70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amın cnm bız lojmanda oturuyoz fazla kıra vermıyoruz ama artık ev almak lazım arabanın borcu bıtsın hemen o borca gırecez artık

sabah yumurtanla peynırın fazla canımcım ama.. 1 yumurta 1 dılım peynır ya da yumurta yoksa 2 dılım peynır olmalı..

canım hangisi sok diyet dediğin?
günaydınnlar...herkesler iyidir inşallah..gece gece o nasıl muhabbetmiş yahu :) ağzımın suları aktı.iskenderler,künefeler...cok fenasınız gerçekten cok...

Son düzenleme:
kız puccaa bozmadın dıyetı demı cnm senı takıp edıom ona göre

Yok bozmadım
Eski azmim olmasada bata çıka devam ediorum

Nescafe neyli yapıldı? :26:
2 kuru incir veya 1 elma yeterdi sanırım
Güzelmiş ama gene de

Güzelmiş
Bende deneyebilirim bi gün.

TC i kargo icin alıolar sanırım canım.. Ben almadım da alan arkadaslar memnun bana yakın süvaride satılıyor.

sağdaki canım.. çok belli aslında.. bomboş liste

:) soldaki olaymış bi şoklardım kendimi :)) o zaman bugün sana kolaylıklar diliyorum..şoklanıp gitsin hepsi yağların...

bide kızlar benim doktor bana,incir,patates,havuç,şalgam bunlar kesinlikle yasak dedi.glisemik endeksleri cok yüksek olduğu için.sizin aralarda bazen incir var.cok severim inciride sizin kilo vermenize bi zararı olmuyorsa niye bana olsun ki dimi dimi..

:2::2::2:alerjim baslamis bulunuyoorr
yandimmmmmmm
kizimi birakmaya gittim korkudan arabanin camlarini bile acmadigim halde
su anda heryeim tikandi ve gözlerimi fircalamak istiyoruuuuumm
insallah bu seneyi hafif atlatirim
hic bildiginiz birsey yokmu kizlar iyi gelecek birsey

tatil için her ay 200-300 atsan yeter de sizin tabii uçak vs masrafları cokturr.. allah kolaylıklar versın..
öyle canim

gecmis olsun canim :26:

günaydiin
söylemeemmm
yarina kadar sabret

günaydin canim söylememm
ay hadi gözün aydin

canım hangisi sok diyet dediğin?
günaydınnlar...herkesler iyidir inşallah..gece gece o nasıl muhabbetmiş yahu :) ağzımın suları aktı.iskenderler,künefeler...cok fenasınız gerçekten cok...
günaydin

offf cok sinir bozucu o alerji.hafif geçsin inşallah.canım benim her yıl 3 ay aldığım bi ilaç var.hatta büyük kızımada başladık o da ben gibi cok alerjik.bu aylarda boğazımı fırçayla kaşımak isterim,gözlerim desen o na keza...singulair kullanıyoruz biz..

Merhaba kızlaarrr
Evt dünkü menümü yazayım önce
Sabah: kahvaltımı resimli eklmeştm :)
Ara: yarım elma yedim (elmayı sevmiyorum, abur cubur yememek için anca yarısını yedim)
Öğle: 2 kaşık musakka, 2 kaşık bulgur pilavı,1 kase cacık
Ara: 1 bardak tarçınlı süt
Akşam: 1 kase çorba

Bu gün
Kahvaltım genelde aynı oluyor
Ara: 1 fincan kahve
Öğle:çorba,2 tane izmir köfte,1kase yopurt
Ara : yarım portakal yerim
Akşam:1 kase çorba
Bide şimdiye kadar 1,5 lt su içtim

Olayı anlamadımmmm.. Akşam akşam 1 tabak künefe mi yendi?
hayalimizde evet gece açlığımızı bastırmakiçin destekolduk birbirimize başarılıdaoldu geceyi suyla kapattım
Bide oy isteme olayı biraz garip olmuş..
Kdr'i eskiden tanıyorum da başka biri gelmiş o da oy istemiş..
Neyse isteyen oy verir istemeyen vermez ısrar edilmesi doğru değil.
Katılıyorum kızlar size
pırasadan soğuduk

ne olucak bu halimiz
aslinda sen Türkiyedesin canim altin alsan kenera koysan mesela
olmuyo canımaltında bilezik tamamda ben düğünde takılan küçükleri harcadımhep parada balayında bitti en iyisi bankaya krediye bağlayacan bi arkadaşımöle yapmıştı.eline geçen parayıda harcamıştı gene amaakşamiçin kusura bakmayın kızlar veda etemeden pat diye çıktım benim koca işten geldi aniden bidaha oturup yazmaya vakttim olmadı yemek hazırla falan sohbetiniz güzeldi sağolun

selam kizlar anca gelebildim anam ne cok konusmussunuz

bence bu yarisma yemek yarismasi degilde kimin daha cok cevresi arkadasi var yarismasi olmus
sagol canim paylasimin icin
canim benim cok gecmis olsun insallah tez zamanda kurtulursun hepsinden canim
afferim bebegime
cok olunca benimde kafam karisiyor :111: unutkanlik oluyor bidahakine ben sana kisa özet gecerim minem

gurbetçim snei öncelerden hatırlıyorum ben neden oylamıyosun ama
kdrcim sen gurbeti karistirdin senin dedigin gurbetci ydin evlendikden sonra gelmedi bidaha

iyi ama demi puanin 24 soru bilmissin bebegim az degilki polikistik dedi herhalde tatlim bi poli yi aklimda tutabildim kücük kücük miyomlar bunlarin adi polikistik diye geciyor dedi herhalde :44: insallah düzelir betülüm
süpriz mi yapiyon kiz süylesene
canim aslinda onun baslattip herkesden oy istemesi de yanlis hakksizlik olmus her iki tarafda da sen kötü niyetle söylemedigini de biliyorum da biraz abartti olmus gercekden telefondan bakiyorum hep takip ediyorum topigi rüyamda portakali pirasa gördüm
kiz makarna biraz fazla yeseydin ya
pide yapıyolar et sevılmezmı cnm ya bol tereyağlı İskender olsada yesek
ayyy bayilirim offf :111:
diz üstü islandi sizin yüzünüzden
agzimin sulari aktiiiiiiiiiiii

ne güzel nick bulmuş dimi iştah acıyo valla.çok sayfa oldu kızlar yarın okurken şaşı olcak 200kalori birden harcıcaklar okurken
tartilsami ki
küçükken sakatat çok yedirmişler beyinleri haşlayıpbisküvilerle sütlerle ezmişler yemişim büyünce böle oldum işte kokusu bile benim bitiriyo:26:
:120: kemikler güclensin diye cocuklara zorla birseyler yediriyorlar ondan sonra ömür boyu tiksiniyor :120:
benim arkadasin kocasinada ballik yagi icirmis anasi adam ballik yemiyor artik biz ballik yemege gidik adam ekmek arasi yedi diyor tiksiniyorum napim bikmissim diyor

sulu sulu yemyeşil tahmin et ne

künefeeee
künefe yesilmi:26: kiz yesil ne yedin catladim merakdan

o ne canim ya :101:
Günaydın kızlar
Mutlu sabahlar :119:
Bugünün Perşembe oldugunu hatırlatır bugünü hafif sebze yemekleriyle geçirmenizi tavsiye ederim.
Geçmişe bakayım birazcık
günaydin fistik ay iyi fikir dilek balli bana süpriz yapacak ispanak yisem mi ki bugün
günaydin balli alemsin a benim oglanda samstag sonntag cumartesi pazar sali yada dienstag diycene simtag diyo
Bide oy isteme olayı biraz garip olmuş..
Kdr'i eskiden tanıyorum da başka biri gelmiş o da oy istemiş..
Neyse isteyen oy verir istemeyen vermez ısrar edilmesi doğru değil.
Katılıyorum kızlar size
dogru söylüyorsun dilek yarismayi abartmislar
neslim benimde ögle nezaman heycanlansam sevinsem dügün olsun veya türkiyeye gelcem diye kirmizi sapkali teyze ozaman geliyor sanki ona seviniyoz ne geliyon
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

yaz geliyor, vitrinler mükemmell.. hele o ayakkabılarrr... sandaletlerr.. taşlı taşlı parlak parlakkk... ve bu ayda zarar ziyandayım offff..

biriktirmeyi biraktim zar zor gecinebiliyoruz bu zamanda paranin hic degeri yok

ay ben yine tartildiiiimmmm

:122:

Eki Görüntüle 688350

günaydin fadimecim ben galiba kara kiz grupuna girecem :18:

gecmis olsun canim
yinemi pirasa portakal yokmu yaninda hay allah bende basladim

Dün gece yedim de yedim, rejim mejim hak getire. Yine beni yeme atağı yakaladı Kusmamak içinde söz vermiştim, 2 günlük rejim boşa gitti, yine 69 kiloyum

gecmis olsun ballim zor ya allah yardimcin olsun
anaammm nerde bu millet nerde bu dövvlet

merhaba canim hay masallah ne güzel icmissin suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…