70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he anladımkusura bakma canım ne bileyim yarışma varmış ya heralde dedim ona katılcan.sürekli burda olduğunu biliyorum zaten
of bugun hiç bişey yapasım yok.evler ayna çal çay oyna 1 saattir yerimden kalkıyorum gidip bişeyler yapayım die bi tur atıp geri geliyorum

az giriyorum yaa belki tanımamşısındır diye düşündüm canım
sen çalışıyormuydun buarada? benimde ev öyle, bide kayınvalideye gidecez
hiç gidesim yok

nice nice 4 seneler olsun.mutlulukla,sağlıkla,huzurla inşallah...
saol cnm hepımız inş

bi bitiremedın kız şu temızlıği
daha dur cnm evlılıkk yıllar gectıkce guzellesen bişey

az giriyorum yaa belki tanımamşısındır diye düşündüm canım
sen çalışıyormuydun buarada? benimde ev öyle, bide kayınvalideye gidecez
hiç gidesim yok
yok çalışmıyorum iş bakıyorum sıkıldım evde oturmaktan
saol cnm hepımız inş

bi bitiremedın kız şu temızlıği
daha dur cnm evlılıkk yıllar gectıkce guzellesen bişey
temizlik değil be akşam apar topar çıktık ne giysemnapsam derken ev darmadapık dolapta giycek bişey bulamadım akşam gidip ciddi alışveriş yapmamlazımama kilo verirsem aldıklarımnası durur bilmiomkafamda karıştı:44::44::44:
kız handeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
burdayım bacım hasta olcam galba akşam üşüttüm sabah kalktım midem bulanıyodu üşüyodum şimdi gözlerimyanıyo yutkunma zorluğu çekmeye başladım ya hadi hayırlısı

70 kiloyla hamile kaldım
doğum yaptım 52. gün ve ben homidi gırtlak yiyorum 75 kg ma mıhlandım inemiyorum:S
gebelik diyabeti yüzünden son 3 ay zaten diyet yaptım şimdi doğumdan sonra acısını çıkarırcasına yiyorum durdramıyorum kendimi kilo vermek değil almaktan korkuyorum ya

offf çok bunaldım ne yüzsüz insanlar ya hep karaktersiz davranıyorlar hemde neden soğuk davrandığımdan şikayetleniyorlar

dıkıldım kusura bakma vallaa. eşşek kadar herif unıversıteye gelmıs hala kopya peşinde..

Ama sevındım bı kere, kurtuldum 70den artıkın.. gel haftaya beklerım yoksun zatn pıyasada
sorma ya of yine tıkınıyorum çokbozuk moralim
güzel menü olmuş canm ama akşam için kararsız kaldım:26:
naptın kız gözüne nasılsın şimdi inş. büyük problem yoktur
aslında bizde tam olarak onu yapmaya çalışıyoruz
ama 6öğünle yapabiliyoruz sende aralarda meyve yersen bizim gb diyete sayılıyosun bence
oooof of ben kendimi avutamıyorum malesef

Bugun kımsecıkler yok.. herkes tıkınma peşinde mi nee
nerden bildinn
merhaba bende bugün üye oldum bi arkadaşımın tavsiyesiyle..77 kg.la diyete başlamıştım şimdi 72.8 kg.gruba benide alırsanız sevinirim :)
hoşgeldin canm cuma günü bildirim yapmayı unutma abababa ya
yazmıstı olsun canan ben
bi yerde durdurmak lazm
offf çok bunaldım ne yüzsüz insanlar ya hep karaktersiz davranıyorlar hemde neden soğuk davrandığımdan şikayetleniyorlar

neden cnm noldu

banyoda pelling yaparken çok gaza geldim temiz olsun hırsıyla çok ovaladım elimi yanlılıkla gözüme soktum.onunda içinde olan tanecikler gözüme kaçtı.şimdiiyi ama doktor damla falan verdi.

geçmiş olsun şeker şimdi nasılsın
anam gurbet kaçmış gene:84::84::84::84::84::84::84::84:

kız ben gelıom sen yoksun sen gelıon ben yokum

geçmiş olsun şeker şimdi nasılsın

kız ben gelıom sen yoksun sen gelıon ben yokum

yettim gariiiiiiii:92::92::92::92::92:kızbaşka topiklere dalıpdünden beri milletin derdiyle sinir oluyom.hayır bananeyse laf etmedende durmuyor bu koca çenem :88::88::88:şimdiiyi gözüm saol sen napıyon

yettim gariiiiiiii:92::92::92::92::92:kızbaşka topiklere dalıpdünden beri milletin derdiyle sinir oluyom.hayır bananeyse laf etmedende durmuyor bu koca çenem :88::88::88:şimdiiyi gözüm saol sen napıyon

napım cnm prenses uyudu eşimde işe gıttı bende sıkkın sıkkın oturuyom pöf evın içi çok sessız

napım cnm prenses uyudu eşimde işe gıttı bende sıkkın sıkkın oturuyom pöf evın içi çok sessız

he benimde öle evi topladım aldım cifi elime nere geliosa sürdüm şimdide elimde koca bi poşet kuru yemiş var bi farkettim önüm kabak çekirdeği çöpü olmuş

bu topige haftasonu zayıflayabilecek güzel paylaşımda bulunan part time şişko bayanlar almak lazım çok sessiz oluyor yav kimse kalmıyor.boş duvarlara haykırıyorum sesim geri gelio.

bu topige haftasonu zayıflayabilecek güzel paylaşımda bulunan part time şişko bayanlar almak lazım çok sessiz oluyor yav kimse kalmıyor.boş duvarlara haykırıyorum sesim geri gelio.

şişkolar uğramazlar tabı şimdi homını gırtlak yıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…