ben isirgan cayi aldim kendime biliyormusun suzim :26:demin mola ya cikarken yazdim alintilarim gitti kkya giremedim cisi ormandaki isirganlara baglamisdim ama unuttum simdi
sev beni kedi gibi oksala beni ballim
tabii böyle olmaz tatlimdaha gencsin deniyorsun bende bi ara yapiyordum yedikden sonra pisman olup cikariyordum ama bu bi cözüm degil ki evden getiremiyormussun is yerine yemek tatlim :26: cikolata bisküviye de son vereceksin ara olarak 10 tane badem 10 findik din herhalde :44: veya 1 avuc beyaz leblebi ye canim meyve de yiyebilirsin üzümde dikkat ama birde muz da cok canin sIkIlIyorsa kez bir salatalik ye dur nerdeyse kalorisi hic yok müsilde kulanma sürekli metoyu bozuyorsun
yavas yavas düzelt cis da yersen hergün buraya menünü yaz düzeltelim tatlim oldumu
ohhh yiyelim canimüstünede kahve misss
l-carnitin cok iyi diyorlar zayiflamaya yardim ediyormus fitness salonuna giderken ordaki iceceklerdede vardin l-carnitin
ay çikolata hep olsun,pasta hep olsun olsunda olsun
kiiiiiizzzzzOlsun olsun yaş pasta hepten olsunSeviyorum napayım. Ama yemiycem valla söz verdim bak, haftada bir o da bir kare bitter çikolata
sorma suzim ya inan dün neyse dedim ama bak bugün ise gidemedimhic sevmem öyle anlayissiz insanlari ama birseyde diyemiyoruz istehasta olan insan yattip dinlenmesi lazim bunu bilmiyormu sanki
bende iste reflü diyorlar herhalde ondan yapti diye biraktim neslim insallah sen faydasini görürsün tatlim benim
insallah amin canim yazik ya halen icimden atamadim adama olanlari cok etkileniyorum ben neslim aklimdan cikmiyor ondan sonra
fotolari halen arsivde dur eklim hatirliyalimEki Görüntüle 686150 Eki Görüntüle 686151 haha seker bile katmisdim icine
hadi bakalim canim
gecmis olsunkizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
arada oluyor toplarsinselamm
nasılsınız ?
bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim
bugünlerde noluyor bana:18::18:
sorma canimen dogrusu.. eltim de yapmış dukan, bır haftada 4 kılo vermiş ama sonrasıyokk......
belli ki fasulyen guzel olmuş, adam da alıp kaçmışş..
aferın kızımaa, ne guzel yemiş..
fıkramısınız yaaaa :dddd
aferın sanaaaa
acaba obsesıf bır reaksıyon mu bu yaptıgın.. en kısa zamanda duzeltmeye calış kendını.. cıkolata yerıne dıyet cıkolatalı urunler var onlarıyesenn??? evde işe gotursen ya da fast food bıle yesen burger kıngde lıght menuler var.. sen bıraz da kendını kandırıyor gıbısın canım.. bunu bır düşün.. her seyın alternatıfı mumkun ben de calışıom cnku.. cantam bı o kdr agır oluyor ama vazgecmıom..
nazarım degdıııı
hayirdir :26:nasılsınız bayanlarrrr..ben çok ağrı çekiyorum yaaaa kötüyüm
abartmadan ye canimkızlar istemsiz olarak hurma tüketiyorum yaaa engel olamıyorum kendime.arkadaşım umreden gelmiş o kadar lezzetlilerki.cnm tatlı şeyler çekiyo zaten o da güzel gidiyo of ya
ahh o yemekler mahvediyor biziiselam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum
bu acele neeslm arkadaşlar nasılıınız kızlar şuanda 73.5 la 74 arasıyım acıl bu ayın sonuna 70 olmam lazım bugun cozutdum ebn ya şok diyet lur ne olusa olsun bu hafta 72 olmam lazım varmı fikri olan akıl verinnn
meraba arkadaşlar bu grup dahamı canlı banamı öle geldi:)
acelem var işin ucund aiddaa vardabu acele nee
tükür canim tüküürr
acelem var işin ucund aiddaa varda
tmm balkaymak listeniz varmı yoksa herkes kendimi hazırlıyor diyetinibizde sok diyet yapan yok canim
tmm balkaymak listeniz varmı yoksa herkes kendimi hazırlıyor diyetini
kurusu 35 dio cnm benmi ynlş baktm acaba.yaşımı 15 ki?Hurma masum atıştırmalıklar arasında. Diyette olanlara öneriyorlar. Ama bir hurma 15 kalori değerinde, ona göre ye yani
Bugün kaçırdıysan yarın muhakkak dikkat et
Hurma masum atıştırmalıklar arasında. Diyette olanlara öneriyorlar. Ama bir hurma 15 kalori değerinde, ona göre ye yani
Bugün kaçırdıysan yarın muhakkak dikkat et
bizde sok diyet yapan yok canim
bılmıyorumkı cnm içiyodum karnım gur gur edıyo ama bişey olmuyodu olmadı lavman denıyım bıraz daha şişersem patlıcam zaten hem reglı olamıom hem wcye cıkamıom hamılemıyım yoksa
kilo verdigimi görünce simardim betülüm rahatlama geldi sanki cok kilo verdimde arti 1 kiloyum :26: ama cabuk gider insallah bugünden ihtibaren yine dikkat edecegim tatlim:26:
görmemişim cnm ya.bu haftada regl oldum şuan fazla çıkıyom napacm ben?
herkes kendinin doktoru kızlar olsun bende 16 kilo verdim.diyetisyene bile gitmeden.kendim sağlıkçıyım çoğu şeyi biliyorum.gerçi artık tv de internette herşey var takip eden herkes bilgi sahibi olabilir.ara sırada gidip kan tahlili yaptırıyorum herşey mükemmel gidiyor şuana kadar
Allah yardımcınız olsun canım.kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
Mandıra süt ürünlerinin üretildiği yer canım.cok sagol bebegim ama ben yurtdisindayim türkiyede degilim malesefannemin adi ayse tatlim
burda yokki canim :26:mandiranin ne oldugunu bile bilmiyorum
Kısır yyemek niyetine sayalım, kek de bu haftaki kaçamağın cumaya kadar tutacan kendini söz mü, bu seferlik bişey demiyom sen anladın onuselamm
nasılsınız ?
bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim
bugünlerde noluyor bana:18::18:
Diğer günlere bakacağız artık.bugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
Bir tabak kısır
Ara: bir dilim kek
Akşam:
sadece salata yemeği düşünüyorum
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su, yarım saat zumba
Hayır mıdır bacım ne oluyor, benim ki de yaptırmaz valla, çatlar meraktanizmirde oturuyorum.gece 10da müsaitimde.yanlız yatabilirmiyim bilmem.benimki dikilir başıma napıyon sen orda diye :)
Geçmiş olsun dikkat et kendine, mevsim geçişlerinden de oluyor.selam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum
slm arkadaşlar nasılıınız kızlar şuanda 73.5 la 74 arasıyım acıl bu ayın sonuna 70 olmam lazım bugun cozutdum ebn ya şok diyet lur ne olusa olsun bu hafta 72 olmam lazım varmı fikri olan akıl verinnn
Şok diyet tavsiye etmiyoruz biz burada, eğer uzun süre diyet yapıp da kilon durma noktasına gelirse ancak öyle zamanlarda 1 günlük şok diyet yapabilirsin.meraba arkadaşlar bu grup dahamı canlı banamı öle geldi:)
Ne zaman geldin ki kaçıyosun:26::26::26:ben 60-69'a kaçtım. darısı başınıza. hepinize bol iradeli günler. öperim.
Günaydınnnnnn, tilkicim hoşgeldin, gelişin daim olur inşallah. Bu sene pek tutamıyoruz seni burada ama neyseee:26::26:Günaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
burdayken hemen sorayım, şu senin örnek listeyi worddan buraya eklerken aynı renkli haliyle eklemek istiyorum ama yapamadım, nasıl yapmam lazım? Tek renk olunca dikkat çekmiyor, sen çok güzel renklendirmişsin, dikkat çekiyor.Günaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?