlet yanında az peynir bi tanede form etimek yeşil çay
öğlen 1 kase çorba ve yoğutlu yulaf ezmesi
arada 2 salatalık 1 etimek küçük bi parça peynir
akşamada mantar kavurma yanında yoğurtla sizce nasıl

bugün çok karbonhidratlı olduu
sabah:
kakaolu süt

1 dilim denge ekmek
2 üçgen peynir
5 zeytin
1 domates
2 ince dilim salam

ara:
k flakes 60 kalorilik kraker

akşam:
tavuklu çorba
2 kaşık makarna
2 çatal patates salatası
2 çatal kızartma
yoğurt

geç uyuyorum akşam yemeğim öğle niyetine belki ilerleyen saatlerde tavuklu çorba içerim ya da elma yerim

sabah salatalık domates 1 dilim peynir 2 zeytin
öğle 2 tane küçük kabak dilimleyip fırın poşetinde yağsız tuzsuz baharatlı yaptım yoğurtlayıp yedim.doymadım we 1 kase kadar tawuk wardı haşlanmış onu tawada yağsız çewirdim onuda yedim.
akşam napcamı bilmiyorum 2 tane armut yedim.yemesem olcak..acıktım..neyse2 kuru incir we 2 bardak su yeter bana çok kaçırdım öğlen:44::44::26:

bana çok kaçmış gibi helmedi ya öğlen kabak ve tavuk akşam da yine hafif bi yemek olabilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…