- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
Tabiki olur bebeğim, reiki metabolizmayı hızlandırıyor aslında. Bir saat belirleyelim enerji göndereyim sana.kız bizede zayıflama enerjisi gönder
Ne kadar güzel ya, imrendim. Diyet yapan birine yakışır bir şekilde yemişsin, dengeli ve güzel. Afiyet olsunbugün ki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yarım elma,10 tane beyaz leblebi
Öğle:
Bir tabak kısır
Ara: bir dilim kek
Akşam:
sadece salata yemeği düşünüyorum
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su, yarım saat zumba
Viyana. Tamam ablacığım. Herşey enerjiden oluşuyor bunu unutma. Reiki ile ilgilenmeni tavsiye ederim, pişman olmazsınavusturya viyana canim iiyi mi oluyor enerci gelince :26: cok sagol bebegimtürkiyem gibisi yok gercekden tamam tatlim bende burdakilerden yiyeyim napim
Bıraktım valla, yapmam bir daha şok diyet.en dogrusu.. eltim de yapmış dukan, bır haftada 4 kılo vermiş ama sonrasıyokk......
aferın kızımaa, ne guzel yemiş..
acaba obsesıf bır reaksıyon mu bu yaptıgın.. en kısa zamanda duzeltmeye calış kendını.. cıkolata yerıne dıyet cıkolatalı urunler var onlarıyesenn??? evde işe gotursen ya da fast food bıle yesen burger kıngde lıght menuler var.. sen bıraz da kendını kandırıyor gıbısın canım.. bunu bır düşün.. her seyın alternatıfı mumkun ben de calışıom cnku.. cantam bı o kdr agır oluyor ama vazgecmıom..
3.5 ltre su..
Tabiki olur bebeğim, reiki metabolizmayı hızlandırıyor aslında. Bir saat belirleyelim enerji göndereyim sana.
Ne kadar güzel ya, imrendim. Diyet yapan birine yakışır bir şekilde yemişsin, dengeli ve güzel. Afiyet olsunDarısı başıma
Viyana. Tamam ablacığım. Herşey enerjiden oluşuyor bunu unutma. Reiki ile ilgilenmeni tavsiye ederim, pişman olmazsın
Bıraktım valla, yapmam bir daha şok diyet.
Evet sabah güzel yemiştim de sonra bozdum kendimiAma yarın düzenli yiycemmm
Valla bilmiyorum ki, benim yiyeceklere zaafım var, ondan böyle oluyorÇikolatayı komple kescem, böyle olmuyor. İşlenmiş gıda yok artık hayatımda.
hemen gönder ozman nası şeyse o enerji.gündüzleri hiç acıkmıyorum.akşam yemek yedikten sonra yatana kadar hep açım.nie böle anlamıyorum.daha sofradan kalkmadan açım
Benim gönderdiğim enerji metabolizmanı daha da hızlandıracak sonra daha da acıktım demeyesin banaAdın Hande. Nerde oturuyorsun? Saat 10'da müsait olur musun? Yatağa uzanıp gözlerini kapatıcaksın Nilay'dan gelen enerjiyi kabul ediyorum diyeceksin. Bir 10 dakika kadar yatıcaksın yalnız ona göre
izmirde oturuyorum.gece 10da müsaitimde.yanlız yatabilirmiyim bilmem.benimki dikilir başıma napıyon sen orda diye :)
selamm
nasılsınız ?
bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim
bugünlerde noluyor bana:18::18:
çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat nasib eylesin bir an önce inşallah :)kizlar haberiniz ola yarin gelemeyebilirim yarin izinliyim annem ameliyat olcak kist varmis onu alcaklar sabahdan hastaneye gidecegiz aksam insallah geri cikaracaklar ufak bi ameliyat ama korkuyor yaninda duracagim bende
sen bır duzene sok kendını.. bak ben hem kıtap hem sut sagma pompalarımı hem de 2 lıtre suyumu hem de yemegımı yanımda tasıyorum.. ki cok da sıcak memlekette oturuyorummBıraktım valla, yapmam bir daha şok diyet.
Valla bilmiyorum ki, benim yiyeceklere zaafım var, ondan böyle oluyorÇikolatayı komple kescem, böyle olmuyor. İşlenmiş gıda yok artık hayatımda.
Kız üç buçuk litre suyu nasıl içiyorsun? Helal olsun valla
sen bır duzene sok kendını.. bak ben hem kıtap hem sut sagma pompalarımı hem de 2 lıtre suyumu hem de yemegımı yanımda tasıyorum.. ki cok da sıcak memlekette oturuyorumm
1 litrelık şişem var hababam ıcıp dolduruom.. normaldede şişe tasıma alıskanlıgım var ama.. yuzum o nedenlen cok guzeldır bır elma bır suu.. her seyı bunlara borcluyum
Suyu günde 5 bardak falan içiyorum yetmez mi?:18:
bencede en iyisiben hiç bir diyeti uygulamadım kendime göre ayarladım uzak durmam gerekenleri bu sayfadaki arkadaslar sayesinde öğrendim ve menümü ayarladım
6 haftada 6 kilo verdim. bana görede böylesi iyi..
canım sinirlenmenize gerek yok herkes istediğini yapar sonuçları kimseyi bağlamaz boşwerrrrraynen öyle canım zaten işin özü kararlı yemek
bi< bunu uygulayabilirsek hayatımızda düzen oturmuş demektir
tek tip beslenme olamaz
rabbim bütün nimetleri bizler için sunmuş onların içinde
türlü çeşit deva ve çare vermiş
sağlığımız için
ama bizler bunu sağlıksız hale getiriyoruz işte
ne amcasi canimamca mi geldi topige
görmemişim cnm ya.bu haftada regl oldum şuan fazla çıkıyom napacm ben?onun işe yaraması gerekiyordu aslında :26:
canım bi hafta çok uzun süre.. o zaman lavman al eczaneden.
onun bi şişesi var makattan içeriye sıvı veriyorsun sonra kısa sürede çıkıyorsun tuvalete
eczacıya sorarsın yine o anlatır
bi an önce yap derim o da işe yaramazsa hastaneye git :26:
üzgünüm canım perşembeden haber vermiştim ama görmedin sanırım.
canım ya yeme nolur bak ne güzel kilo verdin geri alma şimdi onları
bi kaç hafta daha eksilerde ol bak o zaman daha da rahatlıcaksın
hem kilo verdiğini görünce hırs da yaparsın daha çok verirsin :26:
herkes kendinin doktoru kızlar olsun bende 16 kilo verdim.diyetisyene bile gitmeden.kendim sağlıkçıyım çoğu şeyi biliyorum.gerçi artık tv de internette herşey var takip eden herkes bilgi sahibi olabilir.ara sırada gidip kan tahlili yaptırıyorum herşey mükemmel gidiyor şuana kadardukan diyeti muhabbeti dönmüş..
ben de bir şeyler yazmak istedim
aslında hiç uygun bulmuyorum aşırı sıkı ya da tek tip diyetleri
genel olarak diyete karşıyım gerçi ben
sağlıklı beslenince illa ki gidiyor kilolar
her şeyden yemek lazım miktarını abartmadan
ben 10 kilodan fazla verdim ve bunu yaparken kızlar da bilir
gözlememi de yedim tatlımı da yedim..
yedim yani tutmadım kendimi
çünkü biz bi ömür diyet yapmayacağız ki
illa ki bu durum bitecek ve biz yine normal hayata geçeceğiz
o zaman zorluk çekmek istemiyorsak şimdiden her şeyden yemek lazım
az az..
bol su içmek, spor yapmak..
bunların hepsi diyet mantığında değil ki sağlıklı yaşamak için olması gerekenler
yani hayatımıza yerleştirmemiz gereken alışkanlıklar bunlar
diyet değil
hiçbir şeye takılmayın arkadaşlar
emin olun bi şekilde gidiyor bu kilolar dikkatli olduğunuz sürece
bi yerden kaçamak yaptıysanız onu bi sonraki öğünde dengelemeyi bilmek gerek
bunlara dikkat ettikten sonra illa ki gidiyor..
ve verdiğiniz kiloyu en az 2 yıl korumak gerektiğini söylemişti hocamız
vücudun artık normal kilo olarak onu kabullenmesi için.
böyle işte çok uzun yazdım sanırım..
düşüncelerimi yazmak istedim sadece..
öpüldünüz canlarım
olmaz canım en az 10 bardak.. o da 2 lıtreye tekabul edıyorr.
selam canimne güzel menülerin vardin canim ya nazar da koymusdum senin menülere salma kendini almasi kolay oluyor canim dikkat et :18:
avusturya viyana canim iiyi mi oluyor enerci gelince :26: cok sagol bebegimtürkiyem gibisi yok gercekden tamam tatlim bende burdakilerden yiyeyim napim
en dogrusu.. eltim de yapmış dukan, bır haftada 4 kılo vermiş ama sonrasıyokk......
belli ki fasulyen guzel olmuş, adam da alıp kaçmışş..
aferın kızımaa, ne guzel yemiş..
fıkramısınız yaaaa :dddd
aferın sanaaaa
acaba obsesıf bır reaksıyon mu bu yaptıgın.. en kısa zamanda duzeltmeye calış kendını.. cıkolata yerıne dıyet cıkolatalı urunler var onlarıyesenn??? evde işe gotursen ya da fast food bıle yesen burger kıngde lıght menuler var.. sen bıraz da kendını kandırıyor gıbısın canım.. bunu bır düşün.. her seyın alternatıfı mumkun ben de calışıom cnku.. cantam bı o kdr agır oluyor ama vazgecmıom..
nazarım degdıııı
sagol canim ya burdada vardir belki viyana disinda ama kimbilir nerde :26: ya hic sorma birde yurtdisinda domuz yememege de dikkat etmek sorundasin cok zor canim ya
aksami öyle kapatirsan bolcana zumba yaparsan arti olarak dönmez bence kacamagin canim
Tabiki olur bebeğim, reiki metabolizmayı hızlandırıyor aslında. Bir saat belirleyelim enerji göndereyim sana.
Ne kadar güzel ya, imrendim. Diyet yapan birine yakışır bir şekilde yemişsin, dengeli ve güzel. Afiyet olsunDarısı başıma
Viyana. Tamam ablacığım. Herşey enerjiden oluşuyor bunu unutma. Reiki ile ilgilenmeni tavsiye ederim, pişman olmazsın
Bıraktım valla, yapmam bir daha şok diyet.
hasretim bir lokma kısıraazıcık yesem devamı gelir diye hiç yanaşamıyorum yaa Sana afiyet olsun şifa olsun yağları alsın götürsün inşallah
Hurma masum atıştırmalıklar arasında. Diyette olanlara öneriyorlar. Ama bir hurma 15 kalori değerinde, ona göre ye yanikızlar istemsiz olarak hurma tüketiyorum yaaa engel olamıyorum kendime.arkadaşım umreden gelmiş o kadar lezzetlilerki.cnm tatlı şeyler çekiyo zaten o da güzel gidiyo of ya
Bugün kaçırdıysan yarın muhakkak dikkat etsağol canım ama kaçırdım bugün biraz
Sen yine insani takılıyorsun, benim önümde sevdiğim bir yemek olunca insan silüetinden çıkıyorum, sanırsın ki masaya ayı dadanmışselam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum
selam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?