- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
şu giden kalimesi çok hoşuma gidiyo ya
gitsin bidaaaa gelmesin inş.
hoşgeldin canm buraya gelip kilo verme durdu diyenler gerçekten kilo vermeye başladılar
takıl bize kurtul kilolarından
saol canm benm
çok güzwel gözüküyo börek tarifi sorcam ama korkuyom kızlardan dövmesinler beni
sen ne alem kadınsın ya topiğimizün neşesü,balı kaymağu
elma yediğime şükür pek sevmem ben meyveyi bazen eşim zorla tıkardı ağzıma işte zorla bi elma yiyom günde okaa
cnm kocışle konusuyodumda anca yazıyom ye kız meyve yenmezmı sende ay bayılırım meyveye hamıleyken sırf meyve yüzünden 25 kılo aldım
aboww o zman hiç yemiyeyim ben belirli meyveleri yiyom oda anca önüme koycan ki belki dut,greyfurt,karpuz gibi falan
geçen yedım karpuz tadı çok güzeldi ımmm
ben zaten hamile kalsam benim çocuk küçük pet şişe kadar çıkcak et yemem,meyve sevmem,yumurta zorla yerim yanlız kereviz hariç bütün sebzeleri yerim
aaa çıkmışmı ben görmedim daha.çok canım istemedikçe her şeyi zmannında yerim kışın biber domates hiç almam su gibi oluyolar çiğ çiğ
(gerçi alt tarafı bi kış geçirdim)
ne bilim herkez benle dalga geçiyo bu yüzden yeni evliyken evlere yemeğe davet ettiler ben aç kaldım.yok kıymalı çorba,etli yemek,tavuksulu pilav salata yiyip kalktığım zmanlar oldu.zor bi durum milette bana bi hamile kalda işallah ete aş erersin dioonla alakası yok cnm ben hıç dıkkat etmezdim ne süt yoğurt cevız hıç öyle bunu yıcem dıye şartlandırmadım kendımı maşallah 4 kıloda bebe doğurdum valla
o geçmişte kaldı heral:44:rosewind napıon kız aşağıda gel yamacımıza
kız ballı kaymak hafta sonu dıye cozutma gebertırım senı ne tıkınıyon kız
suzı aman sakın bakma kocışle oğlanın elındekılere
kız puccaa yıne uğramadın buralara
neskuık oğlan durmuyomu bacım
ababa sınavın nası geçtı tatlım
ne bilim herkez benle dalga geçiyo bu yüzden yeni evliyken evlere yemeğe davet ettiler ben aç kaldım.yok kıymalı çorba,etli yemek,tavuksulu pilav salata yiyip kalktığım zmanlar oldu.zor bi durum milette bana bi hamile kalda işallah ete aş erersin dio
o geçmişte kaldı heral:44:
noldu kız kimse yok kendi kendinemi takılıyon
kalksamda bıraz spor yapsam barı
zaten burda geçirdiğimiz vakitte spor yapsak tığ olmuştuk
başlangıç kilo: 93
geçen hafta kilo: 77,2
bu hafta kilo :76,8
giden:400 gr
toplamda giden :16,2
hedef kilo : 70
spor yapacakken kendimi aynı böle hissediyomay birde spor yapsamm
söyyylleee Eki Görüntüle 689513
esnete esnete vücudumuuu
Eki Görüntüle 689517 ohhhh missss
ayen yaanam sayfalar cok hizli ilerliyor :111::111::111: frene basin üleen yetisemiyom size
handenin bana yasli tombul teyzesi hayali gibi hissettim bi an kendimi
belli saatlerde sopalı adamlar gelioda kovalıyorlarmı sizi topiktende ben görmüyom :44::44::44::44:
merhabalar kızlar bende hemen bidirim yapayım
başlangıç:77 kg
geçen hafta:72
bu hafta:71,50
bu hafta giden:500 gr
toplamda giden :5,500
hedef:60
bu hafta tempolu b haftayı sınavlarım vardı spora ve yediklerime ççok özen gösteremesemde yinede 500 gr gitmsi mutlu etti :)
yapabiliyosan iyi ama akşamı kesmek zor oluyo be yaBen sabahları 7 de evden çıktğm için kahvaltıyı iş yerinde hazırlıyorum,öğlen de gayet dikkat ediyorum az birşey çorba yanında da 2 kaşık o gün pişen ana yemek yiyorum,3 lt suyumu içiyorum buraya kadar herşey normal. Eve gidince sapıtıyorum ben,eşimle masaya oturuyoruz sohbet fln,kızımla ilglilenmek derken kaçırıyorum çoğu zaman akşamları komple kesem nasıl olur en fazla çorba içsem.Böyle kilo veremiycem beennn
yawyum kim tutar seni yüyüüüüübaşlangıç:82.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:68.8
giden:2.1 KG
toplamda giden:14.1
hedef:65
SAYGILARRRRBEN SINAVA KAÇAR YENIDEN..
saol canm güzel bi paylaşımÖrnek Alınabilecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
tek kullanımlık damacana 5lt su felan da çıkmış duydunuzmubiz damacanalar sağlıksızdır die hep 5litrelik su alıyoz ondan çıktım hem gezineyim dedim hem siyah çamaşır deterjanı indirime girmiş onu aldım
ıımm ne güzelkızlar dun bıraz kendıme alısverıs yaptım
m beden etek
27 beden kot aldım
27 bıle bırazcık bol oldu dıyebılırım
kız sen nie diyeti bahane ediyosunay az önce gökhan türkmenin klibini izledimne kadar saçma olduğunun farkına vardım.şimdi çok alakasız ala kafama takıldı.kızla çocuk ayrı evde uyanıyo ama kalkarkalkamaz mutfakta kahvaltı hazırlarken bile saatlerce oyunuyolar.sonra sokakta falanda oynuyolar.amabi ayrıntıya dikkat ettim ikiside zayıf acaba bizmi yanlış yapıyoz koca gün oynayarakmı iş yapsaki bulaşık yıkarken oynasak lavabo temizlerken kıvırsak:124::124::124::124::124::124::124::124:
neyse bugunkü menüm
sabah:su,maydonoz,peynir,bir minik domates,bir parça hazır köy yufkasından yağsız dereotlu lorlu börek,3 fincan çay
ara:türk kahvesi,2 kaşık irmik helvası(komşu getirdi ama az şekerli)
öğle:1 tabak tarhana çorbası
ara:2 fındık,2 badem,4 kabak çekirdeği,2 fıstık,1 kupa yeşil çay,1 minik elma
akşam:1 tabak tarhana çorbası,4 kaşıkkadar yağsız semizotu yemeği,1 kase yoğurt
şimdilik 2 litre su.bugun birazcık kaçırmış olabilirim belki sabah çok sevinçliydim
valla bi tarifi yok canım hazır köy yufkası o anamlar yazdan yapıyolar öle kutuda saklıyoz.lazım oluncada çıkartıp ıslatıyoz öle pişiriyoz.o yoksa normal yufkayı alıyon teflon tavanın altını azcık yağlıyon içine yufkayı açıyon ne koycaksan koyuyon.ben ne varsa koyuyom yoğurt varsa birazda yoğurt koyuyom yumuşak oluyo o zaman su böreğine benzio.sonra 4-5 yufka koyuyom resimdeki 3 yufkalı kendime kadar yaptım.en üstteki kapattığım yufkanın kenarlrını tavanın altına kadar uzatıyom.sonra pişiriyom işte ateşte 15 dakkada hazır.bi tek yufkanın kalorisi oluyor işte.acil misafir geldiğindede hazır börek oluyo
şimdi sıra geldi oy istemeye böreme oy verin
rosewind napıon kız aşağıda gel yamacımıza
ne bilim herkez benle dalga geçiyo bu yüzden yeni evliyken evlere yemeğe davet ettiler ben aç kaldım.yok kıymalı çorba,etli yemek,tavuksulu pilav salata yiyip kalktığım zmanlar oldu.zor bi durum milette bana bi hamile kalda işallah ete aş erersin dio
o geçmişte kaldı heral:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?