70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız bizede zayıflama enerjisi gönder
Tabiki olur bebeğim, reiki metabolizmayı hızlandırıyor aslında. Bir saat belirleyelim enerji göndereyim sana.

Ne kadar güzel ya, imrendim. Diyet yapan birine yakışır bir şekilde yemişsin, dengeli ve güzel. Afiyet olsun Darısı başıma
avusturya viyana canim iiyi mi oluyor enerci gelince :26: cok sagol bebegim türkiyem gibisi yok gercekden tamam tatlim bende burdakilerden yiyeyim napim
Viyana. Tamam ablacığım. Herşey enerjiden oluşuyor bunu unutma. Reiki ile ilgilenmeni tavsiye ederim, pişman olmazsın

Bıraktım valla, yapmam bir daha şok diyet.
Evet sabah güzel yemiştim de sonra bozdum kendimi Ama yarın düzenli yiycemmm
Valla bilmiyorum ki, benim yiyeceklere zaafım var, ondan böyle oluyor Çikolatayı komple kescem, böyle olmuyor. İşlenmiş gıda yok artık hayatımda.

hemen gönder ozman nası şeyse o enerji.gündüzleri hiç acıkmıyorum.akşam yemek yedikten sonra yatana kadar hep açım.nie böle anlamıyorum.daha sofradan kalkmadan açım

hemen gönder ozman nası şeyse o enerji.gündüzleri hiç acıkmıyorum.akşam yemek yedikten sonra yatana kadar hep açım.nie böle anlamıyorum.daha sofradan kalkmadan açım

Benim gönderdiğim enerji metabolizmanı daha da hızlandıracak sonra daha da acıktım demeyesin bana Adın Hande. Nerde oturuyorsun? Saat 10'da müsait olur musun? Yatağa uzanıp gözlerini kapatıcaksın Nilay'dan gelen enerjiyi kabul ediyorum diyeceksin. Bir 10 dakika kadar yatıcaksın yalnız ona göre

izmirde oturuyorum.gece 10da müsaitimde.yanlız yatabilirmiyim bilmem.benimki dikilir başıma napıyon sen orda diye :)

izmirde oturuyorum.gece 10da müsaitimde.yanlız yatabilirmiyim bilmem.benimki dikilir başıma napıyon sen orda diye :)

selamm

nasılsınız ?

bizde misafirler vardı ve ben kısırları kekleri yedim

bugünlerde noluyor bana:18::18:

hasretim bir lokma kısıra azıcık yesem devamı gelir diye hiç yanaşamıyorum yaa Sana afiyet olsun şifa olsun yağları alsın götürsün inşallah

sabah 10:30 yarım yumurta, 1 kk peynır, acık cay tabı kı de sekersız (cok sanslıyım sekerlı seylerı sevmıorum), 4 zeytın, 2 dılım ekmek, 1 ısırık kıymalı pişi

geç oldu kahvaltı o nedenle hemen dıyetısyenımı aradım, bu hafta hep kontakta olalım demişti... öğlen 13:00 'da derse gırmeden yagsız marul roka salatası, yarım paket dıyet bıskuvı ve ayran ıctım..

öğlen yemedıgım et grubunu da 15:30'da beyaz peynırlı tostla kapattım.. yanında domates salatalık..

17:45 bır elma

bugun annemdeyım akşama yıne et var.. bööğğğyykkgkkgkg.. yarım porsıyon et yerım, salata, yogurt.. ekmek yok.. bu kadar yeter bnce..

akşam 21:00 bır avuc dut kurusu..

sen bır duzene sok kendını.. bak ben hem kıtap hem sut sagma pompalarımı hem de 2 lıtre suyumu hem de yemegımı yanımda tasıyorum.. ki cok da sıcak memlekette oturuyorumm
Kız üç buçuk litre suyu nasıl içiyorsun? Helal olsun valla

1 litrelık şişem var hababam ıcıp dolduruom.. normaldede şişe tasıma alıskanlıgım var ama.. yuzum o nedenlen cok guzeldır bır elma bır suu.. her seyı bunlara borcluyum

Suyu günde 5 bardak falan içiyorum yetmez mi?:18:

ben hiç bir diyeti uygulamadım kendime göre ayarladım uzak durmam gerekenleri bu sayfadaki arkadaslar sayesinde öğrendim ve menümü ayarladım

6 haftada 6 kilo verdim. bana görede böylesi iyi..
bencede en iyisi

canım sinirlenmenize gerek yok herkes istediğini yapar sonuçları kimseyi bağlamaz boşwerrrrr

ne amcasi canim amca mi geldi topige

dükkan amca :)))

görmemişim cnm ya.bu haftada regl oldum şuan fazla çıkıyom napacm ben?

herkes kendinin doktoru kızlar olsun bende 16 kilo verdim.diyetisyene bile gitmeden.kendim sağlıkçıyım çoğu şeyi biliyorum.gerçi artık tv de internette herşey var takip eden herkes bilgi sahibi olabilir.ara sırada gidip kan tahlili yaptırıyorum herşey mükemmel gidiyor şuana kadar

kızlar istemsiz olarak hurma tüketiyorum yaaa engel olamıyorum kendime.arkadaşım umreden gelmiş o kadar lezzetlilerki.cnm tatlı şeyler çekiyo zaten o da güzel gidiyo of ya

bende anlamadım neden böyle oldu ama yarından itibaren eskiye dönerim umarım

aksamı öyle kapattım ama zumba yapamadım

sağol canım ama kaçırdım bugün biraz

hasretim bir lokma kısıra azıcık yesem devamı gelir diye hiç yanaşamıyorum yaa Sana afiyet olsun şifa olsun yağları alsın götürsün inşallah

bende yememiştim hiç acısı çıktı galiba teşekkür ederim inşallah inşallah

selam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum

kızlar istemsiz olarak hurma tüketiyorum yaaa engel olamıyorum kendime.arkadaşım umreden gelmiş o kadar lezzetlilerki.cnm tatlı şeyler çekiyo zaten o da güzel gidiyo of ya
Hurma masum atıştırmalıklar arasında. Diyette olanlara öneriyorlar. Ama bir hurma 15 kalori değerinde, ona göre ye yani

sağol canım ama kaçırdım bugün biraz
Bugün kaçırdıysan yarın muhakkak dikkat et

selam kızlar çok halsizim bu günlerde ama akşam güzel kaçırdım yarından itibaren akşamları çorbalara geçecem sevidiğim yemekleri yapınca doyma duygumu yitiriyorum
Sen yine insani takılıyorsun, benim önümde sevdiğim bir yemek olunca insan silüetinden çıkıyorum, sanırsın ki masaya ayı dadanmış
Yarın az yer dengelersin bebeğim üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…