70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben normalde çok para harcıyorum
o yüzden bu o kadar da elzem bişey olmayınca düşündüm yazık insanlara

gecmis olsun canim o sanci mahvediyor insani :26:

çok sağol tatlım

annem olsa kizardin bana totosu acik ayaginda corabsiz gezersen üsütüp kivranirsin böyle diye tatlim sicak tut kendini ben bazen su su torpasini ayagima koyuyorum sirtima koyuyorum iyi geliyor

annen kızmakta haklı valla suzim ben de çorapsız geziyorum evde ondan üşütmüş olabilirim dikkat ediyorum artık :26:
çok şükür bugün iyiyim canım

ayyy nasıl sevindim anlatamam
az kaldı inşallah biraz daha gayret göster tüm ağrıların gitcek inşallah

canlarım
malum yarın bildirim günü..
bildirimleri bana mesajla da yapabilirsiniz. burdan da alabilirim..
yeter ki bildirim yapın
sabah tuvaletinizi yaptıktan sonra cıbıl bi şekilde tartılırsınız artık

pazartesi bildirim yapanlar

başlangıç:
pazartesi:
bugün:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirimlerini yaparlarsa sevinirim

ilk bildirimini yapacaklar ise

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yapsınlar lütfen..

bu hafta bildirim yapmayacaklar bir sonraki hafta yaparlar ve liste altı olurlar ancak bir sonraki hafta listeye girebilirler.
her hafta kilo vermek zorunda değiliz.. elbet iniş çıkışlarımız olacak moral bozmaya gerek yok.
inşallah yarın herkesin yüzü güler tartıda..
öpüldünüz canlarım

Selam kızlar, ben geldim :) 69 ile 68 kilo arasındayım ama diğer topikte bana bir hoşgeldin diyen bile olmadı. Daha evvelde bu topikteydim zaten, ilkin 78 kiloydum 68'e düştüm ve bir yıl hiç kilo alıp vermedim. Şimdi yine vermek istiyorum ve sizin aranıza geldim Umarım bu topikte beni isteyenler olur

hoşgeldin aramızaişallah sende amacına burdaulaşırsın

bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
biliyorum ama arada bir tutuyo bende anlamadım ne iş
ayyy çok cici şeyler vardı yidim akşama cezalıyım
ya bu kizlar nereye kaciyor bugün cuma degilki cuma günü bildirim yapan kaciyor haftasonu geldi diye onu anladimda ama bugün tarti öncesi sekerler nereye kayboldunuz :26:
ben komsuya kaçmıstım.geldim şeker
ewet şimdi tartı günü kesin olarak yarın mı?belki geçmişte yazmışsınızdır okuyamadım geçmişi çıkmamda lazım..kusura kalmazsanız kızlar biri bilgilendirebilir mi?beni
yarın canm cuma yaptılar kızlar malesef bana uymuyo ama çoğunluğa uydum:18:
tartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor
aynen ya hatta belki artı olmuşumdur regl olcam şiştim iyice

bir rakip elendi

öncelikle hoşgeldin canm bizim grup sıcakkanlıdır sende anlarsın zamanla zaten
hedef kaç canm şuanda 68 kilosun sanırım
sana yetişmem lazm

insan birileriyle aynı kaderi paylaşınca gerçekten motive oluyor bende mesela diyet ypıcam zamanlarda arkadaşımada söylüyorum onuda diyete sokarım ay seninde fazlalaıkların var gel beraber girelim diyebu arada kaç yaşındasınız geçmiş olsun sizde eskilerdenmisiniz

o attan bende aldım oğluma 3 yaşında...gerçekten tavsiye ederim çocuk enerjisini atıyor zıplayarak gerçi sonradan sıkılıyorlar ama olsun aradada olsa kullanıyor

bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu

ben 1 litre sütü kaynattıktan sonra ılıktan biraz sıcak ama çok kaynar olmayacak 2 yemek kaşığı yoğurtla mayalıyorum karıştırıp sonrada battaniyeye sarıp kaloriferin yanında 6-8 saat mayalanıyor ben genelde borcamın içinde yapıyorum sonrada buzdolabında 2 saat dinlendirirsen güzel oluyor

dünkü bildirimimi yazamamıştın
10.04.2013 çarşamba yani dünkü bildirimim

10:30 sabah
2bardak su
1bisküvi
yarım fincan nescafe

kahvaltı gb bişey 12:30
1salatalık
1 yumurta
1dilim peynir
2dilim çavdar ekmeği

ara
yok

öğlen 16:30
3ikram bisküvi
1salatalık

ara
yok

akşam 21:00
2dilim ekmek
4 et köfte

ara (kociş geldiğindeki)
salata

ara yatarken
1bardak yağsız süt

toplam 7bardak su
aktivite yok

kızlar öğlen komşuda
1 dilim revani tatlısı
2 yaprak sarma
3yemek kaşığı pirinçli salata yedim
1şekersiz çay içtim

öğlen fazla olduğu için ara yı geçtim sizce kötümü olmuş yorum yapın lütfen

hoşgeldiniz bende yeniyim dün katıldım buraya 78den 68e çok güzel kilo vermişsiniz benimde hedefim 10 kilo vermek nasıl verdiniz ne kadar sürede sonra nasıl korudunuz 1 yıl çünkü bayağı uzun bi zaman ay neçok şey sordum dimi

ben niye böyleyim.akşama kadar diyet yapıyorumhiç tawiz wermiyorum ama akşam yiyorum.3 gündür azimle diyet yapıyordum çok güzel gidiyordu öğlen kawurma yaptım onu bile yemedim şuan 2 awuç tuzlu çerez yiyorumwe ben bunu yiyerek yazıyorum..bu bana artı 500 gr döner en az..yarın ne çıkcak bakalı.şimdi dayanamayıp baktım dünkünden 1 buçuk kilo fazlayım biri beni durdursunnnn...

benim bugünkü menüm
SABAH:açken 1 bardak limonlu ılık su yarım saat sonra yağsı yumurta yanında peynir ve tere
ARA:yeşilçay yanında 3 tane form kepekli bisküvi 2litre su
ÖĞLEN:mantar kavurma yanında yoğurt
ARA:1 yeşil elma
AKŞAM:1.5 tabak domates soslu kepekli makarna yanında yoğurt ve 1 saat yürüyüş

gündüz kendini aç bırakmaki gece çok acıkmayasın.bide mesela tuzlu çerez değilde tuzsuz badem al ye tok tutmuş olur salatalık felan acıktıkça al ye doyana kadar çünkü kalorisi çok düşük:26:

çok güzel olmuş menün canm afiyet olsun

canım bende senin gibiydim özellikle tv karşısında bişey izlerken hürrem ve surviver ağzım hiç boş durmazdı azda olsa kesin çekirdek çıtlardım ama bidiyetisyen duydum akşamları canım aburcubur çektiğinde insanın mideside kıyılıyor doğruyorum 2 3salatalık hafif tuz çerez niyetine atıştırıyorum bence sende dene hem kalorisi çok az hemde çıtır çıtır güzel oluyor

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim senin menünde güzel ama akşamı çorba ve salatayla kapattıysan mühim olan dengeyi sağlamak bu yediklerini akşam yeseydin olmazdı zamanlama önemli

selammm

bugün ki menüm

sabah: bir bardak form çayı

kahvaltı:

bir dilim kepekli ekmek

bir yk lor peynir

domates salatalık

nane biber

1 zeytin

şekersiz çay

bir çay kasıgı reçel

ara: yarım elma 10 tane beyaz leblebi

öğle:

3 yk kabak yemeği

2 yk bezelye yemeği

salata yogurt

ara:bir elma,20 beyaz leblebi,yeşil çay

aksam:

imam bayıldı ( yarım patlıcan yedim )

bol salata

cacık

ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay

ek:yarım saat yürüyüş,yarımsaat zumba,3 litre su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…