slm kizlar
ay kendime inanamiyorumpazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
siz bana ne iyi geliyormussunuz canlarim benim
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallahyazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz
öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz
suzim çok sevindim güzel rakam görmene merakla bekliyorum şuanha tamam ozaman uyku varsa problem yokelma yedim bile arada simdi ögleni bekliyorum
birsey diyeyimmi ben benim problemi biliyorum sanirsam24 saat yemek düsünüyorum genc kizken bugün ne giysem makjayim yerindemi solariuma gitsemmi diye düsünürken yemek düsünmüyordun simdi yemek de yemek :111:
bildirim yapmamız gerekiyor canım eğer bugün bildirim yapmazsan haftaya bildirim yaptığında liste altı oluyorsuntartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor
tuvaletinizi yaptıktan sonraaacanlarım
malum yarın bildirim günü..
bildirimleri bana mesajla da yapabilirsiniz. burdan da alabilirim..
yeter ki bildirim yapın
sabah tuvaletinizi yaptıktan sonra cıbıl bi şekilde tartılırsınız artık
pazartesi bildirim yapanlar
başlangıç:
pazartesi:
bugün:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirimlerini yaparlarsa sevinirim
ilk bildirimini yapacaklar ise
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapsınlar lütfen..
bu hafta bildirim yapmayacaklar bir sonraki hafta yaparlar ve liste altı olurlar ancak bir sonraki hafta listeye girebilirler.
her hafta kilo vermek zorunda değiliz.. elbet iniş çıkışlarımız olacak moral bozmaya gerek yok.
inşallah yarın herkesin yüzü güler tartıda..
öpüldünüz canlarım
suzancım dualarımız seninle canım bebişinle birlkde hayırlı uğurlumerhabalar biz geldik topık arkıdıslerım nasılsınız bakalımm bust de tanıdık nıklı kımseler yok yenı ark.var sızlere merhabalarrr o vakıttt nasılsını zbakalım bız cok sukur ıyıyızz yanı artık agırlastık hem beden olark hemde ruh olarakkkkendımı yürüyüşe verıyorum garii kinee dogumum kolay olsun vee kg lerım gıtsın aranıza donerkene az kalmıs kg m ıle geleyımdıye hehehe ee ne var ne yok kızlarr varmı bır degısıkık bakalımm :44:
bız şafak sayıyoruz artıkınnoglusuma kavusmay 2-2,5 kadar aycık aldıı sızlerı cok opuyorummmmmmm hepiciniziiiiiii bizi dualarınız da unutmayın ınsl da normalından kolay bır dogumummm olsunn ınsll oglusum tekme si ile sizi selamlıyor hayırlı geceler dılıyorumm sabah boll eksılı tartı gorun ınsllll bacılarım benimmmmmmmmmmmmm
Tamam canım, önemli olan kaç gram ekside olacağımız, haftaya cuma bakalım ok?Ben seni yenerimmmmm cısss yapcağında aklına gelsinama ama ama sen 62 kilosunyinede warımmm..ama yarından başlasın
Cuma öncesi olması kötü olmuş, neyse bu haftaki kaçamağın olsun, revani var tek ağır olan.kızlar öğlen komşuda
1 dilim revani tatlısı
2 yaprak sarma
3yemek kaşığı pirinçli salata yedim
1şekersiz çay içtim
öğlen fazla olduğu için ara yı geçtim sizce kötümü olmuş yorum yapın lütfen
Hoşgeldin canımhoşgeldinizbende yeniyim dün katıldım buraya 78den 68e çok güzel kilo vermişsiniz benimde hedefim 10 kilo vermek nasıl verdiniz ne kadar sürede sonra nasıl korudunuz 1 yıl çünkü bayağı uzun bi zaman ay neçok şey sordum dimi
Canım gün içinde kendini çok mu kasıyosun acaba, canının çektiği şeylerden tamamen kesme, tadımlık ye ki sonra böyle abartmayasın.ben niye böyleyim.akşama kadar diyet yapıyorumhiç tawiz wermiyorum ama akşam yiyorum.3 gündür azimle diyet yapıyordum çok güzel gidiyordu öğlen kawurma yaptım onu bile yemedim şuan 2 awuç tuzlu çerez yiyorumwe ben bunu yiyerek yazıyorum..bu bana artı 500 gr döner en az..yarın ne çıkcak bakalı.şimdi dayanamayıp baktım dünkünden 1 buçuk kilo fazlayım biri beni durdursunnnn...
Çoook işe yarayacağını garanti ederim sana.başladım bakalım canım bende bugünde yaptım ama bacaklarım et kesmiş dewam etmeyi düşünüyorum zor olması önemli değil işe yarasın yeter ki :)
bugünkü menüme gelirsek eşim izinliydi ve burda gidebildiğimiz tek yer tatvan o yüzden ordaydık öğlen yemeğimide orda yedim ama baya bi cısssdı
sabah 1 dilim kepek ekmek,yarım kk peynir 1 haşlanmış yumurta yarım domates 4-5 dal maydonoz şakersiz yeşilçay
ara yok kahvaltı 12de olduğu için öğlende iskender yedim iskenderden sonrası yok çünkü midemi mahvetti hala midem bulanıyo o yüzden bişey yemicem
Sabah aç karnına tartıldığın kilo doğru olan ve de haftada 1 gün tartıl, hep aynı gün olsun. Beslenme düzeninde değişiklik yapmayı dene.mrb kızlar bu hafta 1 ay oluyo diyet spor beraber yapıyorum 3 kilo verdim ama kilo vermem 3. haftada durdu bu durum butun hevesimi kaçırıoyobir de gün içerisinde kilom çok değişiyo 1.5-2 kilo arası farkediyo bu normal midir?
İyiyz bizler de canım, eskiler ve de yeni arkadaşlarımızla buradayız, sen hiç merak etme doğumu yap gel, biz burdayız bekleriz.merhabalar biz geldik topık arkıdıslerım nasılsınız bakalımm bust de tanıdık nıklı kımseler yok yenı ark.var sızlere merhabalarrr o vakıttt nasılsını zbakalım bız cok sukur ıyıyızz yanı artık agırlastık hem beden olark hemde ruh olarakkkkendımı yürüyüşe verıyorum garii kinee dogumum kolay olsun vee kg lerım gıtsın aranıza donerkene az kalmıs kg m ıle geleyımdıye hehehe ee ne var ne yok kızlarr varmı bır degısıkık bakalımm :44:
bız şafak sayıyoruz artıkınnoglusuma kavusmay 2-2,5 kadar aycık aldıı sızlerı cok opuyorummmmmmm hepiciniziiiiiii bizi dualarınız da unutmayın ınsl da normalından kolay bır dogumummm olsunn ınsll oglusum tekme si ile sizi selamlıyor hayırlı geceler dılıyorumm sabah boll eksılı tartı gorun ınsllll bacılarım benimmmmmmmmmmmmm
Ben burdayımmmmmm. Sana da hayırlı cumalar canım, yine aynıyızkimse yok açılışı ben yapayım
bismillahirrahmanirrahiym
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazasız belasız bereketli günler olsun
başlangıç 74
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.2
giden 500gr
toplam giden 9.8kg
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarda biraz düşünsünler gırtlaklarıyla olan
problemi çok yiyerek aynada kendilerini nasıl gördüklerini düşünsün haftaya versinler
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:500 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
Ben burdayımmmmmm. Sana da hayırlı cumalar canım, yine aynıyız
günaydıııınnn
bugün birinci benim kaçarınız yok
ay tamam şaka yaptım sadece tartıyı görünce birazcık şaşırdım
öpüldünüz şekerler ben okula kaçar
kimse yok açılışı ben yapayım
bismillahirrahmanirrahiym
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazasız belasız bereketli günler olsun
başlangıç 74
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.2
giden 500gr
toplam giden 9.8kg
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarda biraz düşünsünler gırtlaklarıyla olan
problemi çok yiyerek aynada kendilerini nasıl gördüklerini düşünsün haftaya versinler
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:500 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
merhabalar biz geldik topık arkıdıslerım nasılsınız bakalımm bust de tanıdık nıklı kımseler yok yenı ark.var sızlere merhabalarrr o vakıttt nasılsını zbakalım bız cok sukur ıyıyızz yanı artık agırlastık hem beden olark hemde ruh olarakkkkendımı yürüyüşe verıyorum garii kinee dogumum kolay olsun vee kg lerım gıtsın aranıza donerkene az kalmıs kg m ıle geleyımdıye hehehe ee ne var ne yok kızlarr varmı bır degısıkık bakalımm :44:
Teşekkür ederim canimmmmtebrik ederim canım aynıyız evet
Kaç görüdüüüüüünnnnnnnnngünaydıııınnn
bugün birinci benim kaçarınız yok
ay tamam şaka yaptım sadece tartıyı görünce birazcık şaşırdım
öpüldünüz şekerler ben okula kaçar
Günaydın canikom, sen nasıl istersen öyle olsunGünaydın beybiler
Başlangıç: 73.8 der güne devam ederim.
Listeye girmicem ama her cuma buraya yazarım
Kilo verenleri tebrik ederim.
300 -500 suziden sonra ben de 62-63 fadime kalcammmmmmmmmmmGünaydın beybbiii
Öperimm
Tartı sana güzellik yapmışş miss miss darısı başıma
Günaydın pötüşümmm
Tebrik ederimm... 2 gündür maşaallah iyi gidiyorum bende
63-62 Fadime abla
Tebriklerr hayırlı Cumalarar..
Selam Suzann
Allah yardımcın olsun meleginle seni de öperiz...
Zaman ne çabuk geçior
günaydınlaaaaaaaarr
hayırlı cumalarr
güzel bir gün olsun inşallah
nasılsınız bakemm
300 -500 suziden sonra ben de 62-63 fadime kalcammmmmmmmmmm
Allaha şükür canım iyiyim,nerelerdenis görünmüyonGünaydın şekerr iyidirr seni sormalı??
ahahah bunun bide hayri delen diyetlisi var çok komik.
İvitttt 62-63 Fadik
Kız Balkaymak çabuk gel bura ne tıkınıp duruyon, Suziyi de almış yamacına
kız fadime formundasın canım çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?