- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
yok canım yaa ne yarışması
ben bu topiğin daimi üyesiyim zaten yarışmalarla işim olmaz
buaralar pek giremiyorum
bisiteye yemek tarifi gönderiyorumda eskiler bilir diye yazdım öyle
yani yapıyorum yiyorum demek istedim canım
he anladımkusura bakma canım ne bileyim yarışma varmış ya heralde dedim ona katılcan.sürekli burda olduğunu biliyorum zaten
of bugun hiç bişey yapasım yok.evler ayna çal çay oyna1 saattir yerimden kalkıyorum gidip bişeyler yapayım die bi tur atıp geri geliyorum
saol cnm hepımız inşnice nice 4 seneler olsun.mutlulukla,sağlıkla,huzurla inşallah...
valla bacım dün bi garip ti topiğe aradabi uğrayabildim o zmanlardada kimsecikler yoktu.balkaymak gitti bayçeyi tuuut salatalık ekmekle meşgul heralde suzide ona yardım ediyo ikiside kayboldular.benimde işim vardı çamaşır bulaşık felan(tabi bunları makine yıkıyo amaolsun)ev sahibimiz keçisütü getirmiş.içemem ki ben.yoğut yapayım dedim.bi kaynattım ev keçi koktu.kocacım gelmiş bu ev garip bişey kokuyo dio.söylemedimamakeçi yoğurdunu ona yedircem
sorma benim dün yeme düzenim bozuldu akşam eşim geldi iş yerinde arkadaşının düğünü varmış demeyi unutmuş.yemek yemeden evden çıktımçeyrek ekmeğin arasına peynir koydumyedimbi çatalda düğün pastası.gaziemirde kır düğünü dediler metro durağının yanında çay bahçesi gibi totomuz dondu soğuktan kötüydü.
oh oh maşallah ben 7 ayı bitirdimde çok gelio 4 yıl olsa heralde bi ömür evli kaldım sancam
sen topiğin turbo kilo veren süper kariyerli annesiyetişirsin korkma
canımhoşgeldin aslında topik çok neşelidir.arada kalkar oynarız pist ortasında dağıtırız.arada güleriz ama sen biraz sessiz zamana denk geldin.yarın daha iyioluryediklerini hergün liste halinde yazarsan daha iyi yorumlar arkadaşlar.
sabah
ara
öğle
ara
akşam gibi
yok çalışmıyorum iş bakıyorum sıkıldım evde oturmaktan
az giriyorum yaa belki tanımamşısındır diye düşündüm canım
sen çalışıyormuydun buarada? benimde ev öyle, bide kayınvalideye gidecez
hiç gidesim yok
temizlik değil be akşam apar topar çıktık ne giysemnapsam derken ev darmadapık dolapta giycek bişey bulamadım akşam gidip ciddi alışveriş yapmamlazımama kilo verirsem aldıklarımnası durur bilmiomkafamda karıştı:44::44::44:saol cnm hepımız inş
bi bitiremedın kız şu temızlıği
daha dur cnm evlılıkk yıllar gectıkce guzellesen bişey
burdayım bacım hasta olcam galba akşam üşüttüm sabah kalktım midem bulanıyodu üşüyodum şimdi gözlerimyanıyo yutkunma zorluğu çekmeye başladım ya hadi hayırlısıkız handeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
sorma ya of yine tıkınıyorum çokbozuk moralimdıkıldım kusura bakma vallaa. eşşek kadar herif unıversıteye gelmıs hala kopya peşinde..
Ama sevındım bı kere, kurtuldum 70den artıkın.. gel haftaya beklerım yoksun zatn pıyasada
güzel menü olmuş canm ama akşam için kararsız kaldım:26:sabah
2 bardak su
domates
kk peynir
5 zeytin
bir tutam maydanoz
1 dilim ekmek
3 küçük sucuk (küp halinde)
2 çay bardağı çay (az şekerli)
ara
1 kivi
ara
1 kivi
öğlen
Kabak Sandal Sefası Tarifi | Marifetli Tarifler
bu tarfi yapmaya çalışıcam ama benimkisi kıymasız olucak belki içine biraz küçük küp sucuklardan atabilirim (1 kabaktan deniycem bakalaım kendime kadar tarif tutucakmı
ara
havuç,salatalaık,kiivi hangisi eserse birinden yerim
ara
aynı şekilde kafaya göre hanginden eserse
akşam
5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
yoğurt ve havuç salatası
yine acıkıcak olursam meyvelerden yerim kafaya göre bişiler
hadi bakalım bol sporlu bol sulu günler hepimize
naptın kız gözüne nasılsın şimdi inş. büyük problem yokturgene bi ben kaldım :2::2::2::2:çivilicem hepinizi buraya.bende çıkayımmı acab az önce peeling yaparken nası hırslandıysam artık gözüme kaçırdım batıyo sağlık oçağına gideyim bişey versin bare.gelen olursa duvara not bıraksın ben size dönerim
aslında bizde tam olarak onu yapmaya çalışıyoruzselam arkadaşlarr, ben de bugün başladım. şimdilik sadece yemeğimi kıstım. tabağımı küçültüp kilo verip veremeyeceğime bakacağım.bir de bol su içeceğim. sizce böyle başarılı olabilir miyim..
oooof of ben kendimi avutamıyorum malesefaz önce tartıldımmmm
68 -69 gören kadın 70,6 gr mı gördümm yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim kendimeeee
bugünde kaçamak yaptım 1 tane kurabiye
cezamı çekmeye gidiyorum yarım saat spor + akşama salatayla hafif geçiştirmeye bakıcam inşallahhhh :26::26::26::26:
ama bu rakamın çıkmasında reglinde etkisi olabilir bence ,kendimi öle avutuyorumm , offf pttyyy şiştin işte itiraf et kendineeee:8
Sabah 10:30 peynırlı tost
Ara 12:00 1 kivi
Öğlen 13:30 8 kaşık barbunya, 2 kaşık yogurt, yagsız salata
Ara 15:15 2 kivi 3 badem
Ara 17:00 Doğadan Laktat Emzırme Çayı, yarım paket dıyet bıskuvı
Akşam 18:30 Bulgurlu zeytınyaglu pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt, Salatalık söğüş
Ara 20:30 1 kivi
nerden bildinnBugun kımsecıkler yok.. herkes tıkınma peşinde mi nee
hoşgeldin canm cuma günü bildirim yapmayı unutma abababa yamerhaba bende bugün üye oldum bi arkadaşımın tavsiyesiyle..77 kg.la diyete başlamıştım şimdi 72.8 kg.gruba benide alırsanız sevinirim :)
yazmıstı olsun canan ben
canım maydonoz saplarını kaynat iç
aktar varsa oralarda kiraz sapı, mısır püskülü al onlarıda kaynat iç
aklıma gelenler bunlar canım
6lılara ne kalmış şurda tebrikler
öpte başına koy bence canım daha ne istiyorsun bunları yapıyorsa dağınıklıkta nazarlığı olsun
benimki totosunu kaldıramıyor yerinden
bizde oynamayı hiç beceremeyiz
videoyu izlerken ben bile güldüm halimize
ama kimse hatırlamıyordur bile
eline sağlık canım
özel mesajda atamadım sağolasın almışsın listeye
geçen sene buzamanlar 30 kişiydik listede
neyse bunada şükür
konyada okudum ben ünide
ordada hobi bahçeleri vardı
küçük küçük bahçeler içindede kulübesi var ekip biçiyorsun sanırım öyle biryer
bizde apartmanımızın arkasındaki küçük bir alan var
orayı kazdırdık ektik bişeyler
geçen sene bibere ve domatese hiç para vermemiştik
doğal sebzelerele yapılan salata süper oluyor
huzur kaynağı bahçeyle uğraşmak
senin ismin neydi canım
önceden yazmışmıydın ben kaçırdım
bi yerde durdurmak lazm70 kiloyla hamile kaldım
doğum yaptım 52. gün ve ben homidi gırtlak yiyorum 75 kg ma mıhlandım inemiyorum:S
gebelik diyabeti yüzünden son 3 ay zaten diyet yaptım şimdi doğumdan sonra acısını çıkarırcasına yiyorum durdramıyorum kendimi kilo vermek değil almaktan korkuyorum ya
offf çok bunaldım ne yüzsüz insanlar ya hep karaktersiz davranıyorlar hemde neden soğuk davrandığımdan şikayetleniyorlar
sorma ya of yine tıkınıyorum çokbozuk moralim
güzel menü olmuş canm ama akşam için kararsız kaldım:26:
naptın kız gözüne nasılsın şimdi inş. büyük problem yoktur
aslında bizde tam olarak onu yapmaya çalışıyoruz
ama 6öğünle yapabiliyoruz sende aralarda meyve yersen bizim gb diyete sayılıyosun bence
oooof of ben kendimi avutamıyorum malesef
nerden bildinn
hoşgeldin canm cuma günü bildirim yapmayı unutma abababa ya
yazmıstı olsun canan ben
bi yerde durdurmak lazm
neden cnm noldu
geçmiş olsun şeker şimdi nasılsınyok çalışmıyorum iş bakıyorum sıkıldım evde oturmaktan
temizlik değil be akşam apar topar çıktık ne giysemnapsam derken ev darmadapık dolapta giycek bişey bulamadım akşam gidip ciddi alışveriş yapmamlazımama kilo verirsem aldıklarımnası durur bilmiomkafamda karıştı:44::44::44:
burdayım bacım hasta olcam galba akşam üşüttüm sabah kalktım midem bulanıyodu üşüyodum şimdi gözlerimyanıyo yutkunma zorluğu çekmeye başladım ya hadi hayırlısı
anam gurbet kaçmış gene:84::84::84::84::84::84::84::84:
geçmiş olsun şeker şimdi nasılsın
kız ben gelıom sen yoksun sen gelıon ben yokum
yettim gariiiiiiii:92::92::92::92::92:kızbaşka topiklere dalıpdünden beri milletin derdiyle sinir oluyom.hayır bananeyse laf etmedende durmuyor bu koca çenem :88::88::88:şimdiiyi gözüm saol sen napıyon
napım cnm prenses uyudu eşimde işe gıttı bende sıkkın sıkkın oturuyom pöf evın içi çok sessız
he benimde öle evi topladım aldım cifi elime nere geliosa sürdümşimdide elimde koca bi poşet kuru yemiş var bi farkettim önüm kabak çekirdeği çöpü olmuş
yeme kız kötü onlar ögk içinde fareler gezmiş
bu topige haftasonu zayıflayabilecek güzel paylaşımda bulunan part time şişko bayanlar almak lazım çok sessiz oluyor yav kimse kalmıyor.boş duvarlara haykırıyorum sesim geri gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?