bende kilo bildirimini yapayım barii
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:80.3
bu hafta:77.9
giden:2.4
toplam giden:6.6
hedef:65
geçen iki haftadan sonra neşem yerine geldi valla
insallah tatlimhadi hayırlısı canım..inşallah herkes bol eksilerle döner
özledim seni ballim napimaynen canim kackerede yazdim ama
insalllahhhhhh
canim ben motive olamiyorum ya türkce olsun istiyorum yada almanca olsun istiyorum :26:
zaten zorla yapicam yaparsam oda motive etsin istiyorum
ye beni yavruuum
ben ya almanca olsun yada türkce olsun diyorum suzim motive olmak icin :26:
hulohop benim kizin varda ceviremiyoom
yemek yeeeeeeeeeeeeeee
ciko yeeee
oooyyyyyy canimmmmm
misafirim vardi canim
aynen canim
zamaninda sende bana az destek olmadin lafi olmazAhh ahh nerde o azimli, eski Dilek
6 rakamını görsem iyi olacakta bakalım bu 2. gün iyi gidiyorum şimdilik..
Akşamları az geçiştirmeye çalışıyorum..
Bütün gün dikkat ediyorum akşamları cozutuyorum çünkü.
Saolasn suzimm desteğin için
gectigine sevindim tatlimben normalde çok para harcıyorum
o yüzden bu o kadar da elzem bişey olmayınca düşündüm yazık insanlara
çok sağol tatlım
annen kızmakta haklı valla suzimben de çorapsız geziyorum evde ondan üşütmüş olabilirim dikkat ediyorum artık :26:
çok şükür bugün iyiyim canım
ayyy nasıl sevindim anlatamam
az kaldı inşallah biraz daha gayret göster tüm ağrıların gitcek inşallah
hosgeldin canim aramizaSelam kızlar, ben geldim :) 69 ile 68 kilo arasındayım ama diğer topikte bana bir hoşgeldin diyen bile olmadı. Daha evvelde bu topikteydim zaten, ilkin 78 kiloydum 68'e düştüm ve bir yıl hiç kilo alıp vermedim. Şimdi yine vermek istiyorum ve sizin aranıza geldimUmarım bu topikte beni isteyenler olur
sana komsu yasagi koymak lazimbiliyorum ama arada bir tutuyo bende anlamadım ne iş
ayyy çok cici şeyler vardı yidim akşama cezalıyım
ben komsuya kaçmıstım.geldim şeker
yarın canm cuma yaptılar kızlar malesef bana uymuyo ama çoğunluğa uydum:18:
aynen ya hatta belki artı olmuşumdur regl olcam şiştim iyice
öncelikle hoşgeldin canm bizim grup sıcakkanlıdır sende anlarsın zamanla zaten
hedef kaç canm şuanda 68 kilosun sanırım
sana yetişmem lazm
destek verecek arkadasin olmazi gercekden güzel canim ama benim bi arkadasim var kilo vermek istedigimi bildigi halde bana destek yerine köstek oluyorinsan birileriyle aynı kaderi paylaşınca gerçekten motive oluyor bende mesela diyet ypıcam zamanlarda arkadaşımada söylüyorum onuda diyete sokarım ay seninde fazlalaıkların var gel beraber girelim diyebu arada kaç yaşındasınız geçmiş olsun sizde eskilerdenmisiniz
o attan bende aldım oğluma 3 yaşında...gerçekten tavsiye ederim çocuk enerjisini atıyor zıplayarak gerçi sonradan sıkılıyorlar ama olsun aradada olsa kullanıyor
ben 1 litre sütü kaynattıktan sonra ılıktan biraz sıcak ama çok kaynar olmayacak 2 yemek kaşığı yoğurtla mayalıyorum karıştırıp sonrada battaniyeye sarıp kaloriferin yanında 6-8 saat mayalanıyor ben genelde borcamın içinde yapıyorum sonrada buzdolabında 2 saat dinlendirirsen güzel oluyor
uy biraz fkacmis :18:kızlar öğlen komşuda
1 dilim revani tatlısı
2 yaprak sarma
3yemek kaşığı pirinçli salata yedim
1şekersiz çay içtim
öğlen fazla olduğu için ara yı geçtim sizce kötümü olmuş yorum yapın lütfen
dün az kalsin bende bi kase cekirdegi götürecekdimben niye böyleyim.akşama kadar diyet yapıyorumhiç tawiz wermiyorum ama akşam yiyorum.3 gündür azimle diyet yapıyordum çok güzel gidiyordu öğlen kawurma yaptım onu bile yemedim şuan 2 awuç tuzlu çerez yiyorumwe ben bunu yiyerek yazıyorum..bu bana artı 500 gr döner en az..yarın ne çıkcak bakalı.şimdi dayanamayıp baktım dünkünden 1 buçuk kilo fazlayım biri beni durdursunnnn...
öglenlen aksami degistirseymissin cok daha güzel olacakdin canimbenim bugünkü menüm
SABAH:açken 1 bardak limonlu ılık su yarım saat sonra yağsı yumurta yanında peynir ve tere
ARA:yeşilçay yanında 3 tane form kepekli bisküvi 2litre su
ÖĞLEN:mantar kavurma yanında yoğurt
ARA:1 yeşil elma
AKŞAM:1.5 tabak domates soslu kepekli makarna yanında yoğurt ve 1 saat yürüyüş
senin menülerine bagiliyorum benselammm
bugün ki menüm
sabah: bir bardak form çayı
kahvaltı:
bir dilim kepekli ekmek
bir yk lor peynir
domates salatalık
nane biber
1 zeytin
şekersiz çay
bir çay kasıgı reçel
ara: yarım elma 10 tane beyaz leblebi
öğle:
3 yk kabak yemeği
2 yk bezelye yemeği
salata yogurt
ara:bir elma,20 beyaz leblebi,yeşil çay
aksam:
imam bayıldı ( yarım patlıcan yedim )
bol salata
cacık
ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay
ek:yarım saat yürüyüş,yarımsaat zumba,3 litre su
agir gelmis canim iskender cok yagli yapmislardir belki ondan migden kötü olmusdur :26:başladım bakalım canım bende bugünde yaptım ama bacaklarım et kesmiş dewam etmeyi düşünüyorum zor olması önemli değil işe yarasın yeter ki :)
bugünkü menüme gelirsek eşim izinliydi ve burda gidebildiğimiz tek yer tatvan o yüzden ordaydık öğlen yemeğimide orda yedim ama baya bi cısssdı
sabah 1 dilim kepek ekmek,yarım kk peynir 1 haşlanmış yumurta yarım domates 4-5 dal maydonoz şakersiz yeşilçay
ara yok kahvaltı 12de olduğu için öğlende iskender yedim iskenderden sonrası yok çünkü midemi mahvetti hala midem bulanıyo o yüzden bişey yemicem
tabii degisir canim normal gün icinde su iciyoruz yemek yiyoruz en iyisi sabah ac karnina tartilmakmrb kızlar bu hafta 1 ay oluyo diyet spor beraber yapıyorum 3 kilo verdim ama kilo vermem 3. haftada durdu bu durum butun hevesimi kaçırıoyobir de gün içerisinde kilom çok değişiyo 1.5-2 kilo arası farkediyo bu normal midir?
uyy suzim hadi bakalim az kalmismerhabalar biz geldik topık arkıdıslerım nasılsınız bakalımm bust de tanıdık nıklı kımseler yok yenı ark.var sızlere merhabalarrr o vakıttt nasılsını zbakalım bız cok sukur ıyıyızz yanı artık agırlastık hem beden olark hemde ruh olarakkkkendımı yürüyüşe verıyorum garii kinee dogumum kolay olsun vee kg lerım gıtsın aranıza donerkene az kalmıs kg m ıle geleyımdıye hehehe ee ne var ne yok kızlarr varmı bır degısıkık bakalımm :44:
bız şafak sayıyoruz artıkınnoglusuma kavusmay 2-2,5 kadar aycık aldıı sızlerı cok opuyorummmmmmm hepiciniziiiiiii bizi dualarınız da unutmayın ınsl da normalından kolay bır dogumummm olsunn ınsll oglusum tekme si ile sizi selamlıyor hayırlı geceler dılıyorumm sabah boll eksılı tartı gorun ınsllll bacılarım benimmmmmmmmmmmmm
tansiyonun mu düstü ayran ic arada canim düsük tansiyonun varsa :26: disciden bende cok korkuyorum canim yabugünkü menümü yazıyım kızlar
kahvaltı
1dilim peynir
1yumurta
acı biber salçalı 2dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
ara
1yemek kaşığı kuru üzüm
7otlu çay
öğlen
1dilim revani tatlısı
2yaprak sarma
3yemek kaşiği az pirinçli salata
çay
ara
yok
akşam
ton balık 160gr
salata yağsız
1dilim ekmek
2lt.su
bugün misafirlikte olduğumdan öğlenim berbat geçti üstelik doymadım
akşamda salata yicektim ama başdönmesi oldu ellerm titredi nie böle oluyorum ya üf bıktım
tabi devam etcem bıktım dememe bakmayın
sanırım yarında dişçiye gidicem çok korkuyorum ya oğluşumdan utanmasam aglicam :84::84:
bide regl oldum yarın kesin artı çıkarım bugün şiştim
herkese i geceler kızlar yarın inş.hepimiz --çıkarız
tebrikler fadimecimGünaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:500 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
suzim çok sevindim güzel rakam görmene merakla bekliyorum şuan
topikde kimse yok açılışı ben yapıyorum
hayırlı uğurlu olsun herkes eksili olur inşallah
ayrıca bugün ne giysem nasıl süslensem püslensem diye düşünürsen yemek yemek aklına gelme<
güzelliğini düşünürsün vili viliiiiii yaaaaa
bildirim yapmamız gerekiyor canım eğer bugün bildirim yapmazsan haftaya bildirim yaptığında liste altı oluyorsun
tuvaletinizi yaptıktan sonraaa
yaptım geldim doktorum
suzancım dualarımız seninle canım bebişinle birlkde hayırlı uğurlu
doğumlar yapın inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun canım
tüm topik dua ediyoruz korkma
tebrikler neslimkimse yok açılışı ben yapayım
bismillahirrahmanirrahiym
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazasız belasız bereketli günler olsun
başlangıç 74
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.2
giden 500gr
toplam giden 9.8kg
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarda biraz düşünsünler gırtlaklarıyla olan
problemi çok yiyerek aynada kendilerini nasıl gördüklerini düşünsün haftaya versinler
günaydıııınnn
bugün birinci benim kaçarınız yok
ay tamam şaka yaptım sadece tartıyı görünce birazcık şaşırdım
öpüldünüz şekerler ben okula kaçar
ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun fistik insallah hep eksi görürüz her haftaGünaydın beybiler
Başlangıç: 73.8 der güne devam ederim.
Listeye girmicem ama her cuma buraya yazarım
Kilo verenleri tebrik ederim.
tebrikler canimbaşlangıç :77
geçen hafta:73
bu hafta:72
hedef: 60
çok mutluyum kızlar bu haftada bi kilo vermişim darısı hepinizin başına inş :)
62-63 fadimeee 62-63 fadimeTeşekkür ederim canimmmm
Kaç görüdüüüüüünnnnnnnnnKaçma dur,
Günaydın canikom, sen nasıl istersen öyle olsun
300 -500 suziden sonra ben de 62-63 fadime kalcammmmmmmmmmm
günaydin canimgünaydınlaaaaaaaarr
hayırlı cumalarr
güzel bir gün olsun inşallah
nasılsınız bakemm
Suziiiiiiiii kız birinci olmuşun tebrik ederim
haha
Kız Balkaymak çabuk gel bura ne tıkınıp duruyon, Suziyi de almış yamacına
iyi fikir
hadi bakalim ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun tatlimbaşlangıç:87
şuan:65.50
hedef:55
günaydınnnnn kızlar bugün tartı günü olacağını bile bile dün akşam içli köfte yedimm:26:
seninde ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun canimbaşlangıç:75
bugün:74.500
olsun yinede vermissin canim tebriklerkızlar günaydın
başlagıç : 73
geçen hafta : 70.1
bu hafta : 69.5
giden : -600 gr
toplamda giden : 3.5 kg
geçen haftaki 1 kilo alma faciamdan ançak 600 gr dönebilmişim ...almayaymışım 68.5 olurmuşum bu hafta
uyy naptin sen canim yabende kilo bildirimini yapayım barii
kilo bildirimi
tekrar hosgeldin canim gel tabii bildirimlerinin devamini bekliyoruzgunaydın herkese kılo bıldırım gununuz hayırlı olsun dıleklerımle aranıza gelmek ıstıyorum pek sık gıremesemde cok kalabalık olup takıp edemesem de ftemız arkadasımızın tekrar guzel bır davetı uzerıne kılo bıldırırımı yaparak aanıza gelmek ıstedım tekrardan ınsallah guzel motıve olabılrım dun bır sımıt muhabbetı vardı bende cok ozledım sımrt yemeyı ....
bende
regl gunumdeyım ıkıncı gunum ve bugun lapa yapıyorum ayda bır lapa yapıyorum ve regl gunune denk getırmeye calısyorum onuda gerı kalan zamanlarda ayca kaya dıyetını uygulamaya calısıyorum
başlangıç:75.5
şuan:64.7
hedef:60
havaya girmisdim birdeBu 1 haftalık gidenmi canım, süperrrrrrSuziiii çok kaybetti 1.cliği desene
Günaydınnn
başlangıç kilo: 80
geçen hafta kilo: 75,2
bu hafta kilo :74,4
giden:800 gr.
toplamda giden :5,600
hedef kilo : 60
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:500 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
kimse yok açılışı ben yapayım
bismillahirrahmanirrahiym
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazasız belasız bereketli günler olsun
başlangıç 74
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.2
giden 500gr
toplam giden 9.8kg
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarda biraz düşünsünler gırtlaklarıyla olan
problemi çok yiyerek aynada kendilerini nasıl gördüklerini düşünsün haftaya versinler
başlangıç :77
geçen hafta:73
bu hafta:72
hedef: 60
çok mutluyum kızlar bu haftada bi kilo vermişim darısı hepinizin başına inş :)
kızlar günaydın
başlagıç : 73
geçen hafta : 70.1
bu hafta : 69.5
giden : -600 gr
toplamda giden : 3.5 kg
geçen haftaki 1 kilo alma faciamdan ançak 600 gr dönebilmişim ...almayaymışım 68.5 olurmuşum bu hafta
tüm arkadaşları tebrik ederGünaydınnn
evet canımmÇok sıkma kızzzzzzz, kırılırsa yenisi çok pahalıŞaka bir yana kendini çok kısma canım, sonrası felaket olabilir.
bu günleride göreceeydimaah ah bizede örnek oluyosun ne güzel
bu hafta tartıdaki şoktan sonra proteine ağırlık verdim birde iki gün fadimemin yoğurt kürünü kullandım hiç yürüyüş yapamadım,günde 3 kupa yeşilçay,3 lt su,günde 1 form çayı akşam geç saatte yemek yok ve hafif geçticanım 1 haftada 2,4 çok iyi vermişsin :)spor falanda yapıyomusun :) neler yapıyosun :)
başlangıç: 72.2
geçen hafta:70.9
bu hafta :69.7
giden : 1.200
toplam giden:2.500
hedef :65
geçen haftayla aynıyım malesef ama regl oldum ondandır herhal.yoksa revani diiil yani
günaydılnar suzimm günaydınlaruyy suzim hadi bakalim az kalmiszaman nasilda geciyor
tansiyonun mu düstü ayran ic arada canim düsük tansiyonun varsa :26: disciden bende cok korkuyorum canim yacabuk gecer atlatirsin insallah canim :26: arti ciksanda morelini bozma reglden normal arti cikmak
tebrikler fadimecim
yirim seni cok sagol neslimmm sizin desteginizle becerebildim ama dünkünün aynisi cikti tartida birazdan yapcam bildirimimi
tebrikler neslim
ne gördün kizz iyi dersler canim hadi merkala bekliyoruz senin dönmeni
ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun fistik insallah hep eksi görürüz her hafta
tebrikler canim
62-63 fadimeee 62-63 fadime
günaydin canim
yuhh diyesim geldi
haha
iyi fikir
hadi bakalim ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun tatlim
seninde ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun canim
olsun yinede vermissin canim tebrikler
uyy naptin sen canim yapazartesinden bu yanami verdin masallah sana
tekrar hosgeldin canim gel tabii bildirimlerinin devamini bekliyoruz
havaya girmisdim birde
tebrikler canim
tatli yedigin halde cok güzel canim tebriklerbaşlangıç: 72.2
geçen haftayla aynıyım malesef ama regl oldum ondandır herhal.yoksa revani diiil yani
günaydılnar suzimm günaydınlar
hayırlı cumalar olsun inş.
çok teşekkürler canım
tatli yedigin halde cok güzel canim tebrikler
gülanne sanada kocaman masallah diyorum
icim icme sigmiyorum kilo bildirimimi yapasim var ama balliyi göremedimballi gelmeden yapasimda gelmiyor
günaydin canimsanada hayirli cumalar seker bak listede 1inci oldugunu görünce daha da keyifleneceksin dikkat et koru canim
Hoşbulduk canım inşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşıcazhoşgeldin aramızaişallah sende amacına burdaulaşırsın
Aynen, bu grup çok sıcak. Diğer grupta fesatlıkta var az daha onların arasına giriyordum, ölsem daha iyiöncelikle hoşgeldin canm bizim grup sıcakkanlıdır sende anlarsın zamanla zaten
hedef kaç canm şuanda 68 kilosun sanırım
sana yetişmem lazm
Ben o 10 kiloyu erkek arkadaşım yüzünden vermiştim. Araya hasret soktu eşek, 10 gün hiç birşey yiyemiştim. Su bile içmemiştim kuzum. Yağ, su, kas, her şeyden kaybetmişim sanırımhoşgeldinizbende yeniyim dün katıldım buraya 78den 68e çok güzel kilo vermişsiniz benimde hedefim 10 kilo vermek nasıl verdiniz ne kadar sürede sonra nasıl korudunuz 1 yıl çünkü bayağı uzun bi zaman ay neçok şey sordum dimi
Hoşbulduk canımmmhoşgeldin tabii ki kabul ederiz
Selam, hoşbuldukkkselamm hoşgeldin
Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederimmmhosgeldin
ayrica tebrikleer
İnşallah canım benim, bu yaz çıtır olcaz hepimiz. Kafamıza koyduk. O geçen sene giyemediğim bikiniyi bu yaz giycemmmmhoşgeldin canım :) hep beraber vericez kilolarımızı inş:)
günaydin sekerler
hosgeldin canim aramiza
gunaydınlarrr efeemmmgünaydınlaaaaaaaarr
hayırlı cumalarr
güzel bir gün olsun inşallah
nasılsınız bakemm
kız bacı yolarım seniii... nsıl verıon anlamadım yaaaa... ben emzırıyom bı de o kadar gıtmıoooo...bende kilo bildirimini yapayım barii
kilo bildirimi
bravoooo o kadar harıka menulere yakısır bır bıldırım..Günaydınnn
maşalllaaaahhhh.. lısten işe yaramış gıbı...başlangıç: 72.2
tekrar teşekkürler canımm benim haftaya inş. 76 yı görürümyaz gelmeden bi 70 olabilsem
başlangıç:92.2
pazartesi:71.5
bugün:71.1
giden:400 gramcık
toplamda giden:21.1
yazık banaaaaa
günaydin canimHoşbulduk canım inşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşıcaz
Aynen, bu grup çok sıcak. Diğer grupta fesatlıkta var az daha onların arasına giriyordum, ölsem daha iyiŞu anda yani bu sabah tartıldım 68 buçuk kiloydum. Ben her gün düzenli tartılanlardanım Yetiş bana, bekliyorum seni
Ben o 10 kiloyu erkek arkadaşım yüzünden vermiştim. Araya hasret soktu eşek, 10 gün hiç birşey yiyemiştim. Su bile içmemiştim kuzum. Yağ, su, kas, her şeyden kaybetmişim sanırımAma onu korudum bu zamana kadar hiç almadım. Alsam bile maksimum 1 kilo. Şimdi diyet aracılığıyla kilo vermek istiyorum, yapmayı düşündüğüm diyet var. Yenisin sanırım sende, henüz bir ortağın yoksa ortak olabiliriz. Sevgilerimle canım
Hoşbulduk canımmm
Selam, hoşbuldukkk
Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederimmm
İnşallah canım benim, bu yaz çıtır olcaz hepimiz. Kafamıza koyduk. O geçen sene giyemediğim bikiniyi bu yaz giycemmmm
Günaydınnn. Hoşbulduk canımmm
Kızlar orti arıyorum, beni isteyen varsa söylesinBu arada ben dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. Çünkü aç kalmak bana göre değil, bir de iştahlı bir hatunum. Sürekli ağzım oynar illa bişeyler yemem lazım. En azından et yerim hahaha
Bu arada beyaz çayın zayıflattığını okudum, öneriyorlar. Ama bulamadım bi türlü hiç bir yerde. Nerde alabileceğimi bilenler var mıdır?
olsun canim ya 400 gramm 400 grammdir vermissin sonucda tebrikler canimbaşlangıç:92.2
yazık banaaaaa
Hangi diyetle kim sıkılmıyor ki? Psikolojisi yeter bebeğimgünaydin canimhadi bakalim insallah faydasini görürsün dukkan iyi kilo verdiriyor ama dikkat dukkandan sIkILip birakinca fazlasiyla alabiliyorsun
öyle canimHangi diyetle kim sıkılmıyor ki? Psikolojisi yeter bebeğimBen kafama koydum, sıkıntıdan ölsem bile o kiloları vericem inşallah.
kııız rakibimmgunaydınlarrr efeemmm
kız bacı yolarım seniii... nsıl verıon anlamadım yaaaa... ben emzırıyom bı de o kadar gıtmıoooo...
bravoooo o kadar harıka menulere yakısır bır bıldırım..
maşalllaaaahhhh.. lısten işe yaramış gıbı...
En cok dıkkat eden breeze, en cok kılo veren gulanne, ne iş yaaa
aaaaaabaşlangıç:92.2
yazık banaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?