70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şişkolar uğramazlar tabı şimdi homını gırtlak yıyolar
boşver yesinler onlar biz senle burda diyet yapıyoz işte onların hepsi artı çıkcak bu hafta haftasonu gezip yediler uğramadılar topige çünkü
ben bu saatten sonra yemem bişi sudan başka
bu arada reglıde oldum haftaya güzel kılolar gıder inş

he öle oluyor.elim ayağımşişer hep benim dahada kötü olur.bendede gaz var bugun sabahtan beri içimde bişeyler geziniyo.davul gibikarnım dün gece gazlı bişeyde yemedim nie bilmem

üşütmüşsün sen dun şeker ondandır
ne gıydın dun düğüne bakım

üşütmüşsün sen dun şeker ondandır
ne gıydın dun düğüne bakım
sorunda o giycek bişey bulamadım apar topar çıktık zaten ciddi alışveriş yapmam lazımhiçbir şeyimolmuyor doğru dürüst olanlarda gidilen yere uymuyordu.ya kilo verecemen kısa sürede yada para harcayacam başka alternatif yok.üşütmüş olabilirimdoğru kır düğünü yapacam die totomuz dondu.ben giyinikken dondum gelin askılıyken nası donmadı bilmem
kizlaarr

peeffff ruhum skiliyooor

regl geldi :26:

hava kapalii :26:

ve ben Türkiyemmmmm i özlediiimmm

sizden ne haber

burayı özlesen nolcak burdada hava kapanıp açılıyor.soğuk ve yağmurda yağdı azcık.naptınız bahçeyi biz dedik tuttu heralde salatalıkları ekiyor

iyidir cnm bızde sıkılıyoz gel beraber sıkılak

bahce isi haber vericekler bakalim canim ama cook isi var

kiz hava kapali olsun yagmur yagsin ama ben ailemin yaninda olayim özlediiimmmmmmm

cnm bence bıraz daha zayıflada sonra al sonra aldıkların emanet gıbı durmasın sonra

bahce isi haber vericekler bakalim canim ama cook isi var

kiz hava kapali olsun yagmur yagsin ama ben ailemin yaninda olayim özlediiimmmmmmm
he biliyom kafan dağılsında özleyip sıkılma die dedim.daha iyi hem yetiştirdiklerinizi yersiniz bence güzel fikşir hem spor olur.eskiler hep tarlalarda çalıştıkları için sağlammış
cnm bence bıraz daha zayıflada sonra al sonra aldıkların emanet gıbı durmasın sonra

bende öle düşünüyom ama doğru dürüst giycek bişey yok elbise giyeyim dedim oda çorap yokmuş evde zaten iyikide giymemişim babetle bile dondu ayakklarım dediğin gibi üşütmüşümdür aklıma gelmedihiç

sık dişinide 1 ay sonra alı cnm 4 kılo verırsın 1 ayda

Ananas ye o da ödem atoyormus cok sulu ya.. benim aksam kacti yaa allahtan Erken yedim.. evet cnm tarif alabilirim biz de yeni geçti k
günaydın güzeller
2 gündür geçmişten çıkamadım
siz ne güzel diyet yapıyorsunuz özendim valla
bende yemek sitesine tarif yetiştirme peşindeyim
Yapip yemeyesin....
Ayyy simardimm.arti cikmayayim da bu hafta..
Daha cok erken ki bn dogumdan ilk 3 ayimda 4 kilo almistim..
offf çok bunaldım ne yüzsüz insanlar ya hep karaktersiz davranıyorlar hemde neden soğuk davrandığımdan şikayetleniyorlar
Noldu sanaaa
kizlaarr

peeffff ruhum skiliyooor

regl geldi :26:

hava kapalii :26:

ve ben Türkiyemmmmm i özlediiimmm

sizden ne haber

Kiyamammmmm

sagol canim
gelin bana sarılın hepiniz benimkilerde uzakta ama özlemedim nedense
oy canim cidden özlemedinmi

camdan disariya bakarmisin benim icin hatta izmiirmin havasini ceksen icine ....
getırme aklıma cnm ya tam 8aydır görüşmüyoz burnumda kokuları annemın sacımı okşayışı ben gıderken bababım gızlı gızlı aglayısı
....

aa koy verme be daha zor olur üzme kendini

işallah 1 ayda 4 kilo versem oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…