- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
aaa öğrendiğimiyioldu ben yiyordum valla çok sağol.yazın cok sıcak olcak ama, o zaman gırersın denıze
ben de doğum yaptım yenı, verdım ama.. beraber verırız kardeş meraklanma..
sen de hosgeldın..
corbayla ekmek aynı kategorıde canım, 1 dılım ekmek bır kepce corba bebeeemm..
gecmış olsun canım..
yakın sayılırız heralde.bende bucada oturuyom.:44::44:Evveeettttİzmir /Hatay :):)
izmirliler kulubuuuu
amın cnm ne güzel dua ettın
sen gıtme bız senı pamuklara sararız
selam kızlar nasılsınız
benim moralim çok kötü
oğluş hastalandı
gece sabaha karşı kusarak uyandık
nöbet nöbet tekrarladı kusması
saat 9'a kadar bekledik kesilmedi doktora götürdük
doktor baktı üşütme olabilir ishal varmı dedi yok dedim
ama başlar dedi
bir sürü tahlil yaptı kan, idrar, ultrasonada girdik
ultrasonra bişey çıkmadı hamd olsun
kan ve idrar tahlilleri birazdan gidip alıcak eşim sonuçları
üşütme sanırım eve geldik öksürük aksırık ishalde başladı
kafam oldu bi dünya
yavrum çok kötü oldu gece onu öyle görünce
sanki delircek gibi oldum
rabbim bütün hastalarımıza şifalar versin
Valla gitmedim desem ayıp mı olur bilemedim:26::26im çayını bilmiyorum canım.
yakın degılsınız bacım ama 970 geçio onların ordan 30 dakıka sureraaa öğrendiğimiyioldu ben yiyordum valla çok sağol.
yakın sayılırız heralde.bende bucada oturuyom.:44::44:
he topikkuralım izmirli 70 kilolo hanımlar die
Eki Görüntüle 687291
yakın degılsınız bacım ama 970 geçio onların ordan 30 dakıka surer
ayrıcana ben haftaya 69'u gorceeeeeemmm... senın de menulerını gorelım.. koptun mu dıyetten bakayım..
günaydin sekerler
insallah tatlim
özledim seni ballim napimbenlen ugrasmani bile özlüyorum
almadan önce bende denesemmi cevirebiliyormuyum diye
zamaninda sende bana az destek olmadin lafi olmazinsallah devamini getir dilek
bende aksam kurtuyumbu hafta aksamlari hep salata corba yogurt sebze yedim iyi gitti
gectigine sevindim tatliminsallah betülüm insallah cok sagol bebegim
hosgeldin canim aramiza
sana komsu yasagi koymak lazim
destek verecek arkadasin olmazi gercekden güzel canim ama benim bi arkadasim var kilo vermek istedigimi bildigi halde bana destek yerine köstek oluyorbilerek ama onu fark ettim kilo vermemi istemiyor 31 yasindayim canim adimda suzan sen
uy biraz fkacmis :18:
dün az kalsin bende bi kase cekirdegi götürecekdimama sonra iyiki esime sinirlendim ve sadece kahve yaptim kendime
öglenlen aksami degistirseymissin cok daha güzel olacakdin canim
senin menülerine bagiliyorum bentam örnek menüler tebrik ederim canim
agir gelmis canim iskender cok yagli yapmislardir belki ondan migden kötü olmusdur :26:
tabii degisir canim normal gün icinde su iciyoruz yemek yiyoruz en iyisi sabah ac karnina tartilmak
saolsın cnm dun cıktım wcye rahatladım bu ara dengesız yıyorum cnm ondan oluyor galıba
beeennn benii unuttun kesinn
ben unutulacak kadinmiyimmneeennnn
anna ne güzel hepimiz gençmişiz ben nedense bu herkez orta yaşlı ben genç psikolojisine kapıldım bilmiyorumözür dilerim
Canım sorma ya. Tipik bulguları öyle ama adaylıktan döndüm işte, yapmıyorum artık. Attım dün akşam müshilleri, kusma musma da yok. Dengeli ve sağlıklı beslencem. Demek yaşıtız, hoşuma gitti
selam kızlar nasılsınız
benim moralim çok kötü
oğluş hastalandı
gece sabaha karşı kusarak uyandık
nöbet nöbet tekrarladı kusması
saat 9'a kadar bekledik kesilmedi doktora götürdük
doktor baktı üşütme olabilir ishal varmı dedi yok dedim
ama başlar dedi
bir sürü tahlil yaptı kan, idrar, ultrasonada girdik
ultrasonra bişey çıkmadı hamd olsun
kan ve idrar tahlilleri birazdan gidip alıcak eşim sonuçları
üşütme sanırım eve geldik öksürük aksırık ishalde başladı
kafam oldu bi dünya
yavrum çok kötü oldu gece onu öyle görünce
sanki delircek gibi oldum
rabbim bütün hastalarımıza şifalar versin
sevindim canım senin adına. ama yine de böyle yeme atakları çok yaşıyorsan bi görün zararı olmaz
evet yaşıtız
aman ne bileyim.ben heryeri 105e bağlıyom.bizimburdan bitek 105 le 805 geçio. du bak dünkü menümü yazayım.ne zmandır yazmıyodum.
sabah:su,1 dilim kepekli ekmek,1 orta boy domates,maydonoz,dereotu,1 parça peynir,1 kupa çay
ara:1 türk kahvesi(az şekerli ama şekersiz acı gelio),1 ceviz
öğle:5 yemekkaşığı kuru fasülye,3 çatal kadar biber turşusu
ara:1 fincan yeşil çay onuda zorla içtim başım çok ağardı canım bişey istemedi
akşam:3 tane ortaboy fırında balık,yeşil salata,1,5 dilimcik ekmek
2,2buçuk litre kadarda su
hareket yok koca gün yatıştaydım migrenim tuttu.
O ataklar hiç gitmiyor ki? :18:
herhangi başka bi sorunun var mı?
depresyon filan?
genel olarak nasıl birisindir?
arkadaşlarınla aran nasıl?
çok arkadaşın var mı?
hoşgeldin canım,dileeeekkkk
hoşgeldin bebişim
gitme gari bak yaza az kaldı
hoşgeldin canım,dileeeekkkk
hoşgeldin bebişim
gitme gari bak yaza az kaldı
Topiğimizin doktoru geldi arkadaşlarrr
hoşgeldin canım,
Senin sınavlar ne alemde
1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
öyle deme öyle demee
valla cuma sınav var da bakalım nolcak
hiç çalışasım yok
gelir o yine gelir bırakmaz bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?