70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bi tarifi yok canım hazır köy yufkası o anamlar yazdan yapıyolar öle kutuda saklıyoz.lazım oluncada çıkartıp ıslatıyoz öle pişiriyoz.o yoksa normal yufkayı alıyon teflon tavanın altını azcık yağlıyon içine yufkayı açıyon ne koycaksan koyuyon.ben ne varsa koyuyom yoğurt varsa birazda yoğurt koyuyom yumuşak oluyo o zaman su böreğine benzio.sonra 4-5 yufka koyuyom resimdeki 3 yufkalı kendime kadar yaptım.en üstteki kapattığım yufkanın kenarlrını tavanın altına kadar uzatıyom.sonra pişiriyom işte ateşte 15 dakkada hazır.bi tek yufkanın kalorisi oluyor işte.acil misafir geldiğindede hazır börek oluyo

şimdi sıra geldi oy istemeye böreme oy verin

elma yediğime şükür pek sevmem ben meyveyi bazen eşim zorla tıkardı ağzıma işte zorla bi elma yiyom günde okaa

cnm kocışle konusuyodumda anca yazıyom ye kız meyve yenmezmı sende ay bayılırım meyveye hamıleyken sırf meyve yüzünden 25 kılo aldım

cnm kocışle konusuyodumda anca yazıyom ye kız meyve yenmezmı sende ay bayılırım meyveye hamıleyken sırf meyve yüzünden 25 kılo aldım

aboww o zman hiç yemiyeyim ben belirli meyveleri yiyom oda anca önüme koycan ki belki dut,greyfurt,karpuz gibi falan

ben zaten hamile kalsam benim çocuk küçük pet şişe kadar çıkcak et yemem,meyve sevmem,yumurta zorla yerim yanlız kereviz hariç bütün sebzeleri yerim

ben zaten hamile kalsam benim çocuk küçük pet şişe kadar çıkcak et yemem,meyve sevmem,yumurta zorla yerim yanlız kereviz hariç bütün sebzeleri yerim

onla alakası yok cnm ben hıç dıkkat etmezdim ne süt yoğurt cevız hıç öyle bunu yıcem dıye şartlandırmadım kendımı maşallah 4 kıloda bebe doğurdum valla

Son düzenleme:
kız ballı kaymak hafta sonu dıye cozutma gebertırım senı ne tıkınıyon kız
suzı aman sakın bakma kocışle oğlanın elındekılere
kız puccaa yıne uğramadın buralara
neskuık oğlan durmuyomu bacım
ababa sınavın nası geçtı tatlım

onla alakası yok cnm ben hıç dıkkat etmezdim ne süt yoğurt cevız hıç öyle bunu yıcem dıye şartlandırmadım kendımı maşallah 4 kıloda bebe doğurdum valla
ne bilim herkez benle dalga geçiyo bu yüzden yeni evliyken evlere yemeğe davet ettiler ben aç kaldım.yok kıymalı çorba,etli yemek,tavuksulu pilav salata yiyip kalktığım zmanlar oldu.zor bi durum milette bana bi hamile kalda işallah ete aş erersin dio
rosewind napıon kız aşağıda gel yamacımıza
o geçmişte kaldı heral:44:

noldu kız kimse yok kendi kendinemi takılıyon

noldu kız kimse yok kendi kendinemi takılıyon

valla cnm yemek olsunda hıç seçmem senınde ohuyun kotuymuş bacım
he cnm bıraz tek takılıyım dedım

başlangıç kilo: 93
geçen hafta kilo: 77,2
bu hafta kilo :76,8
giden:400 gr
toplamda giden :16,2
hedef kilo : 70

ay birde spor yapsamm

söyyylleee Eki Görüntüle 689513

esnete esnete vücudumuuu

Eki Görüntüle 689517 ohhhh missss
spor yapacakken kendimi aynı böle hissediyom
anam sayfalar cok hizli ilerliyor :111::111::111: frene basin üleen yetisemiyom size
handenin bana yasli tombul teyzesi hayali gibi hissettim bi an kendimi
ayen ya
belli saatlerde sopalı adamlar gelioda kovalıyorlarmı sizi topiktende ben görmüyom :44::44::44::44:

yapabiliyosan iyi ama akşamı kesmek zor oluyo be ya
başlangıç:82.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:68.8
giden:2.1 KG
toplamda giden:14.1
hedef:65

SAYGILARRRR BEN SINAVA KAÇAR YENIDEN..
yawyum kim tutar seni yüyüüüüü
bak nazar değmesin die yapıyom
ama izndeym ona göre
saol canm güzel bi paylaşım
biz damacanalar sağlıksızdır die hep 5litrelik su alıyoz ondan çıktım hem gezineyim dedim hem siyah çamaşır deterjanı indirime girmiş onu aldım
tek kullanımlık damacana 5lt su felan da çıkmış duydunuzmu
kızlar dun bıraz kendıme alısverıs yaptım
m beden etek
27 beden kot aldım
27 bıle bırazcık bol oldu dıyebılırım
ıımm ne güzel
aaaah ah
kız sen nie diyeti bahane ediyosun
oynayasın varsa oyna hatta oynayak
10 verdüm tatlım kilo verim ödül yapıyım kendime
rosewind napıon kız aşağıda gel yamacımıza

yetişemedim hızııza napmışsınız öle yaw.frene basıııııııın

kalırım tabi geçmişte biton kaynatmışsınız topiği yetişbilene aşk olsun
yinede yettim gayriiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…