spor yapacakken kendimi aynı böle hissediyom
ayen ya
yapabiliyosan iyi ama akşamı kesmek zor oluyo be ya
yawyum kim tutar seni yüyüüüüü
bak nazar değmesin dieyapıyom
ama izndeym ona göre
saol canm güzel bi paylaşım
tek kullanımlık damacana 5lt su felan da çıkmış duydunuzmu
ıımm ne güzel
aaaah ah
kız sen nie diyeti bahane ediyosun
oynayasın varsa oynahatta oynayak
10 verdüm tatlım kilo verim ödül yapıyım kendime
yetişemedim hızııza napmışsınız öle yaw.frene basıııııııın
he doğru dion bak buldumolsun cnm böylede kalorı yakıoz boş oturmuyozya
ayen ya
ama izndeym ona göre
ıımm ne güzel
aaaah ah
buyur bacım.kalırım tabi geçmişte biton kaynatmışsınız topiği yetişbilene aşk olsun
yinede yettim gayriiiiiii
gel cnm gel takıl bıze hayatını yaşa
nerden bakcaz cnmSLM kızlarrr sizin yorumlarınıza ihtiyacım var ben mezuniyetim için bi elbise beğendim ama bide siz bakın
he doğru dion bak buldum
PHP Science World Shinsho'un gerçekleştirdiği "Convert Anything To Calories" araştırmasına göre fareye bir kere tıklamak, 1.4 kalori yakmanız demek oluyor. Araştırma, işaret parmağınızın 10.8 santimetre kare ve 11.7 gram ağırlığında olduğunu, işaret parmağı kaslarını hareket ettirmenin tıklama başına 195 micromole ATP ettiğini temel alıyor.
Hesaplamalara göre bir erkeğin günde 2.000 kcal, kadının ise 1.700 kcal enerji tüketmesi gerekiyor (bu miktar yaşa ve vücut yapısına göre değişiyor). Dolayısıyla tıklayarak kilo vermek istiyorsanız, parmağınızı biraz daha (!) hızlandırmanız gerekebilir.
duymadım nası şeymiş o.oynayak valla halay çeken sarı kafa çıkınca dayanamıyom
nerden bakcaz cnm
ne güzel ıste zayıflıyok tey teyhızlı yaz bacım daha fazla kalorı yakak
yok bacım 12 de belkikız hande kocanmı geldı kız
aa nie öle diyisin canım bir tık ucundayız :118::118::118::118::118::118::118::118: bir tuş kadar uzaktakızlar ya warya sizin gb 2arkadsım olsa yanımda
değmeyin keyfime ama malesef 1tane bile yok yakınımda
bende oyle cnm hıç arkadaşım yok gurbetteyık zatenkızlar ya warya sizin gb 2arkadsım olsa yanımda
cnm mezunıyet için biraz sade geldı bana daha ii şeyler bulabılırsın ama sen genelde sade gıyoyorsan o zaman sen bılırsınCaramel Kadın Elbise | Boyner mavi rengi nasıl sizce
buyur bacım.
kız şuna basma dayanamıyom tey tey tey.kız kaymak napıyon aşağıda:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
nerden bakcaz cnm
yok bacım 12 de belkigece uzun
aa nie öle diyisin canım bir tık ucundayız :118::118::118::118::118::118::118::118: bir tuş kadar uzakta
nerden bakcaz cnm
canım abiye giymek istemedim hem biraz abiye hem biraz elbise tarzı olsun istedim sonrada kullanmak adına çok büyük bi tören olmuck zaten çok abartılıda olmk istemiyom malumm bekarlara fırsat vermek lazm hehehbende oyle cnm hıç arkadaşım yok gurbetteyık zaten
cnm mezunıyet için biraz sade geldı bana daha ii şeyler bulabılırsın ama sen genelde sade gıyoyorsan o zaman sen bılırsın
yetiştimbacımdaha çok basıyom karektere daha çok yakıyom :126::126::126::126::126::126::126::126:
paylaştm cnm linkkkkini
benımkı sabah 7 de gelıyo
canim aksama corba salata ve yogurt cok iyi oluyorBen sabahları 7 de evden çıktğm için kahvaltıyı iş yerinde hazırlıyorum,öğlen de gayet dikkat ediyorum az birşey çorba yanında da 2 kaşık o gün pişen ana yemek yiyorum,3 lt suyumu içiyorum buraya kadar herşey normal. Eve gidince sapıtıyorum ben,eşimle masaya oturuyoruz sohbet fln,kızımla ilglilenmek derken kaçırıyorum çoğu zaman akşamları komple kesem nasıl olur en fazla çorba içsem.Böyle kilo veremiycem beennn
başlangıç:82.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:68.8
giden:2.1 KG
toplamda giden:14.1
hedef:65
SAYGILARRRRBEN SINAVA KAÇAR YENIDEN..
şu giden kalimesi çok hoşuma gidiyo ya
gitsin bidaaaa gelmesin inş.
hoşgeldin canm buraya gelip kilo verme durdu diyenler gerçekten kilo vermeye başladılar
takıl bize kurtul kilolarından
saol canm benm
çok güzwel gözüküyo börek tarifi sorcam ama korkuyom kızlardan dövmesinler beni
sen ne alem kadınsın ya topiğimizün neşesü,balı kaymağu
immm sey anlatabilirimkız ballı kaymak hafta sonu dıye cozutma gebertırım senı ne tıkınıyon kız
suzı aman sakın bakma kocışle oğlanın elındekılere
kız puccaa yıne uğramadın buralara
neskuık oğlan durmuyomu bacım
ababa sınavın nası geçtı tatlım
kaymacık gelmiş aşağıya amaniiiiinnnn
delüüüüüü
ayen ya
ama izndeym ona göre
ıımm ne güzel
aaaah ah
canim biraz sademi acaba :26:SLM kızlarrr sizin yorumlarınıza ihtiyacım var ben mezuniyetim için bi elbise beğendim ama bide siz bakın
oooff offfffkızlar ya warya sizin gb 2arkadsım olsa yanımda
buyur bacım.
kız şuna basma dayanamıyom tey tey tey.kız kaymak napıyon aşağıda:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canım abiye giymek istemedim hem biraz abiye hem biraz elbise tarzı olsun istedim sonrada kullanmak adına çok büyük bi tören olmuck zaten çok abartılıda olmk istemiyom malumm bekarlara fırsat vermek lazm heheh
zaten bi bu güzelcanım ben geçen yıl boynerde çalıştım.göründüğü gibi değil karemelin elbiseleri üstte kadınsı duruyo haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?