70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biri para birktirmek mi dedi, o da ne ki, para yetirebiliyo musunuz deseydinya, yetmiyooooooooo, araba taksit ödememiz var, diğer masraflar derken 3000 TL yaklaşık harcamamız var, giren para 2700 TL civarıBugünümüze şükür, ne kadar gelir artarsa, gider de bir misli artıyor maalesef, Allah beterinden korusun.

Aynen öyle canım, biz de ay içi karta yüklene yüklene ay sonu bir bakıyoz bütçeyi aşmışız:26::26:

ne olucak bu halimiz
aslinda sen Türkiyedesin canim altin alsan kenera koysan mesela

altın deme banaaaaaaa... her ay diyorum bu kez alcam dıye.. gelir gider tablosu yapıoz.. ıııhhh yok bu ay da yok yani.. ev aldık, battık resmenn.. neyse ki yatırımımız evımız.. belkı yazın kenara koyabılırım, okul kredim bitince.. offf offf.. ayakkaaabıııı

Günaydın kızlarr,
Akşam yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim, bir oy muhabbetidir gitmiş. Bugün perşembe ona göre hatırlatayım, yarın ak kız-kara kız belli olacak ona göre,, bende tık yok sanırımNeyse kendinize iyi bakın kızlar, akşam hafif geçririn.

en azından ev almışınız bak, ona da şükür, para bir şekilde gidiyor, hiç olmazsa ev sahibi olcaksınız, biz de önce ev aldık, borç biter bitmez arabaya girdik, araba bitsin eşyalarımı yenileyeceğimÖmür bitiyor ihtiyaçlar bitmiyor.

Borc olunca zor kizlar :26:
Rabbim tez zamanda ödemeyi nasip etsin

bizimde izinlerimiz cok masrafli oluyor

geldikden sonra baya bir toparlanamiyoruz

iste simdiden para koysam kenara izinde rahat ederizde nerdee

Borc olunca zor kizlar :26:
Rabbim tez zamanda ödemeyi nasip etsin

bizimde izinlerimiz cok masrafli oluyor

geldikden sonra baya bir toparlanamiyoruz

iste simdiden para koysam kenara izinde rahat ederizde nerdee

tatil için her ay 200-300 atsan yeter de sizin tabii uçak vs masrafları cokturr.. allah kolaylıklar versın..

ben nıye senı almanyadasın dıye hatırlıom.. yazık bana demir eksıklııgınden beynımın suyu cıktı ıyıce.. semtıne gore ucuzmuş sızın yaa.. demek burda ıyıce piyasa oldu bu iş..

Balkaymak ve Bensuzi yurtdısındalar bi sanırım :26:

Günaydın Fadime abla

Herkese Günaydınlar

Tahmin ettiğim gibi üşütmüşüm iki gündür evde hasta yatıyorum..
İşe gelir gelmez hemen foruma baktım :) Ama o kadar çok sayfa birikmiş ki maşallah hepinize :):) şimdi başlayacağım okumaya :)

biliyorum tatlım varmış satış sitesi
ordan alıyordum tam ödemeye geldim
baktım tc falan istiyor tırstım vaz caydım
sonra başka sitede buldum allahdan
eğer sen aldıysan problem yaşamadıysan bende satış sitesinden tekrardan alırım
catranarley eski bir firma iflas etmiş
şimdi alfar kozmetikde varmış ürünleri
ordan pazarlanıyor işte sadece

ay ben yine tartildiiiimmmm

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Eki Görüntüle 688350

haydi söyle söyleeeeeeeeee

selam canımmm

Günaydın kızlar
Mutlu sabahlar :119:
Bugünün Perşembe oldugunu hatırlatır bugünü hafif sebze yemekleriyle geçirmenizi tavsiye ederim.
Geçmişe bakayım birazcık
günaydın cnm
günaydın ballıkaymak
saol cnm önerın için
Olayı anlamadımmmm.. Akşam akşam 1 tabak künefe mi yendi?
yok cnm bız hayalımızde yedık
Bide oy isteme olayı biraz garip olmuş..
Kdr'i eskiden tanıyorum da başka biri gelmiş o da oy istemiş..
Neyse isteyen oy verir istemeyen vermez ısrar edilmesi doğru değil.
Katılıyorum kızlar size
aynen cnm istemesıne bısey demıyoz ısrar etmesıne kızıyoz veren verır zaten
saol cnm önerın için
günaydın cnm bende bı reglı olamadım gıttı
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

yaz geliyor, vitrinler mükemmell.. hele o ayakkabılarrr... sandaletlerr.. taşlı taşlı parlak parlakkk... ve bu ayda zarar ziyandayım offff..
şıkır şıkır rengarenk
ne para bırıktırmesı cnm her ay eksıdeyız araba borcu öduyoz ama bu ay bıtıyo 1.300 bıze kalacak
ay ben yine tartildiiiimmmm

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Eki Görüntüle 688350

haydı soyle soyle

günaydın şeker

1 Günlük Sebze Programı (Yağ yakımını harekete geçirecek duran metoyu canlandıracak)

Sabah 7:30-8:00 1 büyük domates, 2 salatalık, 1 dılım beyaz peynır, 1 dılım kızarmış ekmek, 2 avuç dereotu

Ara 10:00 2 kivi

Öğlen 11:45 2 kaşık yoğurt, bolca marul salatası (yağsız), 8 kaşık 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla ve 1 yemek kaşığı bulgurla pişirilmiş pırasa

Ara 14:30 2 kivi

Ara 17:00 yarım paket diyet bisküvi

Akşam 18:30 8 kaşık Pırasa, 2 kaşık yoğurt, bolcana salata

Ara 20:30 2 Kivi

bu programda kesınlıkle 2 öğün ekmek yok.. bakalım acıkacak mıyım.. yandım bugun yaaa

bıraz az cnm acıkabılırsın ama 1 gun sabrette şu bünyen şaşırsın bakım

Günaydın Gurbet.. o 1300 yine kalmaz bacım.. bıze de cok kalacak vardı ama nirdee ammaaann koyver gıtsın...

gunaydın neskuıkcann..

Günaydın Gurbet.. o 1300 yine kalmaz bacım.. bıze de cok kalacak vardı ama nirdee ammaaann koyver gıtsın...

gunaydın neskuıkcann..

öyle cnm araba bıtsınde ev alacaz bakalım borç olmadan bir şey alamıyosun bu devırde kredı olmadan ınsanlar napıyolardı aceb

günaydın kızlar

sabah :1.5 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1.5 kk peynir 2 kızarmış etimek 1 bardak yarım yağlı süt

öğlen: küçük bir tabak tavuk göğüsü çok az yağlı baharatlı bol salata ve yoğurt

ara:yarım paket form diyet bisküvi neskafe

akşam:tarhana çorbası bol salata

ara: 1 elma 2 kuru incir sade kahve

5i 1 yerde 2 lt su

öyle cnm araba bıtsınde ev alacaz bakalım borç olmadan bir şey alamıyosun bu devırde kredı olmadan ınsanlar napıyolardı aceb

eskiden emeklilik parasıyla ev alınırmış.. şimdi bır memur emeklılık ucretı 40-50000.. ev alınır mı hıc onla.. düşün artık.. bız ev aldık.. araba dıger seneye ınsallah.. darısı sızın de başınıza.. kira cok zorr.. boşa gıden para resmenn.. allahtan bız 1 yıl kırada oturduk, sonra oturdugumuz evı aldık, sıfır evdı, herkes keşke sızın olsa dedı dedii ve oldu inşallah sana da gonlune gore verır bır evv..

aksamları acıkmıyorsan menün gayet ıyı cnm ben çorba yıyınce cok acıkıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…