70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tabii ki kabul ederiz

selamm hoşgeldin

hosgeldin
ayrica tebrikleer
cook olmus canim :26:
bende ayni seyi cok yapiyorum canim :26:
ve cok sinir bozucu birse bu
canim makarna cook
kepeklide olsa kalorisi cok degismiyor

kızlar ben geldim napıyonuz

canim form cayinin zararli oldugunu söylüyorlar unutma
menün güzel

başladım bakalım canım bende bugünde yaptım ama bacaklarım et kesmiş dewam etmeyi düşünüyorum zor olması önemli değil işe yarasın yeter ki :)

bugünkü menüme gelirsek eşim izinliydi ve burda gidebildiğimiz tek yer tatvan o yüzden ordaydık öğlen yemeğimide orda yedim ama baya bi cısssdı

sabah 1 dilim kepek ekmek,yarım kk peynir 1 haşlanmış yumurta yarım domates 4-5 dal maydonoz şakersiz yeşilçay
ara yok kahvaltı 12de olduğu için öğlende iskender yedim iskenderden sonrası yok çünkü midemi mahvetti hala midem bulanıyo o yüzden bişey yemicem

mrb kızlar bu hafta 1 ay oluyo diyet spor beraber yapıyorum 3 kilo verdim ama kilo vermem 3. haftada durdu bu durum butun hevesimi kaçırıoyo bir de gün içerisinde kilom çok değişiyo 1.5-2 kilo arası farkediyo bu normal midir?

kızlar ben geldim napıyonuz
hoşgeldin neydek yan gözle cısslara bakıyoruzz
yarında tartı günüymüş yandım ben birsürü cıs yedim
maalesef
çok teşekkür ederim beğenmene sevindim senin menünde güzel ama akşamı çorba ve salatayla kapattıysan mühim olan dengeyi sağlamak bu yediklerini akşam yeseydin olmazdı zamanlama önemli
malesef çorbam yoktu başımda dönünce ton balık bir dilimde ekmekle kapattım geceyi
çok güzelolmuş canm menün

malesef çok oldu akşamımda düzgün olmadı

çok kötü olmuş canm.yoğurt yesen biaz:44:

yemek yiyince artar açken düşer normal yani nie bukadar çok tartıldın anlamadım.tartıyı kaldırbir süreliğine ortadan
metebolizmayı hızandırmaya çalış bence pulbiber,yeşil çay bol su nette de araştırırsan metebolizma hızlandırıcı bazışeyler bulabilirsin ben daha fazla bilmyrm.
moralde bozma bence negüzel 3kilo vermşsin yola devam

sakın yeme cnm yarın tartı gunu ona göre

gündüz aç değildim..yiyorum ama akşam aç olmasamda yiyesim geliyor atıştırmalık..:18::18:

çerezaldım bugün.almıcaktım hatta almayayım yoksa yerim dedim ama aldım hatam orada işte..:18::18:

Son düzenleme:

bencede kötü canım ama midem çok kötü oldu anlamadım çok fazla geldi soda falan içtim etki etmedi eğer yatmadan acıkırsam süt içip yatarım

cnm mayaladigin yogurdun icine bir parca ekmek at :) ben oyle yapiorum yazin sicaklarda sade ekmekle oluyo

Canım neden bildrim yapmayacaksın, listeye giremezsin o zaman, listede olmak bile motive için şart. Bir de şu açıdan düşün, öbür cumaya kadar daha da dikkat edersen, bakarsın 1,5 kg. bile gider
evet haklısın canım inşallah yine değişiklik olmaz alışınca kötü oluyor
bir rakip elendi

hayırrrrr yarın +larımla karşındayım bende regl olacam doğum sonrası düzene girmedi bu hafta son 2 gün kötüydü cuma günü olacağıda geç belirlenince + olarak dönüş oldu yarına bakalım ne olacak

merhabalar biz geldik topık arkıdıslerım nasılsınız bakalımm bust de tanıdık nıklı kımseler yok yenı ark.var sızlere merhabalarrr o vakıttt nasılsını zbakalım bız cok sukur ıyıyızz yanı artık agırlastık hem beden olark hemde ruh olarakkkkendımı yürüyüşe verıyorum garii kinee dogumum kolay olsun vee kg lerım gıtsın aranıza donerkene az kalmıs kg m ıle geleyımdıye hehehe ee ne var ne yok kızlarr varmı bır degısıkık bakalımm :44:
bız şafak sayıyoruz artıkınn oglusuma kavusmay 2-2,5 kadar aycık aldıı sızlerı cok opuyorummmmmmm hepiciniziiiiiii bizi dualarınız da unutmayın ınsl da normalından kolay bır dogumummm olsunn ınsll oglusum tekme si ile sizi selamlıyor hayırlı geceler dılıyorumm sabah boll eksılı tartı gorun ınsllllbacılarım benimmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım :) hep beraber vericez kilolarımızı inş:)

sabah: 1 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir,4 zeytin bi dilim ekmek

ara: 7 tane badem

öğlen: bi adet tavuk bacağı,salata,1 dilim ekmek

ara:4-5 tane burçak bisküvi

akşam:bir kase çorba,3 kaşık mercimek,2 kaşık pilav

tamam canım sağol ama haftada bir gün içiyorum 5li form mix çayı

teşekkür ederim canım

sakın yeme cnm yarın tartı gunu ona göre
yidim bile ama ara yemedim daha
of bilirim o hissi çok fena
ama şimdi öyle değilim inş. seninkide en kısa zamanda geçer

afiyet olsun canm güzel menü olmuş

hayırlı güzel bir doğum diliyorum sana doğum sonrası görüşürüz artık

bugünkü menümü yazıyım kızlar
kahvaltı
1dilim peynir
1yumurta
acı biber salçalı 2dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık

ara
1yemek kaşığı kuru üzüm
7otlu çay

öğlen
1dilim revani tatlısı
2yaprak sarma
3yemek kaşiği az pirinçli salata
çay

ara
yok

akşam
ton balık 160gr
salata yağsız
1dilim ekmek

2lt.su
bugün misafirlikte olduğumdan öğlenim berbat geçti üstelik doymadım
akşamda salata yicektim ama başdönmesi oldu ellerm titredi nie böle oluyorum ya üf bıktım
tabi devam etcem bıktım dememe bakmayın
sanırım yarında dişçiye gidicem çok korkuyorum ya oğluşumdan utanmasam aglicam :84::84:
bide regl oldum yarın kesin artı çıkarım bugün şiştim
herkese i geceler kızlar yarın inş.hepimiz --çıkarız

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:500 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…