- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
getırme aklıma cnm ya tam 8aydır görüşmüyoz burnumda kokuları annemın sacımı okşayışı ben gıderken bababım gızlı gızlı aglayısı
yok yapmıyorum vallaverırsın cnm kaçamak yapmak yok ama
sagol canim
oy canimcidden özlemedinmi
camdan disariya bakarmisin benim icin hatta izmiirmin havasini ceksen icine ....
....
durkız bende çekeyim şu yağmurlu havayıda neşen yerinegelsinvallada özlemedim.
böle diyenleri duyunca garipsiyorum.beni küçükkenden beri babanne dede hala aynı evde disiplinli yetiştirmişler.anamada çok eziyetioldu bababbenim o zman beni küçük doğurmuş bilememiş korkuyla yetiştirmiş.babam hele çok katıdır. o yüzden evde hepimiz odun gibi olduğumuz için benim böle duygularım hiç yok.küçükken çok üzülürdüm.içimeata ata öle duyguları yitirdim.o yüzden evden gelinlikle falan çıkarken hiç ağlamadım.bi ağlayışım düğünde izmirdeki kuaförü beyenmemem yüzündendikardeşimvar babam yine odun gibi ama annem ikinciyi tecrubeli yetiştirdi.kardeşim daha açıktır.duygularını belli eder.o yzüden kimseyi özlemiyorum.kocacım hariç ama hayatımda en çok bi tek şimdiye kadar onu özledim.hele son zmanlarda adam işten gelsin die dört gözle bakıyorum.
böle diyenleri duyunca garipsiyorum.beni küçükkenden beri babanne dede hala aynı evde disiplinli yetiştirmişler.anamada çok eziyetioldu bababbenim o zman beni küçük doğurmuş bilememiş korkuyla yetiştirmiş.babam hele çok katıdır. o yüzden evde hepimiz odun gibi olduğumuz için benim böle duygularım hiç yok.küçükken çok üzülürdüm.içimeata ata öle duyguları yitirdim.o yüzden evden gelinlikle falan çıkarken hiç ağlamadım.bi ağlayışım düğünde izmirdeki kuaförü beyenmemem yüzündendikardeşimvar babam yine odun gibi ama annem ikinciyi tecrubeli yetiştirdi.kardeşim daha açıktır.duygularını belli eder.o yzüden kimseyi özlemiyorum.kocacım hariç ama hayatımda en çok bi tek şimdiye kadar onu özledim.hele son zmanlarda adam işten gelsin die dört gözle bakıyorum.
ben bilmiyorum valla o duyguyu.ne kuşak ne evden çıkartma ne veda hiç gözümden tek damla yaş gelmedi içimde sızlamadı.bende kına geceöde aglamamıstım aglatamadılarda ama babam ertesı gun kuşağı belıme bağlayınca tutamadım kendımı ağladım...
yok cnm ya ben cok özlüyorum özlenmezmı hergun seslerını duymadan duramam
ne olursa olsu canim ya aile iste
ama senin yasadiklarin duygularin daha farkli ..
kızlar ben cıkıyom mutfak temizlenecek görş
kızlar ben cıkıyom mutfak temizlenecek görş
ben bilmiyorum valla o duyguyu.ne kuşak ne evden çıkartma ne veda hiç gözümden tek damla yaş gelmedi içimde sızlamadı.
öle valla.babamla en son 3 ay önce teldekonuştum canımı sıkıp laf söyledi artık açmıyorum telefoınlarınıda.belki millet yadırgayabilir bende yadırgıyorum bazen ama böle duygusuz onların suçu ben hayatımdailk defa babamın elini evlenirken öptüm.çünkü hiç bi bayram el öptürmez,yoldagörsün nere gidiyon demez en önemlisi bende kardeşimde bi kere ağzından kızımkelimesini duymadık.hep annem aracı olur bizekonuşurken.neymiş o sevgi gösterirse biz şımarırmışız hata yaparmışız öle dio bide.babannem çok otoriter birazda ondan korkuyor koskoca adam hala.böle işte aman of kafanızı şişirdim.
işallah canım eminimki öledir.sonuçta evlatları duva ediyo.üzme kendini sakın.kafa sisirme olrmu hic canim konsuyoruz iste ..
seni anliyorum insanlardaki su sevgimi gösterirsem simarir düsüncesini anlamadim anlamayacagimda ..
ne sacma oysaki her dakika kiymetli belki birdaha göremiyecegiz konusamiyacagiz
babam bir taneydi benim annemden cok severdim halada cook severim
baba deyince aklima gelen tek sey biz onun herseyiydik
ama gitti ...........
onu cook özledim nurlar icinde uyusun
o bizi hiiic üz edi elinden gelen herseyi yapti insallah o da oldugu yerde huzur icindedir .................
hemen kilo veriosunsanırım hepiniz diyet takibindesiniz arkadaşlar bu konularda bilgizim size bişey danışmak istiyorum:
ben çok zayıf minyon biriyim ama gel görki kocaman bi göbek(((((((((((((
ama bu göbek en zayıf halimde bile hep var hep var çokta kötü duruyo ve kiloyuda direk oraya alıyorum yapabileceğim bişey varmı sizce bilgisi olan varmı arkadaşlar?????????????
işallah canım eminimki öledir.sonuçta evlatları duva ediyo.üzme kendini sakın.
hemen kilo veriosun
evde oturmakta sıkıyor haklısınyok çalışmıyorum iş bakıyorum sıkıldım evde oturmaktan
Yapip yemeyesin....
kafa şişirmesimi olur canımben bilmiyorum valla o duyguyu.ne kuşak ne evden çıkartma ne veda hiç gözümden tek damla yaş gelmedi içimde sızlamadı.
öle valla.babamla en son 3 ay önce teldekonuştum canımı sıkıp laf söyledi artık açmıyorum telefoınlarınıda.belki millet yadırgayabilir bende yadırgıyorum bazen ama böle duygusuz onların suçu ben hayatımdailk defa babamın elini evlenirken öptüm.çünkü hiç bi bayram el öptürmez,yoldagörsün nere gidiyon demez en önemlisi bende kardeşimde bi kere ağzından kızımkelimesini duymadık.hep annem aracı olur bizekonuşurken.neymiş o sevgi gösterirse biz şımarırmışız hata yaparmışız öle dio bide.babannem çok otoriter birazda ondan korkuyor koskoca adam hala.böle işte aman of kafanızı şişirdim.
kafa sisirme olrmu hic canim konsuyoruz iste ..
seni anliyorum insanlardaki su sevgimi gösterirsem simarir düsüncesini anlamadim anlamayacagimda ..
ne sacma oysaki her dakika kiymetli belki birdaha göremiyecegiz konusamiyacagiz
babam bir taneydi benim annemden cok severdim halada cook severim
baba deyince aklima gelen tek sey biz onun herseyiydik
ama gitti ...........
onu cook özledim nurlar icinde uyusun
o bizi hiiic üz edi elinden gelen herseyi yapti insallah o da oldugu yerde huzur icindedir .................
Yine 64'lere mi heveslendin canım, sen oraya fazla takılmasan diyorum hani yanii:26::26::26:
yok canım yaa ne yarışması
ben bu topiğin daimi üyesiyim zaten yarışmalarla işim olmaz
buaralar pek giremiyorum
bisiteye yemek tarifi gönderiyorumda eskiler bilir diye yazdım öyle
yani yapıyorum yiyorum demek istedim canım
Ne oldu canım???offf çok bunaldım ne yüzsüz insanlar ya hep karaktersiz davranıyorlar hemde neden soğuk davrandığımdan şikayetleniyorlar
He valla yedik yedik geldik, siz yememişinizdir umarım.şişkolar uğramazlar tabı şimdi homını gırtlak yıyolar
Bizler iyiyiz canım, sık dişini ne zaman geleceksiniz az kaldı bakkizlaarr
peeffff ruhum skiliyooor
regl geldi :26:
hava kapalii :26:
ve ben Türkiyemmmmm i özlediiimmm
sizden ne haber
Allahım kolaylık versin canım.getırme aklıma cnm ya tam 8aydır görüşmüyoz burnumda kokuları annemın sacımı okşayışı ben gıderken bababım gızlı gızlı aglayısı
Senin işin de pek bi zormuş yav, bu devirde öyle aileler de var mıymış hala???Allah sabır versin, en azından eşin iyi biri çıkmış bak çok şükür ki.ben bilmiyorum valla o duyguyu.ne kuşak ne evden çıkartma ne veda hiç gözümden tek damla yaş gelmedi içimde sızlamadı.
Herkese günaydınlarrrr
İşler çok, bir selam vereyim dedim, herkescikler iyidir umarım, fırsat bulunca geçmişi okumaya çalışacağım. Hafta sonu biraz kaçamaklı geçse de, yeni bir hafta ile buradayız, yine yeni yeniden başlama vakti, herkese güzel bir hafta diliyorum
Mide küçülünce otomatikman rahatsız oluyorsun, dün biz de komşularla birlikte köye kayınvalidemlere gittik. Orada hep beraber başladılar benim için yemiyor da, hasta olacak da, zayıflicam diye bişey yemiyor, eşim diyor sabahları acaip bişey yiyor yulaf mıdır nedir, sinir oldum ya, onlara neyse, kendin yapmıyorsun yapana da karışma bari değil mi? Bizi bizden başka anlayan yok nitekim. Bu hafta nasıl senin işler, tatil vardır gerçi, 3 gün tatilmiş benim büyük kıza, ufak da yarın gider sanırım.
günaydın
bende çok çok yedim dün eltimlere gitmiştik akşam nefes alamıyordum
ilk defa rahatsız etti yemek yemek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?