bak bidaha derim bu kez bulanırHadi ya, ters etki yaptı desene
ay büyük konuşmuyayım ama ben hep tedirgin olurdum öle allah korusun.kayınpederimde memurmuş her yeri gezmişler böle oda zorzor olur ama vatan borcu cnm bız ömür boyu askeriz bız napalım
oooooooooo
oh oh ne güzel ya bizim oraya gelin alcaz.eşim ünyeli benimde.güzel yerler bizim oraları yani her yere yürüyerek gidebiliyon falan o bakımdan.70 falandım ama iriyim ben
gordum canm guzelmıs gelınlık modeınde
bende senın gıbı oldum gordum ve bu benım olmalı dedım sukur oldu
kac kılıoydun bu fotografta
ben batı karadenızlıyım
edırne ye gelın oluyorum
ama sevdıcekın ısı corluda oldugu ıcın corluya ev duzduk
öle valla
valla ne duysak canımız ıstıyo
kızlar ben çıkıyorum laptopun şarjı bıtıyo...
aksam kocişin geç gelirse görş handecım
Kızlar ben çıkıyorum. Yarın görüşürüz, Allah'a emanet olun
herkescıkler gıttı mı
hande ben alısamadım hala corluya
ama edırneyı cok severım
edirne öğrenci şehride ondan teyzem yaşıyo 2 yıldır orda kızını okutuyo yeni yerleşimyeri öğrenci pansiyonu falan doluydu.daha hareketlidir.tekirdağdaöle güzel.ama çorlu tam bi çalışan şehri.herkez vardiyalıçalıştığı için çoğunlukla şehirde çok hareketli değil.gezcek biyerde yok bitanecik avm var o kadar.ama çorlulular tekirdağdan daha çok beyenir orayı zmanla alışırsın ya kocacının olduğu yer hep en güzeldir.bende izmire geldim burda hiç bi akrabağ yok eşiminkilerde dahil.ama alıştım hatta o kadarki ne evden çıkarken nede kına yakılırken millet ayılıp bayılırken benimgözümden tek damla yaş gelmedi millet koca meraklısı dedibi evlen zmanla kendi evinden başka yer istemicen güzel şey sevdiğinle evlenmek
evet gercekten edırne oyle
gece 2 de dısarılar cıvıl cıvıl
benımde o avm nın yakınlarında evım
ekmek almaya bıle oraya gıdıyordum
artık bakkal gıbı gelıyordu bana
dedıgı gıbı herkes calıstıgı ıcın garıp bır sehır
hayat yok dısarıda
ben perdelerımı dıktırırken vardıyalı calısanlar ıcın
ozel perde uretıldıgını ogrendım
neyse dedıgın gıbı alısacagım ıns zamanla:18:
o nasıöleperde kız yeni duyuyorum.evet fabrika dolu die sabah 8-4 la ,4-12ve12-8 sattleri arasında şehirde insanlar sırayla yaşıyo
bende yenı duymustum valla
öle valla
olamaz git şarja tak elektirik faturanı ben ödüyecem kız valla bakişallah geç gelir diyesim geldi birden
fena soguk almıs canım ıkısıde bırı 8 tane ıgne yedı
dıgerı serum felan
sana allah kolaylık vesın canım hastalarla ugrasmak zor
kız hande yemek yaptınmı kız sen
he bacım bna yemek vardı kocacım bu gecede geç gelcekmiş die yemek yapmadım.dün geceden koca bi tencere tarhana çorbası var gelcek die yapmıştım.
ay az önce gökhan türkmenin klibini izledimne kadar saçma olduğunun farkına vardım.şimdi çok alakasız ala kafama takıldı.kızla çocuk ayrı evde uyanıyo ama kalkarkalkamaz mutfakta kahvaltı hazırlarken bile saatlerce oyunuyolar.sonra sokakta falanda oynuyolar.amabi ayrıntıya dikkat ettim ikiside zayıf acaba bizmi yanlış yapıyoz koca gün oynayarakmı iş yapsaki bulaşık yıkarken oynasak lavabo temizlerken kıvırsak:124::124::124::124::124::124::124::124:
neyse bugunkü menüm
sabah:su,maydonoz,peynir,bir minik domates,bir parça hazır köy yufkasından yağsız dereotlu lorlu börek,3 fincan çay
ara:türk kahvesi,2 kaşık irmik helvası(komşu getirdi ama az şekerli)
öğle:1 tabak tarhana çorbası
ara:2 fındık,2 badem,4 kabak çekirdeği,2 fıstık,1 kupa yeşil çay,1 minik elma
akşam:1 tabak tarhana çorbası,4 kaşıkkadar yağsız semizotu yemeği,1 kase yoğurt
şimdilik 2 litre su.bugun birazcık kaçırmış olabilirim belki sabah çok sevinçliydim
bence ıı cnm aksamı hafıf kapatmışsın ama sen hıç meyve yemıyosun
slm kızlar ben 1 haftadır annemdeyim giremiyorum o yüzden.neyse bildirimi yapayım. başlangıç:87 geçen hafta:65.50 bu hafta:65 giden:500gr toplam giden:22
hoşgeldin canm buraya gelip kilo verme durdu diyenler gerçekten kilo vermeye başladılarkızlar merhaba...bende aranıza katılmak istiyorum ama boş yer varmı gurupta bilmiyorum...
52 günlük bir bebgim var.kilom bugun ıtıbarıyle 76.3 ve hedefım şimdilik 64....emziriyorum ilk gunler gayet iyi kılo veriyodum ama artık durdu....
saol canm benmgeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve tebrikler 900 gr
çok güzwel gözüküyo börek tarifi sorcam ama korkuyom kızlardan dövmesinler benigünaydın kızlar
önce bislm vereyim dedim tartıdagördüğümsevinçle sonra geçmişe döncem.bu sabah kendimi ödüllendirdim.heralde yukardaki tabaktakilerden bişey olmaz kendimtavada yağsız yaptım.sadece tavayı yağladım.
başlangıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:76
Bu hafta:74.5 (nedense buçuklu gitmeyi adet haline getirdim)
toplan giden:1.500
Eki Görüntüle 689387
ben geldiiiiiiiiiimmm
masallahhhh subhanallahhh herkes eksilerde süper yaaaaaaaaaa
suzimm sende haftaya daha fazla ekside olucan insallahh
geleim banaaaaaaaaaa
veeee veeeeeeeeeeeee
70.9
Eki Görüntüle 689394 Eki Görüntüle 689394 Eki Görüntüle 689394
hosgeldin caniim
dur ben sana yer acarim simdi
suziiii göbegini öte yana at bacim
ftemiz bacim su baldirdan sarkan yagi suzinin kucagina dogru attiri ver
umayyy ikizlerin birini arkaya at yavrum cok yer kapliyo
bende sarkan göbeegimi kucakladimmi hihh sende suraya sivic bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?