70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sükür hersey normal ve temiz cikmis canim
Geçmiş olsun canım, hadi bakalım inşallah fayda görürsün.

sagol fadimecim insallah canim

evet çok severim ama tutuyordum kendimi hep.. iki gündür reddemedim teşekkür ederim canım bidahakine dikkat etcem..

birde bugün bir tane incir yedim uzak durmam gerekiyor mu incirden

günaydın canlarrrrr

ne gördün kız ne gördünnnn 6 lı rakam göedün sanırım aferim sana
yok canim ya
ama ekside olmama sasirdim cünkü regl öncesi hep arti olurum

uyyy :18::18::18: ben napcam simdi Eki Görüntüle 687711
az yicen suziii aaaaaaaaazz

öyle oldu canim ya :26:

amuda kalkipda yesen
gider canim oralardanda gider

senin diyetisyen ne güzel canim isteyince ulasiyorsun

hosgeldin bizde sok diyet yapan yok canim

canim süt tozu sagliksiz onun yerine süt ilave etsen yoksa bence bir fincan kahvenin zarai olmaz
herseyin hayirlisi canim
suzim onlari krankkasse nen dr.u yapmiyomu :26:
selam kızlar
nasılsınız?
dün geçmişi bitiremediğim için birtürlü selam veremedim
bu alışkanlığımı yenemiyorum
biselam vereyim sonra geçmişe gideyim dedim

ohhhh sükür

Saol bitanem oğluşda betüş teyzesini öpüyor nerden bilmiyom ama hih ihhhhh

ballım bayağı bir eksi sanırım süpersin ya
suziyi geçicen sanırım iyi kapıuşıyorsunuz

saol tatlımmmm suzim duydunmu ballım bu hafta atakda aman ha dikkat et sakın cıs etmeeee

selam canım

hakiki zeytinyağı ise sorun olmaz canım 1 tatlı kaşığı yiyebilin yani şifadır

o da neymiş kisine??

senin canınla bir sorunun var sanırım
sen ye ye ye dobiç ol ondan sonra 2 gün meyve suyuyla vermeye çalış
yok şekerim öyle bişey ancak sağlığını bozarsın
dengeli beslen bizler gibi sağlıkla bak haftada ilk başlarda 2 kg bile gider
dikkat et kendine

Allah razı olsun canım

geçmiş olsun kuzum onun için ilaç verir
küçükken ilaçla yok et onları büyüdüklerinde sorun oluyormuş canım
dikkat et kendine

selam kızlar
nasılsınız?
selam canım

Geçmiş olsun canım tekrar bişi çıkmamasına sevindim
saol pötüşüm sen neler yapıyorsun

Çok geçmiş olsun canım, sevindim senin adına.
Bizler de iyiyiz işte, aynen devam şeker.
saol fadimem

cok sükür hersey normal ve temiz cikmis canim

sagol fadimecim insallah canim
öperim bi çok o yanaklardan
bu hafta da eksi değilmi suzim

yok almaya gelmedi kimse arayanda olmadı.pusuya yattım bekliyom:111::111::111:şimdi benimde aklıma takıldı kocacımın gömlekleride böle uçarsa die bozma sakın morelini daha çok ihmalde etme geçmiş olsun

artik sIkacam totomumu sIkarim bogazimi ama sIkacam yani krankenkasse doktorlarina gittim canim ama birsey anladiklari yok okadar ilgilenmiyorlarda
kolay gelsin ballim kaymagim

bencede ballim bu hafta gaza geldi yok tatlim cis yapmiycam insallah kurtulurum canim sagol neslim
neslimm tik yok bende bu hafta :26: arti bile gösteriyor bende seni öperimmm tatlummmm
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 687922

az yeeeeeeeeeeeeeee

benmi tartildinmi kiz
yok almaya gelmedi kimse arayanda olmadı.pusuya yattım bekliyom:111::111::111:şimdi benimde aklıma takıldı kocacımın gömlekleride böle uçarsa die bozma sakın morelini daha çok ihmalde etme geçmiş olsun
haha bekliyon diye gelmiyorlardir almaya cok sagol tatlim

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

canım ya kayısı ye ya da ıncır akşamları 2 ıncır, oglenlerı 4 ıncır yıyordum ben.. porsıyon menusu var ben de onu a yakın zamanda yuklerım.. arkadaşa verdım gehrı getırcek ınsallah, 1 ay oldu en sinir oldugum seyy..
selam kızlar
nasılsınız?
merhaba canım, bız dıyete devam modundayız, cok da kaçıranı gormedım dogrusu.. senın muteffişler gıttı mı?? umarım ıyı gecıyordur haftan..
senin diyetisyen ne güzel canim isteyince ulasiyorsun
güzel para alıyor canım, tabı kı arıcam..

evvet hanımlar bu hafta yaptıgım dıyet.. yarın sebze şoklaması günüm.. anlatmıştım ya biraz laçkalaştıgım ıcın bunu layık gordu bana Doktorum 1 gunluk bır uygulama.. sız de deneyebılrsınız..

slm kızlar nasılsınız?

ben bu aralar çok yoğunum varis ameliyatıyla uğraşıyordum bir dr ol diyor diğeri olma diyor insanın kafası karışıyor.
tekrardan ankarada yeni bir dr bulduk ona gidicez. onla uğraşırken bu sefer kistim tekrarlamış. çikolata kisti şimdide o çıktı başıma. allah başka bişey vermesin. ama doğum kontral hapı kullanamıyorum varis çoğaltıyormuş. 6 ayda bir takipe gel dedi. soğan kürünü duydum bende yapan var mı hiç kızlar?

hepinizi çok özledim. ama bu yoğunlukta giremedim kızlar. herkese bol kilo vermeler. nasıl diyet inşllh hepinizin kilolar gidiyordur.

soğan kurunu bır arkadasım yapıp, o ay hamıle kalmıştı canım..

Kızlar bugünkü menüm;
Sabah: bir parça peynir (küçükçe), 1 domates ve 1 kaşığa yakın zeytin yağıyla yapılmış söğüş, 2 dilim kızarmış kepek ekmeği, 5 zeytin, yarım bardak taze sıkılmış meyve suyu.
Öğlen: mercimek çorbası, sebze yemeği 6-7 kaşık, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Ara:yarım bardak taze meyve suyu
Akşam: sütün içine atılan bir karışım, yanına da 2 kayısı ve 2 hurma

bravo sen de duzene gırmıssın canım bak fast food yemıosun artık.. ancak sabahları yumurta yemeye çalış, ha oldu da yıyemedın o zaman 2 kıbrıt kutusu peynır yıyebılırsın.. benım lıstemden de faydalanabılırsın canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…