70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çıkıyorum laptopun şarjı bıtıyo...
aksam kocişin geç gelirse görş handecım

Hadi ya, ters etki yaptı desene
bak bidaha derim bu kez bulanır
zor olur ama vatan borcu cnm bız ömür boyu askeriz bız napalım

oooooooooo
ay büyük konuşmuyayım ama ben hep tedirgin olurdum öle allah korusun.kayınpederimde memurmuş her yeri gezmişler böle oda zor

oh oh ne güzel ya bizim oraya gelin alcaz.eşim ünyeli benimde.güzel yerler bizim oraları yani her yere yürüyerek gidebiliyon falan o bakımdan.70 falandım ama iriyim ben

herkescıkler gıttı mı
hande ben alısamadım hala corluya
ama edırneyı cok severım

edirne öğrenci şehride ondan teyzem yaşıyo 2 yıldır orda kızını okutuyo yeni yerleşimyeri öğrenci pansiyonu falan doluydu.daha hareketlidir.tekirdağdaöle güzel.ama çorlu tam bi çalışan şehri.herkez vardiyalıçalıştığı için çoğunlukla şehirde çok hareketli değil.gezcek biyerde yok bitanecik avm var o kadar.ama çorlulular tekirdağdan daha çok beyenir orayı zmanla alışırsın ya kocacının olduğu yer hep en güzeldir.bende izmire geldim burda hiç bi akrabağ yok eşiminkilerde dahil.ama alıştım hatta o kadarki ne evden çıkarken nede kına yakılırken millet ayılıp bayılırken benimgözümden tek damla yaş gelmedi millet koca meraklısı dedibi evlen zmanla kendi evinden başka yer istemicen güzel şey sevdiğinle evlenmek

evet gercekten edırne oyle
gece 2 de dısarılar cıvıl cıvıl
benımde o avm nın yakınlarında evım
ekmek almaya bıle oraya gıdıyordum
artık bakkal gıbı gelıyordu bana
dedıgı gıbı herkes calıstıgı ıcın garıp bır sehır
hayat yok dısarıda
ben perdelerımı dıktırırken vardıyalı calısanlar ıcın
ozel perde uretıldıgını ogrendım
neyse dedıgın gıbı alısacagım ıns zamanla:18:

o nasıöleperde kız yeni duyuyorum.evet fabrika dolu die sabah 8-4 la ,4-12ve12-8 sattleri arasında şehirde insanlar sırayla yaşıyo

ay az önce gökhan türkmenin klibini izledimne kadar saçma olduğunun farkına vardım.şimdi çok alakasız ala kafama takıldı.kızla çocuk ayrı evde uyanıyo ama kalkarkalkamaz mutfakta kahvaltı hazırlarken bile saatlerce oyunuyolar.sonra sokakta falanda oynuyolar.amabi ayrıntıya dikkat ettim ikiside zayıf acaba bizmi yanlış yapıyoz koca gün oynayarakmı iş yapsaki bulaşık yıkarken oynasak lavabo temizlerken kıvırsak:124::124::124::124::124::124::124::124:
neyse bugunkü menüm
sabah:su,maydonoz,peynir,bir minik domates,bir parça hazır köy yufkasından yağsız dereotlu lorlu börek,3 fincan çay

ara:türk kahvesi,2 kaşık irmik helvası(komşu getirdi ama az şekerli)

öğle:1 tabak tarhana çorbası

ara:2 fındık,2 badem,4 kabak çekirdeği,2 fıstık,1 kupa yeşil çay,1 minik elma

akşam:1 tabak tarhana çorbası,4 kaşıkkadar yağsız semizotu yemeği,1 kase yoğurt

şimdilik 2 litre su.bugun birazcık kaçırmış olabilirim belki sabah çok sevinçliydim

bence ıı cnm aksamı hafıf kapatmışsın ama sen hıç meyve yemıyosun

şu giden kalimesi çok hoşuma gidiyo ya
gitsin bidaaaa gelmesin inş.
hoşgeldin canm buraya gelip kilo verme durdu diyenler gerçekten kilo vermeye başladılar
takıl bize kurtul kilolarından
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve tebrikler 900 gr
saol canm benm

çok güzwel gözüküyo börek tarifi sorcam ama korkuyom kızlardan dövmesinler beni

sen ne alem kadınsın ya topiğimizün neşesü,balı kaymağu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…