70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tolgadyg sen yazmıştın bulamadım da okuduğum sayfayı alıntı yapmak için bi günlük sok diyet nasıl oluyor? metabolizma hızlansın diye mi.ben bu haftaya kadar güzel veriyodum ama sanki durdu bu ara nerdeyse 1 haftadır sabitlendim hiç cısslara ellemediğim halde..

öyle deme öyle demee

valla cuma sınav var da bakalım nolcak
hiç çalışasım yok
gelir o yine gelir bırakmaz bizi
Aaaa sen yine de çalış canım

benim bildiğim sucuk salam gıbı işlenmiş et urunleri yasaktır normalde..
Bu benim ilk geldiğimde sitede yayınlanan liste canım, yanii sen bilirsin onları önceki kızlar hazırlamıştı, ben de yenilere faydası olur diye şeyettim.

Kahvaltı :2 dilim peynir,yarım domates yarım salatalık bi dilim uno denge ekmeği
Ara : 1 fincan sütlü kahve
Öğle: domates çorbası,tavuk sote ekmek yok
Ara : :26::26::26::26: 1 tane şekerpare :26::26::26::26::26:
Akşam yine belli değil eve gidince ne yerim bilmiyorum

arkadaşlar bişey sorucam..hani en geççç 7 den sonra bişey yemiyoruz ya..gece yatana kadar benim için o kısım cok zor geçiyor.o zaman diyette olduğum geliyor aklıma..gece yani yatana kadar bişey yapıyomusunuz? bi öneriniz varmı?

şekerpare kısmına bayıldım....:) 27 gündür ağzıma tatlı sokmadım cok feci haldeyim.sekerparenin yerini tutarmı bişey ya...afiyet olsun..yağ olmasın ama :)

tarçınlı süt içebilirsin

gayet guzel de canım, oglen menunde salata ve yogurt yok.. ayran ya da.. bunları da ekle her menunde olmalılar.. kılo durumun nedır??

valla cumadan beri tartılmadım süpriz olsun die ama sanki hafiflemiş hiseediyorum kendimi psikolojikte olabiliraslında yoğurt tutmaya başladım diyete başladığımdan beri yiyordum ama nedense dün yememişim

cubuk tarçınla mı...yoksa toz döksem olurmu :) bi deneyeyim belki bastırır canavar halimi..çocuklar yatıp evi toplayınca neye saldırsam sasırıyorum...yiyemediğim içinde kendime kızıp yatıyorum

soğuk sütte çubuk tarçının etkisini az alırsın eğer ısıtcaksan çubuk kullan sen bilirsin. toz tarçın da olur sorun değil. tarçın kan şekerini düzenlemeye yardımcıdır süt de tokluk hissi verir ikisi bence süper bi ara öğün 1 bardak içersin işte 9 civarında..

kepek ekmeğinin kansızlık yaptığını bilmiodum.zaten demir eksikliği hep var bende yemiyeyim bare iyi oluyo böle bilmediklerimizi öğreniyoz

canım çok saol
betülcüm testleri aldık yarın doktora gtürcez
canım bazı değerler yüksek çıkmış biraz netten baktım
pek anlamadım tıbbi terimler ama
biraz enfeksiyona bağlı değer yüksekliği gibi geldi
canımm sana yüksek çıkan şu değerleri yazcam kötü bişey yoktur dimi
HGB(hemoglobin)13.3 (10.8-12,8)normali
MCHC(ortalama eritrosit hemoglobin konsantrasyonu) 36.1 (26-34)normali
NEUT(netrofil sayımı) 10.03 (1,78-5,38)normali
NEUT(netrofil yüzdsi) 86.9 (25-60)normali

herhangi başka bi sorunun var mı?
depresyon filan?
genel olarak nasıl birisindir?
arkadaşlarınla aran nasıl?
çok arkadaşın var mı?
Depresyonum yok. Genel olarak mutlu ve pozitif biriyim. Arkadaşlarımla aram iyi, sosyalim. Çevrem geniş :)
selamlar bu arada :)
Selam canım hoşgeldin :)
merhaba arkadaşlar bende 73 kilo ile bu gruba katılabilir miyim bende çok kararlıyım bu sene sonuna kadar kilo vermek istiyorum
Tabiki canım. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız, hoşgeldin

Kızlar menümü yazıp gidiyorum, bugün kendime erken paydos izni verdim, iş yeri sahibinden biri ben olunca. Patroniçe
Bugün;
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 2-3 dal yeşillik, 8 zeytin, 2 parça peynir(parçalar küçük)1 bardak yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı bal yedim
öğlen: ilk defa fast food yemedim, 5 kaşık bezelye yemeği, 1 kase cacık, 2-3 çatal pilav
ara: yok, aslında su var
akşam: 1 tabak salata ve 1 kase yoğurt yiycem yanına da küçük bir tavuk budu, minikler var ya ondan, o koca buttan değil yanlış olmasın, sonra oha ayı demeyin bana
Öptüm sizi, çıtırlarım Allah'a emanet olun. Yarın görüşmek dileğiyle

enfeksiyon gibi canım muhtemelen bakteriyel bi enfeksiyon.
hgb ve mchc muhtemelen sını kaybına bağlı yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum. belirgin bi yükselme değil çünkü.
antibiyotik tedavisiyle düzelecektir inşallah telaş etmenize gerek yok
duşa girmiştim ondan anca gördüm kusuruma bakma

Depresyonum yok. Genel olarak mutlu ve pozitif biriyim. Arkadaşlarımla aram iyi, sosyalim. Çevrem geniş :)

tamam canım sevindim o zaman bir şey yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…