- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
işallah suzi kusura bakmayın çoklu alıntı yapıp cvp vermeyi beceremiyorumboş insanlar işte yok çok kilo almışsın yok şuna buna benzemişsin falan dediler.kendimikötü hissettim.bugun hep yiyesim var.çökmüş durumdayım yani.kendi eşleri dal sanki ağustozda sünnet düğünleri var onakadar kilo vereyim vercem ağazlarının payını
canim benim sen kimmseyi umursama
sen insallah ver kilolarini görsünler
alinti da söyle canim sag altta sadece kutu var ona tiklarsan istedigin kadar alinti yapabilirsin
hayırlı güzel bir doğum diliyorum sana doğum sonrası görüşürüz artık
suzim çok sevindim güzel rakam görmene merakla bekliyorum şuan
topikde kimse yok açılışı ben yapıyorum
hayırlı uğurlu olsun herkes eksili olur inşallah
ayrıca bugün ne giysem nasıl süslensem püslensem diye düşünürsen yemek yemek aklına gelme<
güzelliğini düşünürsün vili viliiiiii yaaaaa
bildirim yapmamız gerekiyor canım eğer bugün bildirim yapmazsan haftaya bildirim yaptığında liste altı oluyorsun
tuvaletinizi yaptıktan sonraaa
yaptım geldim doktorum
suzancım dualarımız seninle canım bebişinle birlkde hayırlı uğurlu
doğumlar yapın inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun canım
tüm topik dua ediyoruz korkma
Tamam canım, önemli olan kaç gram ekside olacağımız, haftaya cuma bakalım ok?Ben seni yenerimmmmm cısss yapcağında aklına gelsin
Cuma öncesi olması kötü olmuş, neyse bu haftaki kaçamağın olsun, revani var tek ağır olan.
Hoşgeldin canım
Canım gün içinde kendini çok mu kasıyosun acaba, canının çektiği şeylerden tamamen kesme, tadımlık ye ki sonra böyle abartmayasın.
Çoook işe yarayacağını garanti ederim sana.
Sabah aç karnına tartıldığın kilo doğru olan ve de haftada 1 gün tartıl, hep aynı gün olsun. Beslenme düzeninde değişiklik yapmayı dene.
İyiyz bizler de canım, eskiler ve de yeni arkadaşlarımızla buradayız, sen hiç merak etme doğumu yap gel, biz burdayız bekleriz.Allah sağ salim bebeciğini kucağına almayıı nasip etsin canım.
Günaydın beybbiii
Öperimm
Tartı sana güzellik yapmışş miss miss darısı başıma
Günaydın pötüşümmm
Tebrik ederimm... 2 gündür maşaallah iyi gidiyorum bende
63-62 Fadime abla
Tebriklerr hayırlı Cumalarar..
Selam Suzann
Allah yardımcın olsun meleginle seni de öperiz...
Zaman ne çabuk geçior
uyy suzim hadi bakalim az kalmiszaman nasilda geciyor
tansiyonun mu düstü ayran ic arada canim düsük tansiyonun varsa :26: disciden bende cok korkuyorum canim yacabuk gecer atlatirsin insallah canim :26: arti ciksanda morelini bozma reglden normal arti cikmak
tebrikler fadimecim
yirim seni cok sagol neslimmm sizin desteginizle becerebildim ama dünkünün aynisi cikti tartida birazdan yapcam bildirimimi
tebrikler neslim
ne gördün kizz iyi dersler canim hadi merkala bekliyoruz senin dönmeni
ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun fistik insallah hep eksi görürüz her hafta
tebrikler canim
62-63 fadimeee 62-63 fadime
günaydin canim
yuhh diyesim geldi
haha
iyi fikir
hadi bakalim ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun tatlim
seninde ilk bildirimin hayirli ugurlu olsun canim
olsun yinede vermissin canim tebrikler
uyy naptin sen canim yapazartesinden bu yanami verdin masallah sana
tekrar hosgeldin canim gel tabii bildirimlerinin devamini bekliyoruz
havaya girmisdim birde
tebrikler canim
hsretcımm dugun ne zaman gıııı allahkolaylıkversınn gonlunce gusel bır duugnun olsun ınslllllllllllsuzım dugunde en az 63 olmak ıstıyorum ya
gelınlıgın ıcerısınde daha fıt durmak ıstıyorum
günaydinlar efendim
müsade ederseniz güne bir sarki ile baslamak istiyorum
cok dertliyimde Eki Görüntüle 683699
tarti günü gelmiiiiiiisssss neyimeeeeeeeeee
anaaammm anamm siskoyaaaaaammm
yag baglamiiiis gööbeeegimeeeeeee
anaaaammm anaaaaamm siskoyaaaaaaamm
simiiitleriiim tasaar yandaaaaaannn
anaammm anaaammm siskoyaaaaaammm
toto pörtler arkadaaannn
anaaammmm anaaamm siskoyaaaammm
ayy cok icli söylediimm
apartmanda başka birindevarmı bilmiyorum.bugun yöneticiye çıkıp söylücem.belkide apartmanda biyerde yuvası vardırda ondan oluyodur.apartmanında ilaçlanması lazım.camları falanda kontrollü açar oldumhep başındayım havalandırırken.her yerleri çamaşır sularınla siliyorum.nerden geldiğini bi bulsam çok tedirginim şimdi.akşamhastaneye gittik eşimin ayağı balon gibi şişti.allah korusun dahada kötü olabilirdi.
işallah suzi kusura bakmayın çoklu alıntı yapıp cvp vermeyi beceremiyorumboş insanlar işte yok çok kilo almışsın yok şuna buna benzemişsin falan dediler.kendimikötü hissettim.bugun hep yiyesim var.çökmüş durumdayım yani.kendi eşleri dal sanki ağustozda sünnet düğünleri var onakadar kilo vereyim vercem ağazlarının payını
canim benim sen kimmseyi umursama
sen insallah ver kilolarini görsünler
alinti da söyle canim sag altta sadece kutu var ona tiklarsan istedigin kadar alinti yapabilirsin
haftaya insallah canimBiraz geç oldu ama bende kilo bildirimi yapmak istiyorummm :)
başlangıç:80,5
salı: 77,4 ( yeni olduğum için o gün tartılmıştım..)
bugün:77,4
giden:0 koca bir sıfırrr..
hedef:65
Şu 75 i bir devirsem..
bende öyleyim aslinda canim cok bilgimay çok saol teknoloji cahiliyim ben hiç o düğme ne işe yarıyor diye merak etmedim
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum süpersiniz :)
kilo bildirimi
başlangıç:76
geçen hafta:75
bu hafta:74.5
giden:500
toplam giden:1.5
hedef:60
pek iyi sayılmaz ama idare eder boğazımı tutabilseydim daha iyi olurdu inş haftaya daha iyi olacak
suzanciimmmaynen ülee kızlar ya cok sagolun unutmadıgınız ve dualarınıza benı de kattıgınız ıcın ınsl kolay bır dogumla ve oglumla yanınza gelecegız dua ıle ınsll
hsretcımm dugun ne zaman gıııı allahkolaylıkversınn gonlunce gusel bır duugnun olsun ınslllllllllll
süper olmus tebrıkler cnm
bende alıntı yapmayı bilmiyordum saol balkaymakimbir an önce yöneticiyle konuş anlaş canım daha fazla huzurun kaçmadan bu dalga geçmeleri hırs olsun,motive olsun sana daha çabuk ver kiloları gitsin kendini sıkıntıya sokup yemege verme kendini daha fazla alırsın bu sefer 'o kadar yemedin içmedin daha çok kilo almışsın' derler.
sus kiz daha tartilmamissin bile son dakka golü atma birde banaanaaaaammmm Eki Görüntüle 683730
suzi beni yendiEki Görüntüle 683729
gercekdende senin menüler cok güzel canim düzenini bozma ama cok veremedim diye ac kalmadan vereceksinteşekkür ederim canım.. bende anlamadım bu işi
cok tesekkürler canimtebrikler canım
merhaba canim olsun haftaya verirsin insallah fazlasiylamerhabalar herkese,
sabahtan beri internet yok giremedim sinir oldum ahanda böyletemizliğe giriştim bende...yarıda kesip kilo bildirimmi yapmak istedim malesef istemeyerekde olsa çünkü hiçbişey gitmemiş yetmemzmiş gibi 100grda almışım
başlangıç 85
geçen hafta 79
bu hafta 79.100gr
gelen 100gr
giden içler acısı yok
hedef 69
tebrikler canimilk bildirimimi yapıooreee
başlangıç kilo:81.2(pazartesi)
bugün:80.8
giden:400gr
hedef:68
dün doğum günümdü 1 dilimcik pasta yedim ama:26: hayırlı cumalar,bol motiveler...
allah korumus canim tekrar cok gecmis olsunapartmanda başka birindevarmı bilmiyorum.bugun yöneticiye çıkıp söylücem.belkide apartmanda biyerde yuvası vardırda ondan oluyodur.apartmanında ilaçlanması lazım.camları falanda kontrollü açar oldumhep başındayım havalandırırken.her yerleri çamaşır sularınla siliyorum.nerden geldiğini bi bulsam çok tedirginim şimdi.akşamhastaneye gittik eşimin ayağı balon gibi şişti.allah korusun dahada kötü olabilirdi.
benimde öyle densiz tanidiklarim var canim arkadasimin esi bana penguin der gülerdin onunda kizkardesi bikeresinde inek gibi demis arkadasim gel sen gülerek bana anlat bi bozuldum dedim aynada yüzüne baksin oda maymuna benziyor ben ona maymun diyormuyum dedimişallah suzi kusura bakmayın çoklu alıntı yapıp cvp vermeyi beceremiyorumboş insanlar işte yok çok kilo almışsın yok şuna buna benzemişsin falan dediler.kendimikötü hissettim.bugun hep yiyesim var.çökmüş durumdayım yani.kendi eşleri dal sanki ağustozda sünnet düğünleri var onakadar kilo vereyim vercem ağazlarının payını
tartil kizdaha tartilmadiiimm
tartilmakda istemiyooooooomm Eki Görüntüle 683745
olsun canim hafta insallah vermis olursunBiraz geç oldu ama bende kilo bildirimi yapmak istiyorummm :)
başlangıç:80,5
salı: 77,4 ( yeni olduğum için o gün tartılmıştım..)
bugün:77,4
giden:0 koca bir sıfırrr..
Şu 75 i bir devirsem..
bende alıntı yapmayı bilmiyordum saol balkaymakimbir an önce yöneticiyle konuş anlaş canım daha fazla huzurun kaçmadan bu dalga geçmeleri hırs olsun,motive olsun sana daha çabuk ver kiloları gitsin kendini sıkıntıya sokup yemege verme kendini daha fazla alırsın bu sefer 'o kadar yemedin içmedin daha çok kilo almışsın' derler.
9 kilo vermeyi hedefliyorum canım. 60 kilo olmak istiyorum. Lahana çorbasını bir kere merak edip içmiştim. Çok tok tutuyo gerçekten. Ben dukan diyetine başlıycam, istersen beraber başlayabiliriz :) Sen kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? Artık sana ortak diyebilirim değil mi?evet canım yeniyim kaç kilo vermek istiyorsun?seve seve ortak olabilirim bende 5 gün lahana diyeti yapmıştım gerçekten etkili olmuştu 2 kilo vermiştim şimdi tekrarmı başlasam diye düşünüyorum vermediğimi görünce moralim bozuldu
haftaya insallah canim
bende öyleyim aslinda canim cok bilgim
suzanciimmm
oyy yirim senin alperini
Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallaahhhhhhhhh
bende kilo bildirimini yapayım barii
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:80.3
bu hafta:77.9
giden:2.4
toplam giden:6.6
geçen iki haftadan sonra neşem yerine geldi valla
sık benım ümüğümüNesi yazık kız? Çoğu gitmiş azı kalmış. 6 kiloyu da büyütüyorsan gözünde. Sıkarım ümüğünü senin
dogru aslında ılk zamanlar ben de 3-5 kılo verıodum.. sen dıkkat et bıraz karbonhıdrat da al bak aman haa, karbonhıdratı kepeklılerden al ama..kııız rakibimmkaç gündür proteine veriom kendimi dişimi sıkıyom diyom
tebriğin için teşekkürler
aaaaaa21 kilo vermişin hala yazık bana yazık bana keşke ben senin kadar iradeli olsam sen hiç + olmadınki canım benim
tebrikler canımm
bence ıyı gıbı ama..uzun aradan sonra ıc acıcı olmayan kılo bıldırımı
baslangıc :87.7
bugun :66.8
toplam gıden :20.9
hedef 60
ben butun evı kayınvalıdeme temızlettıydımpazar sabahı memlekete donuyorum artık dugune kadar oradayım
annem sımdı sevdıgım tum yemeklerı yapcak
ıns kılo almam
suan evdede cok ısım var camlar utu supur sıl balkonlar pfff
bı yardımcı olaydı yanımda ıyı olacaktı aslında ama bu donemde
ona ayırabılecegım butcem yok
bıde sekerler bısı danıscaktım sıze balayına gıdecegımız otelde
plaj havlusu konusunda bısey yazmıyo sızce yanıma plaj havlsu almalımıyım
balayı alısverısıne cıkıcamda ondan sorayım sızlere dedım
gecmısı okudum ama hııc alıntı yapacak halım yoktu
cok tatlısınız hepınızde
canım cok uzuldum, cok gecmıs olsun.. ızmırde ılk defa çiyan olan ev goruyorum bızım de bahcelı ama hıc boyle sorunumuz olmadı.. butun mahalle bahcelı bızım hem de.. gercı mahalle halkı 74ten berı burda oldugundan, bır bızım yenı bına cok temızdırler.. diş fırcalarıyla balkon temızlıo kırık hatun teyzelerım.. sen en kısa zamanda yonetıciye durumu ılet.. ılaclat beledıyeden ekıp anında gelırr... senınle dalga gecen gerzeklere gelınce, benım babam yapıyor bu durumu bana.. dıyetısyenımde az mı agladım hungur hungur.. hala babam o kadar kılo verdım dana der durur bana.. dıyetısyenım dedı kı sen de onun zayıf noktasını bulup söyle.. şöyle yapıyorsun hıc kılonla alakalı bır sey soylememısler gıbı yapacaksın.. mesela: yasemın: duygu cok mu kılolusun ne? Duygu: ınanmıyorum yasemın saçların ne kadar seyrelmışmerhaba kızlar akşamdan beri kötü şeyler geçiriyorum.bu sabah tartıdad değişiklik olmadığını görünce büsbütün morelimbozuldu.akşameşimin arkadaşlarına oturmaya gittik.tabiki ikramlardan yemediğimi görünce diyet yaptığımı anladılar.daha çok dalga geçtiler kilolarımla çok morelimbozuldu.kendimi 100lerce kilo bir kadın gibi hissettim.daha sonra eve gelip yattık 1 saat sonra eşimyataktan fırladı ayağını tutarak gece yarısı.yatakta çiyan nerden geldiyse.eşimin ayağını sokmuş.evimizde 2ci kat nerden girdi bilmiyorum.bu 3cü görüşümüz.yatağımıza kadar girince artık iyice psikolojim bozuldu.ne etkiliolur bilmiyorum.:2::2::2::2:evim yeni bina etrafıda bahçelilk yeşillik.cam zaten açmaya korkuyordum hepten durum vahimleşti.bu hafta listeye giricem sanırımbişey gitmedi ama yinede bildirim yapayım.
başlangıç:76,5
şimdiki:76
kaymak cozuttugünaydinlar efendim
müsade ederseniz güne bir sarki ile baslamak istiyorum
cok dertliyimde Eki Görüntüle 683699
tarti günü gelmiiiiiiisssss neyimeeeeeeeeee
anaaammm anamm siskoyaaaaaammm
yag baglamiiiis gööbeeegimeeeeeee
anaaaammm anaaaaamm siskoyaaaaaaamm
simiiitleriiim tasaar yandaaaaaannn
anaammm anaaammm siskoyaaaaaammm
toto pörtler arkadaaannn
anaaammmm anaaamm siskoyaaaammm
ayy cok icli söylediimm
afferrrınnn kızanımaa..balli gelmediben yinede bildirimimi yapayim
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:74.5
bu hafta:73.1
giden:1 kilo 400 grammbenim icin mucize gibi
toplam giden: 4 kilo
hedef: 55
insallah devami gelir :86:
sen oyle dıosan
anaaamm basildiiik
oyy suziimm suziiiiimm
dene suzimyada yokmu arkadaslarinin cocugunda felan öyle denesen
bana gel suziiimmmbizde vaar
canimm bence güzel
aynı gramı vermısız ne mutluilk bildirimimi yapıooreee
başlangıç kilo:81.2(pazartesi)
bugün:80.8
giden:400gr
hedef:68
dün doğum günümdü 1 dilimcik pasta yedim ama:26: hayırlı cumalar,bol motiveler...
3-5 harıka gıdıyoruz bence...kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum süpersiniz :)
kilo bildirimi
pek iyi sayılmaz ama idare eder boğazımı tutabilseydim daha iyi olurdu inş haftaya daha iyi olacak
aynen ülee kızlar ya cok sagolun unutmadıgınız ve dualarınıza benı de kattıgınız ıcın ınsl kolay bır dogumla ve oglumla yanınza gelecegız dua ıle ınsll
hsretcımm dugun ne zaman gıııı allahkolaylıkversınn gonlunce gusel bır duugnun olsun ınslllllllllll
tebrikler canimkilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum süpersiniz :)
kilo bildirimi
aynen ülee kızlar ya cok sagolun unutmadıgınız ve dualarınıza benı de kattıgınız ıcın ınsl kolay bır dogumla ve oglumla yanınza gelecegız dua ıle ınsll
oyysuziimm
saka bir yana gercekden sevindim senin adina
ohh be kendine gel söyle
neskuikim cok hakli bak nezamandan beri burdasin canim benim artik ver sende
tebrikler arkadasimmmm
gecen hafta kacdin ki ballim :26:eveet tartildim kizlar :26:
sonuccc 72
bu ne yaa iki ileri bi geri
9 kilo vermeyi hedefliyorum canım. 60 kilo olmak istiyorum. Lahana çorbasını bir kere merak edip içmiştim. Çok tok tutuyo gerçekten. Ben dukan diyetine başlıycam, istersen beraber başlayabiliriz :) Sen kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? Artık sana ortak diyebilirim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?