70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhabalar
inanın sabahtan beri okuyorum fırsat buldukça tabiii
ama geçmişi hala bitiremedim
uykum geldi yatacağım

2 gündür hiç dikkat edemedim
okul çok yoğun, müfettişler gelecekmiş
ne ara öğün kaldı ne su falan
dolayısıyla akşamlarıda yemeye başladım
bide buara misafirlikti falan
kilo almışım yaniii
64,2yle başlıyorum betüle söyledim liste altı olacağım
artık 63e yerleşmek istiyorum

iyi geceler kızlar öpüldünüz

Allah kolaylık versin, sıkma canını, bu düzensizlikte verirsin belki Haftaya 63 bekliyorum senden hadi bakalım, olmazsa sana da bir rakip bulalım, bak Suziiiye hasedinden yemedi içmedi verdi kiloları, ilk defa kendi rekorunu kırdı.

Günaydın kızlarrr,
Cumartesi mağduresi olarak burdayım , Dilekkk gel anacım yamacıma beni yalnız bırakma
Eeee daha daha nasılız bakalım, haftas sonu diye cozutmayalım, bu haftanın cuması da varSpor yapalım kızlar, hafta sonu herkesin vakti vardır, hiç olmadı 30'ar dakika yürüyelim.
Herkese güzel hafta sonları diliyorum

Günaydın, mutlu haftasonları diliyorum.. diyetısyene gıdecegım bırazdan, bakalım ne kadar yağ yakmışız... oturmayalım yuruyelım.. hoop bır kı hoop bır kıı

gunaydın canım hıc kahvaltı ıstemıyor
sadece yarım muz yedım

gunaydın cnm bnmde cnm kahvaltı istemiyordu ama mecbur yaptım kabızlık problemım var bagırsaklarımın çalısması lazım 1 haftadır wcye cıkamıyorum doktora gıtsemmıkı

gunaydın cnm bnmde cnm kahvaltı istemiyordu ama mecbur yaptım kabızlık problemım var bagırsaklarımın çalısması lazım 1 haftadır wcye cıkamıyorum doktora gıtsemmıkı
Canım akşamdan 1 bardak suya 2 tane ceviz içi,2 tane kuru kayısı koyup, sabah ceviz ve kayısıyı ye, suyunu da iç, yarım saat sonra kahvaltını yap, bir de aç karnına kahve de içebilirsin Türk kahvesi. Semizotu, ıspanak bağırsak çalıştırıcı sebzelerdir.
Bir de ılık su iç her zaman.

Son düzenleme:

Günaydın Fadime ablaa
Yettimm Geç oldu biraz ama

kolay gelsin sana canim

hep senin yüzünden

günaydin

Kız gözümüze sokup durma şu sümüklüyü, öğğğğk.
bacim sorma valla aynen o durumdayim :26: gözüm burnum habire akiyo :2::2:

Günaydın, mutlu haftasonları diliyorum.. diyetısyene gıdecegım bırazdan, bakalım ne kadar yağ yakmışız... oturmayalım yuruyelım.. hoop bır kı hoop bır kıı
günaydin
haydi bakalim güzel haberlerle gel insallah
gunaydın CANIM HIC KAHvaltı ıstemıyor
sadece yarım muz yedım
günaydin canim

günaydin kahve icsesdin canim ackarnina

Günaydın kızlar
Güzel bi Cumartesi günü bizlerin olsun.

günaydiiinn

Sabah yine kahvaltı yok. Dünden beri vere vere 300 gram vermişim. Sabah yürüyüşe gidecektim gidemedim, ölüler gibi uyumuşum Az önce bir bardak yeşil çay içtim. Öğlen ve akşam yine et. Bu eziyete 5 gün daha devam edeceğim, sonra sebzelere de geçebiliyorum kızlar. O çok özlediğim yoğurdu da yiycem iştee

ne diyeti canim bu :44:

dikkat et canım kendine

günaydın canım
merakla bekliyoruz sonuçları

gunaydın CANIM HIC KAHvaltı ıstemıyor
sadece yarım muz yedım
günaydın canım

Günaydın kızlar
Güzel bi Cumartesi günü bizlerin olsun.
selam pötüş nasıl gidiyor kuzum

günaydiiiiiiinnn :2: :2:

güzel bir gün olsun insallah :2:

cok kötü üsütmüsüüm Eki Görüntüle 684718

geçmiş olsun ballım ıhlamur felan iç

sen ne diyeti yapıyorsun
bu şekilde yapılan diyetlerde geri dönüş fazla oluyor biliyorsun değilmi
sağlıklı bir şekilde beslenirsen
sabah kahvaltısı 2 dilim ekm. peynirin zeytinin, vs. vs
ara
öğlen 1 dilim ekm çorba sebze yoğurt salata yada et salata yoğurt
ara
ara
akşam çorba sebze yoğurt salata falan filan işte
2- 2.5 lt su spor
bu şekilde yapılan sağlıklı beslenmeyle haftada rahat yeni başlayanlar 1- 1.5 kilo veriyorlar
bilmiyorum nacizhaane fikrim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…