öyle tabi canim bence sabit kalmak bile kötü degilsık benım ümüğümükıymetını bıleyım
dogru aslında ılk zamanlar ben de 3-5 kılo verıodum.. sen dıkkat et bıraz karbonhıdrat da al bak aman haa, karbonhıdratı kepeklılerden al ama..
bence ıyı gıbı ama..
ben butun evı kayınvalıdeme temızlettıydım:
canım cok uzuldum, cok gecmıs olsun.. ızmırde ılk defa çiyan olan ev goruyorum bızım de bahcelı ama hıc boyle sorunumuz olmadı.. butun mahalle bahcelı bızım hem de.. gercı mahalle halkı 74ten berı burda oldugundan, bır bızım yenı bına cok temızdırler.. diş fırcalarıyla balkon temızlıo kırık hatun teyzelerım.. sen en kısa zamanda yonetıciye durumu ılet.. ılaclat beledıyeden ekıp anında gelırr... senınle dalga gecen gerzeklere gelınce, benım babam yapıyor bu durumu bana.. dıyetısyenımde az mı agladım hungur hungur.. hala babam o kadar kılo verdım dana der durur bana.. dıyetısyenım dedı kı sen de onun zayıf noktasını bulup söyle.. şöyle yapıyorsun hıc kılonla alakalı bır sey soylememısler gıbı yapacaksın.. mesela: yasemın: duygu cok mu kılolusun ne? Duygu: ınanmıyorum yasemın saçların ne kadar seyrelmışbabama boyle yaptım ben, baba daha da mı kelleştın ne dedım.. sus geldı adama hıc kafana takmaa sakın!!!!!!!!!! azımle ılerle kendı dıyet lıstenı kendın belırle.. istersen de buca tıp merkezınde dıyetısyene gıdebıılrsın..
kaymak cozuttusuzıyı gorunceee
afferrrınnn kızanımaa..
sen oyle dıosan
aynı gramı vermısız ne mutlu
3-5 harıka gıdıyoruz bence...
sen hamıle mısınnn?? o cok gguzelll.. ben de bı daha yapcam 29 yaşımdao acıları bı daha yaşamak ıstedım :2::2: allah kurtarsınn canımm
tebrikler canim
insallah bi avazda gelsin bebisimiz
oyysagol arkadasimmmm iyiki sizlerle tanisdim iyiki sizin gibi arkadaslarim var iyiki varsiniz
gecen hafta kacdin ki ballim :26:
Ben dukan diyetine başlayıp 1 ay yaptıktan sonra regl den kesilmiştim doktora gittim ve doktorum naptın sen diye böğürdü..
Çünkü Prolaktin seviyem 120 küsürlere çıktı aşırı proteinle beslenmekten.. Bir arkadaşımı da böbrek ağrısından hastaneye yatırmışlardı.. Çok rahat ama çok tehlikeli bir diyet..
1,5 yıl oldu hala prolaktin tedavim bitmedi.. yapmaz olaydım..
Aman nolur dikkat edin..
Ben dukan diyetine başlayıp 1 ay yaptıktan sonra regl den kesilmiştim doktora gittim ve doktorum naptın sen diye böğürdü..
Çünkü Prolaktin seviyem 120 küsürlere çıktı aşırı proteinle beslenmekten.. Bir arkadaşımı da böbrek ağrısından hastaneye yatırmışlardı.. Çok rahat ama çok tehlikeli bir diyet..
1,5 yıl oldu hala prolaktin tedavim bitmedi.. yapmaz olaydım..
Aman nolur dikkat edin..
dengelı beslenme onerılen tek şey.. karbonhıdrat da olacak proteın de.. doktorlar bosuna yırtınmıyor kepeklı urunler yıyın dıye.. dukan amcanın bence kafası yerınde degıl..
başlangıç:85
geçen hafta:76.8
bu hafta:77.4
giden/gelen:+ 600 grm
toplamda giden:7.600 grm
hedef:70
gülannecim beni kesin geçmişsindir bu hafta
yaa ben var yaaaa
ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri
vee kestigim peyniri agzima atiyorum
cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim
sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim
tuvaletinizi yaptıktan sonraaa
yaptım geldim doktorum
Günaydın beybbiii
Öperimm
Tartı sana güzellik yapmışş miss miss darısı başıma
Kaç görüdüüüüüünnnnnnnnnKaçma dur,
ne gördün kizz iyi dersler canim hadi merkala bekliyoruz senin dönmeni
balli gelmediben yinede bildirimimi yapayim
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:74.5
bu hafta:73.1
giden:1 kilo 400 grammbenim icin mucize gibi
toplam giden: 4 kilo
hedef: 55
insallah devami gelir :86:
gel yavrum yamacimabaşlangıç:85
geçen hafta:76.8
bu hafta:77.4
giden/gelen:+ 600 grm
toplamda giden:7.600 grm
hedef:70
sonuna kadar işemeden tartılmak yoookk
yaptı valla sağolsun
sen de gir artık bebeğim listeye :26:
insan ister istemez kendini kaptırıyor bak iyi oluyor
istersen liste işini geri vereym sana daha çok buraya gelmen gerekir??
geldiiimm
öfff söylemicektim de birinciliği kaçırdığım için hevesim kaçtı
61.1 gördüm
yettim bebeğim döndüm
1,600 vermişim
61.1
bu harika kendimden çok sevindim resmen
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlar dün ebru sallı nın 500 ml dambıl ile yaptığı hareketleri ben 5 er kg luk dambıllar ile yaptım akşam üstüne 100 mekik çektim her tarafım hamlamış çok kötüyüm
bunu tavsiye edıyorumm: Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
dengelı beslenme onerılen tek şey.. karbonhıdrat da olacak proteın de.. doktorlar bosuna yırtınmıyor kepeklı urunler yıyın dıye.. dukan amcanın bence kafası yerınde degıl..
Canım uyarın için teşekkür ederim. Ama çok yapmayı düşünmüyorum zaten. 10 gün sadece. 2. ve 3. evreleri aslında kilo alımını engellemek için, ben zaten dikkat ediyorum. Bu 10 gün hatta belki 7 gün bile yeter, düşürebilirim bu sayıyı saf protein diyeti yapacağım. Sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine
yaa ben var yaaaa
ekmek arasina peynir koyuyorum bu peynir cok diye kesiyorum peyniri
vee kestigim peyniri agzima atiyorum
cook akilliyimdir yediklerime cook dikkat ederim
sonucta o peyniri ekmegimin arasina koymadim
kızlar dün ebru sallı nın 500 ml dambıl ile yaptığı hareketleri ben 5 er kg luk dambıllar ile yaptım akşam üstüne 100 mekik çektim her tarafım hamlamış çok kötüyüm
aynısını 5 kg dambıllarla yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?