dün yumuşatıcı almıştım bugun başka markete gittim gezmek olsun suda alayımdie baktım çok indirim olmuş olsun kenarda dursun zarar etmezwaaawwcnm hergun menü paylaşımı bekliyorum sen ne yersen bende onu yıcem
hoşgeldın gelın kız
ben burdayım
kız yeter daha dun almadınmı evın içi deterjan doldu
kızlar nabersınız
dün yumuşatıcı almıştım bugun başka markete gittim gezmek olsun suda alayımdie baktım çok indirim olmuş olsun kenarda dursun zarar etmez
iyiz bacım sen
bende ıyı cnm resımlerını gordumcok guzelsın yenımı evlendın kız sen
evet şekerim 7 ay olduben sana sorcam hep unutuyom bi bayan vardı ilk girdiğimde görümcesi gelcek die zayıflıyodu sen omusun yoksa ben hafızamımı kaybettim:44::44::44:
yok cnm ben o deılım ben kendım için zayıflıyom
waaawwcnm hergun menü paylaşımı bekliyorum sen ne yersen bende onu yıcem
hoşgeldın gelın kız
ben burdayım
anna çok hırslanmıştı görümcesi gelecekti 20nisanda noldu acaba yazık söz konusu eltiler görümceler olunca acıdım hepsini biodaya kapatıp kilit vurcan
o şokladı kendini anacım resmen bizide şoka soktu.benimyediklerimdende bi farkı yok gibiydiama o şoklandı ben şoklanamadım 1.500 vermişim anca.
yok cnm etrafımda benı hırslandıracak kımse yokkı herkes kılon normal dıyo
ya ben napım sadececık 100 gr ağlamak ıstıyorumAllahtan suzı artıdada sondan 1.deılım
hırs ıyıdır cnm evlendıgınde kaç kıloydunkı senben aynaya bakınca hırslanıyom hep kendimi siyah kolları dantelli dar elbise içinde hayal ediyomkoskoca teyzeler cumadan çıkmış ellerinde kuran baş bağlı max yiyolar çocuklar gibi gülesimgeldi
eyvah suzi duymasın paralar valla yere yatırıp
hırs ıyıdır cnm evlendıgınde kaç kıloydunkı sen
aman suzı sever benı kızmaz bana
70 le 71 arası gidip geliodumsonra evli kadın moduna girerken birazda kilom olmalı dedim aldım da aldım allahtan boy var yoksa adile naşit gibi zıp zıp zıplar gibi gözükçem yürürken
he akşama gelsinde görsün balkaymakla ikisi bir olup eziverirler valla zaten çok antremanlılar sabah spor yapıyolardı gördüğümde
orda kılon gayet normal duruyo cnm bende resım eklıyımde bak
hıç bişicik yapamazlar ben onları ezerım ben daha şişkoyum
zaten üst katta bişey yok memiş falan önemli olan eteğin altındaki totoş maşallah şakirayla yarışabilir derecedeay bugun eviyeniden temizleyesim var halılrı falan silesim var nie bende bilmiyorum böle bişey gelldi içime birden
fena soguk almıs canım ıkısıde bırı 8 tane ıgne yedısıkılıyorum çalışırken ben de buraya kaçtım işte
sınav da olduk bitti bişey anlamadım nolcak ne bitcek bilmiyorum..
çarşamba belli olcak gari
valla yusuf yusuf yapmıştı hoca kaçarım yoktu bende çalıştım
olsun canım kaçamak yapmamışsın sonuçta haftaya daha çok gider inşallah üzülme
amin canım :26:
hiç affetmem hepsini alırım
hiç bi yerde kalmaz
nerelerdesin aceba seennn
geçmiş olsun tatlım hayırdır neyi var kuzeninin :26:
ben veremem canım ama ıns sen verırsınBende veremedim canım, inşallah haftaya en az 1 kilo gidecek
hocbulduk hayatım saolasınhoş geldin hasretcim geçmiş olsun
hosbuldukwaaawwcnm hergun menü paylaşımı bekliyorum sen ne yersen bende onu yıcem
hoşgeldın gelın kız
ben burdayım
ay yenı evlenmıs bırını duyunca hemen heyecan yapıyorumevet şekerim 7 ay olduben sana sorcam hep unutuyom bi bayan vardı ilk girdiğimde görümcesi gelcek die zayıflıyodu sen omusun yoksa ben hafızamımı kaybettim:44::44::44:
ben veremem canım ama ıns sen verırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?