ayy basim döndü :111::111::111::111:ceneniz düstü dimi
bana da versene
sadece hayal ediyorum :101:
ay siz nebicim topikdaslarsiniz unutsana
Eki Görüntüle 688745
balli size böcek göstersin de görün anyayi konyayi
haha bi vereydin yavrum bi oyaynada baktım bişey yok ağzımda
yok bacımakşam ki gibi muhabbet etmeyelim halk sıkılıyor bizden saatlerdir hep siz varsınız diyolar sonra bozuluyorumoy isterim oyyy
burdayım kız evi süpürdüm ara verdim.
offf yapsanda icsek :101:Miss gibi koktu,bunun yanında bitter çikleta mikemmel olurdu ama diyetteyim olmaaazzz
Eki Görüntüle 688700
haha tehdite baktotoşuna sürözenme bak portal derimmmmmm pırasa derimmmmmm miden kötü olur canın çekmez.
yarin öyle yapimöğle yemeği yerine yiyebılırsın cnm ben dondurma yıcem zaman oglen yemek yemıyorum içim rahat edıyo
hamarat kızım aferın sana
bende yemiyorumnasılda cnm çektı kızlar bırınız kahve yapında içelim
ben bişey yemıyom cnm yarın eksı olamasamda kılo almamam lazım
Sustuumm ,kahvemi içtim, amma sen portakal diyince benm kafam portakallı keke gittisapıtıyorum ben diyet yapınca ne yapiimmm
hahahaydiyene bak yedi çekirdekleri oturdu aşağı biz yarın yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooop fidan gibi olcaz
aman cozuttu kizlarkek dedınde cnm havuçlu cevızlı kek ıstedı böyle üstü bol çıkolata soslu ımm
uyyykizlaaarrrrr
suzimmmm özledimmm
seni gözü acik senisus kek değil portakallla tek yapılan şey var oda pırasa bundan sonra bütün karnı acıkanlara hatırlatcam iştahları kapancak.bide karar verdimperşembe artık genel temizlik günüm fazladan kalori yakayım tartı öncesi
susssun üüüllleeeennnAz daha konuşursak bizi gruptan atcaklar
Benmde canm çekttiiii kokusunu duydm resmen
kizkanmayin üleeenaaa ama sus dedimbak pırasayı düşün:26::26::26:
bizde seni özledik akşamdan beri sen tek suziyi özlesende:2::2::2::2::2:
hani banaay yiriiiiiiiimmmm gelin buraya öpeceemm Eki Görüntüle 688721
burnum kasiniyoooo :2:
rimel fircami kestirdim gözüme