70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim canım nolsun iş güç devam aynı :)
dön artik dilek aramiza :26: fazla üstüne gelmiyorum keyfsizsin diye birde icine kapaniksin acilmiyorsun ruh haline bakamiyorum cözemiyorum yani bi kere yaptin istesen yine yaparsin sende biliyorsun ama tam adapte olamiyormussun :26:

dön artik dilek aramiza :26: fazla üstüne gelmiyorum keyfsizsin diye birde icine kapaniksin acilmiyorsun ruh haline bakamiyorum cözemiyorum yani bi kere yaptin istesen yine yaparsin sende biliyorsun ama tam adapte olamiyormussun :26:

Sıkılıyom be Suziii.. Sil baştan falan kendi çapımda gene başladım burdaki muhabbetleri falan okuyorum ama eskisi gibi bilgi verip menü yorumlamak falan sıkılıyorum..
Kimsenın muhabbetıne de ortak olmadıgımdan bi eskilere yazıyorum işte.
Havalar düzelmeye başladı ya yakın zamanda veririm insaallah..
Hava kapalı olunca keyfsiz oluyorum geçen kış nasıl kilo verdim hayret verici.

ewet şimdi tartı günü kesin olarak yarın mı?belki geçmişte yazmışsınızdır okuyamadım geçmişi çıkmamda lazım..kusura kalmazsanız kızlar biri bilgilendirebilir mi?beni

huuhhu senı okudum gaza geldım
perşembe pazarına gidince gezinirken mi alıyordun

ay valla doğru sen nerden biliyon canım oh ne güzel koktu sankim mis gibi

sız nerelısınız merak ettım tekırdag persembe pazarı sımıt deyınce gozlerım acıldı

huuhhu senı okudum gaza geldım

sız nerelısınız merak ettım tekırdag persembe pazarı sımıt deyınce gozlerım acıldı
ben tekirdaağlıyımda 7 ay önce buraya evlendim.ama simidi hala unutamadım burdada bulamıyorum.tabiki perşembe pazarınlada birleşince oh oh oh

biliyorum birde ara acilinca basdan yeni yeniden baslamasi zor geliyor ayy eskiden tartiyla foto cekinmisdin 60 yaziyordun herhalde üstünde birde 5 ide görmüsdün herhalde sen ciko yemiycem benimki gelene kadar demisdin 1-2 ay yememisdin
sonracima seni görünce nasil sasirmisdin bidaha sasirt herkesi fistik
havalar aciliyor bende bi böyle bi öyleyim ama cok yaptim o hatayi yemege vurdum kendimi bak bacaklarima agri girdi sirf kilolardan
ewet şimdi tartı günü kesin olarak yarın mı?belki geçmişte yazmışsınızdır okuyamadım geçmişi çıkmamda lazım..kusura kalmazsanız kızlar biri bilgilendirebilir mi?beni
evet canim cuma günü

sımdı nerde yasıyorsun bende corludayım

şimdide izmirde yaşıyorum.izmir daha güzel ama alıştığımız şeylerin bazıları yok.mesela pazarda tezgah karıştırıken bi taraftanda simit yemek gibi.sonra karşıdaki alışverişmerkezine gidip yukarda bi kahve içmek gibi.gerçi 3 buçuk yıl ordaçalışsamaktan bıktıysamda pazar sonunda iyi oluyo

ayyy ben bugünlük kaciyorum sekerler ama yarin insallah hepimiz eksi cikariz öptüm cok
yarini dört gözle bekliyorum hem benimkini hem sizin bildirimleri

Ben de seni bebeğim Hoş Ballı dan bişey kalmadı sana da

yarın bende tartılcam
Tartıl canım iyidir

kızlar bugun ölçülerimi aldım
göğüs 90
bel 67
göbek 85
basen 94
1 ay sonra spor yapıp yıne ölçülerimi alcam
Ben de canım,
[TABLE="width: 208"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 208"]Bel:80-gögüs 89-basen 98- göbek 99[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu arada benimle yarışmak isteyen war mı???????? 66 kiloyum
Benn ben bennnnnnnn seni geçerimmmmmmm

bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu

canım yoğurt kaynadıktan sonra ılıcak parmağını değirice ne yakacak nede soğuk olacak ılık sıkıca sar bişeyle sıcak yere koy damızlık yoğurdunda ev yapımı olması lazım

aynen canim kackerede yazdim ama
insalllahhhhhh

canim ben motive olamiyorum ya türkce olsun istiyorum yada almanca olsun istiyorum :26:
zaten zorla yapicam yaparsam oda motive etsin istiyorum
ye beni yavruuum

ben ya almanca olsun yada türkce olsun diyorum suzim motive olmak icin :26:
hulohop benim kizin varda ceviremiyoom
yemek yeeeeeeeeeeeeeee
ciko yeeee

oooyyyyyy canimmmmm
misafirim vardi canim

tartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor

aynen canim

tartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor
Canım neden bildrim yapmayacaksın, listeye giremezsin o zaman, listede olmak bile motive için şart. Bir de şu açıdan düşün, öbür cumaya kadar daha da dikkat edersen, bakarsın 1,5 kg. bile gider

Ahh ahh nerde o azimli, eski Dilek
6 rakamını görsem iyi olacakta bakalım bu 2. gün iyi gidiyorum şimdilik..
Akşamları az geçiştirmeye çalışıyorum..
Bütün gün dikkat ediyorum akşamları cozutuyorum çünkü.
Saolasn suzimm desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…