70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım.

Beni niye dövüyon yaaa

günaydınnn

Tekrardan hoşgeldin canım, yeterince dikkat edersen verirsin.

Feysten nasıl atılıyo ki??? Bana da öğret kııı

Ya burdan ayarladım feysten worddeki dökümanı gönderdim ordan direkt kopyalayıp buraya yapıstırrırsan baska bişile ugrasmana gerek kalmaz.

Hoşgeldin kader arkadaşım :) doğum kiloları ve 73 aynıyız senle veririz ya :)

hoşbuldukkk canım

ben 87 le gittim doğuma 1 2 hafta sonra 80 oldum öle kadım 8 ay sonra diyetle burda 73 oldum sonrada takıldım kaldım 73 te

zaten 69 la falan hamile kalmıştım kızım şimdi 1 yaşında

kocama inat verdim aslında şimdi yine takılıyo bişey atsam ağzıma sen diyette değilmiydin ?diyo ya bizde insanız dimi?nefis var yani bizdede?

sen kaçtan indin?

Bian ben yazmış gibi oldum mesajı kızım 1 yaşında,87 ile doğuma gittim,73 de takılı kaldm

saolsın cnm dun cıktım wcye rahatladım bu ara dengesız yıyorum cnm ondan oluyor galıba
günaydın şekerler
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
gunaydın cnm hg
[ı]günaydın kızlarrrrr,
hayırlı sabahlar[/ı]
gunaydın cnm
menun gayet ıı cnm
günaydın hanımlarr
sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
Kahvltı edemiyorum o yüzden.. Işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
nane limona dayandım bende.. :26:
geçmıs olsun cnm
gunaydın şeker
hg kaçamak yapmayıp 2 ay sabredersen verırsın cnm
günaydın kızlarr
Güzel hayırlı binr gün olsun inş.

gunaydın cnm

ben 60-69'a kaçtım. darısı başınıza. hepinize bol iradeli günler. öperim.

yeme en büyük şok bu olur :))) cnm ağrım adetten dolayı
gecmis olsun

beeennn benii unuttun kesinn
ben unutulacak kadinmiyimm neeennnn

Günaydın şekerler
günaydin
kac gün kalcan bu sefer bakalim
Günaydın kızlarrrrr,
Hayırlı sabahlar
günayydiiin
dün yoktun

Günaydın hanımlarr :)

Hafta sonu kızımla beraber Bakü'ye gittik,tam bi haftalık emeğim boşa gitti orda saldm ve +1 kilo ile geri döndüm.Vurun,rencide edin beni ben hakettim
aileni gördün kesin
bos ver veririsin üzülme
Günaydın hanımlarr
Sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
kahvltı edemiyorum o yüzden.. işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
günaydin canim :26: eger varsa kekik yut cok iyi geliyor :26:
günaydiiinn

hosgeldiiinn

günaydın kızlarr
güzel hayırlı binr gün olsun inş.
günaydiiin canim insallahhhhhh

Gunaydın şekerler ben 2 gundur dıyetı bozdum bugunde kızımın dogum gunu bugunde bozulacak malesef
ama yarın tekrar çok düzenli başlıcam bu sfer hazırana kadar kaçamak yok
2 gundur gozum donmus gıbı yıyorum karnım tok ama gozum aç kırmızı gormus boğalar gıbı yemeye saldırıyorum tartılmayada korkuyorum

Kızlar ben dogum gunu hazırlıklarına baslıcam hepınız davetlısınız beklıyorum ona gore

Canlarım tünaydınnn, güzel günlere inşallah İş yerinde beni bir türlü rahat bırakmadılar, yeni oturabildim bilgisayar başına. Birazdan gelcemmmm

anna ne güzel hepimiz gençmişiz ben nedense bu herkez orta yaşlı ben genç psikolojisine kapıldım bilmiyorumözür dilerim

annnaaa sen de mı ızmrdesın.. o corbayla ekmek olmamış.. ya ekmek ya corba olmalı haberın ola..
nie çorbayla ekmeğin ne sıkıntısı var ki masum duruyorlar oysa
hiç yakınmayın izmir falan hiç kış olmuyor.tekirdağdaotursaydınız anlardınız.öle soğuk olurdu ki camlar evin içinden buz tutardı

günaydiiiinnn
güzel birgün olsun insallahhhhhhhh
hava cok güzel
zayiflayasim geldii

oh oh ne güzel bir istek
Canlarım tünaydınnn, güzel günlere inşallah İş yerinde beni bir türlü rahat bırakmadılar, yeni oturabildim bilgisayar başına. Birazdan gelcemmmm

he dimi geç kalmıştık bugun zaten ikimizde.benim dünden beri hep başım ağrıyor.bugun 12.30da anca kalktım yataktan migrenim var.ayda bir tutuyo böle uyusamda ağrıyo kafam

Selam canım. Şok diyet miyet yapma. Ben ağzımın payını aldım tavsiye etmem. Dengeli beslenmek lazım, çok yememek kaydıyla. Bir de spor yaptın mı bir haftaya kalmaz verirsin o 2 kiloyu.

meraba arkadaşlar bu grup dahamı canlı banamı öle geldi:)
En canlı grup bu grup. 69 kiloyum diye diğer grupla başlayım dedim, ağzımın payını aldım bi hoşgeldin diyen bile olmadı Bende ilk topiğime geldim geçen sene 78 kiloydum ve bu topikteydim. Buranın üyelerinin her biri candır cannnnn

kiiiiiizzzzz sussanizaaa
Valla beni de Hande kışkırttı, ona de

Selam canım Annem ve teyzemde kullanmıştı getirdi hemen adetlerini. Bende onaylıyorum yani, kullanın

ben 60-69'a kaçtım. darısı başınıza. hepinize bol iradeli günler. öperim.
İdam ipini çekmişsin, geri gel pişman olacaksın

kurusu 35 dio cnm benmi ynlş baktm acaba.yaşımı 15 ki?
Yok artık canım o kadar da değil, yanlış bakmışsındır sen

Canım sorma ya. Tipik bulguları öyle ama adaylıktan döndüm işte, yapmıyorum artık. Attım dün akşam müshilleri, kusma musma da yok. Dengeli ve sağlıklı beslencem. Demek yaşıtız, hoşuma gitti

Günaydın şekerler
Günaydın ablammmmmmmm, hoşgeldin
Günaydın kızlarrrrr,
Hayırlı sabahlar
Günaydın bebemm, hoşgeldin
Günaydın hanımlarr :)

Hafta sonu kızımla beraber Bakü'ye gittik,tam bi haftalık emeğim boşa gitti orda saldm ve +1 kilo ile geri döndüm.Vurun,rencide edin beni ben hakettim
Günaydın canım :) O bir kilo oturmamış kilo, onu hemen verirsin üzülme :)

Günaydın hanımlarr
Sabah mide bulantısı ile uyandım.. :2:
kahvltı edemiyorum o yüzden.. işyerinde elimde poşetle geziyorum valla
Günaydın canım geçmiş olsun. Nane limon düzeltir seni, iyi ki içmişsin
Günaydınnnnn
Olursun tabi niye olmayasın? Hoşgeldinnnn. Bende buranın eskilerindenim ama bayadır yoktum yine geldim. Burası ve buranın tatlı üyeleri bağımlılık yapıyor söyleyim

günaydın kızlarr
güzel hayırlı binr gün olsun inş.
Günaydın canım, amin inşallah
Kızının doğum gününü kutlarım, nice mutlu yıllara inşallah. Allah uzun ömür sağlık versin
Bu arada yaş pastadan sadece bi dilim ye, sıkarım ümüğünü
günaydiiiinnn
güzel birgün olsun insallahhhhhhhh
hava cok güzel
zayiflayasim geldii

Amin canım aminnnnn Benimdee, hadi zayıflayalımmmmm
Genciz tabikiiii Hem genciz hem güzeliz, manken gibi de olcaz ohhhh daha neeee

oh oh ne güzel bir istek

he dimi geç kalmıştık bugun zaten ikimizde.benim dünden beri hep başım ağrıyor.bugun 12.30da anca kalktım yataktan migrenim var.ayda bir tutuyo böle uyusamda ağrıyo kafam

Migren ağrısı çok zordur canım ya, geçmiş olsun. Sana şifa enerjisi göndermek isterdim ama burası biraz kalabalık. Napıyor bu manyak demelerini istemiyorum arkamdan

ordada yaşadım haklısın ne soğuk olurdu bee sular bile donardı canım izmirim yakonmak deilde iyice ısınmıştı geri manevra yaptı bugün hava ona şaşırdım

ordada yaşadım haklısın ne soğuk olurdu bee sular bile donardı canım izmirim yakonmak deilde iyice ısınmıştı geri manevra yaptı bugün hava ona şaşırdım

evet dünden beri öle rüzgarlı.ısınır gene ya.tekirdağdan sonra burası bana cennet gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…