70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa öğrendiğimiyioldu ben yiyordum valla çok sağol.
Evveeetttt İzmir /Hatay :):)
yakın sayılırız heralde.bende bucada oturuyom.:44::44:
izmirliler kulubuuuu

he topikkuralım izmirli 70 kilolo hanımlar die

amın cnm ne güzel dua ettın

sen gıtme bız senı pamuklara sararız

Ahh teşekkür ederimmm

Geçmiş olsun canımmm.. Pötüşü yerıme öp Allah şifasını versin.

Sabah 8:30 hotdog ekmeğinde domates bıberli kaşarlı soguk sandvıc yanında acık cay

ara yok cunku ders anlatmak mecburıyetındeydım, sunumum vardı

öğlen 12:15 1 tane şinitzel salata ayran

ara 15:00 4 tane papaz erik

ara 17:00 yarım paket dıyet bıskuvı eşliğinde emzırme cayı, bugun bıraz sıkıldım okulda, sutum azaldı sankııııı

akşam 19:00 8 kaşık taze fasulye, salata, cacık

ara 21:00 1 adet elma

yanında 3 lıtre de su

Valla gitmedim desem ayıp mı olur bilemedim:26::26im çayını bilmiyorum canım.

aaa öğrendiğimiyioldu ben yiyordum valla çok sağol.

yakın sayılırız heralde.bende bucada oturuyom.:44::44:

he topikkuralım izmirli 70 kilolo hanımlar die
yakın degılsınız bacım ama 970 geçio onların ordan 30 dakıka surer
ayrıcana ben haftaya 69'u gorceeeeeemmm... senın de menulerını gorelım.. koptun mu dıyetten bakayım..

Eki Görüntüle 687291

yakın degılsınız bacım ama 970 geçio onların ordan 30 dakıka surer
ayrıcana ben haftaya 69'u gorceeeeeemmm... senın de menulerını gorelım.. koptun mu dıyetten bakayım..

aman ne bileyim.ben heryeri 105e bağlıyom.bizimburdan bitek 105 le 805 geçio.du bak dünkü menümü yazayım.ne zmandır yazmıyodum.
sabah:su,1 dilim kepekli ekmek,1 orta boy domates,maydonoz,dereotu,1 parça peynir,1 kupa çay

ara:1 türk kahvesi(az şekerli ama şekersiz acı gelio),1 ceviz

öğle:5 yemekkaşığı kuru fasülye,3 çatal kadar biber turşusu

ara:1 fincan yeşil çay onuda zorla içtim başım çok ağardı canım bişey istemedi

akşam:3 tane ortaboy fırında balık,yeşil salata,1,5 dilimcik ekmek
2,2buçuk litre kadarda su
hareket yok koca gün yatıştaydım migrenim tuttu.

walla komşular bana iyi gelmiyolar ne diyim

saolsın cnm dun cıktım wcye rahatladım bu ara dengesız yıyorum cnm ondan oluyor galıba

sevindim canım dikkat et kendine

beeennn benii unuttun kesinn
ben unutulacak kadinmiyimm neeennnn

seniii unutmak kolaay mıı
okudum şekerim kociş seni çişe kaldırmış
sen de adama cırlamışsın yazık adama
sonra denyo bi kadın gelmiş size
kayınvalidenin arkadaşı mıymış neymiş
gitmemiş bi türlü hastanın evinden
ımm bi de kociş bi tencere taze fasülyeyi götürmüş işe
bi de yarım tencereydi diyomuş utanmadan
senin yemek bütün iş arkadaşlarına gitti herhalde bacım benden demesi
hala da hastalığın devam ediyormuş
Allah şifa versin en acilinden

anna ne güzel hepimiz gençmişiz ben nedense bu herkez orta yaşlı ben genç psikolojisine kapıldım bilmiyorumözür dilerim

nolcak kız gençler de şişko olabiliyor
az kaldı gerçi hepimizin çıtır olmasına da

Canım sorma ya. Tipik bulguları öyle ama adaylıktan döndüm işte, yapmıyorum artık. Attım dün akşam müshilleri, kusma musma da yok. Dengeli ve sağlıklı beslencem. Demek yaşıtız, hoşuma gitti

sevindim canım senin adına. ama yine de böyle yeme atakları çok yaşıyorsan bi görün zararı olmaz
evet yaşıtız

canım benim çok geçmiş olsun :26:
havalar çok kötü salgın var ben de radyoda duydum aman dikkat edin:26:
Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda iyileşir oğluşun..

gayet guzel de canım, oglen menunde salata ve yogurt yok.. ayran ya da.. bunları da ekle her menunde olmalılar.. kılo durumun nedır??

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

benim bildiğim sucuk salam gıbı işlenmiş et urunleri yasaktır normalde..

ooo süper tavsiyeler...ben bunlara hemen hemen uyuyorum...ama tatlandırıcı kullanıyodum günde en fazla 2-3 tane.hımm onuda bırakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…