Ortada kaldim. Kuaforumun babasi rahatsizlanmi kestiremedim sacimi. Yakinda rapunzel olcam.
selamm
bugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
3 yk patlıcan yemeği
Yoğurt, domates , turşu
Ara: 10 beyaz leblebi,yarım elma,yeşil çay,bir tatlı kasıgı sütlaç
Akşam:
bir çorba kasıgı tarhana çorbası
3 yk bakla yemeği
yoğurt domates turşu
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su, yarım saat yürüyüş
Senin menulerine hastayim
gerçekten çok içli söyledin tombul topicdaşlar olarak hepimiz çok duygulandık
oyy canım yaa senonları takma.hatta onların dediklerini düşündükçe daha çok motive ol,banada söylüyolardı,yok hamilemisin yok bilmem ne az ye kilo ver falan,tabii ben daha çok yiyodum,yedikçe kilo alıyodum,aldıkça daha çok yiyodum hıncımdan,ama herzaman söylüyom burası olmasa yine devam edemezdim,sende burdan ayrılma tüm topicdaşlarım Allah sizden razı olsun
canım tebrik ederimdoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
hayır canım sakın yeme,vakit bulduğunca burda ol,geçecek bu günler inş.hepimiz hep beraber amaçlarımıza ulaşacağız
vazgeçmek yok
tebrik ederim çok güzel vermişsin inş. devamı gelir
bu hafta uyanınca 3 büyük bardak su,fadimenin yoğut kürü protein ağırlıklı beslendim canım,3 büyük kupa yeşilçay,1 form çayı 3-3.5 litre su gün bitimine kadar akşamları hafif geçirdim ha birde kefir içtim 2 gündebir canım isteyince başkada bişey yapmadım
tekrar tebrikleraaa 6 tılara ne kaldı fıstık haftaya görürsün inş.
evet bende öyle yapıyorum ama,bu hafta fazla olunca proteine yüklendim bende hiç olmazsa insanın morali yerine geliyor,yoksa fazla protein,yada tek yönlü beslenme vücutta dönülmez hasarlara neden olabilir,biz naapıcaz mevsiminde sebze meyve tüketicez paketlenmiş,işlenmiş gıdalardan uzak durucaz tam tahıla yönelice,şekeri bırakıcaz ve faydalı yağlar zeytinyağı ve pastörize edilmemiş tereyağı tüketicez
canım sana nazarmı değdi,yinede sakın bozmuyoruz moralimizi diyete devam
bilmemki şimdi
ayy sen harikasın yaaadoğru yapıyon doğru yapıyon
buda çok zor yaahuu şınavv çekmek oyyy
bence sen birde karatay diyetini düşün derim o çok sağlıklı
tolga bu işe bayılırdaseni düşünemiyom 10 kilo çocukla:111:
stres yapma canım bende ilk zamanlar çok stres yapıyodum,insan rahat olunca daha kolay gidiyo kilolar herşey kafada bitiyo yani
hmm 83 le basladn yaniben o cızelgeyı duzelteyım, bööle yapıncaa hedeftekı kocama az kalıo da
dogumda cıktıgımda 78.8 olmuştum sonra emzırdıkca acıktım, acıktıkca alo paket servıse sardım burger falan.. 82.9 olmuştum67-69 arasıydım hamıle kaldıgımda, 4ay kustugum ıcın almamıştım da 5. ayda patlama yaşadım
canim insan yedikce yiyor malesef bendede öyle oluyorkızlar ben napıcam 1 haftadır acayip cozuttum:2:
pogaca yedım ,çikoatalı kek yedim,börek yedim hatta 4-5 dilim lavaş bile yedim..noolur yardım edin bana..işyerinde çok sıkıntılı günler geçiriyorum bu hafta diyet falan rezil oldu ya napıcam yardım ediiinnnn
esin burayimi takip ediyor ?bak yaaa eşim de aramış bana dıyor kı bırı sna kuafor soruyor ne dıosun be, aradım aldım randevu bugun dıyorum, kadınlar kulubunde soruyorlar dıyor.. dalga gectı sandım ben de, onun telefonunda da acık da bu topık hey allahım yaa.. canım bugun gıtcem ben mesela guzelyalıda zafer kuafore gıdıyorum, bebeklıgımden berı ona gıdıyorum yanı.. ama sac ıcın ona gıdıyorum, başka şeyler için ruya ablam var bucada ona gıdıyorum.. anladın sen
:18:dur nesli gelsin diyeyim bi güzel senin sacini basini yolsun hemide öyle rakip mi olunur napcan haftaya devammi tamammi
balli beni alinti yapmis diye birtek onunkine cevap yazdim kizlar cok is var birde birazdan cikmam da lazim lütfen kusura bakmayin öptüm cok:79:
oyy yerim onuuamınnnnnnn cnım oda öperr senii canım benımmmmmmmmmmm
evet cok sukurhamısım cnm benımmm ınsl hayılrısı ıle olsunkz o acıları cekmek bıle cok gusell bencee cunku mucızene kavusman cın gereklıı olan tum hepsi bır arada dımı ama
suzi cım ınsllbır avaz daaaaaaaaaaaaaa:26:
bu ne böyle bitsin artik böyle olaylarben geldım ıslerım bıtmedı ama bıttı sayılır toz almak kaldı sadece
suzan ablacım dugun 1 ve 8 hazıranda ıns
benım okul arkadasım vardı kızında 3 yasında bebegı vardı oyle
samımıyetlıgımız yok ama tanıyorum yanı
kocası vurmus olmus kızcagız duyunca ne ıs yapmak ıcımden geldı ne bısı
dondum kaldım suan bıle cok kotuyum
hicte bileeKızlar maşşallahınız varrrrr
sabahdan beridir 20 sayfa yapmışınız
bune çeneeeeeeeee
suzim ayyy bi çok sevindirik oldummmmmmm bildirimine 1400 maşallah
dahada gidecek hadi bakalım iyi gidiyorsun yavru
ay kızlar alıntı yapacaktım yarıya kadar okudum
şimdi oğluş durmaz diye atladım löp diye
üstün körü okuduklarımı alıntılayım
hasretttt al istersen yanına canım için rahat eder bence kendi havlun daha temiz sonuçta
annenlerdede çok yeme düğün üzeri
ballım kıskandınmı suziyiiiiiii çatlaaaaaaaaaaaa
tolga_dyg üzülme tatlım 400gr gitmiş yavaşda gitse vermişsin sabretcen azmini bırakma
handelevent nikini yanlış yazmışda olabilirim geçmiş olsun nerden geldiki o çiyan yılanmı yani
ayyy ben burdan korktun hayal ettim bi yandanda inşallah bişey yoktur:26::26:
ayy kızlar aklıma bişey ggelmiyo durdu
mineyi göremedimm atladığım sayfalarda mı kaldın bacım
kaç kilo verdin kuzum
sorma ya yeni bina diye yapılırken yuvaları bozuluyormuş onlarda binanın içine yuva yapıyorlarmış.ilaçlancak ondan sonra rahatlıcaz.şimdi evde kıyafet değiştiriken terliklerimi giyerken bile hep silkeliyorum.küçücük bişey ama sokunca insanı felç bile yaptığı oluyomuş.allahtan biz hemen gittik hastaneye kocacımın ayağı oldu balon gibi.gece uykundan uyanıpta yatakta kancalı simsiyah bişey görmek korku filmlerindekiler gibi ıyy
canim bildirimlerimiz bugüne alindikızlaaar 2 muhabbet edeydik iyiydi ya kimse yokmuuuuu
Canim akşam ya bulgur yemicektin ya da corba icmicektin ikisi de ekmek grubundqn.. bi de sen regl oldun mu bn olamadim daha.. 4. Ayda doktorum ilac verdi ona rsgmen gelmedi..sabah:yok
öğlen:1 tabak tarhana çorbası 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut
ara:yeşil çay 3 kayısı 1 bardak yarım yağlı şekersiz süt ile neskafe yarım ceviz
akşam: 1 kase tarhana çorbası 3 ymk kaşığı bulgur pilavı 2 tavuk butlu az yağlı ymk derisiz 4 yemek kaşığı yağsız salata
ara: 2 şekersiz çay 5i bir yerde
Onun telefonda acik hep bnm burasi gozune ilismis de olabilir o an..hmm 83 le basladn yani
canim insan yedikce yiyor malesef bendede öyle oluyor
bir an önce toparlamaya bak
evde birseyler hazirlamaya calis
esin burayimi takip ediyor ?
:18:
canim devam edebiliriz ama haftaya benim reglin tam öncesii :26:
kesin artidayim yine diye düsünüyorum
yinede devam edebiliriz canimm
oyy yerim onuu
bu ne böyle bitsin artik böyle olaylar
Rabbim korusun böylelerinden insallah
hicte bilee
gecmis olsun canim ya :26:
canim bildirimlerimiz bugüne alindi
bugün kü menümmm
sabah(12de) 1 dilim kepek ekmek 1 domates yarım kk peynir,1 salata,yarım haşlanmış yumurta,şekersiz yeşilçay
ara (16da) 2 kaşık yulaf ezmesi,4 kaşık yoğurt,1 elma,3 kuru kayısı,6-7 adet kuru üzüm
öğlen yok saatler malumm
akşam: 2 adet fırın tavuk budu ve boool salataa
acıkırsam yoğurt veya süt veya meyve yicem
Saat 16daki arayi 2ye bolseydin keske 14 26 olarak.. fazla şeker girmiş vücuda. . Sabahları erken kalkarsan dahs cok kilo verirsin.. bence tabii
bencedeİnşallah canım eksi çıkarız hep beraber, tatlı sana yaramıyor
çok isterdim inan gece biyiyorum biyiyorum deyipte incecik olmayıKeske öyle bi yapımız olsa
çiko olmayaymış bide sütlü tatlın iyiymiş be kuzum
bende tatli haric cok güzel menü diyorum minem
bende kızıma daha küçükken çok alırdım oyuncako attan da istiyorum ben yaa....... her ay bir oyuncakla ödüllendiriyorum oğlumu.. onun en cok ılgı gosterdıgını almaya calısıyorum.. ama hepsınde de aklım kalıyor ve her defasında kızım olsa kesın batardık dıyorum... yaa bıldıgın mutfak setı var, vileda setı falangözüm donuyor oyuncakcıda oğluma da tamirci seti alcam 2 yaşına gelınce
bende mayalıyorum ama kızlar anlatmış zatenbu arada yogurt mayalamayı iyi bilen var mı ???? dün yaptım cok cıvık olmuş yaa süt gıbı, yiyemem ki ben bunuu
hiç bilmiyorumkiiisütlü tatlı kaç kaloriydi acep :44:
güzel olmuş menün afiyet olsun
çok konuşmuşsunuz bugün yaaaya bu kizlar nereye kaciyorbugün cuma degilki cuma günü bildirim yapan kaciyor haftasonu geldi diye onu anladimda ama bugün tarti öncesi sekerler nereye kayboldunuz :26:
hoşgeldin aramızaSelam kızlar, ben geldim :) 69 ile 68 kilo arasındayım ama diğer topikte bana bir hoşgeldin diyen bile olmadı. Daha evvelde bu topikteydim zaten, ilkin 78 kiloydum 68'e düştüm ve bir yıl hiç kilo alıp vermedim. Şimdi yine vermek istiyorum ve sizin aranıza geldimUmarım bu topikte beni isteyenler olur
tebrikler canımkimse yok açılışı ben yapayım
bismillahirrahmanirrahiym
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazasız belasız bereketli günler olsun
başlangıç 74
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.2
giden 500gr
toplam giden 9.8kg
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarda biraz düşünsünler gırtlaklarıyla olan
problemi çok yiyerek aynada kendilerini nasıl gördüklerini düşünsün haftaya versinler
canım sabahtan beri okuyorumminenapiyon canim altda
dün maca baktim hop kalktim hop oturdum fenerbahce uefada yarifinale cikti :119:
ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuumbaşlangıç:92.2
pazartesi:71.5
bugün:71.1
giden:400 gramcık
toplamda giden:21.1
hedef:65
yazık banaaaaa
bence al yanına canım yinedepazar sabahı memlekete donuyorum artık dugune kadar oradayım
annem sımdı sevdıgım tum yemeklerı yapcak
ıns kılo almam
suan evdede cok ısım var camlar utu supur sıl balkonlar pfff
bı yardımcı olaydı yanımda ıyı olacaktı aslında ama bu donemde
ona ayırabılecegım butcem yok
bıde sekerler bısı danıscaktım sıze balayına gıdecegımız otelde
plaj havlusu konusunda bısey yazmıyo sızce yanıma plaj havlsu almalımıyım
balayı alısverısıne cıkıcamda ondan sorayım sızlere dedım
gecmısı okudum ama hııc alıntı yapacak halım yoktu
cok tatlısınız hepınızde
süper değil ötesiiiii canımballi gelmediben yinede bildirimimi yapayim
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:74.5
bu hafta:73.1
giden:1 kilo 400 grammbenim icin mucize gibi
toplam giden: 4 kilo
hedef: 55
insallah devami gelir :86:
canım kapı pencere girişlerine ilaç sürün onlar için ilaçlar oluyor 2-3 ay giremiyor bişey ama bence o banyodan veya lavabo deliğinden girmiştirapartmanda başka birindevarmı bilmiyorum.bugun yöneticiye çıkıp söylücem.belkide apartmanda biyerde yuvası vardırda ondan oluyodur.apartmanında ilaçlanması lazım.camları falanda kontrollü açar oldumhep başındayım havalandırırken.her yerleri çamaşır sularınla siliyorum.nerden geldiğini bi bulsam çok tedirginim şimdi.akşamhastaneye gittik eşimin ayağı balon gibi şişti.allah korusun dahada kötü olabilirdi.
nasıl veriyorsunuz bu kiloları? tebrik ederim canım çok güzel vallayettim bebeğim döndüm
1,600 vermişim
61.1
bu harika kendimden çok sevindim resmen
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?