dön artik dilek aramiza :26: fazla üstüne gelmiyorum keyfsizsin diye birde icine kapaniksin acilmiyorsun ruh haline bakamiyorum cözemiyorum yaniİyiyim canım nolsun iş güç devam aynı :)
dön artik dilek aramiza :26: fazla üstüne gelmiyorum keyfsizsin diye birde icine kapaniksin acilmiyorsun ruh haline bakamiyorum cözemiyorum yanibi kere yaptin istesen yine yaparsin sende biliyorsun ama tam adapte olamiyormussun :26:
slm kizlar
ay kendime inanamiyorumpazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
siz bana ne iyi geliyormussunuz canlarim benim
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallahyazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz
öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz
huuhhu senı okudum gaza geldımballi nerdesin kiz Eki Görüntüle 682441
perşembe pazarına gidince gezinirken mi alıyordun
ay valla doğru sen nerden biliyon canım oh ne güzel koktu sankim mis gibi
ben tekirdaağlıyımda 7 ay önce buraya evlendim.ama simidi hala unutamadım burdada bulamıyorum.tabiki perşembe pazarınlada birleşince oh oh oh
huuhhu senı okudum gaza geldım
sız nerelısınız merak ettım tekırdag persembe pazarı sımıt deyınce gozlerım acıldı
ben tekirdaağlıyımda 7 ay önce buraya evlendim.ama simidi hala unutamadım burdada bulamıyorum.tabiki perşembe pazarınlada birleşince oh oh oh
ewet şimdi tartı günü kesin olarak yarın mı?belki geçmişte yazmışsınızdır okuyamadım geçmişi çıkmamda lazım..kusura kalmazsanız kızlar biri bilgilendirebilir mi?beni
biliyorum birde ara acilinca basdan yeni yeniden baslamasi zor geliyorSıkılıyom be Suziii.. Sil baştan falan kendi çapımda gene başladım burdaki muhabbetleri falan okuyorum ama eskisi gibi bilgi verip menü yorumlamak falan sıkılıyorum..
Kimsenın muhabbetıne de ortak olmadıgımdan bi eskilere yazıyorum işte.
Havalar düzelmeye başladı ya yakın zamanda veririm insaallah..
Hava kapalı olunca keyfsiz oluyorum geçen kış nasıl kilo verdim hayret verici.
evet canim cuma günüewet şimdi tartı günü kesin olarak yarın mı?belki geçmişte yazmışsınızdır okuyamadım geçmişi çıkmamda lazım..kusura kalmazsanız kızlar biri bilgilendirebilir mi?beni
sımdı nerde yasıyorsun bende corludayım
teşekkürler tatlım
Cuma tartı günü şeker
evet canim cuma günü
huuhhu senı okudum gaza geldım
sız nerelısınız merak ettım tekırdag persembe pazarı sımıt deyınce gozlerım acıldı
ayyy ben bugünlük kaciyorum sekerler ama yarin insallah hepimiz eksi cikariz öptüm cok
yarini dört gözle bekliyorum hem benimkini hem sizin bildirimleri
Ben de seni bebeğimsporu seviyorsan oldu bu iş lalecim
menünde güzel ben beğendim afiyet olmuştur
okumaklada sana bir nebze yardımcı olabilmişsek ne mutlu umarım daha iyi hedeflere ulaşırsın kısçe
geçmiş olsun annesi
üzülme emziriyorsun çabuk gider stres yapma kendine
akşamları hafif atlat
iyidir kuzum senden ne haber
ama herkesin ev düzeni malesef bir değil kuzum
çoğunluğumuz hafta sonu %98'miz misafiri oluyor misafirliğe gidiyor
e gelen gidenin yanında da saygısızlık oluyor yememek içmemek
kocişlerde evde oluyor
e biz onu yimem bunu yimem dersek
adamlar da bizden sıkılır
hem kendimizi hem evimizi çok kasmadan
ortasında durmak lazım
cuma iyidir şeker kanımca
ohhhh süper menü valla bu menüyle hoplaya zıplaya kilo verilir
fazla bile gelir rosem
çiko olmayaymış bide sütlü tatlın iyiymiş be kuzum
günaydın ballı kaymak yirim sini ekmeğime sürüp
öperim bi çok bugün saldırıya uğramışsın
bende öpem
selammmm
gene çıkardı sümüklüyü ıııııyyyyyyykkkkkkkkkkkk
selam ortişi kilo durumları nasıl almıyorsun değilmi
külahları değişiriz cuma günü ona göre
selam canım
waaaavvvvvvvvvvvvvv 28 beden hemideeeeeeeee
süpersin beybimmmm maşallahhhh
günaydın nsan ayının asil çiçeği
günaydın yavru nasılsın bugün hava kapalı sayılır
yarın tartı günü bilesin
Tartıl canım iyidiryarın bende tartılcam
Ben de canım,kızlar bugun ölçülerimi aldım
göğüs 90
bel 67
göbek 85
basen 94
1 ay sonra spor yapıp yıne ölçülerimi alcam
slm kizlar
ay kendime inanamiyorumpazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallahyazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz
öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz
Benn ben bennnnnnnn seni geçerimmmmmmmbu arada benimle yarışmak isteyen war mı????????66 kiloyum
bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
aynen canim kackerede yazdim ama
bence en uygunu cuma
ama genel olarak ne denirse ona uyacağız artık
rehber öğretmenim ben
ama aynı şeyi biz yaşıyoruz pazartesi tartılarak
bencede daha iyi olacaktı ama işte kaçtıııı
karışık menüleri hiç yorumlayasım gelmiyor
+200 olarak geldi bana
günaydın
ben netten 10-15 dk yapıyorum ebru şallının hareketlerinden
bence yürüyüşten daha etkili
sen üzgünsün ama ben güldüm özellikle son fotoya
bende artıyım düne göre
yarın eksi çıkalımmmmm
canim ben motive olamiyorum ya türkce olsun istiyorum yada almanca olsun istiyorum :26:ben senı geccem dıye mı korkuon kızzz
harıka bır hava var.. haydı spora..
pilatesten ne anlr ebru yaa, dun bır lınk vardı burda jullıan mıcheals mı her neyse , anam onu bır yaptım öldüm bıttımmmm.. cok begendım onu yap sen de..
gunaydınlarrrr.
mıdem bulandııııı
gunaydınlarr efemm..
ye beni yavruuumsporu seviyorsan oldu bu iş lalecim
menünde güzel ben beğendim afiyet olmuştur
okumaklada sana bir nebze yardımcı olabilmişsek ne mutlu umarım daha iyi hedeflere ulaşırsın kısçe
geçmiş olsun annesi
üzülme emziriyorsun çabuk gider stres yapma kendine
akşamları hafif atlat
iyidir kuzum senden ne haber
ama herkesin ev düzeni malesef bir değil kuzum
çoğunluğumuz hafta sonu %98'miz misafiri oluyor misafirliğe gidiyor
e gelen gidenin yanında da saygısızlık oluyor yememek içmemek
kocişlerde evde oluyor
e biz onu yimem bunu yimem dersek
adamlar da bizden sıkılır
hem kendimizi hem evimizi çok kasmadan
ortasında durmak lazım
cuma iyidir şeker kanımca
ohhhh süper menü valla bu menüyle hoplaya zıplaya kilo verilir
fazla bile gelir rosem
çiko olmayaymış bide sütlü tatlın iyiymiş be kuzum
günaydın ballı kaymak yirim sini ekmeğime sürüp
öperim bi çok bugün saldırıya uğramışsın
bende öpem
selammmm
gene çıkardı sümüklüyü ıııııyyyyyyykkkkkkkkkkkk
selam ortişi kilo durumları nasıl almıyorsun değilmi
külahları değişiriz cuma günü ona göre
selam canım
waaaavvvvvvvvvvvvvv 28 beden hemideeeeeeeee
süpersin beybimmmm maşallahhhh
günaydın nsan ayının asil çiçeği
günaydın yavru nasılsın bugün hava kapalı sayılır
yarın tartı günü bilesin
ben ya almanca olsun yada türkce olsun diyorum suzim motive olmak icin :26:ya ya hic sorma dilekballi beni öyle gaza getiriyor ki 2-3 gün icinde 1 kilo fazlasi gitti bile
insallah
hosgeldin canim aramiza
esim sac ektirmeyi düsünüyor zaten bende gitmisken banada ektireyimhahahay ayy neslim vili vilii de diyormus yirim seni canim benim
kötü degil canim karbonhydrat yok sayilir güzel yani
biraz anlat bizede merak ettimbugün bi yerde okudum yemekle diyetle ilgili nekadar cok sey bilir ögrenirsen okadar zayiflamaya yardimci oluyormus
annem olsa kizardin bana totosu acik ayaginda corabsiz gezersen üsütüp kivranirsin böyle diyetatlim sicak tut kendini ben bazen su su torpasini ayagima koyuyorum sirtima koyuyorum iyi geliyor
öyle oluyor canim yedikce yiyesi geliyor insanin o yüzden salma kendini bak havalar isiniyor montlar atildi zayif olmak varken 5 dakikada yiyip yutumuz yiycekler bizi mutlu etmez
gecmis olsun canim geri geldigine sevindim
aksamla ögleni degistirseydin cok daha güzel olurdun canim hem nohut hem pilav olmamis sankim :26:
güzel canim yarim kurabiyeden birsey olmaz devami gelmediyse :18:
canim pazar günü herkes giremiyor ki birde söyle düsünüyorum haftaici is güc ailenle dogru dürüst vakit geciremiyorsun haftasonu ister istemez kaciyor zaten pazartesi geri toparlarsan bidahaki cumaya kadar yine eksi cikabilirsin cabuk gelen cabuk gider benim fikrim canim
menü olmamis ama güzel bir gün gecirmissin olsun okadar bugün dikkat et ama
öglen az ama menü güzel canim
hadi bakalim canim güzel sonuclar alirsin insallah
bakma :18:yeme
bende tatli haric cok güzel menü diyorum minem
ekmegin cene kismindanmigüzel menün canim
günaydin tatlim
günaydin fadimecimm
bilgim yok canim ama güzel hareket ediyorda niye leslie jilian veya zumba internetden yapmiyorsun cesit cesit videolar var para verip alma yasik canim internetde varken :26: kiz balli bende sey almayi düsündüm su hulahuplar var yine ama cekiniyorumda cocuk gibi diye birde yapabilirmiyim yine bilmiyorum
benide öppp
günaydin canim
geldi yine sümüklü ayy birsey diyeyimmi sana balli bugün yine eksi cikdim senin gazinla neslinin sac yolmalariyla eriyip gidiyorum
pilav haric güzel canim ama oda zaten sadece 2 kasik
günaydin insallah tatlim
günaydin minemben günden güne eritigim icin cok keyifliyim
günaydin canim günaydin
günaydin canim
günaydin canim
günaydin canimnegüzel canim
günaydin canim
günaydin dilekcim
aynen bende dün aksam ne zorluklar cektimama tuttum kendimi cis yemedim hic
günaydin hasretcim
yemek yeeeeeeeeeeeeeeeslm kizlar
oooyyyyyy canimmmmmballi nerdesin kiz Eki Görüntüle 682441
tartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor
Canım neden bildrim yapmayacaksın, listeye giremezsin o zaman, listede olmak bile motive için şart. Bir de şu açıdan düşün, öbür cumaya kadar daha da dikkat edersen, bakarsın 1,5 kg. bile gidertartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor
biliyorum birde ara acilinca basdan yeni yeniden baslamasi zor geliyorayy eskiden tartiyla foto cekinmisdin 60 yaziyordun herhalde üstünde birde 5 ide görmüsdün herhalde sen ciko yemiycem benimki gelene kadar demisdin 1-2 ay yememisdin
sonracima seni görünce nasil sasirmisdin bidaha sasirt herkesi fistik
havalar aciliyor bende bi böyle bi öyleyim ama cok yaptim o hatayi yemege vurdum kendimi bak bacaklarima agri girdi sirf kilolardan
evet canim cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?