ama haftaya regl :26:sağol tatlım
darısı başına..
az kaldı evliliğe ondandı bu hüzün. hem ağlarım hem giderim misali
oohh üste çıktım
iki hafta sonra 6'ları görceksin o kadaaarrr
yaparsın bebeğim bak yaz da geliyor..
türkiyeye bu gelişinde herkesler bööyle kalsın
ay onu hic düsünemedim vallahiahahaaçatlak
betül diyiver kolaylık olsun
Çıkamazsın tabiii o güzel listeye bakmaktan çıkamadın dimi, sonda ne de güzel duruyosun şişkooooooooo
13 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] 77,9 [/TD] [TD] 2,400 [/TD] [TD] 6,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5,6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92,2 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 21,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] brcada [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi GULANNE arkadaşımız olmuştur kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız umay0110, lalezar77, infinitesilence, prensescoko, hasretttt, nazlıbahar, gizemsss, geveze9292, ssecemm, bettyboop22
biraz kalabalık geldiler
şaka tabii ki
aramıza hoşgeldiniz
bi kusurumuz olduysa affola
haftaya daha kalabalık bi listeyle görüşmek dileğiyle.. esen kalın
iki kere cikiyorum yazdim bi cikamadim
ama haftaya regl :26:
ay onu hic düsünemedim vallahi
ben sisko degilim bikere
ekrandan öyle gözüküyor
Ben nafı biliyorum bi arada gerdüş gelmişti, silwerpowder da azcık hatırlıyom, evet burdaki muhabbetlerin daimi olması ne güzel.
Benim zamanımda da monarosa vardı, bi kayboldu pir kayboldu, aslı vardı kuaför, arcak vardı bebişi oldu:26::26::26:Triendy vardı.
insallahheveeeettt ak koyun kara koyun belli olduuuinşallah lıstemızde daha nıce ınsanlar goruruz eksılerde.. dıyetısyenden geldım halım ıcler acısı.. 70.8 çıktım onda da, sadece 1 gunluk olmak uzere şoklama sebze dıyetı verdı.. o gun hıc ekmek yemıcemmm.. nesfıtlerımı de kaldırdı, içinde ultra basit şeker varmış dıye.. tam 3 ay oldu başlayalı, 69 olmalymışım neden olmamışım.. yedık bı dolu fırcayı.. yoldu sçımı başımı.. lıstelerımı atıcam sıze akşama musaıt olunca, şimdik mevlude gıdıyorum, tavuk pılav ve pıde var, ve ben cezalı oldugum ıcın yıyemıoooooooommmmmmmmmmm
nooolur gitmee
sonuncu oldun diye bizi bırakıp gitme
ben şu anda regliyim ve 1600 verdim
ilk günlerine denk gelmediği sürece sorun değil
ki denk gelse de ben sana 2 hafta verdm zaten bi şekilde o ödem gider
facede bır sayfa var yıne zayıflamakla ılgılı orayı da takıp edıyordumGünaydın canım,
Ben de yürüyemiyorum artıkın da, bugün ve yarın bari yürüyeyim diyorum. Günlerine oturmalarına dikkat et bakalım, gider belki.
cok saol dılekcım tam anlamıyla yerlesemesemde hala ozenle yerlestrdık herseyımızıİyiyim Hasretcim sen nasılsın?
Evini çok begendim demişmiydim
Güle güle mutlulukla oturun canım benimm..
Gelin resimlerini de eklemeye az kaldı...
Vayy bee ne kadar zaman olduu hee..
Kk da tanıstıgım arkadaslarla muhabbeti seviyorum eskilerden naf ve geregidüsünüldü vardı mesela bide silverpowder onlarla da hala konusuyorum.. Sen tanır mısın bilemedim.
Zaman ne çabuk geçiyor.
ayy evet 87lık halımı hatırlamak ıstemıyorum bıleEllerine sağlık canım, gülanne ve tüm kilo verenlere de tebriklerrrr, darısı alanların başına.
En azından 87 değilsin ama, bir de o taraftan bak bakalım
Sıkma canını, şu işler düzene girsin bir tekrar halledersin sen, kolay değil ev düz, çeyiz düz, bir sürü olay yaşadın, düğün stresi, sonra hepsi yoluna girer, sağlıcakla git gel bakalım. Hayırlı yolculuklar.
ahahaaçatlak
betül diyiver kolaylık olsun
ya sakın kızma ama senin nicki her gördüğümde dilime ziynet salinin şarkısı takılıyo koca gün söylüyom bazen
Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube
ahahaha
gözümden yaş gelerek güldüm resmen
büyüdü artık kızın babiş azad et beni
ay evet çokta severdim o şarkıyı oynak bişey diye kanım kaynardı hep seninde görünce dilime takılıyo gene içim kıpraşıyo
diyete nasıl faydalı bi üyeyim yaa
oyna bebeğim eririz :124::124::124::124::124:
Günaydın, mutlu haftasonları diliyorum.. diyetısyene gıdecegım bırazdan, bakalım ne kadar yağ yakmışız... oturmayalım yuruyelım.. hoop bır kı hoop bır kıı
Günaydınnn
Günaydın kızlar
Güzel bi Cumartesi günü bizlerin olsun.
Hoşbulduk canım
Günaydın kızlarrrrr, mutlu günlerrrr
yazik bana demi abababa :105:
habire hapsiriyom :2:
gözelirmden yaslar akiyoo :26:
sonra burnum hic durmuyor yara oldu sil sil :2:
yazik banaaaaaa :85::85:
peki peki beni mutlu etmek istermisin :93:
benim gibi hasta ve yanliz kücük bir kizi mutlu etmek istemezmisin
seyy diyom hani beni liste basi yapsann :78:
günaydın kızlar
nasılsınız?
bugün günüm var akşamada misafirim
hemen temizliğe girişip kurabiye yapmam lazım ama fena halde tembellik yapmak istiyor canım
bugün yine 63,8dim
1 günde değişiyor kilom ama kilo almamış olmama sevindim en azından
öle valla hep dicem unutuyorum sonra koca gün dilimde bak bide yabancı versiyonu varmış ama o sana uymuyor.zumba yapmaklazım bu şarkıdakilo veririk belkim:124::124::124::124:
DESPINA VANDI - A PA PA - YouTube
günaydiiiiiiinnn :2: :2:
güzel bir gün olsun insallah :2:
cok kötü üsütmüsüüm Eki Görüntüle 684718
günaydın kızlar bugün tekrar 76.8 olmuşum dün üzülmüştüm
ya sakın kızma ama senin nicki her gördüğümde dilime ziynet salinin şarkısı takılıyo koca gün söylüyom bazen
Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube
ayy bende roman duymayayimay evet çokta severdim o şarkıyı oynak bişey diye kanım kaynardı hep seninde görünce dilime takılıyo gene içim kıpraşıyo
sagol canimmgünaydınlar herkeşeeee
geçmiş olsun kaymakçım
tahinli cevizli yap mine çok güzel oluyor ...geçen yaptım yedim ordan biliyom
cok sagol canimgemiş olsun canım
çabucak iyileşrsin umarım
ayy cok özür dilerim ama haslanmis balikmiAz önce bir adet balık yedim suda haşlanmış. Akşam da aynısını yiyeceğim. Ve yarın en az 2 saatlik yürüyüş yapacağım. İş yerimi de akşama kadar temizleyeceğim nerden baksanız 1 kilo kesin veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?