- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
Canim merhaba bi sey sorcam sen regl oldun mu yaaa.. ben de 6 aydir tik yok
13 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] 77,9 [/TD] [TD] 2,400 [/TD] [TD] 6,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5,6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92,2 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 21,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] brcada [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi GULANNE arkadaşımız olmuştur kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız umay0110, lalezar77, infinitesilence, prensescoko, hasretttt, nazlıbahar, gizemsss, geveze9292, ssecemm, bettyboop22
biraz kalabalık geldiler
şaka tabii ki
aramıza hoşgeldiniz
bi kusurumuz olduysa affola
haftaya daha kalabalık bi listeyle görüşmek dileğiyle.. esen kalın
Kızlar bırakın bu klasik diyetleri... Ben de geçen kış bu topiği takip ediyordum 10 yıldır kilo problemi yaşıyorum defalarca başarısızlığa uğradım fakat eylül ayından beri Dukan diyeti hayatıma girdi ve 15 kilo vererek 15 sene önceki evlendiğim kiloma geri döndüm... Dukan diyeti hayatımda yaptığım en kolay, en eğlenceli ve en iyi sonuç veren diyet... Kitabı okuyun ve bu sayfayı takip edin https://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri?ref=ts&fref=ts bana dua edeceksiniz :)
İşte böyleydim böyle oldum, çok sağlıklıyım, çok mutluyum... İyi ki Dukan diyeti var! :)
Eki Görüntüle 684996
Eki Görüntüle 684997
oldu mu o dürüm şimdi.. yiyen var yemeyen var..selam kızlar
11:00
sabah :3 yemek kaşığı suçuklu yumurta 1.5 kk peynir yarım simit 1 bardak yarım yağlı şekersiz süt
14:00
ara gibi :5 kayısı 1 .5 yemek kaşığı nutella
15:30
öğlen:adana dürüm ince küçük tek lavaşta yanında küçük ayran karnım tam doymadı diyebilirim ekmek 3 dilim ekmekten daha az kalorilidir kesin 3 dilim ekmek yesem çok doyuyorum çünki
18:00ara:1 elma
20:00
akşam:1 .5 elma 5 çilek yarım kase cips eşim yedi benimde canım çekti1 bardak cola zero
ara:5 i bir yerde çay böyle
yakın zamanda olursun cnm bıraz daha sabır
benım hıç bekleme sorunum olmadı doğumdan çıktım 6gun kanamam oldu 1 ay sonrada normal adetım gelmıstı bıde reglı olsan senden süper kılolar gıder
6 . doldurana kadar olmadım canım 7.ayda oldum 8 olmadı 9 oldu ve hala bekliyorum 3. olmadı çok düzensiz oluyor emzirdiğim için prolaktin hormon um yüksek sanırım:44:
nasil yaptin canim dagilmadimi kokmadimi :26:Daha lezzetli oluyor valla, tavsiye ederim. Kızartma zararlı yapmıyorum, buğulamada da yapışıyor.
sagol canimkayısıyı denemiştim cnmda cevizide deneyım
kahveyı denedımde fayda etmedı cnm ya
geçmiş olsun cnm
duphalacı doktor vermıstı cnm ama karın gurultusundan başka bısı yapmadı lavmanı nasıl yapacam
hosgeldiinben de aranıza katılmak istiyorum 73 kilodayım
aaa ben seni hatirliyorum canimKızlar bırakın bu klasik diyetleri... Ben de geçen kış bu topiği takip ediyordum 10 yıldır kilo problemi yaşıyorum defalarca başarısızlığa uğradım fakat eylül ayından beri Dukan diyeti hayatıma girdi ve 15 kilo vererek 15 sene önceki evlendiğim kiloma geri döndüm... Dukan diyeti hayatımda yaptığım en kolay, en eğlenceli ve en iyi sonuç veren diyet... Kitabı okuyun ve bu sayfayı takip edin https://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri?ref=ts&fref=ts bana dua edeceksiniz :)
İşte böyleydim böyle oldum, çok sağlıklıyım, çok mutluyum... İyi ki Dukan diyeti var! :)
Eki Görüntüle 684996
Eki Görüntüle 684997
sorma bacimbalkaymaklım kara listeye girmişiz şekerim
sagol canim
kiiz bana bak misafir var diye cozutma yinee
eline sağlık canımHaftanın birincisi GULANNE arkadaşımız olmuştur kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız umay0110, lalezar77, infinitesilence, prensescoko, hasretttt, nazlıbahar, gizemsss, geveze9292, ssecemm, bettyboop22
biraz kalabalık geldiler
şaka tabii ki
aramıza hoşgeldiniz
kremşantili kurabiye varya ondan yaptım ama 2 renkli yaptım ortasınada fındık koydum beğendilerGünaydın canımm hangi kurabiyeden yapcaksın?
Eskiye dönmene sevindim vücudunda şişlik falan vardı demekkii..
inşallahGünaydın canım,
Ben de yürüyemiyorum artıkın da, bugün ve yarın bari yürüyeyim diyorum. Günlerine oturmalarına dikkat et bakalım, gider belki.
ayy aynen bendeeeegülanne tebrikleerr
abababa (ay her yazdigimda düsünüyorum kactane ba vard diye) ellerine saglik caniimm
naf hamilemi, ne güzelMonarosayla arada bir konusuyoruz Antalyada o da kursa gidiyordu..
Aslı'dan haberim yok.. Arcak dediğin gibi bebişi oldu.
Silverpowder'ın da minnak kızı doğdu
Nafişte hamile bu ay sonunda cinsiyeti belli olacak.
Ger-düş hala çıtır 60 falandı sanırım.
onu hiç denemedim ama hp aklımdatahinli cevizli yap mine çok güzel oluyor ...geçen yaptım yedim ordan biliyom
aynen bende böyleyimregl öncesi su durumuma kendim bile inanamiyorum :26:
ayna anda canim hem tatli hem tuzlu istiyor
yok böyle birsey hamile gibi oluyorum
normal kadinlarin cani tatli ister oda 1 2 gün ben öyle degilim ki
ayni anda hem tatli istiyor canim hem tuzlu
ve 1 hafta boyunca :26:
cips istiyor canim yiyorum hemn arkasindan ciko
neyim normal ki regl normal olsun
seneye bugun hala koruyor olursan kılonu o zaman görüşelim, dukan yapıp sonrasında kılo almayanını gormedım..
Ben de normal diyet yapıp iki mislisini almayanını görmedim ama dukan yapıp almayan çok kişi gördüm senin o gördüklerin ya güçlendirme evresini es geçmişlerdir ya da korumada normal beslenmeye geri dönmüşlerdir... Oysa Dukan uzun vadede bir alışkanlık kazandırıyor, Dukan bir yaşam biçimi oluyor... Tam olarak gerektiği gibi yapan bir kişinin tekrar kilo almasına imkan yok... Az önce haftalık listenizi şöyle bir gözden geçirdim de isim vermeye gerek yok içlerinde geçen yıldan tanıdıklarım var pek bir ilerleme kaydedememişler... Oysa ben de geçen kış 70 küsur kilolarda dolaşırken şu anda 56,5 kiloyum... :)
yedinmi yine bacim :26:
eline sağlık canım
tebrik ederim kızlar
kilo verenleri ve 1.mizi
kremşantili kurabiye varya ondan yaptım ama 2 renkli yaptım ortasınada fındık koydum beğendiler
inşallah
ayy aynen bendeeee
naf hamilemi, ne güzel
onu hiç denemedim ama hp aklımda
tahin yoktu evde yoksa yapmayı düşünüyordum
aynen bende böyleyim
tatlı krizine girerim sonrada hemen arkasından tuzlu yeme ihtiyacı hissederim
bazende tuz canım ister elime alıp yalayasım gelir tuzu, o derece
seneye bugun hala koruyor olursan kılonu o zaman görüşelim, dukan yapıp sonrasında kılo almayanını gormedım..
Ben de normal diyet yapıp iki mislisini almayanını görmedim ama dukan yapıp almayan çok kişi gördüm senin o gördüklerin ya güçlendirme evresini es geçmişlerdir ya da korumada normal beslenmeye geri dönmüşlerdir... Oysa Dukan uzun vadede bir alışkanlık kazandırıyor, Dukan bir yaşam biçimi oluyor... Tam olarak gerektiği gibi yapan bir kişinin tekrar kilo almasına imkan yok... Az önce haftalık listenizi şöyle bir gözden geçirdim de isim vermeye gerek yok içlerinde geçen yıldan tanıdıklarım var pek bir ilerleme kaydedememişler... Oysa ben de geçen kış 70 küsur kilolarda dolaşırken şu anda 56,5 kiloyum... :)
benım etle aram ıyı olmadıgından bılemıyorum.. karatay neyse de dukan cok katı gelıyor bana.. yakınımda deneyen olsa gorsem.. senın fotolar da gorunmuyor..
Kızlar, iki ileri bir geri mi gidionuz bakayım.. Lİsteye giren hatunlarım, bakın geçen sene de kılo vermeye çabalıomuşsunuz.. seneye buraya sadece sohbete gelelim hadi bacılarım.. başarıceyıkk
benım etle aram ıyı olmadıgından bılemıyorum.. karatay neyse de dukan cok katı gelıyor bana.. yakınımda deneyen olsa gorsem.. senın fotolar da gorunmuyor..
Fotoları tekrar ekledim canım şu anda görünüyor olması lazım :)
betülceüm eline sağlık canım13 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD] NICK
[/TD]
[TD] BAŞLANGIÇ
[/TD]
[TD] GEÇEN HAFTA
[/TD]
[TD] BU HAFTA
[/TD]
[TD] GİDEN
[/TD]
[TD] TOPLAM GİDEN
[/TD]
[TD] HEDEF
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] gulanne
[/TD]
[TD] 84,5
[/TD]
[TD] 80,3
[/TD]
[TD] 77,9
[/TD]
[TD] 2,400
[/TD]
[TD] 6,6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] abababa
[/TD]
[TD] 73
[/TD]
[TD] 62,7
[/TD]
[TD] 61,1
[/TD]
[TD] 1,600
[/TD]
[TD] 11,9
[/TD]
[TD] 58
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] BenSuzi
[/TD]
[TD] 77,1
[/TD]
[TD] 74,5
[/TD]
[TD] 73,1
[/TD]
[TD] 1,400
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] breeze3547
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 75,2
[/TD]
[TD] 74,4
[/TD]
[TD] 800
[/TD]
[TD] 5,6
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] BHR84
[/TD]
[TD] 73
[/TD]
[TD] 70,1
[/TD]
[TD] 69,5
[/TD]
[TD] 600
[/TD]
[TD] 3,5
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] tolga_dyg
[/TD]
[TD] 92,2
[/TD]
[TD] 71,5
[/TD]
[TD] 70,9
[/TD]
[TD] 600
[/TD]
[TD] 21,3
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] ftemiz
[/TD]
[TD] 62,8
[/TD]
[TD] 62,8
[/TD]
[TD] 62,3
[/TD]
[TD] 500
[/TD]
[TD] 500
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] neskuik
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 64,7
[/TD]
[TD] 64,2
[/TD]
[TD] 500
[/TD]
[TD] 9,8
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] handelevent
[/TD]
[TD] 76,5
[/TD]
[TD] 76,5
[/TD]
[TD] 76
[/TD]
[TD] 500
[/TD]
[TD] 500
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] brcada
[/TD]
[TD] 76
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 74,5
[/TD]
[TD] 500
[/TD]
[TD] 1,5
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] rosewind
[/TD]
[TD] 72,2
[/TD]
[TD] 70,9
[/TD]
[TD] 70,9
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 1,3
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] superisi33
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 76,8
[/TD]
[TD] 77,4
[/TD]
[TD] +600
[/TD]
[TD] 7,6
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] :99::99::99:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13
[/TD]
[TD] balkaymakim
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 71,4
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] +600
[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] :99::99::99:
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi GULANNE arkadaşımız olmuştur kendisini tebrik ederiz
biraz kalabalık geldiler
şaka tabii ki
aramıza hoşgeldiniz
pötüş sabret gidecek ama sakın yılma tatlımİyidir pötüş nolsun iş güç.. Dünden bu güne 200 gram gitmiş hoş wc yoktu bu da bişi.
Asıl kilomu pazar öğreniyorum gerçi sabahın 6sında vücut şiş oluyor wc olmuyor vs.
Bakalım yarın tartılıp yazarım.
Dukan diyeti et diyeti olduğu içinMerhaba balkaymakım o sağlıksız söylentilerinin büyük çoğunluğunu müşteri kaybetmekten korkan diyetisyenler çıkarıyor çünkü Dukan diyeti her açıdan mükemmel bir diyet ben sizin burada "bir kibrit kutusu peynir" diye başlayan sıkıcı diyetlerle hala çırpındığınızı gördüm ve iyilik olsun diye bilgi vermek istedim isteyen araştırır istemeyenin keyfi bilir çırpınmaya devam eder sağlıksız kesinlikle değil çünkü her ay düzenli kan testi yaptırdım ve inanılmaz bir şekilde dukan yaptıkça değerlerimde sanki ince ayar yapılmış gibi artması gereken değerlerin arttığını eksilmesi gerekenlerin eksildiğini gördüm yani son tahlillerim mükemmel ötesi çıktı eğer bazı kişilerde sağlık problemleri yaşanıyorsa o büyük ihtimalle yeteri kadar su içmemekten kaynaklanmıştır fakat özellikle belirtmeliyim ki Dukan diyeti yapmak isteyenler mutlaka ama mutlaka kitabını alıp okumalı internetten bulduğu bilgilerle yapmamalı diyetin mantığını karşılaşılacak problemleri vs A dan Z ye bütün ayrıntısıyla anlatmış yüce insan Dukan :) zayıflamayı gerçekten istiyorsanız Dukan diyetini bir deneyin derim...ha bir de şöyle bir şey var bu diyet herkese uygun olmayabiliyor onu da deneyerek görürsünüz ( mali durumlar, kabızlık, süt ürünleri, yumurta veya et- tavuk sevmemekten kaynaklanan şeyler )
Resimlerimi tekrar ekleyeyim neden görünmediğini anlamadım
Sevgiler!
Eki Görüntüle 685163
Eki Görüntüle 685165
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Günaydınnnmutlu sabahlar
çooook yaşaaaagünaydiiiinnn :2::2:
çooook yaşaaaa
hala geçmedimisümüklüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?