70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar nasılıınız kızlar şuanda 73.5 la 74 arasıyım acıl bu ayın sonuna 70 olmam lazım bugun cozutdum ebn ya şok diyet lur ne olusa olsun bu hafta 72 olmam lazım varmı fikri olan akıl verinnn

ben isirgan cayi aldim kendime biliyormusun suzim :26:
oyy gel yanima öpemm

ay çikolata hep olsun,pasta hep olsun olsunda olsun

Olsun olsun yaş pasta hepten olsun Seviyorum napayım. Ama yemiycem valla söz verdim bak, haftada bir o da bir kare bitter çikolata
kiiiiiizzzzz sussanizaaa

sorma suzim ya inan dün neyse dedim ama bak bugün ise gidemedim
ay suzim senin sekerli sogan

kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
gecmis olsun
selamm

nasılsınız ?

bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim

bugünlerde noluyor bana:18::18:
arada oluyor toplarsin

sorma canim

nasılsınız bayanlarrrr..ben çok ağrı çekiyorum yaaaa kötüyüm
hayirdir :26:

kızlar istemsiz olarak hurma tüketiyorum yaaa engel olamıyorum kendime.arkadaşım umreden gelmiş o kadar lezzetlilerki.cnm tatlı şeyler çekiyo zaten o da güzel gidiyo of ya
abartmadan ye canim

selam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum
ahh o yemekler mahvediyor bizii

bu acele nee

meraba arkadaşlar bu grup dahamı canlı banamı öle geldi:)

tükür canim tüküürr

selamlar..

ne güzel yazmışsınız okurken keyiflendim :) burdaki arkadaşları tanımaya çalışıyorum yazdıklarınızı okuyarak..herkes müthiş kararlı bu yolda çok hoş ya :)

bi arkadaş regl olamadığını yazmıştı henüz geç olmadıysa civanperçemi isimli bi çay var aktarlarda bu konuda üstüne yok..ertesi güne yada aksamına hemen oluyor.bu konuda cok çekmiş biri olarak söylemek istedim..

bılmıyorumkı cnm içiyodum karnım gur gur edıyo ama bişey olmuyodu olmadı lavman denıyım bıraz daha şişersem patlıcam zaten hem reglı olamıom hem wcye cıkamıom hamılemıyım yoksa

lavmandan başka şansın yok gibi duruyor
dün doktora gitmişsindir inşallah
eğer önemli bi durum yoksa içtiğin su miktarını arttır, lifli gıdaları fazla tüket
kabırlık sorununa çare olur diye umuyorum
Allah şifa versin.

kilo verdigimi görünce simardim betülüm rahatlama geldi sanki cok kilo verdimde arti 1 kiloyum :26: ama cabuk gider insallah bugünden ihtibaren yine dikkat edecegim tatlim:26:

kız kilo verdiğini anlayınca daha da dikkat etmen gerekiyordu neyse bakalım bundan sonra dikkat et o 1 kilo da gider üstüne daha çok da gider cumaya vakit var

zaten bu cuma bildirim yaparsan ancak bi sonraki hafta listeye girebiliyorsun canım. o zamana kadar da reglinin etkileri gider kilo verirsin canını sıkma

nette geziyordum sonra uyudum bilgisayar da açık kalmış
çok sersem okudum burayı da

kristewan sanırım doğru yazdım nickini..
blumia olmadığını yazmışsın ama tipik bulgularını vermişsin resmen :26:
kusma-müshil bunlara hiç gerek yok gerçekten diyet yaparken emin ol
geçen yıldan beri burdayım ve bi kişinin bile bunlara başvurduğunu görmedim.
ama herkes gayet güzel kilolar verdi.
yeme dürtünü kontrol etmeye çalışman gerekiyor anladığım kadarıyla.
aynı yaştayız ve ben de çok kilo verdim bi şekilde gidiyor yani farklı yöntemlere başvurmana gerek yok.
yine de en yakın zamanda psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim.

suzim canım annen ameliyat olacakmış sanırım. Allah şifa versin inşallah sorunsuz atlatırsınız.

ay bişeyler daha vardı da unuttum kesin
neyse ben çıkayım.. öptüm canlarım kendinize iyi bakın

kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
Allah yardımcınız olsun canım.

cok sagol bebegim ama ben yurtdisindayim türkiyede degilim malesef annemin adi ayse tatlim
burda yokki canim :26:mandiranin ne oldugunu bile bilmiyorum
Mandıra süt ürünlerinin üretildiği yer canım.

selamm

nasılsınız ?

bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim

bugünlerde noluyor bana:18::18:
Kısır yyemek niyetine sayalım, kek de bu haftaki kaçamağın cumaya kadar tutacan kendini söz mü, bu seferlik bişey demiyom sen anladın onu

Diğer günlere bakacağız artık.

izmirde oturuyorum.gece 10da müsaitimde.yanlız yatabilirmiyim bilmem.benimki dikilir başıma napıyon sen orda diye :)
Hayır mıdır bacım ne oluyor, benim ki de yaptırmaz valla, çatlar meraktan

selam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum
Geçmiş olsun dikkat et kendine, mevsim geçişlerinden de oluyor.

meraba arkadaşlar bu grup dahamı canlı banamı öle geldi:)
Şok diyet tavsiye etmiyoruz biz burada, eğer uzun süre diyet yapıp da kilon durma noktasına gelirse ancak öyle zamanlarda 1 günlük şok diyet yapabilirsin.

ben 60-69'a kaçtım. darısı başınıza. hepinize bol iradeli günler. öperim.
Ne zaman geldin ki kaçıyosun:26::26::26:

Günaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
Günaydınnnnnn, tilkicim hoşgeldin, gelişin daim olur inşallah. Bu sene pek tutamıyoruz seni burada ama neyseee:26::26:

1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Günaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
burdayken hemen sorayım, şu senin örnek listeyi worddan buraya eklerken aynı renkli haliyle eklemek istiyorum ama yapamadım, nasıl yapmam lazım? Tek renk olunca dikkat çekmiyor, sen çok güzel renklendirmişsin, dikkat çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…