kız delı burna sokma öyle şeyler
bak benımde kaşınırken ben 1 tatlı kasıgı tuza 1 tatlı kasıgı karbonat karıştırıp 1 cay bardağa suya atıp burnumun içine çekıyodum anında gecırıyo ama ılk başta burnum yanıyıo tabı
yok kiz yaparmiyim
ama dediginide yapamam zaten kaniyor burnum :26:
faydasını görürsn ama benım burnum deılde gözlerım çok yanyyor
ama cok yakar :18:
gözleri sorma disari cikicam birazdan sonra yandiimmmm
gece öksürük tutmasinda :26:
hıhay yiriiiiiiiimmmm gelin buraya öpeceemm Eki Görüntüle 688721
ölemi e tamam o zman balkaymağa bi gözlük takalım bundan sonra:82::82::82::82::82::82::82::82:yok kız o bızıde özlemiştirde görmemiştir
kız delı burna sokma öyle şeyler
bak benımde kaşınırken ben 1 tatlı kasıgı tuza 1 tatlı kasıgı karbonat karıştırıp 1 cay bardağa suya atıp burnumun içine çekıyodum anında gecırıyo ama ılk başta burnum yanıyıo tabı
hıh
ölemi e tamam o zman balkaymağa bi gözlük takalım bundan sonra:82::82::82::82::82::82::82::82:
eğer alerji için burun spreyi kullanırsan kaşınmıyor burnunun ucu bende hep kesesim gelirdi orayı sanki içinde bir tüy yumağı varmışgibi
salonuda sildimsıra mutfakta
hıh
ölemi e tamam o zman balkaymağa bi gözlük takalım bundan sonra:82::82::82::82::82::82::82::82:
eğer alerji için burun spreyi kullanırsan kaşınmıyor burnunun ucu bende hep kesesim gelirdi orayı sanki içinde bir tüy yumağı varmışgibi
salonuda sildimsıra mutfakta
evet bi süre sonrada kanama yapıyo ama en azından rahatlatıyospreyde alışkanlık yapıyo cnm en ıyısı tuzlu su
Demey yarın tartı günü ha? Yine 69 çıkacağımdan eminim.
geçmiş olsun cnm bızeevet bi süre sonrada kanama yapıyo ama en azından rahatlatıyo
Demey yarın tartı günü ha? Yine 69 çıkacağımdan eminim.
alerjidaslarim benim :13: :13:
gözüm sizde bacım mutfak bitti şimdik en özel bölüme geçiş yapıcamhandelevent napıon kız bıtıremedınmı mutfagı
gözüm sizde bacım mutfak bitti şimdik en özel bölüme geçiş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?