70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haşlanmış balıkmı dedin :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

regl öncesi su durumuma kendim bile inanamiyorum :26:
ayna anda canim hem tatli hem tuzlu istiyor
yok böyle birsey hamile gibi oluyorum
normal kadinlarin cani tatli ister oda 1 2 gün ben öyle degilim ki
ayni anda hem tatli istiyor canim hem tuzlu
ve 1 hafta boyunca :26:
cips istiyor canim yiyorum hemn arkasindan ciko
neyim normal ki regl normal olsun

kayısıyı denemiştim cnmda cevizide deneyım
kahveyı denedımde fayda etmedı cnm ya
günaydiiiiiiinnn :2: :2:

güzel bir gün olsun insallah :2:

cok kötü üsütmüsüüm Eki Görüntüle 684718

geçmiş olsun cnm

duphalacı doktor vermıstı cnm ama karın gurultusundan başka bısı yapmadı lavmanı nasıl yapacam

Canim merhaba bi sey sorcam sen regl oldun mu yaaa.. ben de 6 aydir tik yok

yakın zamanda olursun cnm bıraz daha sabır
benım hıç bekleme sorunum olmadı doğumdan çıktım 6gun kanamam oldu 1 ay sonrada normal adetım gelmıstı bıde reglı olsan senden süper kılolar gıder

bu hafta sonları yaramıyo yaaa

sabah:1 adet yumurta,kibrit kutusu kadar peynir bi dilim ekmek 4 zeytin

öğlen:1 tane kuşbaşılı pide

ve saat 5 te mini çikolatalı pasta yedim ve çok pişmanım o yüzden akşam yemeği yemiyecğim

pasta deme ya.benimde eşim çarşambaları evde öle oluyo.bugun çok acıktım bende neler geçio şu an gözümün önünden

bugun aşağıdakilisteyi buldumsiteden siteye gezeerken 1 ayda 10 kilo diyor ama listedekiler bana azla gibi geldi o kadar kilo vermek şiçin hem sağlıksız
1 ayda 10 kilo vermek ister misiniz? Cevabınız “evet” ise forma girip sonrasında da form koruma diyetini uygulayabilirsiniz.

Öğle yemeği, kahvaltı ve akşam yemekleri için farklı alternatifler sunan bu diyet sayesinde tek tip yemekler yemenin sıkıcılığından kurtulacaksınız. 1 ayda 10 kilo verdiren diyetin özellikleri ve detayları;

Kahvaltı Seçenekleri

1. seçenek - 1 katı pişmiş yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği, 1 kâse meyveli yoğurt

2. seçenek - Yarım taze greyfurt, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim tost ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir.

3. seçenek - 1 dilim kepek ekmeği, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı marmelât, 1 bardak elma suyu veya portakal suyu.

Öğle Yemeği Seçenekleri

1. seçenek - 1 tas domates veya karışık sebze çorbası, üzerine krem peynir sürülmüş 1 dilim tost ekmeği, 1 dilim karpuz.

2. seçenek - 1 katı pişmiş yumurta, 1 tabak yağsız yeşil salata, 50 gr. haşlanmış tavuk eti, 1 portakal.

3. seçenek - 1 tas yoğurtlu çorba (3 kaşık haşlanmış lapa pirince, 3 kaşık yoğurt ve bir miktar sıcak su ilave ederek karıştırın, üzerine nane serpin.) 2 adet ızgara köfte, 1 tabak söğüş doğranmış salatalık ve domates.

Akşam Yemeği Seçenekleri

1. seçenek - 1 tas domates çorbası, 3 adet etli kabak dolması, 1 tabak meyve salatası.

2. seçenek - 1 tabak yağsız makarna, 2 adet ızgara balık, 2 top meyveli dondurma.

3. seçenek - 2 yumurta, 100 gr haşlanmış mantar, biraz peynir, maydanoz ve sıvı yağla hazırlanmış mantarlı omlet, 1 bardak ayran, 1 elma.

bugünkü menümmmm :)

sabah: 1 dilim kepek ekmek,1 domates,1 salata,5 zeytin,yarım kk peynir,küçücük bi ekmek parçasına bi sürümlük tereyağ bal,şekersiz yeşilçay
ara: 1 bardak nescafe 2 diet bisküvi
öğlen:1 kase çorba 1 kase yoğurt
ara:yok unuttum yine
akşam:1,5 but boooll salata (dünden kaldığı için yemek aynı oldu)
acıkırsam süt yoğurt veya meyve yerim
9 gibide yeşilçay içerim

bugün biras daha iyi :)

Kızlar bırakın bu klasik diyetleri... Ben de geçen kış bu topiği takip ediyordum 10 yıldır kilo problemi yaşıyorum defalarca başarısızlığa uğradım fakat eylül ayından beri Dukan diyeti hayatıma girdi ve 15 kilo vererek 15 sene önceki evlendiğim kiloma geri döndüm... Dukan diyeti hayatımda yaptığım en kolay, en eğlenceli ve en iyi sonuç veren diyet... Kitabı okuyun ve bu sayfayı takip edin https://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri?ref=ts&fref=ts bana dua edeceksiniz :)

İşte böyleydim böyle oldum, çok sağlıklıyım, çok mutluyum... İyi ki Dukan diyeti var! :)

Eki Görüntüle 684996

Eki Görüntüle 684997

selam kızlar
11:00
sabah :3 yemek kaşığı suçuklu yumurta 1.5 kk peynir yarım simit 1 bardak yarım yağlı şekersiz süt

14:00
ara gibi :5 kayısı 1 .5 yemek kaşığı nutella

15:30
öğlen:adana dürüm ince küçük tek lavaşta yanında küçük ayran karnım tam doymadı diyebilirim ekmek 3 dilim ekmekten daha az kalorilidir kesin 3 dilim ekmek yesem çok doyuyorum çünki

18:00ara:1 elma

20:00
akşam:1 .5 elma 5 çilek yarım kase cips eşim yedi benimde canım çekti 1 bardak cola zero

ara:5 i bir yerde çay
böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…