cok sükür hersey normal ve temiz cikmis canimselam kızlar nasılsınız
herkeze çok teşekkür ederim
bugün doktora gittik tekrar tahlil sonuçlarını götürdük
bir sorun çıkmadı
bişey yokmuş
betülcüm hemoglobinde normalmiş normal yetişkin insanda olan kan gibiymiş kanı
sabahları hergün 1 yumurta ve pekmez veriyormusun dedi
bende evet hergün veriyorum dedim
devam et dedi
birde aşırı terliyordu çok hareketli olduğundan
onunda testini yaptırmıştım
oda temiz çıktı hormonsal bişey yok dedi
tamamen kalıtsal dedi aile ve soya çekimmiş
annemde çok terlerdi babaanneside terliyor
bizim pötüşde onlara çekti
siz neler yapıyorsunuz kızlar bi geçmişe şöle bi bakıyım
Geçmiş olsun canım, hadi bakalım inşallah fayda görürsün.
saol canım, sorayım ben de.. ıcmeyeyım o zaman kadar..
yenıden dıkkat edersın canım dıyetıne, onemlı olan saglık..
hep kısır yıne kısırsevıyorsun anlasılan.. 6 kaşık ye ama bır dahakı seferde.. gunaydın bu arada..
gunaydınlarrr cıcım..
yok canim yagünaydın canlarrrrr
ne gördün kız ne gördünnnn6 lı rakam göedün sanırım aferim sana
az yicen suziiiuyyy :18::18::18: ben napcam simdi Eki Görüntüle 687711
öyle oldu canim ya :26:hoşgeldın cnm gel beraber motıve olalım
güzel cnm afıyet olsun
o içli köfteler fazla olmuş sankı cnm bıraz karışık geldı bana
günaydın tatlım
günaydın cnm bende bu hafta bı halt olmaz cok cozuttum
süper cnm cok begendım
günaydın cnm afıyet olsun
maşallah cnm darısı bıze
günaydın cnm annenede cok gecmıs olsun tatlım
amuda kalkipda yesengünaydın kızlar 2 gundur dana gıbı yemenın ardından bugun tekrardan dönüş yapıyorum bu sefer başarmam lazım hazırana kadar 63 olmam lazım
ya kızlar bıde ben zayıflayınca ılk yuzum kuçuluyo yuzumun küçülmemesi için yapacam şeyler varmı mesela yuzum yerıne göbekten gıtse ne güzel olur
günaydin canim
günaydin kdrcimben verdim oyumu arkadasina hadi güzel sonuclar alir insallah
sagol dilegimkist vardin onu aldilar canim ya ama cok sükür doktor aldik hepsini ve kötüye benzemiyordun dedi sonuclari 4 haftaya kadar kadindoktoruna iledecekmis.
bencede fistikbu hafta bende korkuyorum ballidan :18:intikami kötü olacak gibi :83:
senin diyetisyen ne güzel canim isteyince ulasiyorsunsaol canım, sorayım ben de.. ıcmeyeyım o zaman kadar..
yenıden dıkkat edersın canım dıyetıne, onemlı olan saglık..
hep kısır yıne kısırsevıyorsun anlasılan.. 6 kaşık ye ama bır dahakı seferde.. gunaydın bu arada..
gunaydınlarrr cıcım..
hosgeldingünaydın arkadaşlar başlangıç kilom 72.5 bugün hollywood diyetine başlıyorum cappy nin şeker ilavesiz meyve suyunu aldım benimle beraber başlayacak varsa beraber başlayalım umarım en kısa zamanda veririm 65 olana kadar ara vermek yok....
canim süt tozu sagliksiz onun yerine süt ilave etsenselamlar...
bende dün yediklerimi yazayım..bugünde aynıları olacak zaten :) bi eksik fazla varmı siz bi bakın..
sabah:3 zeytin,domates,salatalık,2 tane parmak gibi olan kepekli grisini
öğle:bol yeşillikli salata,1 tabak sebze yemeği
akşam:1 tabak yani 4 yemek kaşığı kadar taze fasulye yemeği,salata
bunların dışında ara öğün sayılabilecek gün içinde 2 tane elma ve 3 bardak bitki cayı sekersiz..yalnız benim bi türlü vazgeçemediğim kahvem var.2 si bi aradalardan sekersiz..bu kahvenin sıkıntısı olurmu sizce
herseyin hayirlisi canimgünaydınnn günaydın günaydın bayanlar.bugün geç kalktım hava o kadar basıkki burda sabah olmamş gibi karanlk sis.gecede uyuyamdmsağlık bakanlığıda personel alıyo mayısta.haziranda ben mezun oluyorum bekleyemdiler 1 ay.dün sinirlerdeydim ama kızlar muhteşem bişey oldu ben sinirlenince hep iştahım artardı kendimi yemeğe verirdimmm dün üzüntüden cnm hiç bişi istemedi mucize gibi bişi :) bugün tartıldm regl olmama rağmen 76 ı ucundan gördüm mutluyum cuma bildirmde kaç gelecem bakalm
suzim onlari krankkasse nen dr.u yapmiyomu :26:bence güzel canim fazla gibi gelmediama kizlar neder bilemem :26:
ay alintim cikmamis
Fadimecim canim arkadasim sagol insallah sonuclarda da birsey cikmazda rahat bi oh cekeriz
dün bende gittim doktora kadindoktoruna dedim reglim düzensiz cokda agri cekiyorum hamile desen o na bile kalamiyorum dedim okadar doktor degistirdim simdiye kadar kimse bunun gibi degildin hic net birsey demiyorlardin doktorlar buda özel oldugu icin herhalde cok detaili anlatti 130 yüro verdim 260 tl gitmezemmi gitsemmi diye cok düsündüm pahali oldugu icin ama doktor hem kan aldi hem ultrasona bakti birde kanser provasi gönderdi labora iste o ultrasondada bendede biirr sürü kücük kücük kist degilde myom türkcesi ney unuttum :26: ondan varmis gösterdi bak dedi reglin düzensiz gelmesi problem yasaman bundan dedi hem sagda hem solda kücük küük varlar dedi bunun adi poly... bilmem neymis kadinlarin cogunda görülüyor dedi 1-2 hafta sonra geri gidecem ondan sonra devam konuscakmisiz
selam kızlar
nasılsınız?
dün geçmişi bitiremediğim için birtürlü selam veremedim
bu alışkanlığımı yenemiyorum
biselam vereyim sonra geçmişe gideyim dedim
ohhhh sükürselam kızlar nasılsınız
herkeze çok teşekkür ederim
bugün doktora gittik tekrar tahlil sonuçlarını götürdük
bir sorun çıkmadı
bişey yokmuş
betülcüm hemoglobinde normalmiş normal yetişkin insanda olan kan gibiymiş kanı
sabahları hergün 1 yumurta ve pekmez veriyormusun dedi
bende evet hergün veriyorum dedim
devam et dedi
birde aşırı terliyordu çok hareketli olduğundan
onunda testini yaptırmıştım
oda temiz çıktı hormonsal bişey yok dedi
tamamen kalıtsal dedi aile ve soya çekimmiş
annemde çok terlerdi babaanneside terliyor
bizim pötüşde onlara çekti
siz neler yapıyorsunuz kızlar bi geçmişe şöle bi bakıyım
Saol bitanem oğluşda betüş teyzesini öpüyorsıvı kaybına dikkat et tatlım
su içmezse de çorba, meyve suyu filan nasıl içmeyi seviyorsa o şekilde illa ki takviye yap
iyileşecektir inşallah.
doktora göstermen daha kesin olacaktır
Allah şifa versin tatlı oğluşuna
aa cok misafir perverimdir bacim
baklava böööreekk kek sarma ne arzu edersin yavrum
canim mide bagirsak enfeksiyonu gibi :26:
cok gecmis olsun :26:
burasi nersi
kizz nasil tuttun hepsini aklinda
kiiiz calis
doktor olucan insallah canimm
hosgeldin
hatirladim
oyyyyy kiyamammm
annelik böyle iste
kuzuna sifalar versin Rabbim canim üzülme artik sende
hosgeldiin
ballım bayağı bir eksi sanırım süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- gördüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm
hemde regl öncesiiiiiiiiiiiiiiiii :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
ay cideen coook sevindim :124::124::124::124::124::124::124:
saol tatlımmmmgünaydin sekerler
dün annem ameliyat oldu cok sükür iyi onuda atlattik gecmise gitmedim dün bütün gün sizi zaten telefondan okudum sekerler
neslim oglisine cok gecmis olsun tatlim insallah cabuk atlatirsiniz cocuk hasta olunca cok daha kötü oluyoruz
betülüm bu hafta kendimden umutsuzum tatlim :26: sinavin varmis herhalde bebegim sen yaparsin basarirsin isteseninglizcede sonuclar geldimi
antalya izmir konussulmus birde dim cayimiydin alanyada oranin resimlerini gördüm ben oraya gittim cok güzelll gercekden cok harika cok begenmisdim
bende dün kosusturmakdan ne diyetime uyabildim nede dogru dürüst su icebildim bakalim bu hafta vasat gececek herhalde :18:
selam canımgünaydın kızlar 2 gundur dana gıbı yemenın ardından bugun tekrardan dönüş yapıyorum bu sefer başarmam lazım hazırana kadar 63 olmam lazım
ya kızlar bıde ben zayıflayınca ılk yuzum kuçuluyo yuzumun küçülmemesi için yapacam şeyler varmı mesela yuzum yerıne göbekten gıtse ne güzel olur
hakiki zeytinyağı ise sorun olmaz canım 1 tatlı kaşığı yiyebilin yani şifadırYok hayatım benim işim teknoloji. Alanımda bilgisayar
Bugün 5 tane yedim bebeğim. Ama domatesin üzerine 1 kaşık zeytinyağı döktüm söğüş yaptım ohhh. Sabah yedim bişey olmaz, öğle ve akşam az yiyeceğim söz
Sağol Tatlımmmm
Aynen, tek başına olmuyor. İyi ki geldin canım, hoşgeldin
Ne güzel hazırlamışsın kız, yemeye kıyamam ben onu
Günaydın canım ve hepinize birden kompleeeee günaydın kızlarrrrr, çıtır hanımlarrrrr. Mutlu günler hepimize. Sizi seviyorummm
o da neymiş kisine??
senin canınla bir sorunun var sanırım1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.
4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.
6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.
7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.
BU KURALLARA DİKKAT! • diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.
Allah razı olsun canımbu arada arkadaşlar isim hafızam cok zayıf kusuruma bakmayın.alıntılarken kaybediyorum..benim minik cadı rahat durmuyor..
anneciği ameliyat olan ve kuzusu rahatsız olan arkadaşlara cok geçmişler olsun.tez zamanda acil şifalar...
geçmiş olsun kuzum onun için ilaç verirbence güzel canim fazla gibi gelmediama kizlar neder bilemem :26:
ay alintim cikmamis
Fadimecim canim arkadasim sagol insallah sonuclarda da birsey cikmazda rahat bi oh cekeriz
dün bende gittim doktora kadindoktoruna dedim reglim düzensiz cokda agri cekiyorum hamile desen o na bile kalamiyorum dedim okadar doktor degistirdim simdiye kadar kimse bunun gibi degildin hic net birsey demiyorlardin doktorlar buda özel oldugu icin herhalde cok detaili anlatti 130 yüro verdim 260 tl gitmezemmi gitsemmi diye cok düsündüm pahali oldugu icin ama doktor hem kan aldi hem ultrasona bakti birde kanser provasi gönderdi labora iste o ultrasondada bendede biirr sürü kücük kücük kist degilde myom türkcesi ney unuttum :26: ondan varmis gösterdi bak dedi reglin düzensiz gelmesi problem yasaman bundan dedi hem sagda hem solda kücük küük varlar dedi bunun adi poly... bilmem neymis kadinlarin cogunda görülüyor dedi 1-2 hafta sonra geri gidecem ondan sonra devam konuscakmisiz
selam canımselam kızlar
nasılsınız?
saol pötüşümGeçmiş olsun canım tekrar bişi çıkmamasına sevindim
saol fadimemÇok geçmiş olsun canım, sevindim senin adına.
Bizler de iyiyiz işte, aynen devam şeker.
öperim bi çok o yanaklardancok sükür hersey normal ve temiz cikmis canim
sagol fadimecim insallah canim
hakiki zeytinyağı ise sorun olmaz canım 1 tatlı kaşığı yiyebilin yani şifadır
saol pötüşümsen neler yapıyorsun
donunu almaya gelmedilermi ahay cok iyi ya
bilmiyorum ki canim olada bilir aslinda 24 saat stressdeydim sankiherseyi kafaya takiyorum kötü bir aliskanlik
doktor bidaha cagiracak canim bakalim artik nediyecek sonuclar gelsin konusmaya cagiracam dedi
artik sIkacamyok canim ya
ama ekside olmama sasirdim cünkü regl öncesi hep arti olurum
az yicen suziiiaaaaaaaaazz
öyle oldu canim ya :26:
amuda kalkipda yesen
gider canim oralardanda gider
senin diyetisyen ne güzel canim isteyince ulasiyorsun
hosgeldinbizde sok diyet yapan yok canim
canim süt tozu sagliksiz onun yerine süt ilave etsenyoksa bence bir fincan kahvenin zarai olmaz
herseyin hayirlisi canim
suzim onlari krankkasse nen dr.u yapmiyomu :26:
ohhhh sükür
kolay gelsin ballim kaymagimise gidiyoruum
bencede ballim bu hafta gaza geldiSaol bitanem oğluşda betüş teyzesini öpüyornerden bilmiyom ama hih ihhhhh
ballım bayağı bir eksi sanırım süpersin ya
suziyi geçicen sanırım iyi kapıuşıyorsunuz
saol tatlımmmmsuzim duydunmu ballım bu hafta atakda aman ha dikkat et sakın cıs etmeeee
selam canım
hakiki zeytinyağı ise sorun olmaz canım 1 tatlı kaşığı yiyebilin yani şifadır
senin canınla bir sorunun var sanırım
sen ye ye ye dobiç ol ondan sonra 2 gün meyve suyuyla vermeye çalış
yok şekerim öyle bişey ancak sağlığını bozarsın
dengeli beslen bizler gibi sağlıkla bak haftada ilk başlarda 2 kg bile gider
dikkat et kendine
Allah razı olsun canım
geçmiş olsun kuzum onun için ilaç verir
küçükken ilaçla yok et onları büyüdüklerinde sorun oluyormuş canım
dikkat et kendine
selam canım
saol pötüşümsen neler yapıyorsun
saol fadimem
öperim bi çok o yanaklardan
bu hafta da eksi değilmi suzim
benmisuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 687922
az yeeeeeeeeeeeeeee
haha bekliyon diye gelmiyorlardir almayayok almaya gelmedi kimse arayanda olmadı.pusuya yattım bekliyom:111::111::111:şimdi benimde aklıma takıldı kocacımın gömlekleride böle uçarsa diebozma sakın morelini daha çok ihmalde etme geçmiş olsun
canım ya kayısı ye ya da ıncır akşamları 2 ıncır, oglenlerı 4 ıncır yıyordum ben.. porsıyon menusu var ben de onu a yakın zamanda yuklerım.. arkadaşa verdım gehrı getırcek ınsallah, 1 ay oldusabah:2 kk peynir 1 salatalık yarım yağlı süt eşime tost yaptım ama ben yemedim diyet değildi çünkü
ara:2.5 kuru incir
öğlen:3 küçük kepçe şehriye çorbası kızımla yedim yarım kase yoğurt küçük bir porsiyon yumurtalı yeşil fasulye
ara:cafe latte ama 1 fıncana konulanı 2 ye böldüm 1 elma 5i 1 yerde çay
akşam:1 tabak çorba bol salata
ara:3 kuru incir 3 kuru kayısı sade kahve 2 lt suakşam arasında fazla olan varsa söylermisiniz çıkartırım
merhaba canım, bız dıyete devam modundayız, cok da kaçıranı gormedım dogrusu.. senın muteffişler gıttı mı?? umarım ıyı gecıyordur haftan..selam kızlar
nasılsınız?
güzel para alıyor canım, tabı kı arıcam..senin diyetisyen ne güzel canim isteyince ulasiyorsun
soğan kurunu bır arkadasım yapıp, o ay hamıle kalmıştı canım..slm kızlar nasılsınız?
ben bu aralar çok yoğunum varis ameliyatıyla uğraşıyordum bir dr ol diyor diğeri olma diyor insanın kafası karışıyor.
tekrardan ankarada yeni bir dr bulduk ona gidicez. onla uğraşırken bu sefer kistim tekrarlamış. çikolata kisti şimdide o çıktı başıma. allah başka bişey vermesin. ama doğum kontral hapı kullanamıyorum varis çoğaltıyormuş. 6 ayda bir takipe gel dedi. soğan kürünü duydum bende yapan var mı hiç kızlar?
hepinizi çok özledim. ama bu yoğunlukta giremedim kızlar. herkese bol kilo vermeler. nasıl diyet inşllh hepinizin kilolar gidiyordur.
Eki Görüntüle 688017 Eki Görüntüle 688018
evvet hanımlar bu hafta yaptıgım dıyet.. yarın sebze şoklaması günüm.. anlatmıştım ya biraz laçkalaştıgım ıcın bunu layık gordu bana Doktorum1 gunluk bır uygulama.. sız de deneyebılrsınız..
çoktakötü görünmüyor.ben tek farkla akşamları ve bazen öğlenleride 1 dilimekmek yiyorum.böle şok olunca nolcak ki:44::44:
Kızlar bugünkü menüm;
Sabah: bir parça peynir (küçükçe), 1 domates ve 1 kaşığa yakın zeytin yağıyla yapılmış söğüş, 2 dilim kızarmış kepek ekmeği, 5 zeytin, yarım bardak taze sıkılmış meyve suyu.
Öğlen: mercimek çorbası, sebze yemeği 6-7 kaşık, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Ara:yarım bardak taze meyve suyu
Akşam: sütün içine atılan bir karışım, yanına da 2 kayısı ve 2 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?