pırasamı gene akşam doymuştuk pırasaya
afiyet olsun canım
güzelmiş afiyet olsun
ay çok zor bende kiradayım.eşimin memleketteki evlerini bekliyoz yapılsın die bitince bizde alırızişallah orayı satıp her ay 500 onlara verceme kendi evimi öderim.allahtan ev sahibimiz çok yaşlıda paraya ihtiyacı yok yoksa kiralar öğrencilerden dolayı çok uçuk burda helede sıfır evde.güle güle evinde otur bebeğini sağlıkla büyüt canım
yok bacım hiç birşey iyi gelmiyor.ben mafoluyordum.ama bu sene yok denecek kadar az belirti var niyeyse izmirin havası yaradı bana.bide alerjenleri önce evinden kaldır yatak odadan falan başla.biz türk insanı boydan boya halıyla falan kaplamayı seviyoz yerleri ağır tüller camda falan bu alerjiler bildiğimkadarıyla sabah çok erken belkideuykuda olduğumuz zamnalarda faaliyette oluyo dikkat et ben küçükken tül kenarlarına kaşırdım gözlerimi kör olcakmışım akla bak
selam kizlar
anca gelebildim anam ne cok konusmussunuz
bence bu yarisma yemek yarismasi degilde kimin daha cok cevresi arkadasi var yarismasi olmus
sagol canim paylasimin icin
canim benim cok gecmis olsun insallah tez zamanda kurtulursun hepsinden canim
afferim bebegime
cok olunca benimde kafam karisiyor :111: unutkanlik oluyor
bidahakine ben sana kisa özet gecerim minem
kdrcim sen gurbeti karistirdin senin dedigin gurbetci ydin evlendikden sonra gelmedi bidaha
iyi ama demi puanin 24 soru bilmissin bebegim az degilki
polikistik dedi herhalde tatlim bi poli yi aklimda tutabildim
kücük kücük miyomlar bunlarin adi polikistik diye geciyor dedi herhalde :44: insallah düzelir betülüm
süpriz mi yapiyon kiz süylesene
canim aslinda onun baslattip herkesden oy istemesi de yanlis hakksizlik olmus her iki tarafda da sen kötü niyetle söylemedigini de biliyorum da biraz abartti olmus gercekden
telefondan bakiyorum hep takip ediyorum topigi rüyamda portakali pirasa gördüm
kiz makarna biraz fazla yeseydin ya
ayyy bayilirim offf :111:
tartilsami ki
:120: kemikler güclensin diye cocuklara zorla birseyler yediriyorlar ondan sonra ömür boyu tiksiniyor :120:
benim arkadasin kocasinada ballik yagi icirmis anasi adam ballik yemiyor artik biz ballik yemege gidik adam ekmek arasi yedi diyor tiksiniyorum napim bikmissim diyor
künefe yesilmi:26: kiz yesil ne yedin catladim merakdan
herkez künefede kalmış akşam
kimse künefeden başka birşey algılamıyor
sorma bizde babanemle yaşardık aynı evde hep koca karı çorbaları bol sakatatlı falan böle ıyy
bazen mutfağa gidip tencerenin altında ne var die bakayımderdimya bir hayvam dili yada bir koca kafa çıkardı önüme kabus gibi