Geçmiş olsun canım.
Beni niye dövüyon yaaa
günaydınnn
Tekrardan hoşgeldin canım, yeterince dikkat edersen verirsin.
Feysten nasıl atılıyo ki??? Bana da öğret kııı
Hoşgeldin kader arkadaşım :) doğum kiloları ve 73 aynıyız senle veririz ya :)
Bian ben yazmış gibi oldum mesajıhoşbuldukkk canım
ben 87 le gittim doğuma 1 2 hafta sonra 80 oldum öle kadım 8 ay sonra diyetle burda 73 oldum sonrada takıldım kaldım 73 te
zaten 69 la falan hamile kalmıştım kızım şimdi 1 yaşında
kocama inat verdim aslında şimdi yine takılıyo bişey atsam ağzıma sen diyette değilmiydin ?diyo ya bizde insanız dimi?nefis var yani bizdede?
sen kaçtan indin?
Sanırım fena üşüttüm
4-5 ay sonra olsaydı bu olay aman allah hamilemiyim derdim ama maalesef suan mümkün değil :) Çünkü evlenmeme 2 ay var :)
Geçmiş olsun canım.
Beni niye dövüyon yaaa
saolsın cnm dun cıktım wcye rahatladım bu ara dengesız yıyorum cnm ondan oluyor galıbalavmandan başka şansın yok gibi duruyor
dün doktora gitmişsindir inşallah
eğer önemli bi durum yoksa içtiğin su miktarını arttır, lifli gıdaları fazla tüket
kabırlık sorununa çare olur diye umuyorum
allah şifa versin.
kız kilo verdiğini anlayınca daha da dikkat etmen gerekiyorduNeyse bakalım bundan sonra dikkat et o 1 kilo da gider üstüne daha çok da gider cumaya vakit var
zaten bu cuma bildirim yaparsan ancak bi sonraki hafta listeye girebiliyorsun canım. O zamana kadar da reglinin etkileri gider kilo verirsin canını sıkma
gunaydın cnm hggünaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
gunaydın cnm[ı]günaydın kızlarrrrr,
hayırlı sabahlar[/ı]
menun gayet ıı cnm[sıze=2][/sıze]
günaydın kızlarIzmire kış geri geldi bu ne soğuk nisan ortasında Böyle havaları hiç sevmiyorum
Dünki menüm
sabah
9 lu çay
3-4 zeytin
1 kk kadar peynir
1 domates 1 salatalık
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
maydanoz
çay
ara
az şekerli t. Kahvesi
1 elma
öğlen
9 lu çay
1 tabak kuru fasülye
2 dilim kepek ekmeği
salata (yağsız)
2-3 çatal cibez( zeytinyağlı limonlu)
ara
1 elma
yeşil çay
akşam
2 kepçe yayla çorbası
yarım dilimden az ekmek
fırın poşette pişmiş 2 tavuk baget
4-5 çatal yine poşette pişmiş patates
yemekten sonra ütüydü çamaşırdı 11 e kadar hiç oturmadım..hem iş hem ev maalesef çok yorucu olabiliyor
geçmıs olsun cnmgünaydın hanımlarr
sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
Kahvltı edemiyorum o yüzden.. Işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
nane limona dayandım bende.. :26:
gunaydın şekergünaydınnn
hg kaçamak yapmayıp 2 ay sabredersen verırsın cnmmerhaba kızlarrrrrrrr
hava yağmurlu ama benim için güneşli
beni tanıyan vardır belki bende burda zyıfladım ama bi koptum sonra toparlayamadım neyse ama
önce allahın sonra sizin desteğinizle vercem kilolarımı
ben doğum kilomu vermeye çalışıyorum
73 e kdar indim hedef 65 inşallahhhhh
yaz geliyoooooo ve ben dün eşim yazlık aldı kendine sanada alalım dedi ben almadım 2 ay sonra yapcam dedim
yani kızlar 2 ayda 65 olmam lazım olurum dimiiiiiii
günaydın kızlarr
Güzel hayırlı binr gün olsun inş.
ben 60-69'a kaçtım. darısı başınıza. hepinize bol iradeli günler. öperim.
gecmis olsunyeme en büyük şok bu olur :))) cnm ağrım adetten dolayı
beeennn benii unuttun kesinnnette geziyordum sonra uyudum bilgisayar da açık kalmış
çok sersem okudum burayı da
kristewan sanırım doğru yazdım nickini..
blumia olmadığını yazmışsın ama tipik bulgularını vermişsin resmen :26:
kusma-müshil bunlara hiç gerek yok gerçekten diyet yaparken emin ol
geçen yıldan beri burdayım ve bi kişinin bile bunlara başvurduğunu görmedim.
ama herkes gayet güzel kilolar verdi.
yeme dürtünü kontrol etmeye çalışman gerekiyor anladığım kadarıyla.
aynı yaştayız ve ben de çok kilo verdim bi şekilde gidiyor yani farklı yöntemlere başvurmana gerek yok.
yine de en yakın zamanda psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim.
suzim canım annen ameliyat olacakmış sanırım. Allah şifa versin inşallah sorunsuz atlatırsınız.
ay bişeyler daha vardı da unuttum kesin
neyse ben çıkayım.. öptüm canlarım kendinize iyi bakın
günaydinGünaydın şekerler
günayydiiinGünaydın kızlarrrrr,
Hayırlı sabahlar
aileni gördün kesinGünaydın hanımlarr :)
Hafta sonu kızımla beraber Bakü'ye gittik,tam bi haftalık emeğim boşa gitti orda saldm ve +1 kilo ile geri döndüm.Vurun,rencide edin beni ben hakettim
günaydin canim :26: eger varsa kekik yut cok iyi geliyor :26:Günaydın hanımlarr
Sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
kahvltı edemiyorum o yüzden.. işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
günaydiiinngünaydınnn
hosgeldiiinnmerhaba kızlarrrrrrrr
beni tanıyan vardır belki bende burda zyıfladım ama bi koptum sonra toparlayamadım neyse ama
yaz geliyoooooo ve ben dün eşim yazlık aldı kendine sanada alalım dedi ben almadım 2 ay sonra yapcam dedim
günaydiiin canim insallahhhhhhgünaydın kızlarr
güzel hayırlı binr gün olsun inş.
Kızlar ben dogum gunu hazırlıklarına baslıcam hepınız davetlısınız beklıyorum ona gore
günaydınngünaydın kızlarr
menun gayet ıı cnm
kac gün kalcan bu sefer bakalim
nette geziyordum sonra uyudum bilgisayar da açık kalmış
çok sersem okudum burayı da
kristewan sanırım doğru yazdım nickini..
aynı yaştayız ve ben de çok kilo verdim bi şekilde gidiyor yani farklı yöntemlere başvurmana gerek yok.
suzim canım annen ameliyat olacakmış sanırım. Allah şifa versin inşallah sorunsuz atlatırsınız.
ay bişeyler daha vardı da unuttum kesin
neyse ben çıkayım.. öptüm canlarım kendinize iyi bakın
Allah yardımcınız olsun canım.
Mandıra süt ürünlerinin üretildiği yer canım.
Kısır yyemek niyetine sayalım, kek de bu haftaki kaçamağın cumaya kadar tutacan kendini söz mü, bu seferlik bişey demiyom sen anladın onu
Diğer günlere bakacağız artık.
Hayır mıdır bacım ne oluyor, benim ki de yaptırmaz valla, çatlar meraktan
Geçmiş olsun dikkat et kendine, mevsim geçişlerinden de oluyor.
nilay arkadaşımız bana zayıflamaenerjisi göndercekti saat 10 da ama tabi yalan oldu.adama sen dur ben yatmaya gidiyom azcık 10 daka içerde dedim.napcan dedi.
Şok diyet tavsiye etmiyoruz biz burada, eğer uzun süre diyet yapıp da kilon durma noktasına gelirse ancak öyle zamanlarda 1 günlük şok diyet yapabilirsin.
Ne zaman geldin ki kaçıyosun:26::26::26:
Günaydınnnnnn, tilkicim hoşgeldin, gelişin daim olur inşallah. Bu sene pek tutamıyoruz seni burada ama neyseee:26::26:
nie çorbayla ekmeğin ne sıkıntısı var ki masum duruyorlar oysaannnaaa sen de mı ızmrdesın.. o corbayla ekmek olmamış.. ya ekmek ya corba olmalı haberın ola..
hiç yakınmayın izmir falan hiç kış olmuyor.tekirdağdaotursaydınız anlardınız.öle soğuk olurdu ki camlar evin içinden buz tutardıBiz ne diyoz sen ne diyon bacım kış geri geldi, dün varya ilk defa evime balkondan su girmiş 6 senedir oturuyorum, düşün artık, çok feciydi dün hava, bugün güneş var ama hava yine de soğuk, mevsimler artık kayıyor, geçen yıl da böyleydi, mayıs-haziran bile gayet serin güzel geçmişti, oysa geçmiş yıllarda mayıs bildiğin yaz ayı olurdu, şimdi serin oluyor.
oh oh ne güzel bir istekgünaydiiiinnn
güzel birgün olsun insallahhhhhhhh
hava cok güzel
zayiflayasim geldii
Canlarım tünaydınnn, güzel günlere inşallahİş yerinde beni bir türlü rahat bırakmadılar, yeni oturabildim bilgisayar başına. Birazdan gelcemmmm
Selam canım. Şok diyet miyet yapma. Ben ağzımın payını aldım tavsiye etmem. Dengeli beslenmek lazım, çok yememek kaydıyla. Bir de spor yaptın mı bir haftaya kalmaz verirsin o 2 kiloyu.slm arkadaşlar nasılıınız kızlar şuanda 73.5 la 74 arasıyım acıl bu ayın sonuna 70 olmam lazım bugun cozutdum ebn ya şok diyet lur ne olusa olsun bu hafta 72 olmam lazım varmı fikri olan akıl verinnn
En canlı grup bu grup. 69 kiloyum diye diğer grupla başlayım dedim, ağzımın payını aldım bi hoşgeldin diyen bile olmadımeraba arkadaşlar bu grup dahamı canlı banamı öle geldi:)
Valla beni de Hande kışkırttı, ona dekiiiiiizzzzzsussanizaaa
Selam canımselamlar..
ne güzel yazmışsınız okurken keyiflendim :) burdaki arkadaşları tanımaya çalışıyorum yazdıklarınızı okuyarak..herkes müthiş kararlı bu yolda çok hoş ya :)
bi arkadaş regl olamadığını yazmıştı henüz geç olmadıysa civanperçemi isimli bi çay var aktarlarda bu konuda üstüne yok..ertesi güne yada aksamına hemen oluyor.bu konuda cok çekmiş biri olarak söylemek istedim..
İdam ipini çekmişsin, geri gel pişman olacaksınben 60-69'a kaçtım. darısı başınıza. hepinize bol iradeli günler. öperim.
Yok artık canım o kadar da değil, yanlış bakmışsındır senkurusu 35 dio cnm benmi ynlş baktm acaba.yaşımı 15 ki?
Canım sorma ya. Tipik bulguları öyle ama adaylıktan döndüm işte, yapmıyorum artık. Attım dün akşam müshilleri, kusma musma da yok. Dengeli ve sağlıklı beslencem. Demek yaşıtız, hoşuma gittikristewan sanırım doğru yazdım nickini..
Günaydın ablammmmmmmm, hoşgeldinGünaydın şekerler
Günaydın bebemm, hoşgeldinGünaydın kızlarrrrr,
Hayırlı sabahlar
Günaydın canım :) O bir kilo oturmamış kilo, onu hemen verirsin üzülme :)Günaydın hanımlarr :)
Hafta sonu kızımla beraber Bakü'ye gittik,tam bi haftalık emeğim boşa gitti orda saldm ve +1 kilo ile geri döndüm.Vurun,rencide edin beni ben hakettim
Günaydın canım geçmiş olsun. Nane limon düzeltir seni, iyi ki içmişsinGünaydın hanımlarr
Sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
kahvltı edemiyorum o yüzden.. işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
Günaydınnnnngünaydınnn
Olursun tabi niye olmayasın? Hoşgeldinnnn. Bende buranın eskilerindenim ama bayadır yoktum yine geldim. Burası ve buranın tatlı üyeleri bağımlılık yapıyor söyleyimmerhaba kızlarrrrrrrr
Günaydın canım, amin inşallahgünaydın kızlarr
Kızının doğum gününü kutlarım, nice mutlu yıllara inşallah. Allah uzun ömür sağlık versinGunaydın şekerler ben 2 gundur dıyetı bozdum bugunde kızımın dogum gunu bugunde bozulacak malesef
ama yarın tekrar çok düzenli başlıcam bu sfer hazırana kadar kaçamak yok
2 gundur gozum donmus gıbı yıyorum karnım tok ama gozum aç kırmızı gormus boğalar gıbı yemeye saldırıyorum tartılmayada korkuyorum
Amin canım aminnnnngünaydiiiinnn
güzel birgün olsun insallahhhhhhhh
hava cok güzel
zayiflayasim geldii
Genciz tabikiiiianna ne güzel hepimiz gençmişiz ben nedense bu herkez orta yaşlı ben genç psikolojisine kapıldım bilmiyorumözür dilerim
nie çorbayla ekmeğin ne sıkıntısı var ki masum duruyorlar oysa
hiç yakınmayın izmir falan hiç kış olmuyor.tekirdağdaotursaydınız anlardınız.öle soğuk olurdu ki camlar evin içinden buz tutardı
oh oh ne güzel bir istek
he dimi geç kalmıştık bugun zaten ikimizde.benim dünden beri hep başım ağrıyor.bugun 12.30da anca kalktım yataktan migrenim var.ayda bir tutuyo böle uyusamda ağrıyo kafam
anna ne güzel hepimiz gençmişiz ben nedense bu herkez orta yaşlı ben genç psikolojisine kapıldım bilmiyorumözür dilerim
nie öle düşündünki sen acaba :44::44:
nie çorbayla ekmeğin ne sıkıntısı var ki masum duruyorlar oysa
bencede masum pis tlg-dgy
hiç yakınmayın izmir falan hiç kış olmuyor.tekirdağdaotursaydınız anlardınız.öle soğuk olurdu ki camlar evin içinden buz tutardı
ordada yaşadım haklısın ne soğuk olurdu bee sular bile donardıcanım izmirim yakonmak deilde iyice ısınmıştı geri manevra yaptı bugün hava ona şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?