70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işallah suzi kusura bakmayın çoklu alıntı yapıp cvp vermeyi beceremiyorumboş insanlar işte yok çok kilo almışsın yok şuna buna benzemişsin falan dediler.kendimikötü hissettim.bugun hep yiyesim var.çökmüş durumdayım yani.kendi eşleri dal sanki ağustozda sünnet düğünleri var onakadar kilo vereyim vercem ağazlarının payını

canim benim sen kimmseyi umursama
sen insallah ver kilolarini görsünler
alinti da söyle canim sag altta sadece kutu var ona tiklarsan istedigin kadar alinti yapabilirsin

Biraz geç oldu ama bende kilo bildirimi yapmak istiyorummm :)

başlangıç:80,5
salı: 77,4 ( yeni olduğum için o gün tartılmıştım..)
bugün:77,4
giden:0 koca bir sıfırrr..
hedef:65

Şu 75 i bir devirsem..

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum süpersiniz :)

kilo bildirimi
başlangıç:76
geçen hafta:75
bu hafta:74.5
giden:500
toplam giden:1.5
hedef:60

pek iyi sayılmaz ama idare eder boğazımı tutabilseydim daha iyi olurdu inş haftaya daha iyi olacak

hayırlı güzel bir doğum diliyorum sana doğum sonrası görüşürüz artık

aynen ülee kızlar ya cok sagolun unutmadıgınız ve dualarınıza benı de kattıgınız ıcın ınsl kolay bır dogumla ve oglumla yanınza gelecegız dua ıle ınsll

suzım dugunde en az 63 olmak ıstıyorum ya
gelınlıgın ıcerısınde daha fıt durmak ıstıyorum
hsretcımm dugun ne zaman gıııı allahkolaylıkversınn gonlunce gusel bır duugnun olsun ınslllllllllll
süper olmus tebrıkler cnm

canim benim sen kimmseyi umursama
sen insallah ver kilolarini görsünler
alinti da söyle canim sag altta sadece kutu var ona tiklarsan istedigin kadar alinti yapabilirsin

bende alıntı yapmayı bilmiyordum saol balkaymakim bir an önce yöneticiyle konuş anlaş canım daha fazla huzurun kaçmadan bu dalga geçmeleri hırs olsun,motive olsun sana daha çabuk ver kiloları gitsin kendini sıkıntıya sokup yemege verme kendini daha fazla alırsın bu sefer 'o kadar yemedin içmedin daha çok kilo almışsın' derler.

haftaya insallah canim

ay çok saol teknoloji cahiliyim ben hiç o düğme ne işe yarıyor diye merak etmedim
bende öyleyim aslinda canim cok bilgim

suzanciimmm
oyy yirim senin alperini
Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallaahhhhhhhhh

birsey degil canim

suziimm

saka bir yana gercekden sevindim senin adina

ohh be kendine gel söyle

neskuikim cok hakli bak nezamandan beri burdasin canim benim artik ver sende

tebrikler arkadasimmmm

sus kiz daha tartilmamissin bile son dakka golü atma birde bana
teşekkür ederim canım.. bende anlamadım bu işi
gercekdende senin menüler cok güzel canim düzenini bozma ama cok veremedim diye ac kalmadan vereceksin
tebrikler canım
cok tesekkürler canim
merhaba canim olsun haftaya verirsin insallah fazlasiyla
ilk bildirimimi yapıooreee

başlangıç kilo:81.2(pazartesi)
bugün:80.8
giden:400gr
hedef:68

dün doğum günümdü 1 dilimcik pasta yedim ama:26: hayırlı cumalar,bol motiveler...
tebrikler canim
allah korumus canim tekrar cok gecmis olsun
benimde öyle densiz tanidiklarim var canim arkadasimin esi bana penguin der gülerdin onunda kizkardesi bikeresinde inek gibi demis arkadasim gel sen gülerek bana anlat bi bozuldum dedim aynada yüzüne baksin oda maymuna benziyor ben ona maymun diyormuyum dedim normalde yapmadigim birsey ama cok canim aciyinca saldirdim bende laflan sevmem ben öyle giciklar
gecen anneme misafir gelmis kadin benim iki mislim var bacaklarin nasil oldu agriyordun sunu yapcan aksam yemiycem bogazini tutcan dedi ya sabir dedim icimden sus suzan dedim cok biliyorda niye kendi yapmiyor diyesim geldi yardim etmek destek olmak baska böyle dalga gecer gibi konusmak baska ver valla canim catlasinlar biz senin arkandayiz
daha tartilmadiiimm
tartilmakda istemiyooooooomm Eki Görüntüle 683745
tartil kiz kacsin nekadar verdin sana yaklasdimmi haftaya devam yapiyormuyuz balli benim hosuma gitti
olsun canim hafta insallah vermis olursun

konuştum az önce yöneticiyle o 7ci katta oturuyor.aynısı onada çıkıyormuş.sanırım yeni bina olduğu için havalandırma boşluğundan falan çıkıyor.evilaçlancakmış 2 güne kadar.kurtulcaz o haşerelerden.hayır kendileride eşleride manken sanki bana yüklendiler herkezin içinde.bende üzüldümde üzüldüm.dün bahsediyorduk.sen nereliydin sahide perşembe pazarınla simidi biliyon.

9 kilo vermeyi hedefliyorum canım. 60 kilo olmak istiyorum. Lahana çorbasını bir kere merak edip içmiştim. Çok tok tutuyo gerçekten. Ben dukan diyetine başlıycam, istersen beraber başlayabiliriz :) Sen kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? Artık sana ortak diyebilirim değil mi?

haftaya insallah canim

bende öyleyim aslinda canim cok bilgim

suzanciimmm
oyy yirim senin alperini
Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallaahhhhhhhhh

inşallah artık haftaya çıkarırım acısını

bende kilo bildirimini yapayım barii

kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:80.3
bu hafta:77.9
giden:2.4
toplam giden:6.6
hedef:65
geçen iki haftadan sonra neşem yerine geldi valla

Muhtesem vallahii nasıl becerdin bu kadar vermeyiii

Spor varmı ?

NEler yedin ?
Ayy amma soru sordum yaaa

Nesi yazık kız? Çoğu gitmiş azı kalmış. 6 kiloyu da büyütüyorsan gözünde. Sıkarım ümüğünü senin
sık benım ümüğümü kıymetını bıleyım
dogru aslında ılk zamanlar ben de 3-5 kılo verıodum.. sen dıkkat et bıraz karbonhıdrat da al bak aman haa, karbonhıdratı kepeklılerden al ama..
uzun aradan sonra ıc acıcı olmayan kılo bıldırımı
baslangıc :87.7
bugun :66.8
toplam gıden :20.9
hedef 60
bence ıyı gıbı ama..
ben butun evı kayınvalıdeme temızlettıydım :
canım cok uzuldum, cok gecmıs olsun.. ızmırde ılk defa çiyan olan ev goruyorum bızım de bahcelı ama hıc boyle sorunumuz olmadı.. butun mahalle bahcelı bızım hem de.. gercı mahalle halkı 74ten berı burda oldugundan, bır bızım yenı bına cok temızdırler.. diş fırcalarıyla balkon temızlıo kırık hatun teyzelerım.. sen en kısa zamanda yonetıciye durumu ılet.. ılaclat beledıyeden ekıp anında gelırr... senınle dalga gecen gerzeklere gelınce, benım babam yapıyor bu durumu bana.. dıyetısyenımde az mı agladım hungur hungur.. hala babam o kadar kılo verdım dana der durur bana.. dıyetısyenım dedı kı sen de onun zayıf noktasını bulup söyle.. şöyle yapıyorsun hıc kılonla alakalı bır sey soylememısler gıbı yapacaksın.. mesela: yasemın: duygu cok mu kılolusun ne? Duygu: ınanmıyorum yasemın saçların ne kadar seyrelmış babama boyle yaptım ben, baba daha da mı kelleştın ne dedım.. sus geldı adama hıc kafana takmaa sakın!!!!!!!!!! azımle ılerle kendı dıyet lıstenı kendın belırle.. istersen de buca tıp merkezınde dıyetısyene gıdebıılrsın..
kaymak cozuttu suzıyı gorunceee
balli gelmedi ben yinede bildirimimi yapayim

baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:74.5
bu hafta:73.1
giden:1 kilo 400 gramm benim icin mucize gibi
toplam giden: 4 kilo
hedef: 55

insallah devami gelir :86:
afferrrınnn kızanımaa..

anaaamm basildiiik

oyy suziimm suziiiiimm
dene suzim yada yokmu arkadaslarinin cocugunda felan öyle denesen
bana gel suziiimmm bizde vaar

canimm bence güzel
sen oyle dıosan
ilk bildirimimi yapıooreee

başlangıç kilo:81.2(pazartesi)
bugün:80.8
giden:400gr
hedef:68

dün doğum günümdü 1 dilimcik pasta yedim ama:26: hayırlı cumalar,bol motiveler...
aynı gramı vermısız ne mutlu
3-5 harıka gıdıyoruz bence...

sen hamıle mısınnn?? o cok gguzelll.. ben de bı daha yapcam 29 yaşımda o acıları bı daha yaşamak ıstedım :2::2: allah kurtarsınn canımm

tebrikler canim
insallah bi avazda gelsin bebisimiz
suziimm

saka bir yana gercekden sevindim senin adina

ohh be kendine gel söyle

neskuikim cok hakli bak nezamandan beri burdasin canim benim artik ver sende

tebrikler arkadasimmmm
oyy sagol arkadasimmmm iyiki sizlerle tanisdim iyiki sizin gibi arkadaslarim var iyiki varsiniz
eveet tartildim kizlar :26:

sonuccc 72

bu ne yaa iki ileri bi geri
gecen hafta kacdin ki ballim :26:

Ben dukan diyetine başlayıp 1 ay yaptıktan sonra regl den kesilmiştim doktora gittim ve doktorum naptın sen diye böğürdü..

Çünkü Prolaktin seviyem 120 küsürlere çıktı aşırı proteinle beslenmekten.. Bir arkadaşımı da böbrek ağrısından hastaneye yatırmışlardı.. Çok rahat ama çok tehlikeli bir diyet..

1,5 yıl oldu hala prolaktin tedavim bitmedi.. yapmaz olaydım..

Aman nolur dikkat edin..

kilo bıldırımımı duzeltmek ıstıyorum sayın seyırcıler, henuz wc'ye cıkabıldım.. hala şu bı yerımı sabah kalkar kalkmaz cıkmaya programlayamadım

Başlangıç: 92.2
Pazartesi: 71.5
Cuma: 70.9
Giden: 600 gramcık
Hedef: 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…