Kiz ne is yapion sen butik falansa hemen soyle..Kızlar menümü yazıp gidiyorum, bugün kendime erken paydos izni verdim, iş yeri sahibinden biri ben olunca. Patroniçe
Bugün;
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 2-3 dal yeşillik, 8 zeytin, 2 parça peynir(parçalar küçük)1 bardak yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı bal yedim
öğlen: ilk defa fast food yemedim, 5 kaşık bezelye yemeği, 1 kase cacık, 2-3 çatal pilav
ara: yok, aslında su var
akşam: 1 tabak salata ve 1 kase yoğurt yiycem yanına da küçük bir tavuk budu, minikler var ya ondan, o koca buttan değil yanlış olmasın, sonra oha ayı demeyin bana
Öptüm sizi, çıtırlarım Allah'a emanet olun. Yarın görüşmek dileğiyle
saol canım benim çok sıvı kaybetti çünküenfeksiyon gibi canım muhtemelen bakteriyel bi enfeksiyon.
hgb ve mchc muhtemelen sını kaybına bağlı yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum. belirgin bi yükselme değil çünkü.
antibiyotik tedavisiyle düzelecektir inşallah telaş etmenize gerek yok
duşa girmiştim ondan anca gördüm kusuruma bakma
tamam canım sevindim o zaman bir şey yoktur umarım
canım menün güzel lakin ara yapmaya çalış meton çalışsınKızlar menümü yazıp gidiyorum, bugün kendime erken paydos izni verdim, iş yeri sahibinden biri ben olunca. Patroniçe
Bugün;
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 2-3 dal yeşillik, 8 zeytin, 2 parça peynir(parçalar küçük)1 bardak yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı bal yedim
öğlen: ilk defa fast food yemedim, 5 kaşık bezelye yemeği, 1 kase cacık, 2-3 çatal pilav
akşam: 1 tabak salata ve 1 kase yoğurt yiycem yanına da küçük bir tavuk budu, minikler var ya ondan, o koca buttan değil yanlış olmasın, sonra oha ayı demeyin bana
saol canım benim çok sıvı kaybetti çünkü
sanırım dediğin gibidir
hastane doluydu kusma ateş ishal belirtileri olan çocuklarla bugün
doktorunda öğleden sonra işi varmış çıkıcaktı 12.30 yetişmedi sonuçlar
saolasın tatlım tekrardan yarın doktora gösteririm artık
menün güzel cnm afıyet olsunSabah 8:30 hotdog ekmeğinde domates bıberli kaşarlı soguk sandvıc yanında acık cay
ara yok cunku ders anlatmak mecburıyetındeydım, sunumum vardı
öğlen 12:15 1 tane şinitzel salata ayran
ara 15:00 4 tane papaz erik
ara 17:00 yarım paket dıyet bıskuvı eşliğinde emzırme cayı, bugun bıraz sıkıldım okulda, sutum azaldı sankııııı
akşam 19:00 8 kaşık taze fasulye, salata, cacık
ara 21:00 1 adet elma
yanında 3 lıtre de su
saol cnm çok düşüncelisinsevindim canım dikkat et kendine
seniii unutmak kolaay mıı
okudum şekerim kociş seni çişe kaldırmış
sen de adama cırlamışsın yazık adama
sonra denyo bi kadın gelmiş size
kayınvalidenin arkadaşı mıymış neymiş
gitmemiş bi türlü hastanın evinden
ımm bi de kociş bi tencere taze fasülyeyi götürmüş işe
bi de yarım tencereydi diyomuş utanmadan
senin yemek bütün iş arkadaşlarına gitti herhalde bacım benden demesi
hala da hastalığın devam ediyormuş
Allah şifa versin en acilinden
nolcak kız gençler de şişko olabiliyor
az kaldı gerçi hepimizin çıtır olmasına da
sevindim canım senin adına. ama yine de böyle yeme atakları çok yaşıyorsan bi görün zararı olmaz
evet yaşıtız
canım benim çok geçmiş olsun :26:
havalar çok kötü salgın var ben de radyoda duydum aman dikkat edin:26:
Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda iyileşir oğluşun..
hoş geldin cnmmerhaba arkadaşlar bende 73 kilo ile bu gruba katılabilir miyim bende çok kararlıyım bu sene sonuna kadar kilo vermek istiyorum
ben acıkınca her mutfağa gıttıgımde su içip geri çıkıyomarkadaşlar bişey sorucam..hani en geççç 7 den sonra bişey yemiyoruz ya..gece yatana kadar benim için o kısım cok zor geçiyor.o zaman diyette olduğum geliyor aklıma..gece yani yatana kadar bişey yapıyomusunuz? bi öneriniz varmı?
menün güzel cnmKızlar menümü yazıp gidiyorum, bugün kendime erken paydos izni verdim, iş yeri sahibinden biri ben olunca. Patroniçe
Bugün;
tebrıkler cnmselamm
bugünki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yok
Öğle:
bir çorba kaşıgı mercimek çorbası
salata,yoğurt
Ara: bir kase kısıryine kısır yine kısır
Akşam:
1 yemek kasıgı bezelye
Salata,cacık,
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su, yarım saat zumba,yarım saat pilates
bugünkü menü
sabah:su,maydonoz,4 yeşil zeytin,bir minik domates,birazcık peynir,1 kupa çay,1 dilim kepek ekmeği
ara:türk kahvesi,1 adet kremelı yulaflı bisküvi(çok canım istedi tadını çıkartarak yedim
öğle:bir adet yarım kaşık yağla teflonda pişirilen maydonozlu kırmızı biberli yumurta yarım dilimkepek ekmeği
ara:birkupa yeşil çay,1 elma
akşam:4kaşık pırasa yemeği,2kaşık bulgur pilavı ,1 kase yoğurt
şimdilik 2 litre su, bu kadar yicekle doyduğuma inanamıyorum.normalde ben bunların hepsini tek öğünde yiyebilirdimgün geçtikçe normal geliyor yediklerim
bugünkü menü
sabah:su,maydonoz,4 yeşil zeytin,bir minik domates,birazcık peynir,1 kupa çay,1 dilim kepek ekmeği
ara:türk kahvesi,1 adet kremelı yulaflı bisküvi(çok canım istedi tadını çıkartarak yedim
öğle:bir adet yarım kaşık yağla teflonda pişirilen maydonozlu kırmızı biberli yumurta yarım dilimkepek ekmeği
ara:birkupa yeşil çay,1 elma
akşam:4kaşık pırasa yemeği,2kaşık bulgur pilavı ,1 kase yoğurt
şimdilik 2 litre su, bu kadar yicekle doyduğuma inanamıyorum.normalde ben bunların hepsini tek öğünde yiyebilirdimgün geçtikçe normal geliyor yediklerim
teşekkürler canımvalla diyetisyene falan gittiğim yok burdan edindiğim bilgilerle yapıyorum sağolunbeğendüm
nası içiyon onu ya ne türlüsünü denediysem lahana olmadı turşusu hari hiç sevmem lahanayı odadiyete pek kurtarıcı olarak girmiyor zatenslm kizlar az once bu sitedeki lahana corbasi diyeti bolumunu okudum bende kendime yagsiz sebze corbasi yapiorum ama kurtarici olarak gece aciktigimda sicak kucuk bi kase iciorum ozaman acligimi giderio zaten daha onceden denemisim bu lahana corba diyetini ilk gun taze taze gzl gidiodu ama 2.gun midem hic almadi bide kocaman tencerede yaptim gzlim sebzeler heder oldu cope gittibende simdi kucuk bi tencerede yapiom domatezi rendeliom sogan taze biber felan dun kabakli yapmistim boyle daha gzl oluyo hem hergun degisik
teşekkürler canımvalla diyetisyene falan gittiğim yok burdan edindiğim bilgilerle yapıyorum sağolun
nası içiyon onu ya ne türlüsünü denediysem lahana olmadı turşusu hari hiç sevmem lahanayı odadiyete pek kurtarıcı olarak girmiyor zaten
teşekkürler canımvalla diyetisyene falan gittiğim yok burdan edindiğim bilgilerle yapıyorum sağolun
nası içiyon onu ya ne türlüsünü denediysem lahana olmadı turşusu hari hiç sevmem lahanayı odadiyete pek kurtarıcı olarak girmiyor zaten
yok cnm ben lahana diyeti yapmiyorum ztn kucuk bi tencerede evde olan sebzelerle yagsiz az tuzlu corba yapiom domatez rendeleyip koyuyom icine salca yerine yoksa bende icemem oyle ama degisik sebzelerle yapinca hergun gzl oluyo
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
selam kızlar misafirlerim vardı giremiyorum 2 gündür herkes iyidir inşallah
sabah:1 kase mısır gevreği yarım yağlı süt
öğlen:1 tabak mercimek çorbası marul salatası
ara:2 tane mincik kurabiye 2 şekersiz çay 100 cal geçmemiştir
akşam:tavuk ızgara derisiz 4 kaşık çorba bol salata 1 bardak ayran
ara :1 kuru incir 1 bardak şekersiz çay
bol bol suönceki günlere göre düzenliyorum sanırım
kısır kovalasın senı demicem cunku bulgur cok da zararlı degıl.. umarım 6 kaşıktır ve yanında yogurt vardır.selamm
bugünki menüm
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir çay kasıgı reçel
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: yok
Öğle:
bir çorba kaşıgı mercimek çorbası
salata,yoğurt
Ara: bir kase kısıryine kısır yine kısır
Akşam:
1 yemek kasıgı bezelye
Salata,cacık,
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su, yarım saat zumba,yarım saat pilates
canım sen emzırıosun, karbonhıdratı kısmışsın bıraz az geldı bana da.. oglen de yogurdun yok.. mısafır eragmen ıyı dayanmışsın ama bravo..selam kızlar misafirlerim vardı giremiyorum 2 gündür herkes iyidir inşallah
sabah:1 kase mısır gevreği yarım yağlı süt
öğlen:1 tabak mercimek çorbası marul salatası
ara:2 tane mincik kurabiye 2 şekersiz çay 100 cal geçmemiştir
akşam:tavuk ızgara derisiz 4 kaşık çorba bol salata 1 bardak ayran
ara :1 kuru incir 1 bardak şekersiz çay
bol bol suönceki günlere göre düzenliyorum sanırım
Sabah 8:30 hotdog ekmeğinde domates bıberli kaşarlı soguk sandvıc yanında acık cay
ara yok cunku ders anlatmak mecburıyetındeydım, sunumum vardı
öğlen 12:15 1 tane şinitzel salata ayran
ara 15:00 4 tane papaz erik
ara 17:00 yarım paket dıyet bıskuvı eşliğinde emzırme cayı, bugun bıraz sıkıldım okulda, sutum azaldı sankııııı
akşam 19:00 8 kaşık taze fasulye, salata, cacık
ara 21:00 1 adet elma
yanında 3 lıtre de su
aa cok misafir perverimdir bacimMisafirperverliğinize bağlı.
Selam canım. Şok diyet miyet yapma. Ben ağzımın payını aldım tavsiye etmem. Dengeli beslenmek lazım, çok yememek kaydıyla. Bir de spor yaptın mı bir haftaya kalmaz verirsin o 2 kiloyu.
En canlı grup bu grup. 69 kiloyum diye diğer grupla başlayım dedim, ağzımın payını aldım bi hoşgeldin diyen bile olmadıBende ilk topiğime geldim geçen sene 78 kiloydum ve bu topikteydim. Buranın üyelerinin her biri candır cannnnn
Valla beni de Hande kışkırttı, ona de
Selam canımAnnem ve teyzemde kullanmıştı getirdi hemen adetlerini. Bende onaylıyorum yani, kullanın
İdam ipini çekmişsin, geri gel pişman olacaksın
Yok artık canım o kadar da değil, yanlış bakmışsındır sen
Canım sorma ya. Tipik bulguları öyle ama adaylıktan döndüm işte, yapmıyorum artık. Attım dün akşam müshilleri, kusma musma da yok. Dengeli ve sağlıklı beslencem. Demek yaşıtız, hoşuma gitti
Günaydın ablammmmmmmm, hoşgeldin
Günaydın bebemm, hoşgeldin
Günaydın canım :) O bir kilo oturmamış kilo, onu hemen verirsin üzülme :)
Günaydın canım geçmiş olsun. Nane limon düzeltir seni, iyi ki içmişsin
Günaydınnnnn
Olursun tabi niye olmayasın? Hoşgeldinnnn. Bende buranın eskilerindenim ama bayadır yoktum yine geldim. Burası ve buranın tatlı üyeleri bağımlılık yapıyor söyleyim
Günaydın canım, amin inşallah
Kızının doğum gününü kutlarım, nice mutlu yıllara inşallah. Allah uzun ömür sağlık versin
Bu arada yaş pastadan sadece bi dilim ye, sıkarım ümüğünü
Amin canım aminnnnnBenimdee, hadi zayıflayalımmmmm
Genciz tabikiiiiHem genciz hem güzeliz, manken gibi de olcaz ohhhh daha neeee
canim mide bagirsak enfeksiyonu gibi :26:selam kızlar nasılsınız
benim moralim çok kötü
oğluş hastalandı
gece sabaha karşı kusarak uyandık
nöbet nöbet tekrarladı kusması
saat 9'a kadar bekledik kesilmedi doktora götürdük
doktor baktı üşütme olabilir ishal varmı dedi yok dedim
ama başlar dedi
bir sürü tahlil yaptı kan, idrar, ultrasonada girdik
ultrasonra bişey çıkmadı hamd olsun
kan ve idrar tahlilleri birazdan gidip alıcak eşim sonuçları
üşütme sanırım eve geldik öksürük aksırık ishalde başladı
kafam oldu bi dünya
yavrum çok kötü oldu gece onu öyle görünce
sanki delircek gibi oldum
rabbim bütün hastalarımıza şifalar versin
izmirliler kulubuuuu
burasi nersiEki Görüntüle 687291
yakın degılsınız bacım ama 970 geçio onların ordan 30 dakıka surer
ayrıcana ben haftaya 69'u gorceeeeeemmm... senın de menulerını gorelım.. koptun mu dıyetten bakayım..
sevindim canım dikkat et kendine
seniii unutmak kolaay mıı
okudum şekerim kociş seni çişe kaldırmış
sen de adama cırlamışsın yazık adama
sonra denyo bi kadın gelmiş size
kayınvalidenin arkadaşı mıymış neymiş
gitmemiş bi türlü hastanın evinden
ımm bi de kociş bi tencere taze fasülyeyi götürmüş işe
bi de yarım tencereydi diyomuş utanmadan
senin yemek bütün iş arkadaşlarına gitti herhalde bacım benden demesi
hala da hastalığın devam ediyormuş
Allah şifa versin en acilinden
nolcak kız gençler de şişko olabiliyor
az kaldı gerçi hepimizin çıtır olmasına da
sevindim canım senin adına. ama yine de böyle yeme atakları çok yaşıyorsan bi görün zararı olmaz
evet yaşıtız
canım benim çok geçmiş olsun :26:
havalar çok kötü salgın var ben de radyoda duydum aman dikkat edin:26:
Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda iyileşir oğluşun..
kiiiz calisöyle deme öyle demee
valla cuma sınav var da bakalım nolcak
hiç çalışasım yok
gelir o yine gelir bırakmaz bizi
hosgeldinmerhaba arkadaşlar bende 73 kilo ile bu gruba katılabilir miyim bende çok kararlıyım bu sene sonuna kadar kilo vermek istiyorum
hatirladimselammm kızlarr benii hatırlayanınızmı va rmıı bilmiyorummmmmmm
oyyyyy kiyamammmcanım çok saol
betülcüm testleri aldık yarın doktora gtürcez
canım bazı değerler yüksek çıkmış biraz netten baktım
pek anlamadım tıbbi terimler ama
biraz enfeksiyona bağlı değer yüksekliği gibi geldi
canımm sana yüksek çıkan şu değerleri yazcam kötü bişey yoktur dimi
HGB(hemoglobin)13.3 (10.8-12,8)normali
MCHC(ortalama eritrosit hemoglobin konsantrasyonu) 36.1 (26-34)normali
NEUT(netrofil sayımı) 10.03 (1,78-5,38)normali
NEUT(netrofil yüzdsi) 86.9 (25-60)normali
hosgeldiinMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?