70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalim yarin güzel sonuc görcen demek tartida

yemesine herseyi yerlerde acmayi beceeremiyorlar cidden okudum diyet sayfasiydin herhalde simdi google amcaya sordum ama bulamadi :44:

kurs vereydin 2 dakkada bunlar yöresel türk çekirdeği falan de öle yöresel şeyleri merak ederler neyi sordun gogle ye

valla ben akşam çok acıktım buraya geldim.künefeydi pırasaydı derken gece bitti bol bol su içtim.tavsiye ederim acıkınca buraya gelcen makara yapınca insan kalkamıyor laptop başından unutuyon yemeyi
dimi laklak etcez diye yemeyiz
bi bitmedi gitti o çekirdekler kıızzzzz kaç kilo aldın alırken
bi paket
Saat 11'de

Hadi ya, bunu bilmiyordum ablacım Tamam meyve yemeyeyim.

yesende fazla yememeye calis sekerim belirli meyvelerinde seker orani fazla armut üzüm gibi

olsun cnm sonuçta amaç belli
ay cnm geçmiş olsun bende alerjı olmuşum gecen gıttım dra gozlerım yanıyo kasınıyo dıye baktı 3 tane damla verdı:2::2:
anaammm nerde bu millet nerde bu dövvlet
ben burdayım sen nerdesın ballıkaymagım
tekrar günaydin kizlar hava cok güzel burda
ne cabuk geldi cuma günü :111: insallah yarin hepimiz eksi görürüz
inş cnm hepımız eksı goruruz
Öğlen için taze fasulye + göbek salata + keten tohumlu yogurdumu da yidim geldim..
oh afıyet olsun şeker
aksam kötü olmuş bıraz yemek yesydın keske
su ice ice sistim can sIkIntisindan öyle siseyi dayiyorum agzima

içtiğin su olsun cnm alsın kıloları götursun

handelevent kuzum napıyon aşagıda
ağzında bişimi gördüm ne

Son düzenleme:
ha söyle canlanin kizlar

Aynennn, 3 lt içtm şiştm daha içmezsem iyi olacak yoksa 1 saatlik eve dönüş yolunda zor anlar yaşayacam
ya o problem bende de var :18: cikis saatime yakin icmemem lazim yoksa yeni tuna nehri olacak burda
hadi bakalım inşallah

aminnn alsin götürsün insaalllaaaahhh
of bende temizlik yapıyom ama yapasım yok markete gitcem daha şöle enteresan bişeyolsada yine muhabbbet döndürsek
ne istersin dukkan mi portakali pirasami
ağzında bişimi gördüm ne
ne yiyor ki

bılmem cnm baksana kaçtı ne yıyosa artık

bizim sekretär dondurma yedigini anlatiyor gicik yaa :84:
kem küm yarin eksi cikarsam bi tanede ben yesem külahta dondurma öglen :131lmazmi kizlar :101:
okadar canim cekti ki avcumu yaladim

saat da ilerlemiyor :84: uyuyasim var birde Eki Görüntüle 688685

ağzında bişimi gördüm ne
aynada baktım bişey yok ağzımda
yok bacımakşam ki gibi muhabbet etmeyelim halk sıkılıyor bizden saatlerdir hep siz varsınız diyolar sonra bozuluyorumoy isterim oyyy
bılmem cnm baksana kaçtı ne yıyosa artık
burdayım kız evi süpürdüm ara verdim.

bizim sekretär dondurma yedigini anlatiyor gicik yaa :84:
kem küm yarin eksi cikarsam bi tanede ben yesem külahta dondurma öglen :131lmazmi kizlar :101:
okadar canim cekti ki avcumu yaladim

totoşuna sür özenme bak portal derimmmmmm pırasa derimmmmmm miden kötü olur canın çekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…