tartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor
hmm anladım canım
vefalı evlatsın
herkes senin gibi düşünmez
zaten pazartesi olmasını isteyen yok sanırım
varsada 1-2 kişi, çoğunluk cuma istiyor
arkadaşlarımızı yok saymıyoruz yanlış anlaşılmasın ama genelde motivasyonumuz düşüyor
eee ozaman topiğinde düşer zararı olur yaneeee
gecmis olsun canimo sanci mahvediyor insani :26:
annem olsa kizardin bana totosu acik ayaginda corabsiz gezersen üsütüp kivranirsin böyle diyetatlim sicak tut kendini ben bazen su su torpasini ayagima koyuyorum sirtima koyuyorum iyi geliyor
slm kizlar
ay kendime inanamiyorumpazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
siz bana ne iyi geliyormussunuz canlarim benim
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallahyazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz
öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz
Selam kızlar, ben geldim :) 69 ile 68 kilo arasındayım ama diğer topikte bana bir hoşgeldin diyen bile olmadı. Daha evvelde bu topikteydim zaten, ilkin 78 kiloydum 68'e düştüm ve bir yıl hiç kilo alıp vermedim. Şimdi yine vermek istiyorum ve sizin aranıza geldimUmarım bu topikte beni isteyenler olur
biliyorum ama arada bir tutuyo bende anlamadım ne işbu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
ayyy çok cici şeyler vardı yidim akşama cezalıyımcanim benim ya kiyamambenim oglanda dogru dürüst birsey yemez ama simiti cok sever babam veya esim haftasonlari giderler türkfirinindan alirlar birtane yer var bi güzel yapiyor ki hic sorma bende öyle bakarim onlarin yediklerine aslinda bitane o simit bana yetiyor baskada birsey istemem ama bir iki saat sonra hic birsey yememis gibi acikiyorsun yani ay nebileyim cok canin istiyorsa cuma bildirimden sonra eger güzel kilo verdiysen ödül olarak sabah kahvaltisinda ye canim ama oda güzel degilse hic yeme daha iyi
kiz bu ne bicim gaz komsuya gidip yemeye gidiyon gaza geldim diye
ben komsuya kaçmıstım.geldim şekerya bu kizlar nereye kaciyorbugün cuma degilki cuma günü bildirim yapan kaciyor haftasonu geldi diye onu anladimda ama bugün tarti öncesi sekerler nereye kayboldunuz :26:
yarın canm cuma yaptılar kızlar malesef bana uymuyo ama çoğunluğa uydum:18:ewet şimdi tartı günü kesin olarak yarın mı?belki geçmişte yazmışsınızdır okuyamadım geçmişi çıkmamda lazım..kusura kalmazsanız kızlar biri bilgilendirebilir mi?beni
aynen ya hatta belki artı olmuşumdur regl olcam şiştim iyicetartı günü cuma olduysa 4 günde benden bişey gitmedi bildirimde yapmama gerek kalmıyor
bir rakip elendi
canlarım
malum yarın bildirim günü..
bildirimleri bana mesajla da yapabilirsiniz. burdan da alabilirim..
yeter ki bildirim yapın
sabah tuvaletinizi yaptıktan sonra cıbıl bi şekilde tartılırsınız artık
pazartesi bildirim yapanlar
başlangıç:
pazartesi:
bugün:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirimlerini yaparlarsa sevinirim
ilk bildirimini yapacaklar ise
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapsınlar lütfen..
bu hafta bildirim yapmayacaklar bir sonraki hafta yaparlar ve liste altı olurlar ancak bir sonraki hafta listeye girebilirler.
her hafta kilo vermek zorunda değiliz.. elbet iniş çıkışlarımız olacak moral bozmaya gerek yok.
inşallah yarın herkesin yüzü güler tartıda..
öpüldünüz canlarım
Selam kızlar, ben geldim :) 69 ile 68 kilo arasındayım ama diğer topikte bana bir hoşgeldin diyen bile olmadı. Daha evvelde bu topikteydim zaten, ilkin 78 kiloydum 68'e düştüm ve bir yıl hiç kilo alıp vermedim. Şimdi yine vermek istiyorum ve sizin aranıza geldimUmarım bu topikte beni isteyenler olur
slm kizlar
ay kendime inanamiyorumpazartesi 74.5 le baslarken bugün yine eksi gördüm bu benmiyim diyorum kendi kendime :111:
siz bana ne iyi geliyormussunuz canlarim benim
bacagimdaki agrilarda hakket hic yok gibi arada hafif ama yanma gitti cok sükür allah razi olsun canlarim benim
doktor bana en az 5 kilo ver derken nasil vereyim ugrasiyorum ya diyordum ama sizin desteklerinizle verebiliyormussum icim icime sigmiyor yarin 300-500 den fazla vermis olarak bildirim yapacagim insallahyazacakdim bugün ki kilomu ama vazgectim süpriz
öyle iste kizlar yolla devam :13: birlikte basaramiycamiz birsey yoktur hele biz kadiniz istesek yapariz
o attan da istiyorum ben yaa....... her ay bir oyuncakla ödüllendiriyorum oğlumu.. onun en cok ılgı gosterdıgını almaya calısıyorum.. ama hepsınde de aklım kalıyor ve her defasında kızım olsa kesın batardık dıyorum... yaa bıldıgın mutfak setı var, vileda setı falangözüm donuyor oyuncakcıda oğluma da tamirci seti alcam 2 yaşına gelınce
bu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
Benn ben bennnnnnnn seni geçerimmmmmmm
gündüz kendini aç bırakmaki gece çok acıkmayasın.bide mesela tuzlu çerez değilde tuzsuz badem al ye tok tutmuş olur salatalık felan acıktıkça al ye doyana kadar çünkü kalorisi çok düşük:26:ben niye böyleyim.akşama kadar diyet yapıyorumhiç tawiz wermiyorum ama akşam yiyorum.3 gündür azimle diyet yapıyordum çok güzel gidiyordu öğlen kawurma yaptım onu bile yemedim şuan 2 awuç tuzlu çerez yiyorumwe ben bunu yiyerek yazıyorum..bu bana artı 500 gr döner en az..yarın ne çıkcak bakalı.şimdi dayanamayıp baktım dünkünden 1 buçuk kilo fazlayım biri beni durdursunnnn...
benim bugünkü menüm
SABAH:açken 1 bardak limonlu ılık su yarım saat sonra yağsı yumurta yanında peynir ve tere
ARA:yeşilçay yanında 3 tane form kepekli bisküvi 2litre su
ÖĞLEN:mantar kavurma yanında yoğurt
ARA:1 yeşil elma
AKŞAM:1.5 tabak domates soslu kepekli makarna yanında yoğurt ve 1 saat yürüyüş
ben niye böyleyim.akşama kadar diyet yapıyorumhiç tawiz wermiyorum ama akşam yiyorum.3 gündür azimle diyet yapıyordum çok güzel gidiyordu öğlen kawurma yaptım onu bile yemedim şuan 2 awuç tuzlu çerez yiyorumwe ben bunu yiyerek yazıyorum..bu bana artı 500 gr döner en az..yarın ne çıkcak bakalı.şimdi dayanamayıp baktım dünkünden 1 buçuk kilo fazlayım biri beni durdursunnnn...
gündüz kendini aç bırakmaki gece çok acıkmayasın.bide mesela tuzlu çerez değilde tuzsuz badem al ye tok tutmuş olur salatalık felan acıktıkça al ye doyana kadar çünkü kalorisi çok düşük:26:
çok güzel olmuş menün canm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?