İyi dinlenmeler canım, sıcak su torbası koy varsa, iyi gelir.
Dikkat ediyorum canım.
Ne kadar pahalıymış o öyle, Allah yardımcınız olsun:26::26::26:
hadi insallah hayirlisiyla ehliyetinide alirsin tatlim
gecmis olsun betülüm dinlen senbende cekiyorum her ay su adet sancisini gecmis olsun tatlum
Tamam cnm cuma olsun.. İi dınlenmeler..
geçmiş olsun gözün aydın bebeğim
cuma olması aslında iyi olur
,hafta sonu yiyoz pazartesi şişko çıkınca moralimiz bozuluyor
bi baakıma mecburuz misafiri var
eşler evde olmuyor
çok beğendim canm güle güle kullanEki Görüntüle 679623 Eki Görüntüle 679625 Eki Görüntüle 679627 Eki Görüntüle 679635
hangılerı yuklendı bılemedım suan
evımın hala eksıklerı var halı gıbı mesela onlarda en kısa surede
hallolcak ıns begenırsınız ıns:18:
ellerine sağlık tatlım8 NİSAN 2013 TARİHLİ BİLDİRİM LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] turkuazsuay [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77,8 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 6,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 18,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
eveettt bi haftamızın birincileri balkaymakim ve rosewind olmuştur
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız BenSuzi, 0menekse0, handelevent, kediyekafatutanfare, azerii'ye hoşgeldiniz diyoruz
haftaya bildirim yaptığınız takdirde listede olacaksınızdır
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
daha güzel listelerle görüşmek dileğiyle...
esen kalın
ok canm çok acıktımm biazdan yazarımkızlar tebrik ederim ben başta yanlış tartıldığım için bildirim yapamadım 1. olan arkadaşlar menü ve yaptıkları sporları yazarlarsa örnek alalım
oldun bileGruba nasıl dahil olacağımı bile bilmiyorum :d
geçmiş olsun nesli nasıl oldunkızlar naber
ben dün yediklerimden sonra gece fenalaştım
3 haftadır karbonhidrat mideden geçmemişti
gece karın ağrısı mide bulantısıyla uyandım
eşimi kaldırdım kıvranıyordum
bana nane limon yaptı
karnıma yastık koydum (anne yastığı çocukken annem karnım ağrıdığında yastık verirdi sarıl diye)
sonra biraz geçti uyudum
hala miden fena karnım hafiften ağrıyor
bugünden sonra tekrar düzenime devam edicerm inşallah
orası gülllük gülistanlık değilki daha beterbu diyet işinden sanırım nedense son 1 haftadır herşeye ağlar oldum.eve sığamıorum bi türlü.buraya gelince morelimdüzeliyo.ortada hiç bişeyde yok.bugun hava çok güzel keşke hep beraaber böyle bol yeşillikli biyerde zayıflama kampınA falan gitsek eğlensek hepimiz manken gibi geri dönsek
hoşgeldin78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
gel canm takıl bizemerhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
bugün bende zorlanıyorum hastayım ve hala iyileşemedim :/ adam akıllı yiyemiyorum da ondan eksik gidiyor bol vitamin takviyesi yapıyorum toparlanim diyete kaldığım yerden devam
Bi bakayım canım, özel mesajlarda varsa??
İradene sağlık canım, memnun oldum tanıştığıma. Kendini çok da kısma ki sonra daha da saldırmayasın, tadımlık alabilirsin.
buldum canım ve yaptım çok güzelmiş baya bi ter attım saol önerin için dewam edicem :) ama bişi sorucam level 1den başladım level 1i 10 gün yapıp 2ye mi geçicem ?
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,1 domates,1 salatalık şekersiz yeşil çay
ara: 1 fincan nescafe 3 adet diet bissküvi
öğlen: 1 bardak çabuk çorba
ara: yok unutmuşum spor yaparken :)
akşam: 6 kaşık nohut yemeği,3 kaşık pilav,1 kase yoğurt çok az salata doyduğum için salata az oldu
9 gibi yeşilçay içerim su içmeye devam
yorum yapalım :)
yaaa ne kadar az yiyosunuz 3 yemek kaşığı kabakla doyulur muselamlar
bugün ki menum
sabah: bir bardak sıcak su
kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,domates salatalık,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay,bir çay kasıgı reçel,3 zeytin
ara:bir ceviz,yarım elma
öğle: 4 yemek kasıgı sebze yemeği, yogurt,turşu
ara: yarım ev yapımı kurabiye:18: , yeşil çay
aksam: 3 yemek kasıgı kabak yemeği,cacık,turşu
ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay yarım elma
Gayet de guzel....o zaman bende bugünkü menümü paylaşayım sizinle...
sabah 1 bardak ılık limonlu su yarım saat sonra yağsız bir omlet yanında az peynir bi tanede form etimek yeşil çay
öğlen 1 kase çorba ve yoğutlu yulaf ezmesi
arada 2 salatalık 1 etimek küçük bi parça peynir
akşamada mantar kavurma yanında yoğurtla sizce nasıl
Kakaolu sut ve aksamin biraz bozmus mu nebugün çok karbonhidratlı olduu
sabah:
kakaolu süt
1 dilim denge ekmek
2 üçgen peynir
5 zeytin
1 domates
2 ince dilim salam
ara:
k flakes 60 kalorilik kraker
akşam:
tavuklu çorba
2 kaşık makarna
2 çatal patates salatası
2 çatal kızartma
yoğurt
geç uyuyorum akşam yemeğim öğle niyetine belki ilerleyen saatlerde tavuklu çorba içerim ya da elma yerim
Canim oglenin az ve hafif ama dengesiz.. kabagi aksam yiyip tavugu oglen yemelisin :) diyetisyene gidiyorum ben guven bana..sabah salatalık domates 1 dilim peynir 2 zeytin
öğle 2 tane küçük kabak dilimleyip fırın poşetinde yağsız tuzsuz baharatlı yaptım yoğurtlayıp yedim.doymadım we 1 kase kadar tawuk wardı haşlanmış onu tawada yağsız çewirdim onuda yedim.
akşam napcamı bilmiyorum 2 tane armut yedim.yemesem olcak..acıktım..neyse2 kuru incir we 2 bardak su yeter bana çok kaçırdım öğlen:44::44::26:
selam kızlar kızım bugün aşı oldu onunla uğraştım alışveriş yapamadım dünden sarma filan vardı ondan yedim 2 günüm çok kötü nasıl toparlıcam bilmiyorum bir başlayınca da duramıyor insan çok mutsuzum
Hemen topla kendinin bak cuma gecerim seni hahahacuma mı oldu şimdi offf keşke hiç değişmeseydi düzen bozuldu pazartesi bana başından belli olumsuz geldi cuma daha güzeldi
Gecmis olsun cnm..slm kızlar ne alemdesiniz ben yokken çok kaynatmışsınız ya
nesli nerdesin özete ihtiyacım var
benm dün dişim ağrıyodu fenaydım gremedim
bide oğlum çiçek oldu
misafirde geldi ohh yani anladınız siz beni
biaz geç kaldım ama geldim
dün diyetisyene gittim fırça çekti
şimdi çok açım yemek yiyim yazcam size listeyi:26:
Harika ancak cabuk cirba yerine kendin yap katki maddesi cok onlarda..buldum canım ve yaptım çok güzelmiş baya bi ter attım saol önerin için dewam edicem :) ama bişi sorucam level 1den başladım level 1i 10 gün yapıp 2ye mi geçicem ?
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,1 domates,1 salatalık şekersiz yeşil çay
ara: 1 fincan nescafe 3 adet diet bissküvi
öğlen: 1 bardak çabuk çorba
ara: yok unutmuşum spor yaparken :)
akşam: 6 kaşık nohut yemeği,3 kaşık pilav,1 kase yoğurt çok az salata doyduğum için salata az oldu
9 gibi yeşilçay içerim su içmeye devam
yorum yapalım :)
selamlar
bugün ki menum
sabah: bir bardak sıcak su
kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,domates salatalık,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay,bir çay kasıgı reçel,3 zeytin
ara:bir ceviz,yarım elma
öğle: 4 yemek kasıgı sebze yemeği, yogurt,turşu
ara: yarım ev yapımı kurabiye:18: , yeşil çay
aksam: 3 yemek kasıgı kabak yemeği,cacık,turşu
ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay yarım elma
Gayet de guzel....
Kakaolu sut ve aksamin biraz bozmus mu ne
Canim oglenin az ve hafif ama dengesiz.. kabagi aksam yiyip tavugu oglen yemelisin :) diyetisyene gidiyorum ben guven bana..
Hemen topla kendinin bak cuma gecerim seni hahaha
Gecmis olsun cnm..
Harika ancak cabuk cirba yerine kendin yap katki maddesi cok onlarda..
Bu hafta birnci kesn sensin...
yaaa ne kadar az yiyosunuz 3 yemek kaşığı kabakla doyulur muben mi çok yiyorum
Gayet de guzel....
Canim oglenin az ve hafif ama dengesiz.. kabagi aksam yiyip tavugu oglen yemelisin :) diyetisyene gidiyorum ben guven bana..
Gecmis olsun cnm..
ama dolu dolu 3 yemek kasıgı :)
hmm anladım ben 3 yudumluk gibi felan düşündüm :)
Gayet de guzel....
Gecmis olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?