- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
Gönüllüysen eğer bana genel bilgi vermen mümkün mü? Mesela tartılma gününüz ne zaman? Sanırım cuma. Kurallarınız neler? Bir de bu kilo çizelgesini hangi linkten yapacağım, teşekkür ederimöyle canimhadi insallah canim
olsun seker bu aralar dügün telasi olur öyleuzun aradan sonra ıc acıcı olmayan kılo bıldırımı
baslangıc :87.7
bugun :66.8
toplam gıden :20.9
hedef 60
tabii canim gec yaziyorum isyerindeyim arada telefonlara bakiyorumGönüllüysen eğer bana genel bilgi vermen mümkün mü? Mesela tartılma gününüz ne zaman? Sanırım cuma. Kurallarınız neler? Bir de bu kilo çizelgesini hangi linkten yapacağım, teşekkür ederim
Bencede sikmaya gerek yok bende cok sikmiyorum sadece regl doneminde ayda bir gun bunu yapmaya calisiyorumAyyy hiç zorlamicam o zaman kendimi, az olsun lezzetli olsun, sana da kolay gelsin
suzım dugunde en az 63 olmak ıstıyorum yaolsun seker bu aralar dügün telasi olur öylehaftaya eksi olursun insallah
tabii canim gec yaziyorum isyerindeyim arada telefonlara bakiyorum
belirli kuralarimiz yok canim örnek alina bilen liste var onuda fadimecim sagolsun arada yayinliyor
cuma günleri tartiliyoruz buraya bildirimlerimizi yapiyoruz
baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
gelen (kilo aldiysan) giden (kilo verdiysen):
toplamda giden:
hedef:
bu sekilde canim
sonracimahttp://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan bakalak yapiyorum ben yine sorun olursa sorabilirsin canim
Tamam bebeğim anladım, teşekkür ederimmtabii canim gec yaziyorum isyerindeyim arada telefonlara bakiyorum
belirli kuralarimiz yok canim örnek alina bilen liste var onuda fadimecim sagolsun arada yayinliyor
cuma günleri tartiliyoruz buraya bildirimlerimizi yapiyoruz
baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
gelen (kilo aldiysan) giden (kilo verdiysen):
toplamda giden:
hedef:
bu sekilde canim
sonracimahttp://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan bakalak yapiyorum ben yine sorun olursa sorabilirsin canim
balli gelmediben yinede bildirimimi yapayim
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:74.5
bu hafta:73.1
giden:1 kilo 400 grammbenim icin mucize gibi
toplam giden: 4 kilo
hedef: 55
insallah devami gelir :86:
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:500 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
kimse yok açılışı ben yapayım
bismillahirrahmanirrahiym
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazasız belasız bereketli günler olsun
başlangıç 74
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.2
giden 500gr
toplam giden 9.8kg
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarda biraz düşünsünler gırtlaklarıyla olan
problemi çok yiyerek aynada kendilerini nasıl gördüklerini düşünsün haftaya versinler
başlangıç :77
geçen hafta:73
bu hafta:72
hedef: 60
çok mutluyum kızlar bu haftada bi kilo vermişim darısı hepinizin başına inş :)
Suziiiiiiiii kız birinci olmuşun tebrik ederim
anaaamm basildiiik
Kız Balkaymak çabuk gel bura ne tıkınıp duruyon, Suziyi de almış yamacına
kızlar günaydın
başlagıç : 73
geçen hafta : 70.1
bu hafta : 69.5
giden : -600 gr
toplamda giden : 3.5 kg
geçen haftaki 1 kilo alma faciamdan ançak 600 gr dönebilmişim ...almayaymışım 68.5 olurmuşum bu hafta
bende kilo bildirimini yapayım barii
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:80.3
bu hafta:77.9
giden:2.4
toplam giden:6.6
hedef:65
geçen iki haftadan sonra neşem yerine geldi valla
Günaydınnn
başlangıç kilo: 80
geçen hafta kilo: 75,2
bu hafta kilo :74,4
giden:800 gr.
toplamda giden :5,600
hedef kilo : 60
günaydın şeker
görüşürüz okuldan sonra
at şu 70 artık dilom 2 haftada bitir şunun işini
sonrası kolay yıvrım
dayak yiye yiye zayıflatırız korkma cicimmmm
saol pötüşşş
inşallah daha iyi olucak
günaydın kuşummmmm
seksü kıslarrrr
tebrik ederim canım
ortağımmm süpersin yıvrım öperim bi çokkkk
tebrik ederimmmmm
tebrikler canımmm
başlangıç: 72.2
geçen hafta:70.9
bu hafta :69.7
giden : 1.200
toplam giden:2.500
hedef :65
geçen haftayla aynıyım malesef ama regl oldum ondandır herhal.yoksa revani diiil yani
oyy suziimm suziiiiimmgünaydin sekerler
insallah tatlim
özledim seni ballim napimbenlen ugrasmani bile özlüyorum
almadan önce bende denesemmi cevirebiliyormuyum diye
zamaninda sende bana az destek olmadin lafi olmazinsallah devamini getir dilek
bende aksam kurtuyumbu hafta aksamlari hep salata corba yogurt sebze yedim iyi gitti
gectigine sevindim tatliminsallah betülüm insallah cok sagol bebegim
hosgeldin canim aramiza
sana komsu yasagi koymak lazim
destek verecek arkadasin olmazi gercekden güzel canim ama benim bi arkadasim var kilo vermek istedigimi bildigi halde bana destek yerine köstek oluyorbilerek ama onu fark ettim kilo vermemi istemiyor 31 yasindayim canim adimda suzan sen
uy biraz fkacmis :18:
dün az kalsin bende bi kase cekirdegi götürecekdimama sonra iyiki esime sinirlendim ve sadece kahve yaptim kendime
öglenlen aksami degistirseymissin cok daha güzel olacakdin canim
senin menülerine bagiliyorum bentam örnek menüler tebrik ederim canim
agir gelmis canim iskender cok yagli yapmislardir belki ondan migden kötü olmusdur :26:
tabii degisir canim normal gün icinde su iciyoruz yemek yiyoruz en iyisi sabah ac karnina tartilmak
canimm bence güzelbaşlangıç:92.2
pazartesi:71.5
bugün:71.1
giden:400 gramcık
toplamda giden:21.1
yazık banaaaaa
günaydin sekerler
insallah tatlim
özledim seni ballim napimbenlen ugrasmani bile özlüyorum
almadan önce bende denesemmi cevirebiliyormuyum diye
zamaninda sende bana az destek olmadin lafi olmazinsallah devamini getir dilek
bende aksam kurtuyumbu hafta aksamlari hep salata corba yogurt sebze yedim iyi gitti
gectigine sevindim tatliminsallah betülüm insallah cok sagol bebegim
hosgeldin canim aramiza
sana komsu yasagi koymak lazim
destek verecek arkadasin olmazi gercekden güzel canim ama benim bi arkadasim var kilo vermek istedigimi bildigi halde bana destek yerine köstek oluyorbilerek ama onu fark ettim kilo vermemi istemiyor 31 yasindayim canim adimda suzan sen
uy biraz fkacmis :18:
dün az kalsin bende bi kase cekirdegi götürecekdimama sonra iyiki esime sinirlendim ve sadece kahve yaptim kendime
öglenlen aksami degistirseymissin cok daha güzel olacakdin canim
senin menülerine bagiliyorum bentam örnek menüler tebrik ederim canim
agir gelmis canim iskender cok yagli yapmislardir belki ondan migden kötü olmusdur :26:
tabii degisir canim normal gün icinde su iciyoruz yemek yiyoruz en iyisi sabah ac karnina tartilmak
uyy suzim hadi bakalim az kalmiszaman nasilda geciyor
tansiyonun mu düstü ayran ic arada canim düsük tansiyonun varsa :26: disciden bende cok korkuyorum canim yacabuk gecer atlatirsin insallah canim :26: arti ciksanda morelini bozma reglden normal arti cikmak
tebrikler fadimecim
yirim seni cok sagol neslimmm sizin desteginizle becerebildim ama dünkünün aynisi cikti tartida birazdan yapcam bildirimimi
tebrikler neslim
ne gördün kizz iyi dersler canim hadi merkala bekliyoruz senin dönmeni
ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun fistik insallah hep eksi görürüz her hafta
tebrikler canim
62-63 fadimeee 62-63 fadime
günaydin canim
yuhh diyesim geldi
haha
iyi fikir
hadi bakalim ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun tatlim
seninde ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun canim
olsun yinede vermissin canim tebrikler
uyy naptin sen canim yapazartesinden bu yanami verdin masallah sana
tekrar hosgeldin canim gel tabii bildirimlerinin devamini bekliyoruz
havaya girmisdim birde
teşekkür ederim canım..
tebrikler canim
gunaydınlarrr efeemmm
kız bacı yolarım seniii... nsıl verıon anlamadım yaaaa... ben emzırıyom bı de o kadar gıtmıoooo...
bravoooo o kadar harıka menulere yakısır bır bıldırım..
maşalllaaaahhhh.. lısten işe yaramış gıbı...
En cok dıkkat eden breeze, en cok kılo veren gulanne, ne iş yaaa
balli gelmediben yinede bildirimimi yapayim
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:74.5
bu hafta:73.1
giden:1 kilo 400 grammbenim icin mucize gibi
toplam giden: 4 kilo
hedef: 55
insallah devami gelir :86:
merhaba kızlar akşamdan beri kötü şeyler geçiriyorum.bu sabah tartıdad değişiklik olmadığını görünce büsbütün morelimbozuldu.akşameşimin arkadaşlarına oturmaya gittik.tabiki ikramlardan yemediğimi görünce diyet yaptığımı anladılar.daha çok dalga geçtiler kilolarımla çok morelimbozuldu.kendimi 100lerce kilo bir kadın gibi hissettim.daha sonra eve gelip yattık 1 saat sonra eşimyataktan fırladı ayağını tutarak gece yarısı.yatakta çiyan nerden geldiyse.eşimin ayağını sokmuş.evimizde 2ci kat nerden girdi bilmiyorum.bu 3cü görüşümüz.yatağımıza kadar girince artık iyice psikolojim bozuldu.ne etkiliolur bilmiyorum.:2::2::2::2:evim yeni bina etrafıda bahçelilk yeşillik.cam zaten açmaya korkuyordum hepten durum vahimleşti.bu hafta listeye giricem sanırımbişey gitmedi ama yinede bildirim yapayım.
başlangıç:76,5
şimdiki:76
hadi kolay gelsin tatlim tatli telas bunlarpazar sabahı memlekete donuyorum artık dugune kadar oradayım
annem sımdı sevdıgım tum yemeklerı yapcak
ıns kılo almam
suan evdede cok ısım var camlar utu supur sıl balkonlar pfff
bı yardımcı olaydı yanımda ıyı olacaktı aslında ama bu donemde
ona ayırabılecegım butcem yok
bıde sekerler bısı danıscaktım sıze balayına gıdecegımız otelde
plaj havlusu konusunda bısey yazmıyo sızce yanıma plaj havlsu almalımıyım
balayı alısverısıne cıkıcamda ondan sorayım sızlere dedım
gecmısı okudum ama hııc alıntı yapacak halım yoktu
cok tatlısınız hepınızde
ayy insallah olacak aksamlari dikkat et canim ben bu hafta dürüm de yedim dondurmada menü paylasmadim düzgün degil diye ama aksamlari corba salata yogurt gecen aksam 1 has yumurta salata ile kapatim aksam dikkat edince bende verebilmissimsuzım dugunde en az 63 olmak ıstıyorum ya
gelınlıgın ıcerısınde daha fıt durmak ıstıyorum
oyy kiyamam canim ya söyleme kimseye yemedigin zamanlarda dersin migdem agriyor dokaniyor diye gicik oldum arkadaslarinamerhaba kızlar akşamdan beri kötü şeyler geçiriyorum.bu sabah tartıdad değişiklik olmadığını görünce büsbütün morelimbozuldu.akşameşimin arkadaşlarına oturmaya gittik.tabiki ikramlardan yemediğimi görünce diyet yaptığımı anladılar.daha çok dalga geçtiler kilolarımla çok morelimbozuldu.kendimi 100lerce kilo bir kadın gibi hissettim.daha sonra eve gelip yattık 1 saat sonra eşimyataktan fırladı ayağını tutarak gece yarısı.yatakta çiyan nerden geldiyse.eşimin ayağını sokmuş.evimizde 2ci kat nerden girdi bilmiyorum.bu 3cü görüşümüz.yatağımıza kadar girince artık iyice psikolojim bozuldu.ne etkiliolur bilmiyorum.:2::2::2::2:evim yeni bina etrafıda bahçelilk yeşillik.cam zaten açmaya korkuyordum hepten durum vahimleşti.bu hafta listeye giricem sanırımbişey gitmedi ama yinede bildirim yapayım.
başlangıç:76,5
şimdiki:76
uyyy yirim senigünaydinlar efendim
müsade ederseniz güne bir sarki ile baslamak istiyorum
cok dertliyimde Eki Görüntüle 683699
tarti günü gelmiiiiiiisssss neyimeeeeeeeeee
anaaammm anamm siskoyaaaaaammm
yag baglamiiiis gööbeeegimeeeeeee
anaaaammm anaaaaamm siskoyaaaaaaamm
simiiitleriiim tasaar yandaaaaaannn
anaammm anaaammm siskoyaaaaaammm
toto pörtler arkadaaannn
anaaammmm anaaamm siskoyaaaammm
ayy cok icli söylediimm
insallah canim cok tesekkür ederimtebrik ederim canımm benimm
inşallah böyle devam eder
he ya fadik bizi yakaladi
anaaamm basildiiik
oyy suziimm suziiiiimm
dene suzimyada yokmu arkadaslarinin cocugunda felan öyle denesen
bana gel suziiimmmbizde vaar
canimm bence güzel
evet canım yeniyim kaç kilo vermek istiyorsun?seve seve ortak olabilirim bende 5 gün lahana diyeti yapmıştım gerçekten etkili olmuştu 2 kilo vermiştim şimdi tekrarmı başlasam diye düşünüyorum vermediğimi görünce moralim bozulduHoşbulduk canım inşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşıcaz
Aynen, bu grup çok sıcak. Diğer grupta fesatlıkta var az daha onların arasına giriyordum, ölsem daha iyiŞu anda yani bu sabah tartıldım 68 buçuk kiloydum. Ben her gün düzenli tartılanlardanım Yetiş bana, bekliyorum seni
Ben o 10 kiloyu erkek arkadaşım yüzünden vermiştim. Araya hasret soktu eşek, 10 gün hiç birşey yiyemiştim. Su bile içmemiştim kuzum. Yağ, su, kas, her şeyden kaybetmişim sanırımAma onu korudum bu zamana kadar hiç almadım. Alsam bile maksimum 1 kilo. Şimdi diyet aracılığıyla kilo vermek istiyorum, yapmayı düşündüğüm diyet var. Yenisin sanırım sende, henüz bir ortağın yoksa ortak olabiliriz. Sevgilerimle canım
Hoşbulduk canımmm
Selam, hoşbuldukkk
Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederimmm
İnşallah canım benim, bu yaz çıtır olcaz hepimiz. Kafamıza koyduk. O geçen sene giyemediğim bikiniyi bu yaz giycemmmm
Günaydınnn. Hoşbulduk canımmm
Kızlar orti arıyorum, beni isteyen varsa söylesinBu arada ben dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. Çünkü aç kalmak bana göre değil, bir de iştahlı bir hatunum. Sürekli ağzım oynar illa bişeyler yemem lazım. En azından et yerim hahaha
Bu arada beyaz çayın zayıflattığını okudum, öneriyorlar. Ama bulamadım bi türlü hiç bir yerde. Nerde alabileceğimi bilenler var mıdır?
apartmanda başka birindevarmı bilmiyorum.bugun yöneticiye çıkıp söylücem.belkide apartmanda biyerde yuvası vardırda ondan oluyodur.apartmanında ilaçlanması lazım.camları falanda kontrollü açar oldumhep başındayım havalandırırken.her yerleri çamaşır sularınla siliyorum.nerden geldiğini bi bulsam çok tedirginim şimdi.akşamhastaneye gittik eşimin ayağı balon gibi şişti.allah korusun dahada kötü olabilirdi.boş işleri diline dolayıp dalga geçmeyi seven çok insan var hiç takılma canım senin verebileceğin en güzel cevap verdiğin kilolarındıro çiyan işine üzüldüm insanı huzursuz eder evi ilaçlatıp etrafına da bu tarz hayvanları kovan bişey koydursanız belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?