70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waaawwcnm hergun menü paylaşımı bekliyorum sen ne yersen bende onu yıcem

hoşgeldın gelın kız

ben burdayım

kız yeter daha dun almadınmı evın içi deterjan doldu
dün yumuşatıcı almıştım bugun başka markete gittim gezmek olsun suda alayımdie baktım çok indirim olmuş olsun kenarda dursun zarar etmez
kızlar nabersınız

iyiz bacım sen

hoşgeldın gelın kız

ben burdayım

o şokladı kendini anacım resmen bizide şoka soktu.benimyediklerimdende bi farkı yok gibiydiama o şoklandı ben şoklanamadım 1.500 vermişim anca.

yok cnm etrafımda benı hırslandıracak kımse yokkı herkes kılon normal dıyo

ben aynaya bakınca hırslanıyom hep kendimi siyah kolları dantelli dar elbise içinde hayal ediyom koskoca teyzeler cumadan çıkmış ellerinde kuran baş bağlı max yiyolar çocuklar gibi gülesimgeldi

ben aynaya bakınca hırslanıyom hep kendimi siyah kolları dantelli dar elbise içinde hayal ediyom koskoca teyzeler cumadan çıkmış ellerinde kuran baş bağlı max yiyolar çocuklar gibi gülesimgeldi
hırs ıyıdır cnm evlendıgınde kaç kıloydunkı sen
eyvah suzi duymasın paralar valla yere yatırıp

aman suzı sever benı kızmaz bana

hırs ıyıdır cnm evlendıgınde kaç kıloydunkı sen

aman suzı sever benı kızmaz bana

70 le 71 arası gidip geliodum sonra evli kadın moduna girerken birazda kilom olmalı dedim aldım da aldım allahtan boy var yoksa adile naşit gibi zıp zıp zıplar gibi gözükçem yürürken
he akşama gelsinde görsün balkaymakla ikisi bir olup eziverirler valla zaten çok antremanlılar sabah spor yapıyolardı gördüğümde

orda kılon gayet normal duruyo cnm bende resım eklıyımde bak
hıç bişicik yapamazlar ben onları ezerım ben daha şişkoyum

orda kılon gayet normal duruyo cnm bende resım eklıyımde bak
hıç bişicik yapamazlar ben onları ezerım ben daha şişkoyum

zaten üst katta bişey yok memiş falan önemli olan eteğin altındaki totoş maşallah şakirayla yarışabilir derecede ay bugun eviyeniden temizleyesim var halılrı falan silesim var nie bende bilmiyorum böle bişey gelldi içime birden

2 gun sonra bebiş olsunda gorım senı halın kalıyomu ev taze eşyalar taze temızleyesın gelır tabı

fena soguk almıs canım ıkısıde bırı 8 tane ıgne yedı
dıgerı serum felan
sana allah kolaylık vesın canım hastalarla ugrasmak zor
Bende veremedim canım, inşallah haftaya en az 1 kilo gidecek
ben veremem canım ama ıns sen verırsın
hoş geldin hasretcim geçmiş olsun
hocbulduk hayatım saolasın

hoşgeldın gelın kız

ben burdayım

hosbulduk
evet şekerim 7 ay oldu ben sana sorcam hep unutuyom bi bayan vardı ilk girdiğimde görümcesi gelcek die zayıflıyodu sen omusun yoksa ben hafızamımı kaybettim:44::44::44:
ay yenı evlenmıs bırını duyunca hemen heyecan yapıyorum ben nereden gorebılırım acep gelınlıgını ve senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…