70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne kadar sıkarsam sıkayım h.sonu illaki gevşeklik oluyor. İşyerine karışan görüşen yok adam akıllı diyetimi yapıyorum h.sonu oluna sapıtıyorum C.tesi kahvaltıda 1 simit ,peynir,domates,salatalık yedm h.sonu ya ,öğleni es geçtm,öğleden sonra anneme gittim börek yapmş 2 tane sigara böreği hüplettim,1 dilim pasta yedim:18::18: akşam yemeğe çıktık herkesi balıkçıya sürükledim sabak yediklerimi hesaba kattığm için ızgara balık ve bol salata yiyip vicdanımı rahatlattım
Paza kahvaltısını diyete uygun 1 dilim ekmek,2 dilim peynir ve yarım domates yaptım,öğlen dışardaydık kahvemi içtm yine yemedm,akşam yine anneme gittiğimz için yemekler falan vardı 1 dilim ekmek 2 dilim salam yiyip oturdm aşağı h.sonu su içmedm dışarda sürekli wc arama derdine giriyorum eşim gıck oluyor sonra

ye bacım ye süt olsun süt sen yede en buyuk rakıbı eleyelım
dun yedıklerınden kalmıştır cnm onları yede boşa gıtmesın tammamı cnm
bittin sen kızım.. şoklanıp gelırsem gorursun

iç bacım sen suyunu, kocan bulsun wc sana.. ben eşim zayıflamamı destekledıgı ıcın sorun olmuyor.. dun sabahtan akşama kadar dusardaydık, yanımızda 3 lıtre suyum vardı.. bır oraya bır buraya taşıdı garıbım:44:

o zaman bu haft sonu daha dıkkat edıyoruz sonuçta yanlışlarının farkındasın

tarıfını aldım nasılsa bende şoklanacam
bıde cnm benım içtiğim su 3.5 lıtreyı geçıyo dıyetısyenın ne kadar su içmeyi öneriyor fazlasının zarırı varmıkı

H.sonu diyete sadık kalmak ne güzel bişeyyy h.sonu dışarı çıkarken yanıma 3 lt su almak gelmez benm,iyi bi diyet yapan deilm galiba Ama minnak kızımın çantasını hazırlıyorum biberonu,maması,suyu,sütü benmkiler aklıma gelmiyor

o zaman bu haft sonu daha dıkkat edıyoruz sonuçta yanlışlarının farkındasın
Önümzdeki haftasonu daha dikkatlı olacağıma şimdiden söz veriyorum efenim

kızlar migrosta oyuncaklarda indirim var
23 nisan dolayısıyla
hersene olduğu gibi buyılda doldurduk
uzun süre almam diyorum ama herçarşıya çıkışımızda yine alıyoruz

Yapma beya, o kadar mı? Hadi bakalım tekrar başla diyet listelerine o zaman?
malesef
Günaydınlarrrr... herkesleree.. kahvaltılarımızı yaptık, kahve zamanı gibi sankii..
aayy dur bende kahve içeyim, açılırım belkimmm
günaydın
bikadını mutlu eden şeylerin başında geliyor sen zayıflamışsın lafını duymak
inşallah sorunlar hallolmuştur canım

aslinda sorun yok gibi birsey canim
ama arada geliyor bana buna regl ve kapali havada eklenince costu
neyse Rabbim dermansiz dert vermesin
inan cok sevindim sorma

tarıfını aldım nasılsa bende şoklanacam
bıde cnm benım içtiğim su 3.5 lıtreyı geçıyo dıyetısyenın ne kadar su içmeyi öneriyor fazlasının zarırı varmıkı
canım eskıden de bır dıyetısyene gıdıyordum 4 lıtre su ıctım bugun dedıgımde, bobreklerını yıpratırsın demıstı... her seyın kararı guzel bence..
eeee bahane degıl kızın canım, benım de 6 aylık oglum var.. yemeklerı, suları, bezlerı, eşimin de cuzdanı tabancası, benım3 lt suyum... çanta 10 kılo

oyuncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk saolasın mınecann

selam kızlar nasılsınız?
hafta sonu giremedim
malum bu hafta düğün var alışverişdi falandı filandı
yoruldum
sonunda karar kıldım giyeceklerime
hayırlısıyla bir geçseydi şu düğünde
bide c.tesi regl oldum bildirim sonrası
en azından düğünden önce olması iyi oldu
inşallah birazcıkda kilo veririm şu 4 gün
bu hafta ben perşembeden gideceğim bildirimimi de size perşembe sabahı yaparım
cuma kına gecesi c.teside nikah
siz neler yapıyorsunuz çok konuştum ben

evet canım indirim varmış
bende bakalım bugün belki kaçarım dışarı
çok yorgunum valla kaç gündür
neler aldın canım

daha öncede anlatığım kadın canım sürekli konuşmaya çalışıyor tekrar samimi olmak istiyor sürekli arıyor laf sokmaya çalışıyor neden uzklaştığımın farkında bile değil gibi yapıyor

he benimki ben osmanlı erkeğiyim der.çekilir kenara hakkını yememama öle dövmesi falan yoktur bizimhiç birşeyimizi eksik etmemiştir fazlasıyla yapmıştır ama genede bi araya gelince tuhaf oluyo.hiçte üzülmüyorumbu duurma herşeyimi eşim tamamladı çok şükür.ona evlenirken kör kütük aptal aşık olmadım.sadece çok seviyordum.çümkü ilk tanıştığımızda iş arkadaşımdı 1,5 yıl sonra sevigli olmaya karar verdik bölede iyi oldu sanırım.evlendikten sonra aşık olması daha güzel bişeymiş.baştan olaydı artı yada eksilerini göremezdim
günaydın kızlar mutlu sabahlar güzel birgün geçirmek dilegıyle

günaydın sanada gurbet bacı

anamben akşamyemeğini kaçırdım ipin ucunu.yemek çok yemdim ama bayatlamışbeyaz ekmekleri kızarttı eşim ziyan olmasın die yedik.kızarmış ekmeye dayanamıyorum.salatanın zeytin yağına banıpbanıp 2,5 dilim beyaz ekmek yedim.daha yedimde aslında neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…