benimmm oooo.. hemen alıyorum o çayı.. saolasınselamlar..
ne güzel yazmışsınız okurken keyiflendim :) burdaki arkadaşları tanımaya çalışıyorum yazdıklarınızı okuyarak..herkes müthiş kararlı bu yolda çok hoş ya :)
bi arkadaş regl olamadığını yazmıştı henüz geç olmadıysa civanperçemi isimli bi çay var aktarlarda bu konuda üstüne yok..ertesi güne yada aksamına hemen oluyor.bu konuda cok çekmiş biri olarak söylemek istedim..
tam tersıdır o canım kuru meyvelerde daha az olmaz mı yaa..kurusu 35 dio cnm benmi ynlş baktm acaba.yaşımı 15 ki?
hosgeldın yıne..Günaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
Günaydın kızlarrrrr,
Hayırlı sabahlar
günaydın kızlarizmire kış geri geldi bu ne soğuk nisan ortasında böyle havaları hiç sevmiyorum
dünki menüm
sabah
9 lu çay
3-4 zeytin
1 kk kadar peynir
1 domates 1 salatalık
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz
çay
ara
az şekerli t. kahvesi
1 elma
öğlen
9 lu çay
1 tabak kuru fasülye
2 dilim kepek ekmeği
salata (yağsız)
2-3 çatal cibez( zeytinyağlı limonlu)
ara
1 elma
yeşil çay
akşam
2 kepçe yayla çorbası
yarım dilimden az ekmek
fırın poşette pişmiş 2 tavuk baget
4-5 çatal yine poşette pişmiş patates
yemekten sonra ütüydü çamaşırdı 11 e kadar hiç oturmadım..hem iş hem ev maalesef çok yorucu olabiliyor
Antalya'da aynen o durumda, kış geldi. Ben de çalışıyorum, dediğin gibi çok zor, bir de özel sektördeysen hiç sormagünaydın kızlarizmire kış geri geldi bu ne soğuk nisan ortasında böyle havaları hiç sevmiyorum
dünki menüm
sabah
9 lu çay
3-4 zeytin
1 kk kadar peynir
1 domates 1 salatalık
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz
çay
ara
az şekerli t. kahvesi
1 elma
öğlen
9 lu çay
1 tabak kuru fasülye
2 dilim kepek ekmeği
salata (yağsız)
2-3 çatal cibez( zeytinyağlı limonlu)
ara
1 elma
yeşil çay
akşam
2 kepçe yayla çorbası
yarım dilimden az ekmek
fırın poşette pişmiş 2 tavuk baget
4-5 çatal yine poşette pişmiş patates
yemekten sonra ütüydü çamaşırdı 11 e kadar hiç oturmadım..hem iş hem ev maalesef çok yorucu olabiliyor
Günaydın canımbenimmm oooo.. hemen alıyorum o çayı.. saolasın
tam tersıdır o canım kuru meyvelerde daha az olmaz mı yaa..
hosgeldın yıne..
gunaydınlarrr...
Antalya'da aynen o durumda, kış geldi. Ben de çalışıyorum, dediğin gibi çok zor, bir de özel sektördeysen hiç sorma
Günaydın canım
Biz ne diyoz sen ne diyon bacım kış geri geldi, dün varya ilk defa evime balkondan su girmiş 6 senedir oturuyorum, düşün artık, çok feciydi dün hava, bugün güneş var ama hava yine de soğuk, mevsimler artık kayıyor, geçen yıl da böyleydi, mayıs-haziran bile gayet serin güzel geçmişti, oysa geçmiş yıllarda mayıs bildiğin yaz ayı olurdu, şimdi serin oluyor.işten cık denıze gir işte, antalya super..
evet canım izmirliyim bendeannnaaa sen de mı ızmrdesın.. o corbayla ekmek olmamış.. ya ekmek ya corba olmalı haberın ola..
Antalya'da aynen o durumda, kış geldi. Ben de çalışıyorum, dediğin gibi çok zor, bir de özel sektördeysen hiç sorma
maalesef özel sektör canım 8,30 da evde oluyorum
Günaydın canım
Günaydın hanımlarr :)
Hafta sonu kızımla beraber Bakü'ye gittik,tam bi haftalık emeğim boşa gitti orda saldm ve +1 kilo ile geri döndüm.Vurun,rencide edin beni ben hakettim
Günaydın hanımlarr
Sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
kahvltı edemiyorum o yüzden.. işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
nane limona dayandım bende.. :26:
Allah yardımcınız olsun canım.
Mandıra süt ürünlerinin üretildiği yer canım.
Kısır yyemek niyetine sayalım, kek de bu haftaki kaçamağın cumaya kadar tutacan kendini söz mü, bu seferlik bişey demiyom sen anladın onu
Diğer günlere bakacağız artık.
Hayır mıdır bacım ne oluyor, benim ki de yaptırmaz valla, çatlar meraktan
Geçmiş olsun dikkat et kendine, mevsim geçişlerinden de oluyor.
Şok diyet tavsiye etmiyoruz biz burada, eğer uzun süre diyet yapıp da kilon durma noktasına gelirse ancak öyle zamanlarda 1 günlük şok diyet yapabilirsin.
Ne zaman geldin ki kaçıyosun:26::26::26:
Günaydınnnnnn, tilkicim hoşgeldin, gelişin daim olur inşallah. Bu sene pek tutamıyoruz seni burada ama neyseee:26::26:
günaydın hoşgeldinGünaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
Günaydın kızlarrrrr,
Hayırlı sabahlar
geçmiş olsun nedenki miden bulanıyo senin
burdayken hemen sorayım, şu senin örnek listeyi worddan buraya eklerken aynı renkli haliyle eklemek istiyorum ama yapamadım, nasıl yapmam lazım? Tek renk olunca dikkat çekmiyor, sen çok güzel renklendirmişsin, dikkat çekiyor.
merhaba kızlarrrrrrrr
hava yağmurlu ama benim için güneşli
beni tanıyan vardır belki bende burda zyıfladım ama bi koptum sonra toparlayamadım neyse ama
önce allahın sonra sizin desteğinizle vercem kilolarımı
ben doğum kilomu vermeye çalışıyorum
73 e kdar indim hedef 65 inşallahhhhh
yaz geliyoooooo ve ben dün eşim yazlık aldı kendine sanada alalım dedi ben almadım 2 ay sonra yapcam dedim
yani kızlar 2 ayda 65 olmam lazım olurum dimiiiiiii
Sanırım fena üşüttüm
4-5 ay sonra olsaydı bu olay aman allah hamilemiyim derdim ama maalesef suan mümkün değil :) Çünkü evlenmeme 2 ay var :)
tamam sözbu hafta başka kacamak yok
günaydın hoşgeldin
günaydınn
Geçmiş olsun canım.Günaydın hanımlarr
Sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
kahvltı edemiyorum o yüzden.. işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
nane limona dayandım bende.. :26:
Beni niye dövüyon yaaaevet canım izmirliyim bendeçok azdı kız ekmek 2 lokma felan :34
günaydınnngünaydınnn
Tekrardan hoşgeldin canım, yeterince dikkat edersen verirsin.merhaba kızlarrrrrrrr
hava yağmurlu ama benim için güneşli
beni tanıyan vardır belki bende burda zyıfladım ama bi koptum sonra toparlayamadım neyse ama
önce allahın sonra sizin desteğinizle vercem kilolarımı
ben doğum kilomu vermeye çalışıyorum
73 e kdar indim hedef 65 inşallahhhhh
yaz geliyoooooo ve ben dün eşim yazlık aldı kendine sanada alalım dedi ben almadım 2 ay sonra yapcam dedim
yani kızlar 2 ayda 65 olmam lazım olurum dimiiiiiii
Feysten nasıl atılıyo ki??? Bana da öğret kıııTam yazcam pc kapandı.
Birazdan feysten atarım o halini abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?