benimde cok kacti ben hic saymayayim bile :18:
neyse toparlariz insallah
ye bacım ye süt olsun sütsen yede en buyuk rakıbı eleyelım
dun yedıklerınden kalmıştır cnm onları yede boşa gıtmesın tammamı cnm
oh oh sende ye bacım
bittin sen kızım.. şoklanıp gelırsem gorursunye bacım ye süt olsun sütsen yede en buyuk rakıbı eleyelım
dun yedıklerınden kalmıştır cnm onları yede boşa gıtmesın tammamı cnm
Ne kadar sıkarsam sıkayım h.sonu illaki gevşeklik oluyor. İşyerine karışan görüşen yok adam akıllı diyetimi yapıyorum h.sonu oluna sapıtıyorumC.tesi kahvaltıda 1 simit ,peynir,domates,salatalık yedm h.sonu ya ,öğleni es geçtm,öğleden sonra anneme gittim börek yapmş 2 tane sigara böreği hüplettim,1 dilim pasta yedim:18::18: akşam yemeğe çıktık herkesi balıkçıya sürükledim sabak yediklerimi hesaba kattığm için ızgara balık ve bol salata yiyip vicdanımı rahatlattım
Paza kahvaltısını diyete uygun 1 dilim ekmek,2 dilim peynir ve yarım domates yaptım,öğlen dışardaydık kahvemi içtm yine yemedm,akşam yine anneme gittiğimz için yemekler falan vardı 1 dilim ekmek 2 dilim salam yiyip oturdm aşağıh.sonu su içmedm dışarda sürekli wc arama derdine giriyorum eşim gıck oluyor sonra
görüscezzzz
Ne kadar sıkarsam sıkayım h.sonu illaki gevşeklik oluyor. İşyerine karışan görüşen yok adam akıllı diyetimi yapıyorum h.sonu oluna sapıtıyorumC.tesi kahvaltıda 1 simit ,peynir,domates,salatalık yedm h.sonu ya ,öğleni es geçtm,öğleden sonra anneme gittim börek yapmş 2 tane sigara böreği hüplettim,1 dilim pasta yedim:18::18: akşam yemeğe çıktık herkesi balıkçıya sürükledim sabak yediklerimi hesaba kattığm için ızgara balık ve bol salata yiyip vicdanımı rahatlattım
Paza kahvaltısını diyete uygun 1 dilim ekmek,2 dilim peynir ve yarım domates yaptım,öğlen dışardaydık kahvemi içtm yine yemedm,akşam yine anneme gittiğimz için yemekler falan vardı 1 dilim ekmek 2 dilim salam yiyip oturdm aşağıh.sonu su içmedm dışarda sürekli wc arama derdine giriyorum eşim gıck oluyor sonra
bittin sen kızım.. şoklanıp gelırsem gorursun
iç bacım sen suyunu, kocan bulsun wc sana.. ben eşim zayıflamamı destekledıgı ıcın sorun olmuyor.. dun sabahtan akşama kadar dusardaydık, yanımızda 3 lıtre suyum vardı.. bır oraya bır buraya taşıdı garıbım:44:
bittin sen kızım.. şoklanıp gelırsem gorursun
iç bacım sen suyunu, kocan bulsun wc sana.. ben eşim zayıflamamı destekledıgı ıcın sorun olmuyor.. dun sabahtan akşama kadar dusardaydık, yanımızda 3 lıtre suyum vardı.. bır oraya bır buraya taşıdı garıbım:44:
Önümzdeki haftasonu daha dikkatlı olacağıma şimdiden söz veriyorum efenim
o zaman bu haft sonu daha dıkkat edıyoruz sonuçta yanlışlarının farkındasın
H.sonu diyete sadık kalmak ne güzel bişeyyyh.sonu dışarı çıkarken yanıma 3 lt su almak gelmez benm,iyi bi diyet yapan deilm galiba Ama minnak kızımın çantasını hazırlıyorum biberonu,maması,suyu,sütü benmkiler aklıma gelmiyor
Hafta sonu fazla kaçırma konusunda yalnız olmadığımı görünce içime su serpildi..
Ama elbette ki vazgeçmek yok
malesefYapma beya, o kadar mı? Hadi bakalım tekrar başla diyet listelerine o zaman?
aayy dur bende kahve içeyim, açılırım belkimmmGünaydınlarrrr... herkesleree.. kahvaltılarımızı yaptık, kahve zamanı gibi sankii..
bikadını mutlu eden şeylerin başında geliyor sen zayıflamışsın lafını duymakgünaydiin kizlaar
dün agladim agladim sonra aldim arabayi vinnnnnn
önce 1 paket pisss bisey aldim:26:
sonra nehir kenarina acikta orda agladim tüttürdüm
ordan arkadasaa
arkadasim bir hafta bile omamisti beni göreli
ama bana dediki sen kilomu verdiin
ay sevindim iyi geldi
sonra geldim eve vurdum kafayi yattimm
biraz daha iyi gibiyim sükür
kızlar migrosta oyuncaklarda indirim var
23 nisan dolayısıyla
hersene olduğu gibi buyılda doldurduk
uzun süre almam diyorum ama herçarşıya çıkışımızda yine alıyoruz
malesef
aayy dur bende kahve içeyim, açılırım belkimmm
günaydın
bikadını mutlu eden şeylerin başında geliyor sen zayıflamışsın lafını duymak
inşallah sorunlar hallolmuştur canım
canım eskıden de bır dıyetısyene gıdıyordum 4 lıtre su ıctım bugun dedıgımde, bobreklerını yıpratırsın demıstı... her seyın kararı guzel bence..tarıfını aldım nasılsa bende şoklanacam
bıde cnm benım içtiğim su 3.5 lıtreyı geçıyo dıyetısyenın ne kadar su içmeyi öneriyor fazlasının zarırı varmıkı
eeee bahane degıl kızın canım, benım de 6 aylık oglum var.. yemeklerı, suları, bezlerı, eşimin de cuzdanı tabancası, benım3 lt suyum... çanta 10 kıloH.sonu diyete sadık kalmak ne güzel bişeyyyh.sonu dışarı çıkarken yanıma 3 lt su almak gelmez benm,iyi bi diyet yapan deilm galiba Ama minnak kızımın çantasını hazırlıyorum biberonu,maması,suyu,sütü benmkiler aklıma gelmiyor
kızlar migrosta oyuncaklarda indirim var
23 nisan dolayısıyla
malesef
günaydın
evet canım indirim varmışkızlar migrosta oyuncaklarda indirim var
23 nisan dolayısıyla
malesef
günaydın
daha öncede anlatığım kadın canım sürekli konuşmaya çalışıyor tekrar samimi olmak istiyor sürekli arıyor laf sokmaya çalışıyor neden uzklaştığımın farkında bile değil gibi yapıyorsorma ya of yine tıkınıyorum çokbozuk moralim
güzel menü olmuş canm ama akşam için kararsız kaldım:26:
naptın kız gözüne nasılsın şimdi inş. büyük problem yoktur
aslında bizde tam olarak onu yapmaya çalışıyoruz
ama 6öğünle yapabiliyoruz sende aralarda meyve yersen bizim gb diyete sayılıyosun bence
oooof of ben kendimi avutamıyorum malesef
nerden bildinn
hoşgeldin canm cuma günü bildirim yapmayı unutma abababa ya
yazmıstı olsun canan ben
bi yerde durdurmak lazm
neden cnm noldu
evde oturmakta sıkıyor haklısın
umarım bulursun yakın zamanda
kafa şişirmesimi olur canım
burda ne dertlerimizi yazdık biz
ama şaşırdım açıkçası eskiden olurmuş öyle babalr çocuklarını sevmeleri ayıp kaçarmış
ama bu devirde oluyormuymuş öyle babalar
sen anne baba sevgisine doyamadıysan eğer evlatlarına karşı yaparsın o görevini
umarım eşinle mutlu olursun canım
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
he benimki ben osmanlı erkeğiyim der.çekilir kenara hakkını yememama öle dövmesi falan yoktur bizimhiç birşeyimizi eksik etmemiştir fazlasıyla yapmıştır ama genede bi araya gelince tuhaf oluyo.hiçte üzülmüyorumbu duurma herşeyimi eşim tamamladı çok şükür.ona evlenirken kör kütük aptal aşık olmadım.sadece çok seviyordum.çümkü ilk tanıştığımızda iş arkadaşımdı 1,5 yıl sonra sevigli olmaya karar verdik bölede iyi oldu sanırım.evlendikten sonra aşık olması daha güzel bişeymiş.baştan olaydı artı yada eksilerini göremezdimYine 64'lere mi heveslendin canım, sen oraya fazla takılmasan diyorum hani yanii:26::26::26:
Ne oldu canım???
He valla yedik yedik geldik, siz yememişinizdir umarım.
Bizler iyiyiz canım, sık dişini ne zaman geleceksiniz az kaldı bak
Allahım kolaylık versin canım.
Senin işin de pek bi zormuş yav, bu devirde öyle aileler de var mıymış hala???Allah sabır versin, en azından eşin iyi biri çıkmış bak çok şükür ki.
günaydın kızlar mutlu sabahlar güzel birgün geçirmek dilegıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?