70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

töbe de kizz
sonra onlar gibi olursunda görürsün

dene suzim bence yaparsin ben sana güveniyorum

haydi simdi yat yere inan yapabilirsin

ay suziii dene kiz is yerinde sana uzuuuun bi krank verirler rahat edersin
yok dolaşırsa açamayız valla bak başımıza kalır
senin sucun önceden arkadas olsaydin ya benlen

desem sanki onca insanın içinmden suzi benle arkadaşol die sende olcaktın dicen ne var bu kızda bi benle arkadas olmak istio

töbe de kizz
sonra onlar gibi olursunda görürsün

dene suzim bence yaparsin ben sana güveniyorum

haydi simdi yat yere inan yapabilirsin

ay suziii dene kiz is yerinde sana uzuuuun bi krank verirler rahat edersin
ahahha bayildim burda yaaa donuma yapcam simdi offf
hedef koymuştum kendimede cnm ondan.mezuniyetim var 5 hafta sonra 70 olmak istiyorum.haftada 1-1.5 vermem lazm bnm artık
yavrum ozaman aksamlari gecen hafta benim yaptigim gibi yap salata yogurt sebze ile kapat ben aksamlari et türü yedimmi gitmiyor sanki bende öyle iyi gitmisdin bende haftaya ayranla ispanaka yüklencem beni gecme ama yoksam adim degisecek
o sümüklüyü hatırlatma içimkalkıyo

hangisini

bunumu dedin

aaaa

altina yapma suzim

isirgan yokmu asagilarda biyerde cöm üstlerine

gelsinmi

hahahaaa ay sesli güldüm
öyyyyk
bayılcam şimdi valla kahvaltılar çıkıcak geri ıuyy
olabilir icimde gaz su hersey duruyor daha

bahane de hazir
he tabi sapık gibi tek birinle arkadaş olalım nası diyeyim.atarlardı beni topikten bu kız sapık die

merhabalar kızlar bende hemen bidirim yapayım

başlangıç:77 kg

geçen hafta:72

bu hafta:71,50

bu hafta giden:500 gr

toplamda giden :5,500
hedef:60
bu hafta tempolu b haftayı sınavlarım vardı spora ve yediklerime ççok özen gösteremesemde yinede 500 gr gitmsi mutlu etti :)

Ben sabahları 7 de evden çıktğm için kahvaltıyı iş yerinde hazırlıyorum,öğlen de gayet dikkat ediyorum az birşey çorba yanında da 2 kaşık o gün pişen ana yemek yiyorum,3 lt suyumu içiyorum buraya kadar herşey normal. Eve gidince sapıtıyorum ben,eşimle masaya oturuyoruz sohbet fln,kızımla ilglilenmek derken kaçırıyorum çoğu zaman akşamları komple kesem nasıl olur en fazla çorba içsem.Böyle kilo veremiycem beennn

başlangıç:82.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:68.8
giden:2.1 KG
toplamda giden:14.1
hedef:65

SAYGILARRRR BEN SINAVA KAÇAR YENIDEN..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…