70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar iyi hafta sonları ben yine kuzumla pazar günleri yanlızım neyse konumuza dönelim benim şu + 600 varya sen kalk sabah yanına _400 'ü de al git valla hiç üzülmedim tıka basa doymamak işe yarıyor sanırım inşallah cumaya kadar böyle gider
seneye bugun hala koruyor olursan kılonu o zaman görüşelim, dukan yapıp sonrasında kılo almayanını gormedım..

oldu mu o dürüm şimdi.. yiyen var yemeyen var..
ay utandım şimdi

dogumdan sonra 10 gun kanama oldu, sonra tık yok yaa bazı zamanlar kocaman oluyor elım ayagım şişkinlik oluyor gerçi bu yazı da rahatça denize girerek geçirsem sonra regl olsam fena olmaz
10 gün mü neden az benim 40 gün kanamam oldu evet karın çıkıyor olmayınca ve el ayak şişiyor

yerlerse ikisinde de alırlar fakat dukan geçiçi değil yaşam biçimi haline geliyor aşırı protein böbrekleri iflas ettiriyor Allah korusun vücudumuzun herşeye ihtiyacı var biz senin kötülüğüne eleştirmiyoruz

kızlar tek tip beslenmeyin böbreklere yazık bak herşeyden azar azar yiyincede gidiyor işkence etmeyin kendinize çok gitmesi değil önemli olan kalıcı olması sağlıklı olması

kahvaltıda dayanamadım bir tane simiti yedim ne özlemişim ama ya
bende dünden kalan simitimin yarısını da bugün yedim

Son düzenleme:
Hislerime tercuman olmussun.. ben sosyologum ve doktora donemindeyim su an.. saglik sosyolojisinde bu konuyu tartisioz ve durum su hanimlar.. populer kultur, post modern dunya bize zayif olmayi dayatiyor.. her gun reklam film vs karsimizda hic sisko cirkin basrol gordunuz mu.. iyi olan guzel olan ince olan kazanir ve de zengin olan.. zenginlik dedim cunku dukanin parasi cok, yeni dunyaya yeni diyet kulturu lazimdi, dunya 6 ogunden sikildi ve et stoklari pahali oldugu icin sisti.. satmak lazim ne yapmak lazim yeni oyunlar lazim.. yeni oyunumuz dukan.. haydi ete hucum.. yulaf mii.. atlara verioduk eskiden simdi yemeye calisiyoruz, haa yiyelim tabii.. ama kusura bakmasinlar da ananem hala beyaz ekmek yer kadin zayif.. biz de uretim hatasi var cunku. Hamburger gdo kola.. avrupa amerikanin dayatmasi yiyecekler.. bunlar ideolojik popüler kültür oyunlar.. d olmuşum ben de..
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Gunaydin canim
Günaydınnn mutlu sabahlar
Gunaydin harika menulu insan

günaydiiiinnn :2::2:
Gynaydinlarr..
kahvaltıda dayanamadım bir tane simiti yedim ne özlemişim ama ya
Nazarim mi degdi sana
gunaydın çıtır kızlar

Bana dedi gunaydinnn

,

olammaaaazzzzz duymasdım bennnnnnnnnnn nolcam ben şimdi yaaaaa

Gunaydin cnm.. afiyet olsun.. gevrek yarasin.. yarisi 2 dilim ekmek yapar.. onemli olan hepsinu yememek.. haa oldu da yedin o zaman aksam da dahil hic ekmek yemeyeceksin olup bitecek.. bir gevrek 4 ekmek cunku..

sabah:3 ymk kaşığı melemen 1 kk beyaz 1 kk kaşar peynir yarım simit yarım domates 1 küçük salatalık 1 çay kaşığı nutella 1 az şekerli 1 şekersiz çay şekersiz çayda kahvaltıda içemiyorum

ara:sirkeli su
1 elma

öğlen :domates salatalık 2 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek

ara: 5 çilek 1 az şekerli kahve

akşam : patlıcan yemeği salata 2 dilim kızarmış ekmek

ara:1 elma 3 kuru kayısı sade kahve
2 lt su 5 i bir yerde böyle olur inşallah

Gunaydin cnm.. afiyet olsun.. gevrek yarasin.. yarisi 2 dilim ekmek yapar.. onemli olan hepsinu yememek.. haa oldu da yedin o zaman aksam da dahil hic ekmek yemeyeceksin olup bitecek.. bir gevrek 4 ekmek cunku..

izmirlimisin canım simite gevrek diyorsun benim bir arkadaşda vardı genelde onlar diyor da:44:

Canim o ekmekleri yeme sakin

izmirlimisin canım simite gevrek diyorsun benim bir arkadaşda vardı genelde onlar diyor da:44:

Yesss izmirliyim en hasindan

Dukan diyeti bebem

bende dukan yapmak istiyrum ama çok zahmetli diyolar.kitabını falan aldın mı cnm nerden bilgi ediniyosun

benimde listede olmam lazımdı ama yaaaaaaaa pazartesiyi bekliyorm bende heyecanla of

afiyet olsun arada kaçamak lazım zaten

teşekkür ederim galiba öyle oldu nasıl bianda bitiverdi bilemedim

hadi ya bi gevrek o kadar ekmeğe mi eşit bidaha da yemem :)

bizde gevrek deriz ama kara fırın simitine gevrek diyoruz böyle iyice büyük geniş olanına ve ben ondan bitirdim bugün

bende geçen seneden hatırlıyorum seni
evet geri dönüşş yaptık verdiklerimizin yarısını aldık
sen dukan değilde sağlıklı beslenmeyi uygulasaydın yine kilo verirdin
yani bence dukanın başarısı değil bu
hangi diyet olursa olsun istikrarlı olmak lazım
biz o istikrarı koruyamıyoruz
hem ne için yaşıyoruzkiiii
bence katı diyetlere hiç gerek yok bizde insanız hem öyle aşırı kilomuzda yok
ben halimden memnunum onun içinde dukan mukan uğraşmıyorum
yedinmi yine bacim :26:
ayy vallahi yanlis anlamada seninde öyle olmana bir nevi sevindim diyebilirim :26:
gercekden kendimi anormal hissediyordum
ama yanliz degilmisiim :13:
yedim
bende öyleyim valla
yalnız değilsin anormal hiç değilsin
Kızlar, iki ileri bir geri mi gidionuz bakayım.. Lİsteye giren hatunlarım, bakın geçen sene de kılo vermeye çabalıomuşsunuz.. seneye buraya sadece sohbete gelelim hadi bacılarım.. başarıceyıkk
aslında buraya sohbete geliyoruz
çok fazlamız yok
1 aylık işimiz var ama uğraşırsak tabiii
zayıflamayı istiyoruz tabiki
ama yine söylüyorum dukan yerine sağlılı beslenmeye tam tamına uyan kişide geri almaz kilolarını
biz uymadık ondan aldık, korumayı beceremedik
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese

Günaydınnn mutlu sabahlar

günaydiiiinnn :2::2:
günaydın kızlar, canlar, ciğerler
geçen hafta :78.3
bu hafta:77.2
giden:1.1 kg
günaydın
neden üzgünsün anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…