70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he bekledim hepsinizyoksunuz:2::2::2:benimkocacımda akşam gene geçgeldi normalde erken gelir ama.çoraplarımı ütülüyon kızzz elektirik faturası ne kadar gelio size böle

öle insanlarla karşılaştığınız zaman çocuğunuzun yüzünü evinizin kapı eşiğine götürün az yüzünü yıkayın orda şişe suyla sonra üzerinizdeki tsörtünüzün tersiyle silin anam hep bize öle yapardı bişeyde olmazdı çok şükür

oh oh masallah diyelimde nazar degmezsin kocisine onu genelde erkeklerin cogu yapiyor benimkindede var coraplar heryerden cikiyor sagol canim insallah gecer
Yolma ablacığım saçımı Hem ben mi gelmiycem? İsterse 40 kiloya düşüp anereksiya nevroza olayım yine burda kalcam

gitsinde gelmesin diycekdim yani kilolar yanlis anlatiniz beni kuzum türkcem bozuk biraz idare edin beni iste böyle

günaydınnn kızlar bende bildirimimi yapayım hemenn..kilo verenleri tebrikkkk ediyorum maşallah hepinize az çok gitmiş ya kızlar artık hepimiz 1 hafta öncesinden daha zayıfız öyle düşünün. + da olan canlar üzülmeyin belki ödemdir belki kabızlık belkide yediğinizin ağırlıpıdır atamdnz içinn.haftaya herkes daha iyi bir rakam görür umarımmmm

gecen kocis biyiklarini birakmis
sen onlari kesme bende benimkileri yolmuyorum görürsün dedim
baktim kesti geldi

haha benim esimde gecen haftadan beri biyiklyidin annem görür görmez gülme krizine girdi sadammin biyiklari gibi olmus diye benimki yakismamismi diye sordu bende dursun iyidir iyi dedim :101:yakismamisdin tuhaf duruyordun ama napim kötüyüm ben kötü
benimde kaslar orman oldu yakinda birlesecek

:119::119::119::119::119::119:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118::118:

o mendil sallayan sarı kafayı görünce halay çekesim gelio şiddetli şekilde

günaydin
masallah canim sende 16 kilo vermissin
ay ben unuttum daha önce baska topikdeydin dimi :26:

günaydin canim hadi yap bildirimini tatlim
Tamam kızma, valla bi daha olmaz

Haa tamam ablacığım Ben zannettim beni istemiyorsun:26:

ama ben öyle demek istememisdim ki hem sen bana negüzel ablaciimm diyon yirim ben seni istemez olurmuuyum hic

başlangıç kilo: 93
geçen hafta kilo: 77,2
bu hafta kilo :76,8
giden:400 gr
toplamda giden :16,2
hedef kilo : 70

Tamam kızma, valla bi daha olmaz

Haa tamam ablacığım Ben zannettim beni istemiyorsun:26:
kuslar bana haber veriyor ona göre
ayy az degilsin suziiimm
annenede güldüm saddam gibi

o mendil sallayan sarı kafayı görünce halay çekesim gelio şiddetli şekilde

mendil sallayan sari kafa Allah iyiligini emii

gel bacim gelll lülülülüüüüüüüüüüüü

biraz daha zorlasan yakinda sebetin icinide bulabilir belki
tebrikler canim

ilginç şantajmı yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…