70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz ne is yapion sen butik falansa hemen soyle..

selamm

bugünki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay

Ara: yok

Öğle:
bir çorba kaşıgı mercimek çorbası
salata,yoğurt

Ara: bir kase kısır yine kısır yine kısır

Akşam:
1 yemek kasıgı bezelye
Salata,cacık,

Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay

Ek: 3 litre su, yarım saat zumba,yarım saat pilates

saol canım benim çok sıvı kaybetti çünkü
sanırım dediğin gibidir
hastane doluydu kusma ateş ishal belirtileri olan çocuklarla bugün
doktorunda öğleden sonra işi varmış çıkıcaktı 12.30 yetişmedi sonuçlar
saolasın tatlım tekrardan yarın doktora gösteririm artık

canım menün güzel lakin ara yapmaya çalış meton çalışsın
sabahki 8 zeytini en fazla 5 geçmemeye çalış şimdilik
kilon normale inince yiyebilirsin tabi
kilo koruma dönemlerinde

sıvı kaybına dikkat et tatlım
su içmezse de çorba, meyve suyu filan nasıl içmeyi seviyorsa o şekilde illa ki takviye yap
iyileşecektir inşallah.
doktora göstermen daha kesin olacaktır
Allah şifa versin tatlı oğluşuna

bugünkü menü
sabah:su,maydonoz,4 yeşil zeytin,bir minik domates,birazcık peynir,1 kupa çay,1 dilim kepek ekmeği

ara:türk kahvesi,1 adet kremelı yulaflı bisküvi(çok canım istedi tadını çıkartarak yedim

öğle:bir adet yarım kaşık yağla teflonda pişirilen maydonozlu kırmızı biberli yumurta yarım dilimkepek ekmeği

ara:birkupa yeşil çay,1 elma

akşam:4kaşık pırasa yemeği,2kaşık bulgur pilavı ,1 kase yoğurt

şimdilik 2 litre su, bu kadar yicekle doyduğuma inanamıyorum.normalde ben bunların hepsini tek öğünde yiyebilirdim gün geçtikçe normal geliyor yediklerim

menün güzel cnm afıyet olsun
saol cnm çok düşüncelisin
merhaba arkadaşlar bende 73 kilo ile bu gruba katılabilir miyim bende çok kararlıyım bu sene sonuna kadar kilo vermek istiyorum
hoş geldin cnm
ben acıkınca her mutfağa gıttıgımde su içip geri çıkıyom
menün güzel cnm
tebrıkler cnm

afıyet olsun cnm guzel

beğendüm

selam herkese,
bugünkü menümü yazayım önce.
sabah:1 dilim tam buğday,4 zeytin,peynir
ara:1 elma
öğle:3 kaşık türlü,küçük bir dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
araeynir
akşam:çorba,türlü,yoğurt

ama karnımı görseniz patlıycak gibi görünüyor...en son pazar wc ye çıktığım için öyle ama görüntü çok can sıkıcıayrıca spora başladım bir arkadaşımla cuma+cumartesi+pazartesi 10 dakika tempolu yürüyüş+30 dakika spor aletleri ve tekrar 10 dakika tempolu yürüyüş yaptık hava iyi olursa da cumaya kadar her gün spora devam etmeyi düşünüyorum.cuma yürüyüşe çıkmadan63.1 dim tabi tok ve kıyafetliydim.bu cuma sabah aç tartılcam bakalım ne görcem?

en büyük sorunum akşam yediğim meyveler.daha doğrusu elmalar.2 elma kadar yiyorum sonra da üzülüyorum.aranıza düzenli gelebilsem sorun olmucak da bir türlü beceremiyorum gelmeyi artık...

slm kizlar az once bu sitedeki lahana corbasi diyeti bolumunu okudum bende kendime yagsiz sebze corbasi yapiorum ama kurtarici olarak gece aciktigimda sicak kucuk bi kase iciorum ozaman acligimi giderio zaten daha onceden denemisim bu lahana corba diyetini ilk gun taze taze gzl gidiodu ama 2.gun midem hic almadi bide kocaman tencerede yaptim gzlim sebzeler heder oldu cope gitti bende simdi kucuk bi tencerede yapiom domatezi rendeliom sogan taze biber felan dun kabakli yapmistim boyle daha gzl oluyo hem hergun degisik

teşekkürler canımvalla diyetisyene falan gittiğim yok burdan edindiğim bilgilerle yapıyorum sağolun
nası içiyon onu ya ne türlüsünü denediysem lahana olmadı turşusu hari hiç sevmem lahanayı odadiyete pek kurtarıcı olarak girmiyor zaten

yok cnm ben lahana diyeti yapmiyorum ztn kucuk bi tencerede evde olan sebzelerle yagsiz az tuzlu corba yapiom domatez rendeleyip koyuyom icine salca yerine yoksa bende icemem oyle ama degisik sebzelerle yapinca hergun gzl oluyo

yok cnm ben lahana diyeti yapmiyorum ztn kucuk bi tencerede evde olan sebzelerle yagsiz az tuzlu corba yapiom domatez rendeleyip koyuyom icine salca yerine yoksa bende icemem oyle ama degisik sebzelerle yapinca hergun gzl oluyo

onuda gece ck dayanamaiycagim sekilde acikinca iciorum o yuzden kurtarici dedim baska seyler atistirmayim diye yoksa hakim olamiom vllh kendime

selam kızlar misafirlerim vardı giremiyorum 2 gündür herkes iyidir inşallah
sabah:1 kase mısır gevreği yarım yağlı süt

öğlen:1 tabak mercimek çorbası marul salatası

ara:2 tane mincik kurabiye 2 şekersiz çay 100 cal geçmemiştir

akşam:tavuk ızgara derisiz 4 kaşık çorba bol salata 1 bardak ayran

ara :1 kuru incir 1 bardak şekersiz çay
bol bol su önceki günlere göre düzenliyorum sanırım

teşekkürler canımvalla diyetisyene falan gittiğim yok burdan edindiğim bilgilerle yapıyorum sağolun

kendini çok sıkmıyorsun belli ki güzel yapıyorsun çabuk sıkılmazsın böyleceçç kaçamakları dengelemeyi bilmek lazım..

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...

hoşgeldin tatlım buyur motivasyon bizde

çok az değil mi canım :26:

kısır kovalasın senı demicem cunku bulgur cok da zararlı degıl.. umarım 6 kaşıktır ve yanında yogurt vardır.
canım sen emzırıosun, karbonhıdratı kısmışsın bıraz az geldı bana da.. oglen de yogurdun yok.. mısafır eragmen ıyı dayanmışsın ama bravo..

Günü aynen bu şekilde bitirmiş olmanın hafifliğiyle TATLI RÜYALARR

Misafirperverliğinize bağlı.
aa cok misafir perverimdir bacim
baklava böööreekk kek sarma ne arzu edersin yavrum

canim mide bagirsak enfeksiyonu gibi :26:
cok gecmis olsun :26:

izmirliler kulubuuuu

Eki Görüntüle 687291

yakın degılsınız bacım ama 970 geçio onların ordan 30 dakıka surer
ayrıcana ben haftaya 69'u gorceeeeeemmm... senın de menulerını gorelım.. koptun mu dıyetten bakayım..
burasi nersi

kizz nasil tuttun hepsini aklinda
öyle deme öyle demee

valla cuma sınav var da bakalım nolcak
hiç çalışasım yok
gelir o yine gelir bırakmaz bizi
kiiiz calis
doktor olucan insallah canimm

merhaba arkadaşlar bende 73 kilo ile bu gruba katılabilir miyim bende çok kararlıyım bu sene sonuna kadar kilo vermek istiyorum
hosgeldin

selammm kızlarr benii hatırlayanınızmı va rmıı bilmiyorummmmmmm
hatirladim

oyyyyy kiyamammm
annelik böyle iste
kuzuna sifalar versin Rabbim canim üzülme artik sende

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
hosgeldiin

kizlaar
menümü paylasayim ben karar veremedim iyimi kötümü:44:

uyaninca :
sekersiz sütlü süzme kahve

kahvalti:
1 tane domates,
salatalik,maydanoz,
ve peynirle yapilmis salata

ara:
1 tane icli köfte

öglen:
1 tane icli köfte
2 3 kasik mantar kavurma
yogurt
1 catal kiymali makarna

ara:
1 elma ,20 tane beyaz leblebi

ara:
500ml.ayran

aksam:
2 lokma ekmek,
1 catal mantar kavurma
2 yaprak yesillik

1 tane yumusak seker

1 kasik sekerli ,sütlü kahve

aciktim ve bir ara daha (saat 21)

1 tane domates ,2 tane grissini

icli köfteleri yedim diye toparlarken iyice karistimi ne :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…