70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

79kiloyla başladım ben bu forumu okumaya şimdi 68 im hala muhabbetlerinizi kim ne yemiş diye okuyorum:)hımmm niye okuyosun sadece derseniz? ben ekgıdayla kilo veriyorum yani tek öğün normal yiyorum kimseyi etkilemek istemedim yanlış anlaşılma olmasınnn :) bu zor ama keyifli yolculukta farkında olmadan bana motivasyon oldu herbirinizin yazdıkları...umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır :) hoşçakalıııınn :)

İyi dinlenmeler canım, sıcak su torbası koy varsa, iyi gelir.

sağol canım yattım da hiç geçmedi :26:

Dikkat ediyorum canım.
Ne kadar pahalıymış o öyle, Allah yardımcınız olsun:26::26::26:

evet bana da fazla pahalı geldi
ama gittikçe de artıyor kaçarımız yok artık

hadi insallah hayirlisiyla ehliyetinide alirsin tatlim

gecmis olsun betülüm dinlen sen bende cekiyorum her ay su adet sancisini gecmis olsun tatlum

amin tatlım
benimki de bu ay baya ağır geldi yoksa bu kadar etkilenmem ben ağrıdan da

Tamam cnm cuma olsun.. İi dınlenmeler..

sağol canım

geçmiş olsun gözün aydın bebeğim
cuma olması aslında iyi olur
,hafta sonu yiyoz pazartesi şişko çıkınca moralimiz bozuluyor
bi baakıma mecburuz misafiri var
eşler evde olmuyor

sağol canım..
bende böyle düşündüm de pazartesi de istenince ne diyeceğimi de bilemedim :26:

selam kızlar kızım bugün aşı oldu onunla uğraştım alışveriş yapamadım dünden sarma filan vardı ondan yedim 2 günüm çok kötü nasıl toparlıcam bilmiyorum bir başlayınca da duramıyor insan çok mutsuzum

cuma mı oldu şimdi offf keşke hiç değişmeseydi düzen bozuldu pazartesi bana başından belli olumsuz geldi cuma daha güzeldi

Son düzenleme:
sabah salatalık domates 1 dilim peynir 2 zeytin
öğle 2 tane küçük kabak dilimleyip fırın poşetinde yağsız tuzsuz baharatlı yaptım yoğurtlayıp yedim.doymadım we 1 kase kadar tawuk wardı haşlanmış onu tawada yağsız çewirdim onuda yedim.
akşam napcamı bilmiyorum 2 tane armut yedim.yemesem olcak..acıktım..neyse2 kuru incir we 2 bardak su yeter bana çok kaçırdım öğlen:44::44::

çok beğendim canm güle güle kullan
ellerine sağlık tatlım
ana birinci olmuş sayılmıyışım bi yanlışlık olmasın
akşam kocişe hava atıyım malum hala kilo vermişsin demedi
tüm kiloveren kızçeleri tebrik ederim
veremeyenlerde üzülmesinler devam etsinler çabalamayahep birlikte
kızlar tebrik ederim ben başta yanlış tartıldığım için bildirim yapamadım 1. olan arkadaşlar menü ve yaptıkları sporları yazarlarsa örnek alalım
ok canm çok acıktımm biazdan yazarım
Gruba nasıl dahil olacağımı bile bilmiyorum :d
oldun bile
ama
abaabaya özel mesajla bildirim yapıyoruz
başlangıç kilo
hedef kilo
bu hafta kilo
giden kilo veya gelen
şeklinde
geçmiş olsun nesli nasıl oldun
orası gülllük gülistanlık değilki daha beter

78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
hoşgeldin
merhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
gel canm takıl bize
bugün bende zorlanıyorum hastayım ve hala iyileşemedim :/ adam akıllı yiyemiyorum da ondan eksik gidiyor bol vitamin takviyesi yapıyorum toparlanim diyete kaldığım yerden devam

hayırdır canm geçmiş olsun neyin var

slm kızlar ne alemdesiniz ben yokken çok kaynatmışsınız ya
nesli nerdesin özete ihtiyacım var
benm dün dişim ağrıyodu fenaydım gremedim
bide oğlum çiçek oldu
misafirde geldi ohh yani anladınız siz beni
biaz geç kaldım ama geldim
dün diyetisyene gittim fırça çekti
şimdi çok açım yemek yiyim yazcam size listeyi:26:

Bi bakayım canım, özel mesajlarda varsa??
İradene sağlık canım, memnun oldum tanıştığıma. Kendini çok da kısma ki sonra daha da saldırmayasın, tadımlık alabilirsin.

buldum canım ve yaptım çok güzelmiş baya bi ter attım saol önerin için dewam edicem :) ama bişi sorucam level 1den başladım level 1i 10 gün yapıp 2ye mi geçicem ?

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,1 domates,1 salatalık şekersiz yeşil çay
ara: 1 fincan nescafe 3 adet diet bissküvi
öğlen: 1 bardak çabuk çorba
ara: yok unutmuşum spor yaparken :)
akşam: 6 kaşık nohut yemeği,3 kaşık pilav,1 kase yoğurt çok az salata doyduğum için salata az oldu
9 gibi yeşilçay içerim su içmeye devam

yorum yapalım :)

ben yapıyım ilk o zamannn :) öğle az olmuş ama öğleden sonra ara da yok tek sorun o bence tebriklerrrrrr

selamlar

bugün ki menum

sabah: bir bardak sıcak su

kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,domates salatalık,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay,bir çay kasıgı reçel,3 zeytin

ara:bir ceviz,yarım elma

öğle: 4 yemek kasıgı sebze yemeği, yogurt,turşu

ara: yarım ev yapımı kurabiye:18: , yeşil çay

aksam: 3 yemek kasıgı kabak yemeği,cacık,turşu

ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay yarım elma

yaaa ne kadar az yiyosunuz 3 yemek kaşığı kabakla doyulur mu ben mi çok yiyorum

Gayet de guzel....
Kakaolu sut ve aksamin biraz bozmus mu ne
Canim oglenin az ve hafif ama dengesiz.. kabagi aksam yiyip tavugu oglen yemelisin :) diyetisyene gidiyorum ben guven bana..

cuma mı oldu şimdi offf keşke hiç değişmeseydi düzen bozuldu pazartesi bana başından belli olumsuz geldi cuma daha güzeldi
Hemen topla kendinin bak cuma gecerim seni hahaha
Gecmis olsun cnm..
Harika ancak cabuk cirba yerine kendin yap katki maddesi cok onlarda..

Bu hafta birnci kesn sensin...

akşam biraz çok oldu ama tatlarına baktım kakaolu sütten bişe olur mu ki ya

umarım bu hafta regl dönemimdi inş bu hafta daha fazla gider

arkadaslar kilo bildirimi şimdi kesin cuma mı ?

bence pazartesi iyiydi en azından hafta sonu kaçamagımızı kısıtlıyorduk.

pazar günü de olabilir..ama cuma olunca hafta sonu bırakıyor insan kendini

kızlar bugun eşimin izin günüydü.dolayısıyla kendimizi dışarı attık burayada gelemedim.hava çok güzeldi.millet konak meydanında askılı ve straplezle dolaşıyordu valla.tabi onları gözünce tsörtten çıkan göbişime bakıpiç geçirdim.yaza kadar bende askılı giyip salınacam oralarda fit fit işallahbugun dışarda olduğumiçin yemek konusundada pek dikkat edemedim
ssabah:1 bardak su,maydonoz,2kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 dilimekmek,yarım salatalık,8 tane kadar yeşil zeytin,3fincan çay
ara:türk kahvesi,1 kurabiye
öğle:bir simit yedim(buranın simidinipek beyenmiyorum ama yinede yedim.simit yemeği özledimevlendiğimden beri )
ara:yok
akşam:10tane patates kızartması,3kaşık bulgurpilavı,1 minik kase yoğurt
bugun birazcık boşladım ama 4 saat kadar yürüyüş yaptık sahil boyunca arada dinlenmelide olsa yinede hareket ettim.temiz hava bol bol güneş mis gibiydi ohhh

off yaa nazar değidi bana ne güzel düzenlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…