- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
yeme cnm sen yeme uyma onlara
olsun yarın bunun mükâfatını alacaksın
ben sormadım cnm ama tesk bılgı için
ay kıyamam cnm sana allah yardımcın olsun
ay cnm aksam kulaklarım çınlıyodu senmıydın ocnm benım eşim 1 gece çalısıo 1 gece boş eşim evdeyken aksamları fılm falan izliyoruz oda gırmıyo nete bende
ay cnm benım kımsecıkler kalmamış
benım ütüyü bir görsenız bende bıraz takıntı var ne bulursam makınadan çıkan herseyı utulerım çorapları bıle
bugun telafı ederız cnm artık:13:
hadı bır eksı çıkmada gorım senı
günaydın tatlım
günaydın cnm tebrıkler
günaydın tebrıkler cnm
günaydın cnm gıtsınde az gıtsın tebrıkler
her aksam çorba içmek işe yaramış görunuyo tebrıkler cnm buyuk başarı 2 kılonun 1 haftada yağdan gıtmesı ımkansız ama ödemde atmışsındır
tebrıkler cnm
günaydın kızlar
başlangıç 69.0
gecen hafta 67.3
bu hafta 67.2
gıden 100gr
toplam gıden 1.800
kızımın doğum gününden sonra bu rakam cok ıyı çünkü bu hafta 2 gun hıç diyetle alakam yoktu ama haftaya korkun benden
öle insanlarla karşılaştığınız zaman çocuğunuzun yüzünü evinizin kapı eşiğine götürün az yüzünü yıkayın orda şişe suyla sonra üzerinizdeki tsörtünüzün tersiyle silin anam hep bize öle yapardı bişeyde olmazdı çok şükürtebrıkler cnm 900 gr güzel rakamgeçmiş olsun buarada bende nazara çok gelırım ne zaman toplu bır ortama gıtsem o gun eve geldıgımde elımı kolumu kaldıramam insanlar maşallah demeyı bılmıyolar cnm yapacak bişey yok evden kendını okuyarak çık herzaman
benimki 85 model karadeniz erkeği.aslında karadenizliler sert olur ama bizimkine anasına ne abisine çekmiş.zaten ondan aldım ben onu baktım ev işi benden güzel hyapıyor.yeri geldiğinden misafirlere kekte yapar çokta güzel yapar zira ben hazır kek karışımı alsamda marketten onun gibikabartamıyorum.birde köpüklü kahve yapmayı bilmem sağolsun onuda yapar eve ortak arkadaşlarımız gelşince.yeni evli diyemi böleyiz bilmiyorum işallah değişmez.gerçi bekarkende yapıyormuş.bu artıların yanında tek sorunumuz var oda dağınıklık ve çorapları her yerde çıkarıp bırakma huyu
üzülme canım belkide rahatsızlığından dolayı vucudun su falan toplamıştır geçer
Yolma ablacığım saçımıHem ben mi gelmiycem? İsterse 40 kiloya düşüp anereksiya nevroza olayım yine burda kalcam
insallah suziimm
ay benim biyiklar taa ordan görünüyomu :26:
Tamam kızma, valla bi daha olmazkiizzz sen dün iki tabak makarnami yedin
yolariz yavrumhemde cok pis
birdaha duymayyim
gitsinde gelmesin diycekdimyani kilolar yanlis anlatiniz beni kuzum türkcem bozuk biraz idare edin beni iste böyle
gecen kocis biyiklarini birakmis
sen onlari kesme bende benimkileri yolmuyorum görürsün dedim
baktim kesti geldi
o mendil sallayan sarı kafayı görünce halay çekesim gelio şiddetli şekilde
:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118::118:
oh oh masallah diyelimde nazar degmezsin kocisine onu genelde erkeklerin cogu yapiyor benimkindede var coraplar heryerden cikiyor sagol canim insallah gecer
he bağrınıyom die en fazla sepetin yanına getirip bırakıyo kapağı kaldırıp içine atamıyo
gitsinde gelmesin diycekdimyani kilolar yanlis anlatiniz beni kuzum türkcem bozuk biraz idare edin beni iste böyle
günaydınnn kızlar bende bildirimimi yapayım hemenn..kilo verenleri tebrikkkk ediyorum maşallah hepinize az çok gitmiş ya kızlar artık hepimiz 1 hafta öncesinden daha zayıfız öyle düşünün. + da olan canlar üzülmeyin belki ödemdir belki kabızlık belkide yediğinizin ağırlıpıdır atamdnz içinn.haftaya herkes daha iyi bir rakam görür umarımmmm
günaydin canimgünaydınnn kızlar bende bildirimimi yapayım hemenn..kilo verenleri tebrikkkk ediyorum maşallah hepinize az çok gitmiş ya kızlar artık hepimiz 1 hafta öncesinden daha zayıfız öyle düşünün. + da olan canlar üzülmeyin belki ödemdir belki kabızlık belkide yediğinizin ağırlıpıdır atamdnz içinn.haftaya herkes daha iyi bir rakam görür umarımmmm
Tamam kızma, valla bi daha olmaz
Haa tamam ablacığımBen zannettim beni istemiyorsun:26:
kuslar bana haber veriyor ona göreTamam kızma, valla bi daha olmaz
Haa tamam ablacığımBen zannettim beni istemiyorsun:26:
ayy az degilsin suziiimmhahabenim esimde gecen haftadan beri biyiklyidin annem görür görmez gülme krizine girdi sadammin biyiklari gibi olmus diye benimki yakismamismi diye sordu bende dursun iyidir iyi dedim :101:yakismamisdin tuhaf duruyordun ama napim kötüyüm ben kötü
benimde kaslar orman oldu yakinda birlesecek
başlangıç kilo: 93
geçen hafta kilo: 77,2
bu hafta kilo :76,8
giden:400 gr
toplamda giden :16,2
hedef kilo : 70
kızlar merhaba...bende aranıza katılmak istiyorum ama boş yer varmı gurupta bilmiyorum...
52 günlük bir bebgim var.kilom bugun ıtıbarıyle 76.3 ve hedefım şimdilik 64....emziriyorum ilk gunler gayet iyi kılo veriyodum ama artık durdu....
biraz daha zorlasan yakinda sebetin icinide bulabilir belki
tebrikler canim
ewet cnm aranzda yeniyimmmmgünaydin
masallah canim sende 16 kilo vermissin
ay ben unuttumdaha önce baska topikdeydin dimi :26:
Yolma ablacığım saçımıHem ben mi gelmiycem? İsterse 40 kiloya düşüp anereksiya nevroza olayım yine burda kalcam
kuslar bana haber veriyor ona göre
ayy az degilsin suziiimm
annenede güldüm saddam gibi
mendil sallayan sari kafaAllah iyiligini emii
gel bacim gelll lülülülüüüüüüüüüüüü
zılgıtta çekiyıo şuna bak tey tey teyaccık daha çekelimde haftaya liste başı olalım
biraz daha zorlasan yakinda sebetin icinide bulabilir belki
tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?