70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy basim döndü :111::111::111::111:ceneniz düstü dimi

haha bi vereydin yavrum bi oy bana da versene
Miss gibi koktu,bunun yanında bitter çikleta mikemmel olurdu ama diyetteyim olmaaazzz

Eki Görüntüle 688700
offf yapsanda icsek :101:
totoşuna sür özenme bak portal derimmmmmm pırasa derimmmmmm miden kötü olur canın çekmez.
haha tehdite bak

öğle yemeği yerine yiyebılırsın cnm ben dondurma yıcem zaman oglen yemek yemıyorum içim rahat edıyo

hamarat kızım aferın sana
yarin öyle yapim
nasılda cnm çektı kızlar bırınız kahve yapında içelim

ben bişey yemıyom cnm yarın eksı olamasamda kılo almamam lazım
bende yemiyorum sadece hayal ediyorum :101:
Sustuumm ,kahvemi içtim, amma sen portakal diyince benm kafam portakallı keke gitti sapıtıyorum ben diyet yapınca ne yapiimmm

diyene bak yedi çekirdekleri oturdu aşağı biz yarın yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooop fidan gibi olcaz
hahahay ay siz nebicim topikdaslarsiniz unutsana
kek dedınde cnm havuçlu cevızlı kek ıstedı böyle üstü bol çıkolata soslu ımm
aman cozuttu kizlar
kizlaaarrrrr

suzimmmm özledimmm

uyyy Eki Görüntüle 688745
seni gözü acik seni
Az daha konuşursak bizi gruptan atcaklar

Benmde canm çekttiiii kokusunu duydm resmen
susssun üüüllleeeennn
aaa ama sus dedimbak pırasayı düşün:26::26::26:

bizde seni özledik akşamdan beri sen tek suziyi özlesende:2::2::2::2::2:
kizkanmayin üleeen balli size böcek göstersin de görün anyayi konyayi

ay yiriiiiiiiimmmm gelin buraya öpeceemm Eki Görüntüle 688721
hani bana
burnum kasiniyoooo :2:

rimel fircami kestirdim gözüme

he birazdan marketede gitcem ohy vercem kiloları
kizlar sohbetiniz tatli sizde tatlisiniz amma cikmam lazim
temizlik bitti ben geldim herkez gitmiş :2::2::2::2::2::2:

selam herkeseeeee gününüz güzel geçmiştir umarım.benim bugün ucu kaçtı bide yarın bildirim günü neyse iyi gidiyorum bu aralar yine midem çok küçüldü bunu hissetmek güzel kızlar.bide yediğim şeylerden tad alamıyorum yedikten sonra pişman olma ve aşırı şişlik vveee kusma isteği geliyo yediğim yemeklerden tiksiniyorumm.bulimia mı oluyorummm çokkk korktummmmm

midemi mi üşüttüm psikolojikmen mi anlamıyorum kzlar ya.yediğim yemek sanki küçük dilimin orda böğğ desem çıkcammm ay iğrençleştim ben iyice

bugün okula gittim arkadaşlarım her gün biraz daha inceliyosun yaa diolar nasıl mutlu oldum kiiii

Vatan gazetesinin haberine göre az kilolu olduğunuzda, gün boyunca daha az kalori kullanırız. Çünkü az kilo ile daha rahat hareket edebiliriz. Ayrıca, çabucak kilo kaybetmediğinizde, ilginizin dağılması ve fazla yemek yemeğe başlamanız çok kolaydır. Metabolizmanızın hızını arttırmak ve hedefiniz doğrultusunda emin adımlarla ilerlemek için bu tavsiyeleri deneyin.
1- Egzersize daha çok zaman ayırın. Toplam her gün en azından 60 dakika egzersiz ve enerjik aktiviteler yapmayı hedefleyin
2- Daha çok egzersiz yapın. Yürüyüşlerinize tepeleri ekleyin, adımlarınızı hızlandırın, bisikletin pedallarını daha hızlı çevirin veya günlük yürüyüşlerinize 1 veya 2 dakika koşma periyotları ekleyin. Ne kadar çok egzersiz yaparsanız o kadar çok kalori yakarsınız.

3- Haftalık egzersiz rutininize ağırlık kaldırma antrenmanını ekleyin. Ağırlık kaldırmak, kalorileri yakarken kaslarınızda arttırır. Ne kadar çok kasınız varsa vücudunuz gün boyunca o kadar çok kaloriye ihtiyaç duyar.

4- Yiyecek porsiyonlarınızı ölçün. Her gün 200 veya 300 ekstra kalori almanıza neden olan porsiyonlarınızın büyüklüğünü abartmanız ve sadece “ bir ısırık daha “diyerek yemeye devam etmeniz çok kolaydır. En iyi sonuca ulaşmak için yemeye başlamadan önce yiyeceklerinizi tartın.

5- Yediğiniz lif miktarını arttırın. Lif bakımından zengin olan yiyecekler daha çabuk doymanızı sağlayacaktır ve böylelikle daha az yemek yemenize neden olacaktır. Meyvelerde, sebzelerde, bütün tahıl ekmeklerinde, gevreklerde ve baklagillerde lif vardır. Her gün 25 veya 35 gram lif yemeyi hedefleyin.
6- Bol miktarda su içtiğinizden emin olun. Hedefiniz her gün 3 litre su içmek olmalıdır eğer egzersiz yapıyorsanız daha çok su içmelisiniz. Gün boyunca su içmek atıştırmalarınızı sınırlandırmanıza yardım eder, vücudunuza zindelik katar ve sıfır kalori ekler.
7- Günlük yiyecek kaydı tutun. Gün boyunca yediğiniz ve içtiğiniz her şeyi not edin. Yaptığınız her şeyi siyah-beyaz görebilirseniz hedefinizde ilerlemeniz daha kolay olacaktır. Ayrıca bu yöntem nedeniyle çoğu kişi daha az yemek yer çünkü yedikleri her şeyi yazmak istemezler.
8- Alkolü sınırlandırın. Alkollü içecekler besin değeri taşımazlar fakat kalori almaya neden olurlar.
9- Tüketiminizi haftada bir kere olarak tutun.
10- Yatmadan iki saat önce yemek yemeyi bırakın.
11- Günlük ek multivitamin alın.
12- Yemekleri ve atıştırmaları her lokmanın tadına vararak yavaş yavaş yiyin. Açlığı önlemek için her 3 veya 4 saatte bir öğün veya atıştırmalık yiyin.

Kaynak: Zayıflamak nasıl olur zayıflamanın yolları kolay zayıflamak 12 adımda zayıflamak zayıflamanın pratik yolu

işte benim muhteşem detoxsummmm.mutlaka denemelisinz canlarım

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

aşırı aşırısı hızlı bakmam gerekti geçmişe beni affedin
suzim canım 24 doğru yetmiyor 40 doğru yapmam gerekiyordu
bu ingilizce özürlü halimle de o çok zor şimdilik.. çalışmam lazım

yarınki sınav için de tehdit aldık hocadan
muhtemelen bırakcak..
biz de öyle bi korku çalışmaya başladık ondan pek hızlıyım bugün çooook çalışmam lazım çoookk..

kızlar yarın bildirim günü biliyorsunuz

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde yaparsanız bildirimlerinizi iyi olur
görüşürüüükkk

öyle canim cok zor
biz cetritzin kullaniyoruz ama esime o da fayda etmedi bu sene :26:
gecen sene ben onun yaninda agiz spreyleri de kullandim
bu aksam baslicam ilacima insallah faydasi olur

senin o durum kötü oluyor :26:
kocani görüncee bizi unuttun yanii

söylememmmm
oyy yerim oglusunu ben senin

gecmis olsun ballim zor ya allah yardimcin olsun

merhaba canim hay masallah ne güzel icmissin suyunu
sagol canim kac senedir gecmiyor suzim

yok canim evimde öyle koca halilar dolu dolu perdeler hoslanmiyorumda zaten
benimkisi polen alerjisi canim birr sürü seye
ve tamda zamani
bu halim bir sey degil nefes alamadigim zamanlar oluyor :18:
insallah bu sene öyle olmaz :26:

afferiimm

sadece gözlerimde degilki
bizim sekretär dondurma yedigini anlatiyor gicik yaa :84:
kem küm yarin eksi cikarsam bi tanede ben yesem külahta dondurma öglen :131lmazmi kizlar :101:
okadar canim cekti ki avcumu yaladim

senınkı ılerı o zaman benım gözler sadece onada damla kullanıyom
cook ileri canim gecen sene agiz spreyi kulaniyordum iki tane
bakalim bu sene ne olucak :18:

merhaba kızlarr bu hafta vize haftam olduğu için pek girmeye fırsat bulamadım vede spora zaman ayıramadım.. inş yarın sabah tartıda bi süprizle karşılaşmam
kolayliklar diliyorum sana

aman canim sakin yapma öyle birsey :26:

bugün okula gittim arkadaşlarım her gün biraz daha inceliyosun yaa diolar nasıl mutlu oldum kiiii

canim olurmu öyle sey sen nerslerine bak her geldiginde gecmise bakmak zorunda degilsinki baya birikiyor cünkü

amaannnn imdaaaat :84::84::84::84::84:esimle oglum peynirli cips toplarindan yiyorlar bende yaniniza geldim bes dakka yapilcak cok seyim var aslinda camasirlarimi serecegim ütüm var bu benim halim oglani daha yikiyacam sonra yatiracam ama onlara bakmiyorum arkami döndüm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esim yanima geldi zorla toplari veriyor bagirmissim naaaa istemiyorum diye kütür kütür yiyorlar ya

ama yarin tartida güzel birsey görürsem bu her yemedigim yagli cipslere toplara bedel dimi kizlar

Şoklandim bugun resmen acliktan.. neyse ciss miss yok.. simdi 2 kivi mi de yiyim dukkani kapatyim.. insallah faydali olmustur..

selam kızlar
alıntılarım gitti pcyi kapatmıştım
suzicim eriiiiiiik yeşil ve kütür kütür yenen şey
dilekcim valla dün künefe yemedim ama bugün karbonhidrata vurdum valla
kermesimiz vardıda börek sıkma

he birazdan marketede gitcem ohy vercem kiloları

temizlik bitti ben geldim herkez gitmiş :2::2::2::2::2::2:
ohh ohhh markete gidiyorum diye sevineni de ilk kez gördüm insallah canim verecegiz fazlaliklarimizi isden cikmisdim canim kacmazam derler bu isini cok seviyor herhalde saati geldi gitmiyor derler
Herkese iyi akşamlar
Yarın tartı haberlerinizi merakla bekliyorum çıtırlaaarr

fıncan takımın tuğralımı canım çok hoşmuş güle güle kullan
fincan takimina bakmamisdim
ay allah korusun canim ya sakin isteyerek kusma
midemi mi üşüttüm psikolojikmen mi anlamıyorum kzlar ya.yediğim yemek sanki küçük dilimin orda böğğ desem çıkcammm ay iğrençleştim ben iyice
:26::26::26:
saglikli sekilde zayifliyoruz canim ne güzel iltifatlar dimi
sagol canim
tekrar paylasdigin icin tesekkürler canim arada kizlar yapiyor bunu haftaya bende koyayim planimin icine
bebegim sen derslerini ihmal etme tatlim allah sihin acikligi versin hersey güzel güzel gecsin insallah yabanci bir dil örenmek cok zor allah sana kolaylik versin betülüm niye tehdit etti ki calis tatlim hocaya inat calis :126:

balllimmmm ballliiiimmm yarin ne olacak kiz bizim halimiz

Şoklandim bugun resmen acliktan.. neyse ciss miss yok.. simdi 2 kivi mi de yiyim dukkani kapatyim.. insallah faydali olmustur..
:128:yarinda sevincden sok ol canim

haaa yedigin erik olsun minem affiyet olsun bende yesil tatli mi olur diyorum bi keresinde halam ispanakli pasta yapmisdin o da geldi aklima

nereye kactiniz kizlar

gecen biri hurmayi sormusdun gurbet din herhalde topik bosken internetde gezinirken bunu buldum

Daha çok Ramazan ayında tüketilen hurmanın, iştah kesip tok tuttuğu ve kilo vermeye yardımcı olduğu belirtildi.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Güzide Arslan, hurmanın meyveler arasında en yüksek kaloriyle şeker oranına sahip olduğunu ve bol miktarda protein, karbonhidrat, selüloz, fosfor, kalsiyum gibi vitamin içerdiğini söyledi.

Hurmanın içeriğinde yüzde 20 oranında da su bulunduğunu ve lifli yapısının da bağırsakları rahatlattığını ifade eden Arslan, ''Ayrıca bağırsakları hareket ettirip kabızlığı gidererek gıdaların emilim süresini azaltan hurma, kilo verilmesini sağlıyor. Sabah, öğlen ve akşam yemeğinden bir saat önce iki-üç hurma yenilerek yapılan diyetin iştah kesip tok tuttuğu ve bağırsak hareketlerini hızlandırarak daha hızlı kilo verdirdiği gözlemlenmiştir'' diye konuştu.

Arslan, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için hurmanın faydalarının da bilimsel olarak kanıtlandığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…