70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pırasamı gene akşam doymuştuk pırasayaafiyet olsun canım

güzelmiş afiyet olsun
ay çok zor bende kiradayım.eşimin memleketteki evlerini bekliyoz yapılsın die bitince bizde alırızişallah orayı satıp her ay 500 onlara verceme kendi evimi öderim.allahtan ev sahibimiz çok yaşlıda paraya ihtiyacı yok yoksa kiralar öğrencilerden dolayı çok uçuk burda helede sıfır evde.güle güle evinde otur bebeğini sağlıkla büyüt canım
yok bacım hiç birşey iyi gelmiyor.ben mafoluyordum.ama bu sene yok denecek kadar az belirti var niyeyse izmirin havası yaradı bana.bide alerjenleri önce evinden kaldır yatak odadan falan başla.biz türk insanı boydan boya halıyla falan kaplamayı seviyoz yerleri ağır tüller camda falan bu alerjiler bildiğimkadarıyla sabah çok erken belkideuykuda olduğumuz zamnalarda faaliyette oluyo dikkat et ben küçükken tül kenarlarına kaşırdım gözlerimi kör olcakmışım akla bak

Dün gece yedim de yedim, rejim mejim hak getire. Yine beni yeme atağı yakaladı Kusmamak içinde söz vermiştim, 2 günlük rejim boşa gitti, yine 69 kiloyum

kız senin etrafında ay ne topişsin ne irisin ona buna benziyon diyen boş boğaz insanlar yokmu seni motive edecek hırslandıracakneyse en azından kusmamışsın buda bişey

ya kafa dil ay dil de bi ise yariyormus da unuttum neye künefe hic yemedim herhalde ben hatirlamiyorum :26:
Dün gece yedim de yedim, rejim mejim hak getire. Yine beni yeme atağı yakaladı Kusmamak içinde söz vermiştim, 2 günlük rejim boşa gitti, yine 69 kiloyum
kuzum ya simdi yaz bakalim ne yedin yaz ki aa ben neyapmissim kendime de ve sIkma canini öyle ataklar olur ama dünü dünde birak bugün haftf atlatirsan cabuk gelen cabuk gider

ne işe yararsa yarasın yemeyenlerin benden ne eksiği var babannemle dedemde o kadar yediler biri akciğer kanserinden öldü diğeride lenf kanseri 7 yılı geçti.sağlık et but yemekle olmuyor ki.zaten sakatatları zararlı buluyor doktorlar diye biliyorum.:44:

kız senin etrafında ay ne topişsin ne irisin ona buna benziyon diyen boş boğaz insanlar yokmu seni motive edecek hırslandıracakneyse en azından kusmamışsın buda bişey
Yok çünkü çevremdekiler normalsin diyor bana
Ohoo ne yemedim ki ablacığım, 2 tabak makarna yedim yetmez mi?

sabah :1.5 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1.5 kk peynir 2 kızarmış etimek 1 bardak yarım yağlı süt
ara:3 ü 1 arada

öğlen: küçük bir tabak tavuk göğüsü çok az yağlı baharatlı bol salata ve dere otlu yoğurt

ara:1 bardak süt 3 kuru incir

akşam:tarhana çorbası bol salata

ara: 1 elma 3 kuru kayısı sade kahve

5i 1 yerde 2 lt su
dere otu ve yoğurt du karıştırınca çok leziz oluyor yoğurdu sade yemek daha zor

Ispanak iyi fikir canım
Ballı pek mutlu gördüğü rakamdan bilemiyorum yani.
ispanak olmadi fistik tavukgögsü yanina salata ve ayran oldu vakit yetmedi yapmaya isyerinde sabah dan alsaydim olurdun da iste
bende anlamiyorum canim ben ogluma ne kafa ne dil nede o sakatatlardan yedirdim kendim yemedigim seyi cocugma niye zorla vereyimki allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun öyle duyuyoruz iste bizde etrafdan

bugün ne yedin simdi ye kadar ben makarna delisiydim seker ama nerdeyse tadini unuttum eskiden koca tencereyi tekbasima yeme kapasitesine sahip birisiydim düsün dün esimde oglisde makarna yedi ama ben yemedim yersem yine yerim ama artik eskisi gibi okadar cok istemiyor canim bi yerde okudum yada duymusdum canim bir yiyecegi 40 gün yemezsen onun tadini beyin unutuyormus bilmem essas bilmem dogru ama beyaz ekmek yemiyeli baya oluyor unuttum herhalde tadini
Öğlen için taze fasulye + göbek salata + keten tohumlu yogurdumu da yidim geldim..
cok güzel fistik affiyet olsun

affiyet olsun canim güzel menün

Bu da güzel canımmm afiyet olsun sana da

simdi almisdim önüme bir kase cekirdek citliyordum kac aydan beri bi bitmedi gitti dolapda durdukca deli etti beni bu almanlar da yemiyor zaten birine versemde bitirse eve götürsem yine ben yiycem 5-10 tane citledikden sonra hic yapmadigim birsey yaptim:26: aldim kasenin icindekiyle postetin icindeki kalan az birseyide cöpe attim

Bugün sabah 2 küçük peynirli puaça yedim, yanında yarım kase yoğurt. Öğlen de orta boy haşlanmış balık yanına da 1 kase yoğurt yedim sadece. Akşam da biraz meyve yemeyi düşünüyorum, dünü dengelemek için yeterli ablacığım de mi? Bir de 40 gün yemedikten sonra tadının unutulmasını doğrulamıyorum, kış diye dondurma yemiyoruz ama yaz gelene kadar bademli magnum aklımdan çıkmıyor Tadı damağımda, gözümde tütüyor görüntüsü. Bu ay içinde yedim 5-6 tane :26:

merhaba kızlar çeneniz amma düşmüş yahu oku oku bitmiyor sayfalar:126:
şimdik dünkü menümü yazayım

sabah
9lu çay
1 kk kadar peynir
maydanoz
4-5 tuzsuz zeytin
1 dilim tam tahıl ekmeği
1 domates
çay

ara
elma
orta şekerli t. kahvesi

öğlen
9lu çay
1 tabak sebzeli piliç
2 dilim ekmek
yağsız roka salata

ara
1 yeşil elma
yeşil çay

akşam
bebiş görmeye gittik 1 küçük çikolata 1 bebiş lokumu orta türk kahvesi
aç yattım ama sabah tartılınca yüzüm bu haldeydi bakalım yarın ne olcek

ne gece yarısımı

benim beynim hiç birşeyi unutmuyor malesef zamanı gelince önüme çıkartıp koyuyo iyi yapmışsın canım çekirdekleri reklamını iyi yapsaydın yerlerdi.çekirdekler türkiyeden organik yaşlanmaya karşı iyi zihni açıyo falan filan

magnumda 400 küsür kalori var :18: yeme puaca yerine 2 dilim esmer ekmek yeseydin ama olsun seker sabah kahvaltida yemissin da tok tutmaz aksama kadar iste :18: ballik güzel tatlim affiyet olsun beyaz et hafifdir ballikda az kalori var
ama aksamlari ben kizlar yiyorlar yinede ama ben yani aksam meyve hic yemem seker orani oldugu icin aksam kilo vermeni yavaslatabiliyormus salata yesen yada bi salatalik al kes güzelce yogurt dök ye

valla ben akşam çok acıktım buraya geldim.künefeydi pırasaydı derken gece bitti bol bol su içtim.tavsiye ederim acıkınca buraya gelcen makara yapınca insan kalkamıyor laptop başından unutuyon yemeyi

bi bitmedi gitti o çekirdekler kıızzzzz kaç kilo aldın alırken

hadi bakalim yarin güzel sonuc görcen demek tartida

yemesine herseyi yerlerde acmayi beceeremiyorlar cidden okudum diyet sayfasiydin herhalde simdi google amcaya sordum ama bulamadi :44:

ne gece yarısımı
Saat 11'de

Hadi ya, bunu bilmiyordum ablacım Tamam meyve yemeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…