- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
kahvaltıda dayanamadım bir tane simiti yedim ne özlemişim ama ya
ay utandım şimdiseneye bugun hala koruyor olursan kılonu o zaman görüşelim, dukan yapıp sonrasında kılo almayanını gormedım..
oldu mu o dürüm şimdi.. yiyen var yemeyen var..
10 gün mü neden az benim 40 gün kanamam oldu evet karın çıkıyor olmayınca ve el ayak şişiyordogumdan sonra 10 gun kanama oldu, sonra tık yok yaabazı zamanlar kocaman oluyor elım ayagım şişkinlik oluyor gerçi bu yazı da rahatça denize girerek geçirsem sonra regl olsam fena olmaz
yerlerse ikisinde de alırlar fakat dukan geçiçi değil yaşam biçimi haline geliyor aşırı protein böbrekleri iflas ettiriyor Allah korusun vücudumuzun herşeye ihtiyacı var biz senin kötülüğüne eleştirmiyoruzseneye bugun hala koruyor olursan kılonu o zaman görüşelim, dukan yapıp sonrasında kılo almayanını gormedım..
Ben de normal diyet yapıp iki mislisini almayanını görmedim ama dukan yapıp almayan çok kişi gördüm senin o gördüklerin ya güçlendirme evresini es geçmişlerdir ya da korumada normal beslenmeye geri dönmüşlerdir... Oysa Dukan uzun vadede bir alışkanlık kazandırıyor, Dukan bir yaşam biçimi oluyor... Tam olarak gerektiği gibi yapan bir kişinin tekrar kilo almasına imkan yok... Az önce haftalık listenizi şöyle bir gözden geçirdim de isim vermeye gerek yok içlerinde geçen yıldan tanıdıklarım var pek bir ilerleme kaydedememişler... Oysa ben de geçen kış 70 küsur kilolarda dolaşırken şu anda 56,5 kiloyum... :)
kızlar tek tip beslenmeyin böbreklere yazık bak herşeyden azar azar yiyincede gidiyor işkence etmeyin kendinize çok gitmesi değil önemli olan kalıcı olması sağlıklı olmasıMerhaba balkaymakım o sağlıksız söylentilerinin büyük çoğunluğunu müşteri kaybetmekten korkan diyetisyenler çıkarıyor çünkü Dukan diyeti her açıdan mükemmel bir diyet ben sizin burada "bir kibrit kutusu peynir" diye başlayan sıkıcı diyetlerle hala çırpındığınızı gördüm ve iyilik olsun diye bilgi vermek istedim isteyen araştırır istemeyenin keyfi bilir çırpınmaya devam eder sağlıksız kesinlikle değil çünkü her ay düzenli kan testi yaptırdım ve inanılmaz bir şekilde dukan yaptıkça değerlerimde sanki ince ayar yapılmış gibi artması gereken değerlerin arttığını eksilmesi gerekenlerin eksildiğini gördüm yani son tahlillerim mükemmel ötesi çıktı eğer bazı kişilerde sağlık problemleri yaşanıyorsa o büyük ihtimalle yeteri kadar su içmemekten kaynaklanmıştır fakat özellikle belirtmeliyim ki Dukan diyeti yapmak isteyenler mutlaka ama mutlaka kitabını alıp okumalı internetten bulduğu bilgilerle yapmamalı diyetin mantığını karşılaşılacak problemleri vs A dan Z ye bütün ayrıntısıyla anlatmış yüce insan Dukan :) zayıflamayı gerçekten istiyorsanız Dukan diyetini bir deneyin derim...ha bir de şöyle bir şey var bu diyet herkese uygun olmayabiliyor onu da deneyerek görürsünüz ( mali durumlar, kabızlık, süt ürünleri, yumurta veya et- tavuk sevmemekten kaynaklanan şeyler )
Resimlerimi tekrar ekleyeyim neden görünmediğini anlamadım
Sevgiler!
Eki Görüntüle 685163
Eki Görüntüle 685165
bende dünden kalan simitimin yarısını da bugün yedimkahvaltıda dayanamadım bir tane simiti yedim ne özlemişim ama ya
Hislerime tercuman olmussun.. ben sosyologum ve doktora donemindeyim su an.. saglik sosyolojisinde bu konuyu tartisioz ve durum su hanimlar.. populer kultur, post modern dunya bize zayif olmayi dayatiyor.. her gun reklam film vs karsimizda hic sisko cirkin basrol gordunuz mu.. iyi olan guzel olan ince olan kazanir ve de zengin olan.. zenginlik dedim cunku dukanin parasi cok, yeni dunyaya yeni diyet kulturu lazimdi, dunya 6 ogunden sikildi ve et stoklari pahali oldugu icin sisti.. satmak lazim ne yapmak lazim yeni oyunlar lazim.. yeni oyunumuz dukan.. haydi ete hucum.. yulaf mii.. atlara verioduk eskiden simdi yemeye calisiyoruz, haa yiyelim tabii.. ama kusura bakmasinlar da ananem hala beyaz ekmek yer kadin zayif.. biz de uretim hatasi var cunku. Hamburger gdo kola.. avrupa amerikanin dayatmasi yiyecekler.. bunlar ideolojik popüler kültür oyunlar.. d olmuşum ben de..barerse
öncelikle seni tebrik ediyorum canim
ve bilgiler icin tesekkürler
3 günlük bir protein diyeti var
ben onda bile zorlaniyorum sürekli et yemek bana göre degil
ben ekmeksiz yapamiyorum en azindan kahvaltida
yada aralarda meyve felan
evet dukandada yulafla yapilan birseyler var biliyorum ama
bana göre degil diye düsünüyorum su an
gelelim bizim bir ileri iki geri durumumuza
evet bazimiz veremedik bazimiz verdiklerini geri aldi
ama bunu sebebi uyguladigimiz diyet degil
bunun sebebei bizim dikkatsizligimiz
yani burada olupda cook güzel kilo verenlerde var ve almadilarda
aklima gelenleri sayayim istersen
mesela neskuik ve abababa ben onlarla hemen hemen ayni anda katildim
onlarin biri 61 lerde biri 63 lerde yanilmiyorsam
ama ben hala 72 lerdeyim cünkü onlar kadar dikkat etmedim tek sebebi bu
sende dukan diyetini yaparken diyetten disari ciksan kilo alirdin kesin
ama harfiyen uygulamissin ve vermissin
az önce tolgadyg yada ayni seyi söyledin mesela
alanlar koruma devresini yapmamislardir dedin
verdigin face sayfasina baktim ordada bir erkek yaziyordu
vermis almis tekrar vermis tekrar almis ve tekrar verince vücut yaptim diyor
yani sonuc su canim nasil bir diyet yaparsan yap diyetin disina cikarsan
bizim degimimizle cozutursan kilo alirsin
Gunaydin canimGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Gunaydin harika menulu insanGünaydınnnmutlu sabahlar
günaydiiinn
Gynaydinlarr..günaydiiiinnn :2::2:
Nazarim mi degdi sanakahvaltıda dayanamadım bir tane simiti yedim ne özlemişim ama ya
gunaydın çıtır kızlar
,hmm 83 le basladn yani
canim insan yedikce yiyor malesef bendede öyle oluyor
bir an önce toparlamaya bak
evde birseyler hazirlamaya calis
esin burayimi takip ediyor ?
:18:
canim devam edebiliriz ama haftaya benim reglin tam öncesii :26:
kesin artidayim yine diye düsünüyorum
yinede devam edebiliriz canimm
oyy yerim onuu
bu ne böyle bitsin artik böyle olaylar
Rabbim korusun böylelerinden insallah
hicte bilee
gecmis olsun canim ya :26:
canim bildirimlerimiz bugüne alindi
günaydın kızlar iyi hafta sonları ben yine kuzumla pazar günleri yanlızımneyse konumuza dönelim benim şu + 600 varya sen kalk sabah yanına _400 'ü de al git valla hiç üzülmedim tıka basa doymamak işe yarıyor sanırım inşallah cumaya kadar böyle gider
ay utandım şimdi
10 gün mü neden az benim 40 gün kanamam oldu evet karın çıkıyor olmayınca ve el ayak şişiyor
yerlerse ikisinde de alırlar fakat dukan geçiçi değil yaşam biçimi haline geliyor aşırı protein böbrekleri iflas ettiriyor Allah korusun vücudumuzun herşeye ihtiyacı var biz senin kötülüğüne eleştirmiyoruz
kızlar tek tip beslenmeyin böbreklere yazık bak herşeyden azar azar yiyincede gidiyor işkence etmeyin kendinize çok gitmesi değil önemli olan kalıcı olması sağlıklı olması
bende dünden kalan simitimin yarısını da bugün yedim
Gunaydin cnm.. afiyet olsun.. gevrek yarasin.. yarisi 2 dilim ekmek yapar.. onemli olan hepsinu yememek.. haa oldu da yedin o zaman aksam da dahil hic ekmek yemeyeceksin olup bitecek.. bir gevrek 4 ekmek cunku..
sabah:3 ymk kaşığı melemen 1 kk beyaz 1 kk kaşar peyniryarım simit yarım domates 1 küçük salatalık 1 çay kaşığı nutella 1 az şekerli 1 şekersiz çay şekersiz çayda kahvaltıda içemiyorum
ara:sirkeli su
1 elma
öğlen :domates salatalık 2 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek
ara: 5 çilek 1 az şekerli kahve
akşam : patlıcan yemeği salata 2 dilim kızarmış ekmek
ara:1 elma 3 kuru kayısı sade kahve
2 lt su 5 i bir yerde böyle olur inşallah
sabah:3 ymk kaşığı melemen 1 kk beyaz 1 kk kaşar peyniryarım simit yarım domates 1 küçük salatalık 1 çay kaşığı nutella 1 az şekerli 1 şekersiz çay şekersiz çayda kahvaltıda içemiyorum
ara:sirkeli su
1 elma
öğlen :domates salatalık 2 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek
ara: 5 çilek 1 az şekerli kahve
akşam : patlıcan yemeği salata 2 dilim kızarmış ekmek
ara:1 elma 3 kuru kayısı sade kahve
2 lt su 5 i bir yerde böyle olur inşallah
izmirlimisin canım simite gevrek diyorsun benim bir arkadaşda vardı genelde onlar diyor da:44:
Canim o ekmekleri yeme sakin
Sabah yine kahvaltı yok. Dünden beri vere vere 300 gram vermişim. Sabah yürüyüşe gidecektim gidemedim, ölüler gibi uyumuşumAz önce bir bardak yeşil çay içtim. Öğlen ve akşam yine et. Bu eziyete 5 gün daha devam edeceğim, sonra sebzelere de geçebiliyorum kızlar. O çok özlediğim yoğurdu da yiycem iştee
Dukan diyeti bebem
13 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] NICK [/TD]
[TD] BAŞLANGIÇ [/TD]
[TD] GEÇEN HAFTA [/TD]
[TD] BU HAFTA [/TD]
[TD] GİDEN [/TD]
[TD] TOPLAM GİDEN [/TD]
[TD] HEDEF [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] gulanne [/TD]
[TD] 84,5 [/TD]
[TD] 80,3 [/TD]
[TD] 77,9 [/TD]
[TD] 2,400 [/TD]
[TD] 6,6 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] abababa [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 62,7 [/TD]
[TD] 61,1 [/TD]
[TD] 1,600 [/TD]
[TD] 11,9 [/TD]
[TD] 58 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] BenSuzi [/TD]
[TD] 77,1 [/TD]
[TD] 74,5 [/TD]
[TD] 73,1 [/TD]
[TD] 1,400 [/TD]
[TD] 4 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] breeze3547 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 75,2 [/TD]
[TD] 74,4 [/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD] 5,6 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] BHR84 [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 70,1 [/TD]
[TD] 69,5 [/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD] 3,5 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] tolga_dyg [/TD]
[TD] 92,2 [/TD]
[TD] 71,5 [/TD]
[TD] 70,9 [/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD] 21,3 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] ftemiz [/TD]
[TD] 62,8 [/TD]
[TD] 62,8 [/TD]
[TD] 62,3 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] neskuik [/TD]
[TD] 74 [/TD]
[TD] 64,7 [/TD]
[TD] 64,2 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 9,8 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] handelevent [/TD]
[TD] 76,5 [/TD]
[TD] 76,5 [/TD]
[TD] 76 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10 [/TD]
[TD] brcada [/TD]
[TD] 76 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 74,5 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 1,5 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11 [/TD]
[TD] rosewind [/TD]
[TD] 72,2 [/TD]
[TD] 70,9 [/TD]
[TD] 70,9 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 1,3 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12 [/TD]
[TD] superisi33 [/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD] 76,8 [/TD]
[TD] 77,4 [/TD]
[TD] +600 [/TD]
[TD] 7,6 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] :99::99::99: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13 [/TD]
[TD] balkaymakim [/TD]
[TD] 79 [/TD]
[TD] 71,4 [/TD]
[TD] 72 [/TD]
[TD] +600 [/TD]
[TD] 7 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] :99::99::99: [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi GULANNE arkadaşımız olmuştur kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız umay0110, lalezar77, infinitesilence, prensescoko, hasretttt, nazlıbahar, gizemsss, geveze9292, ssecemm, bettyboop22
biraz kalabalık geldiler
şaka tabii ki
aramıza hoşgeldiniz
bi kusurumuz olduysa affola
haftaya daha kalabalık bi listeyle görüşmek dileğiyle.. esen kalın
günaydın kızlar iyi hafta sonları ben yine kuzumla pazar günleri yanlızımneyse konumuza dönelim benim şu + 600 varya sen kalk sabah yanına _400 'ü de al git valla hiç üzülmedim tıka basa doymamak işe yarıyor sanırım inşallah cumaya kadar böyle gider
ay utandım şimdi
10 gün mü neden az benim 40 gün kanamam oldu evet karın çıkıyor olmayınca ve el ayak şişiyor
yerlerse ikisinde de alırlar fakat dukan geçiçi değil yaşam biçimi haline geliyor aşırı protein böbrekleri iflas ettiriyor Allah korusun vücudumuzun herşeye ihtiyacı var biz senin kötülüğüne eleştirmiyoruz
kızlar tek tip beslenmeyin böbreklere yazık bak herşeyden azar azar yiyincede gidiyor işkence etmeyin kendinize çok gitmesi değil önemli olan kalıcı olması sağlıklı olması
bende dünden kalan simitimin yarısını da bugün yedim
Hislerime tercuman olmussun.. ben sosyologum ve doktora donemindeyim su an.. saglik sosyolojisinde bu konuyu tartisioz ve durum su hanimlar.. populer kultur, post modern dunya bize zayif olmayi dayatiyor.. her gun reklam film vs karsimizda hic sisko cirkin basrol gordunuz mu.. iyi olan guzel olan ince olan kazanir ve de zengin olan.. zenginlik dedim cunku dukanin parasi cok, yeni dunyaya yeni diyet kulturu lazimdi, dunya 6 ogunden sikildi ve et stoklari pahali oldugu icin sisti.. satmak lazim ne yapmak lazim yeni oyunlar lazim.. yeni oyunumuz dukan.. haydi ete hucum.. yulaf mii.. atlara verioduk eskiden simdi yemeye calisiyoruz, haa yiyelim tabii.. ama kusura bakmasinlar da ananem hala beyaz ekmek yer kadin zayif.. biz de uretim hatasi var cunku. Hamburger gdo kola.. avrupa amerikanin dayatmasi yiyecekler.. bunlar ideolojik popüler kültür oyunlar.. d olmuşum ben de..
Gunaydin canim
Gunaydin harika menulu insan
Gynaydinlarr..
Nazarim mi degdi sana
Bana dedigunaydinnn
Gunaydin cnm.. afiyet olsun.. gevrek yarasin.. yarisi 2 dilim ekmek yapar.. onemli olan hepsinu yememek.. haa oldu da yedin o zaman aksam da dahil hic ekmek yemeyeceksin olup bitecek.. bir gevrek 4 ekmek cunku..
bende geçen seneden hatırlıyorum seniBen de normal diyet yapıp iki mislisini almayanını görmedim ama dukan yapıp almayan çok kişi gördüm senin o gördüklerin ya güçlendirme evresini es geçmişlerdir ya da korumada normal beslenmeye geri dönmüşlerdir... Oysa Dukan uzun vadede bir alışkanlık kazandırıyor, Dukan bir yaşam biçimi oluyor... Tam olarak gerektiği gibi yapan bir kişinin tekrar kilo almasına imkan yok... Az önce haftalık listenizi şöyle bir gözden geçirdim de isim vermeye gerek yok içlerinde geçen yıldan tanıdıklarım var pek bir ilerleme kaydedememişler... Oysa ben de geçen kış 70 küsur kilolarda dolaşırken şu anda 56,5 kiloyum... :)
yedimyedinmi yine bacim :26:
ayy vallahi yanlis anlamada seninde öyle olmana bir nevi sevindim diyebilirim :26:
gercekden kendimi anormal hissediyordum
ama yanliz degilmisiim :13:
aslında buraya sohbete geliyoruzKızlar, iki ileri bir geri mi gidionuz bakayım.. Lİsteye giren hatunlarım, bakın geçen sene de kılo vermeye çabalıomuşsunuz.. seneye buraya sadece sohbete gelelim hadi bacılarım.. başarıceyıkk
zayıflamayı istiyoruz tabikiMerhaba balkaymakım o sağlıksız söylentilerinin büyük çoğunluğunu müşteri kaybetmekten korkan diyetisyenler çıkarıyor çünkü Dukan diyeti her açıdan mükemmel bir diyet ben sizin burada "bir kibrit kutusu peynir" diye başlayan sıkıcı diyetlerle hala çırpındığınızı gördüm ve iyilik olsun diye bilgi vermek istedim isteyen araştırır istemeyenin keyfi bilir çırpınmaya devam eder sağlıksız kesinlikle değil çünkü her ay düzenli kan testi yaptırdım ve inanılmaz bir şekilde dukan yaptıkça değerlerimde sanki ince ayar yapılmış gibi artması gereken değerlerin arttığını eksilmesi gerekenlerin eksildiğini gördüm yani son tahlillerim mükemmel ötesi çıktı eğer bazı kişilerde sağlık problemleri yaşanıyorsa o büyük ihtimalle yeteri kadar su içmemekten kaynaklanmıştır fakat özellikle belirtmeliyim ki Dukan diyeti yapmak isteyenler mutlaka ama mutlaka kitabını alıp okumalı internetten bulduğu bilgilerle yapmamalı diyetin mantığını karşılaşılacak problemleri vs A dan Z ye bütün ayrıntısıyla anlatmış yüce insan Dukan :) zayıflamayı gerçekten istiyorsanız Dukan diyetini bir deneyin derim...ha bir de şöyle bir şey var bu diyet herkese uygun olmayabiliyor onu da deneyerek görürsünüz ( mali durumlar, kabızlık, süt ürünleri, yumurta veya et- tavuk sevmemekten kaynaklanan şeyler )
Resimlerimi tekrar ekleyeyim neden görünmediğini anlamadım
Sevgiler!
Eki Görüntüle 685163
Eki Görüntüle 685165
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Günaydınnnmutlu sabahlar
günaydın kızlar, canlar, ciğerlergünaydiiiinnn :2::2:
günaydıngeçen hafta :78.3
bu hafta:77.2
giden:1.1 kg
geçen hafta :78.3
bu hafta:77.2
giden:1.1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?