kizlaar
menümü paylasayim ben karar veremedim iyimi kötümü:44:
uyaninca :
sekersiz sütlü süzme kahve
kahvalti:
1 tane domates,
salatalik,maydanoz,
ve peynirle yapilmis salata
ara:
1 tane icli köfte
öglen:
1 tane icli köfte
2 3 kasik mantar kavurma
yogurt
1 catal kiymali makarna
ara:
1 elma ,20 tane beyaz leblebi
ara:
500ml.ayran
aksam:
2 lokma ekmek,
1 catal mantar kavurma
2 yaprak yesillik
1 tane yumusak seker
1 kasik sekerli ,sütlü kahve
aciktim ve bir ara daha (saat 21)
1 tane domates ,2 tane grissini
icli köfteleri yedim diye toparlarken iyice karistimi ne :26:
aa cok misafir perverimdir bacim
baklava böööreekk kek sarma ne arzu edersin yavrum
Yok bebeim burdayımda gün içinde elimden geldiği kadar girebilirim yine yogun buralar.dileeeekkkk
hoşgeldin bebişim
gitme gari bak yaza az kaldı
doyana kadar ızgara ve salata yedim akşamkendini çok sıkmıyorsun belli ki güzel yapıyorsun çabuk sıkılmazsın böyleceçç kaçamakları dengelemeyi bilmek lazım..
hoşgeldin tatlım buyur motivasyon bizde
çok az değil mi canım :26:
Bayaa karısık olmuş. :26:
Varsa bi zencefil çayınız içerim.
Yok bebeim burdayımda gün içinde elimden geldiği kadar girebilirim yine yogun buralar.
Yazın bol bol gezip foto atcaz hem feyse
Salatalık yiyebilirsin tok tutucu özelliği var.arkadaşlar bişey sorucam..hani en geççç 7 den sonra bişey yemiyoruz ya..gece yatana kadar benim için o kısım cok zor geçiyor.o zaman diyette olduğum geliyor aklıma..gece yani yatana kadar bişey yapıyomusunuz? bi öneriniz varmı?
Ben hiç öyle tatsız tuzsuz şeyler denemedim canım, bana göre tadı olsun, varsın 1 tabak yerine yarım tabak ye ama öyle tatsız tussuz şeylerle kendine eziyet etme bence.slm kizlar az once bu sitedeki lahana corbasi diyeti bolumunu okudum bende kendime yagsiz sebze corbasi yapiorum ama kurtarici olarak gece aciktigimda sicak kucuk bi kase iciorum ozaman acligimi giderio zaten daha onceden denemisim bu lahana corba diyetini ilk gun taze taze gzl gidiodu ama 2.gun midem hic almadi bide kocaman tencerede yaptim gzlim sebzeler heder oldu cope gittibende simdi kucuk bi tencerede yapiom domatezi rendeliom sogan taze biber felan dun kabakli yapmistim boyle daha gzl oluyo hem hergun degisik
Günaydın canım,Günaydın kızlar
Hepiciğimize güzel bir gün olur insaallah.
Azcık geçmişe bakıp kahvaltı yapayım.
Köfteci hatunnnnnn gel bakam yamacımaöyle oldu peki kötümü :26:
akilli kizcenin hali baska
Günaydın canım,günaydın kızlar
doyana kadar ızgara ve salata yedim akşam
Aramıza hoşgeldin, bizde motive tavan yapar takıl bize.Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ...Bende grubunuza girmek istiyorum,tek başıma çok motivasyonsuzum...
Karışık olmuş sabah ekmek yok mu? Şeker ve şekerli kahve var, hadi köfteleri saymayalım ama:26::26:kizlaar
menümü paylasayim ben karar veremedim iyimi kötümü:44:
uyaninca :
sekersiz sütlü süzme kahve
kahvalti:
1 tane domates,
salatalik,maydanoz,
ve peynirle yapilmis salata
ara:
1 tane icli köfte
öglen:
1 tane icli köfte
2 3 kasik mantar kavurma
yogurt
1 catal kiymali makarna
ara:
1 elma ,20 tane beyaz leblebi
ara:
500ml.ayran
aksam:
2 lokma ekmek,
1 catal mantar kavurma
2 yaprak yesillik
1 tane yumusak seker
1 kasik sekerli ,sütlü kahve
aciktim ve bir ara daha (saat 21)
1 tane domates ,2 tane grissini
icli köfteleri yedim diye toparlarken iyice karistimi ne :26:
öyle oldu peki kötümü :26:
akilli kizcenin hali baska
Günaydın kızlarrrr
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum, cumaya 2 gecemiz kaldı ona göre, herkescikler dikkat etsin bakalım, bu hafta birincimiz kim olacak acaba????
:26::26:Diyetlik değil gibi kuzum.
:26: yok bu hafta birincilik haftam normalde sonraki hafta sonunculukKöfteci hatunnnnnn gel bakam yamacımaBu hafta yine liste sonunda hepimizi taşımayı mı düşünüyon
sabah ekemk yok canim istemedi canim zorlamadim bende :26:Aramıza hoşgeldin, bizde motive tavan yapar takıl bize.
Karışık olmuş sabah ekmek yok mu? Şeker ve şekerli kahve var, hadi köfteleri saymayalım ama:26::26:
Günaydın canım,Günaydın Fadime abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?