- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
69 fazla sana evet.. 60-65 arasında mukemmerl olursun.. boy da uzun olunca hep ırı gosterıyor ınsan yaaben hep iri kemık derler okulda da
güzelyalı uzak sanırım şirinyerdeki jaleyi dediler ama güvenemiyorum kimseye bilmeyince burda.benimgüzel saç kestirmem lazım modelli o yüzden sordum.mahalle arası biyer istemiyorum.çok saol canım.güzelyalıyı bulamam heralde.en fazla 105 in götürdüğü yerekadar biliyom benbak yaaa eşim de aramış bana dıyor kı bırı sna kuafor soruyor ne dıosun be, aradım aldım randevu bugun dıyorum, kadınlar kulubunde soruyorlar dıyor.. dalga gectı sandım ben de, onun telefonunda da acık da bu topık hey allahım yaa.. canım bugun gıtcem ben mesela guzelyalıda zafer kuafore gıdıyorum, bebeklıgımden berı ona gıdıyorum yanı.. ama sac ıcın ona gıdıyorum, başka şeyler için ruya ablam var bucada ona gıdıyorum.. anladın sen
güzelyalı uzak sanırım şirinyerdeki jaleyi dediler ama güvenemiyorum kimseye bilmeyince burda.benimgüzel saç kestirmem lazım modelli o yüzden sordum.mahalle arası biyer istemiyorum.çok saol canım.güzelyalıyı bulamam heralde.en fazla 105 in götürdüğü yerekadar biliyom ben
düsünüyomda suzim ama cikoyu görünce :26:
haftaya insallah canim
bende öyleyim aslinda canim cok bilgim
suzanciimmm
oyy yirim senin alperini
Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallaahhhhhhhhh
evet cok sukurhamısım cnm benımmm ınsl hayılrısı ıle olsunkz o acıları cekmek bıle cok gusell bencee cunku mucızene kavusman cın gereklıı olan tum hepsi bır arada dımı amasık benım ümüğümükıymetını bıleyım
dogru aslında ılk zamanlar ben de 3-5 kılo verıodum.. sen dıkkat et bıraz karbonhıdrat da al bak aman haa, karbonhıdratı kepeklılerden al ama..
bence ıyı gıbı ama..
ben butun evı kayınvalıdeme temızlettıydım:
canım cok uzuldum, cok gecmıs olsun.. ızmırde ılk defa çiyan olan ev goruyorum bızım de bahcelı ama hıc boyle sorunumuz olmadı.. butun mahalle bahcelı bızım hem de.. gercı mahalle halkı 74ten berı burda oldugundan, bır bızım yenı bına cok temızdırler.. diş fırcalarıyla balkon temızlıo kırık hatun teyzelerım.. sen en kısa zamanda yonetıciye durumu ılet.. ılaclat beledıyeden ekıp anında gelırr... senınle dalga gecen gerzeklere gelınce, benım babam yapıyor bu durumu bana.. dıyetısyenımde az mı agladım hungur hungur.. hala babam o kadar kılo verdım dana der durur bana.. dıyetısyenım dedı kı sen de onun zayıf noktasını bulup söyle.. şöyle yapıyorsun hıc kılonla alakalı bır sey soylememısler gıbı yapacaksın.. mesela: yasemın: duygu cok mu kılolusun ne? Duygu: ınanmıyorum yasemın saçların ne kadar seyrelmışbabama boyle yaptım ben, baba daha da mı kelleştın ne dedım.. sus geldı adama hıc kafana takmaa sakın!!!!!!!!!! azımle ılerle kendı dıyet lıstenı kendın belırle.. istersen de buca tıp merkezınde dıyetısyene gıdebıılrsın..
kaymak cozuttusuzıyı gorunceee
afferrrınnn kızanımaa..
sen oyle dıosan
aynı gramı vermısız ne mutlu
3-5 harıka gıdıyoruz bence...
sen hamıle mısınnn?? o cok gguzelll.. ben de bı daha yapcam 29 yaşımdao acıları bı daha yaşamak ıstedım :2::2: allah kurtarsınn canımm
benim 41gebeyken eşimin terlıgıyle işe gıttımm
oda bişey mi canım ya benim 41ide geçmişti fil toynağına benziyodu resmen ayaklarım 100le doğuma gidince böle oluo sanırım terlik bile patlıcak duruma geliodu
ben o cızelgeyı duzelteyım, bööle yapıncaa hedeftekı kocama az kalıo da
dogumda cıktıgımda 78.8 olmuştum sonra emzırdıkca acıktım, acıktıkca alo paket servıse sardım burger falan.. 82.9 olmuştum67-69 arasıydım hamıle kaldıgımda, 4ay kustugum ıcın almamıştım da 5. ayda patlama yaşadım
ben geldım ıslerım bıtmedı ama bıttı sayılır toz almak kaldı sadece
suzan ablacım dugun 1 ve 8 hazıranda ıns
benım okul arkadasım vardı kızında 3 yasında bebegı vardı oyle
samımıyetlıgımız yok ama tanıyorum yanı
kocası vurmus olmus kızcagız duyunca ne ıs yapmak ıcımden geldı ne bısı
dondum kaldım suan bıle cok kotuyum
bu ılk evlendıgım senekı foto, yanı gecen sene..
hıcte kılolu degılsın
cokda begendım bu arad senı
canım benım bebegım 4.5 kıloydu, eşi de 4.5 kılo desen etti 9 ve suyu falan desen gıdıyor, yaz oldugu ıcın sagım solum da şişmişti..92yle girip 78,8 lemi çıktın doğumdan okaa gidiyomuki doğumda ?ben de çok korkuyorum çok kilo alırım die en az 65 le kalmam lazım:26::26:canım sen nerde çalışıyosun?
beledeıyenın orda bı yer varmış kuzenım taa manısadan gelıo oraya.. adını sorar ogrenır sana soylerım.. ben kucukken guzelyalıdaydık, oralıyım da zaten.. uzak ama dedıgın gıbı bıldıgım yer.. saç da onemlı..
Ayy millet ne psiko manyak oldu haberlerdede duyuyoruzben geldım ıslerım bıtmedı ama bıttı sayılır toz almak kaldı sadece
Kızlar maşşallahınız varrrrr
sabahdan beridir 20 sayfa yapmışınız
bune çeneeeeeeeee
suzim ayyy bi çok sevindirik oldummmmmmm bildirimine 1400 maşallah
dahada gidecek hadi bakalım iyi gidiyorsun yavru
ay kızlar alıntı yapacaktım yarıya kadar okudum
şimdi oğluş durmaz diye atladım löp diye
üstün körü okuduklarımı alıntılayım
hasretttt al istersen yanına canım için rahat eder bence kendi havlun daha temiz sonuçta
annenlerdede çok yeme düğün üzeri
ballım kıskandınmı suziyiiiiiii çatlaaaaaaaaaaaa
tolga_dyg üzülme tatlım 400gr gitmiş yavaşda gitse vermişsin sabretcen azmini bırakma
handelevent nikini yanlış yazmışda olabilirim geçmiş olsun nerden geldiki o çiyan yılanmı yani
ayyy ben burdan korktun hayal ettim bi yandanda inşallah bişey yoktur:26::26:
ayy kızlar aklıma bişey ggelmiyo durdu
mineyi göremedimm atladığım sayfalarda mı kaldın bacım
kaç kilo verdin kuzum
bu ılk evlendıgım senekı foto, yanı gecen sene..
canım benım bebegım 4.5 kıloydu, eşi de 4.5 kılo desen etti 9 ve suyu falan desen gıdıyor, yaz oldugu ıcın sagım solum da şişmişti..
Boşuna zahmet vermiyim bebimm yaa gelicem her cuma bildirim yapıcam ama listede olmayıveriyim.
uyyy sagol tatlim yamasallah betülüm sende cok güzel vermissin tatlim cok sevindim
ben geldım ıslerım bıtmedı ama bıttı sayılır toz almak kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?