70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler ortağım süpersin iyi gidiyorsun
hedefe doğru uygun adımlarla

Herkese günaydınlarrrrr
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,3 kg
bu hafta kilo :61,8 kg
giden:500 gr.
toplamda giden :1000 gr.
hedef kilo : 55 kg
tebrikler canım

Herkese günaydınlarr,
Hayırlı cumalarrrr,
Hayırlı bildirimler
sanada hayırlı cumalar tatlıım

hayırlısıyla canım inşallah

üzülme canım belki wc sorunun vardır
sen dikkat et haftaya bak nasıl daha çok gidiyor
ayrıca bu haftada ıspanak yemeğini pişir 3-4 gün ye
bak nasıl çok çok gidecek

tebrikler canım
bi arti benim herhalde ister istemez yapacam artik bildirimimi

baslangic: 77.1
gecen hafta: 73.1
bu hafta: 74.0
gelen:900 gramm (nerdeyse 1 kilo ya )
toplamda giden: 3.1
hedef: 55 zor variirim ben o hedefe rüyamda ancak
hiçbir şey için zorluk yoktur suzim
ancak başarısızlık vardır
bir işi başarıcam diyorsan önce beyinde bitirecen
kendi kendine söz vericen
insanın kendine verdiği söz kadar değğerli birşey yoktur
hırs istikrar ve hedef 55de görüceksin

tebrikler casnım

bizde seni tebrik ederiz
başarılarının devamını dileriz
sağlıkla zayıflayalım inş.

tebrikler canım
bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç : 73
geçen hafta : 69,5
bu hafta : 68,7
giden : 800 gr
toplam giden : 4,3 kg
tebrikler canım

600 gr başarısızlıkmı
100 gr bile bir başarıdır
unutma verdiğin her kilona şükredeceksin
sağlıkla zayıflamalar dilerim

tekrardan geçmiş olsun rosecim
bu arada tebrikler güzel vermişsin canım

naber kaçak tıkınıyormusun bakalım evde hıııııııııııııı

O kardeşten bende de var 51 kg kendisi,uyuz bide hominigıtlak yiyip kilo almıyo iyice uyuz oluyorum

ayy Eki Görüntüle 689313 gelmis simdi benim sacimi basimi yolacak :18:
ben sucsusum neslimmm kiyma bana
anammmmmmmmmmmmmmm fotoyu gördüm çocukluk yıllarım aklıma geldi ,ne içerdim her gece nesquikli sütü olsada içsem yineeee ne de güzel olur vallahi
İnsan tartıda 100 gr bile gittiğini görünce motive oluyor :) Regl dönemindeym,canım fenaa halde tatlı istiyor ama haftaya 71'i görme isteği tatlı isteğinden daha ağır basıyo
azim ,hırsss süperrrrrrrr
cok sagol kuzum ya tesekkür ederim destegin icin canim geri geldinmi seker bak gitme eskisi gibi sen de gel geri aramiza
seni seviyoruz biliyorsun
valla geldim geri dersem yalan olur kuzum benim, hep aklımdasınız hiç çıkmıyorsunuz merak ediyorum acaba benden daha çıtır oldularmı ,ben dobiçmi kaldım ,girsemmi girmesemmi topiğe dieee(bir an bu yazıyı yazarken serdar ortaçın kafamda deli sorular şarkısı geldi )her neyse işte şu sınav dönemini bir atlatsam kuzum o zaman girerimde ama vizeler finaller bunalttı beni ,onlar bitince yaz başlıcak topiğin tatil vaktinde burda olmuş olurum yine benim bu seneki diyet fosss olsu anlıycannn :18::18::18:

sağol canım geçen cuma oldu tartı günü o zaman + daydım çok üzüldüm ama hafta içi kaçırdım arada son 3 gün akşamları çorba yaptım ama öğlen güzel yiyordum akşama doğru açıkmıyordum zaten ödemde olabilir doğumdan sonra olduğu içindir sanırım

haftayada böyle gidebilse keşke hafta sonu eşim kahvatıya götürecek birazda o yüzden inat ettim 75 leri görmeden gitmemeliyim diye kendimizi arada ödüllendirmezsek çekilmez olabiliyor arada

İnsan tartıda 100 gr bile gittiğini görünce motive oluyor :) Regl dönemindeym,canım fenaa halde tatlı istiyor ama haftaya 71'i görme isteği tatlı isteğinden daha ağır basıyo

bende reglydim bugünbittti sonunnda.ama bu hafta güzel kilo verdiğimi düşünüyorum sebebide şu yazdığın şey kesinlikle kilo verme isteği ağır basıyo

nesguik saol canm rahatsızdım aslında hiiiç yimek yiyemedim ama su içmediğim için 900gr.oldu yoksa dahada vermiş olurdum çünkü hastalıktan yiyemedim.biyananda sewiniyodum belki 2kilo gitmiştir diye

kızlar kaçmak zorundayım kahvaltı yapmadım daha
görevler beni bekler

naber kaçak tıkınıyormusun bakalım evde hıııııııııııııı
eheheee yakalandımmmmmmm bak süpürgemlee kaçarımm kzıçemm haaaaaaaa ama uçarken üstünüze her an düşebilir ve ezilebilirsiniz o yüzden bugün süpürgeli uçanlara dikkat et kuzum

şaka bir yanaa valla 3 gün dikkat ediosam 4 gün tıkınıyorum modundayım 68 -69-69,9 o rakamları görüyorum tartıda son 2-3 gündür çıkmıyorum tarytıya korkuyorum resmen ,bir kaç gün dikkat edip öle çıkıcam tartıya yoksaa çok büyük rakamla karşılaşınca baştan daha pes ediyorum öle iştee kuzum sende durumlar nasıl kaç kilodasın :44::44:

Canım sıkma canını ödemdir belki, lütfen dikkat etmeye devam et bak göreceksin 1000 gr.gidecek en az

ISPANAKLI PASTADA GÜZEL GİDERDİ HANİ

günaydın

günaydın, tebrikler

tebrikler

günaydın tebrikler
gitsinde yavaş gitsin canım

tebrikler çok güzel

tebrikler

hayırlı cumalar sanada
Sağol canım, sana da tebrikler.

Teşekkürler canım.

Ayyyyy inşallah üstüne koymam artıkın, 60ı görürüm yakında

Günaydın canım, çok sevindim senin adına, bu hafta topik çook güzel vermiş mutlu oldum valla. Teşekkür ederim ayrıca.

Daha ne olsun kız, az olsun öz olsun, azimle o günleri de göreceksin merak etme.

Evet kesinlikle inanırım nazara, geçmiş olsun bu arada, tez zamanda şifalar diliyorum,

Sağol canımmm

Ay bu hafta artıda olan yok sanırım Suzii hariç, çok sevindim kızlar hepimizin adına, maşallah
Kilo veren tüm kızçeleri tekrardan tebriklerrr.

dün suya yüklendim sIkIldikca ictim herhalde benim vucut feleyini sasirdi suyu atamadi üzerinde aliskin degil ya
evet canım suyu tutmuş demekki vücudun
ödem atıcı şeyler iç canım
tebrikler
600 gr az değil bence
tebrikler
tebrikler canım

slm kızlar ben 1 haftadır annemdeyim giremiyorum o yüzden.neyse bildirimi yapayım. başlangıç:87 geçen hafta:65.50 bu hafta:65 giden:500gr toplam giden:22

öyle yapim neslimm tavuklara veda ispanaga hosgeldin diyorum her türlü ispanak serbestmi
O kardeşten bende de var 51 kg kendisi,uyuz bide hominigıtlak yiyip kilo almıyo iyice uyuz oluyorum

ya hic sorma simdi ogluma iciriyorum gözüm kalmiyor degil yani nesquike olsun herzman giremezende arada ce de derslerini ihmal etme tatlim ama kendinide bukadar özletme
görüsürüz tatlimm kolay gelsin
suzim sen kendine söz verdin öncelikle
sonra bize bu kilo verilcek çıkarın yok
doğru düzgün beslen yoksa ümüğünü sıkarım okaaaaaaaaaaa
sonrada o tavşan gibi üzerine oturur tepinirim
tamam neslim haftasonu bile kacamak yapmiycam söz
insallah fadimecim insallah agzindan bal damliyor
Ay bu hafta artıda olan yok sanırım Suzii hariç, çok sevindim kızlar hepimizin adına, maşallah
Kilo veren tüm kızçeleri tekrardan tebriklerrr.
kara kiz belli oldu listenin yüz karasi haftaya bakin görün siz liste basi olmazsam banada suzan demesinler arab kiz deyin

Son düzenleme:

evet canım suyu tutmuş demekki vücudun
ödem atıcı şeyler iç canım

tebrikler

600 gr az değil bence
tebrikler

tebrikler canım

napim bebegim icimdeki su siskinliginden nasil kurtulurum
tebrikler canim afferim anne yemekleri seni arti cikarmamis

havalar sicak olmaya basladi ondan herhalde suya yüklenmeye basladim isyerinde oturdugum yerde öyle su icip duruyor
ballon gibi sisecem haberim yok 1 litre icmissim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…