- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
oh iyiyapmışsın böle atıyorsan sıkıntını eğer.orda bıraksaydın nehire akıp gitsin.accık geniş olun der bizimkilerhep.neşen yerine geldin seni üzüntülü görmek istemşiyormgünaydiin kizlaar
dün agladim agladim sonra aldim arabayi vinnnnnn
önce 1 paket pisss bisey aldim:26:
sonra nehir kenarina acikta orda agladim tüttürdüm
ordan arkadasaa
arkadasim bir hafta bile omamisti beni göreli
ama bana dediki sen kilomu verdiin
ay sevindim iyi geldi
sonra geldim eve vurdum kafayi yattimm
biraz daha iyi gibiyim sükür
semizotu muhteşem bişey ya geçen hafta 1.500 kilo verişimi birazda semizotuna bağlıyorum.1 kaşık yağla ve domatesle pişiriyorum.hem tok tutuyo hemde vüduttaki suyu atıyormuş.Sabah 9:30 yarım demet maydanoz, yarım demet dereotu, 1 dılım peynır, 4 zeytın, 1 dılım ekmek
ara 11:30 1 elma 1 cevız
öğlen 13:15 zeytınyağlı dereotlu bakla, 2 kaşık yoğurt, maydanoz, dereotu
ara 15:30 1 büyük portakal, 3 badem
ara 17:30 emzirme çayı, yarım paket dıyet bıskuvı
akşam 18:30 zeytınyaglı semızotu, yogurt ve salata
ara 20:30 2 kivi
3 litre su..
Bu arada Form Çay sakıncalıymış geçen hafta içmiştim, doktorum bıraktırdı..
gurbet süpürgenin terkesine benide al geliom bacım bendebende dun rüyamda annemlerı gördüm ama hazıranda bıtıyo bızım özlem bıraz daha sabredecez
o kocışine sole akıllı dursun getırmesın benı oraya
suzi geçmişlere karışınca muhtemelen hafta sonuna doğru anca burda olurkız suzı cık artık şu geçmişten
kız gurbet susak bu bacı şoklanıp gelirse yandık valla biliyon kafası kızınca şoklanıyo.bi bakarız gene liste başı kızdırmayalım bencebittin sen kızım.. şoklanıp gelırsem gorursun
iç bacım sen suyunu, kocan bulsun wc sana.. ben eşim zayıflamamı destekledıgı ıcın sorun olmuyor.. dun sabahtan akşama kadar dusardaydık, yanımızda 3 lıtre suyum vardı.. bır oraya bır buraya taşıdı garıbım:44:
amin canımaslinda sorun yok gibi birsey canim
ama arada geliyor bana buna regl ve kapali havada eklenince costu
neyse Rabbim dermansiz dert vermesin
inan cok sevindim sorma
umarım devam ediyordur kaçırma canımoyuncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkksaolasın mınecann
selam canımselam kızlar nasılsınız?
hafta sonu giremedim
malum bu hafta düğün var alışverişdi falandı filandı
yoruldum
sonunda karar kıldım giyeceklerime
hayırlısıyla bir geçseydi şu düğünde
bide c.tesi regl oldum bildirim sonrası
en azından düğünden önce olması iyi oldu
inşallah birazcıkda kilo veririm şu 4 gün
bu hafta ben perşembeden gideceğim bildirimimi de size perşembe sabahı yaparım
cuma kına gecesi c.teside nikah
siz neler yapıyorsunuz çok konuştum ben
cumartesi eşim söyledi indirim var diye hersene alırız baya bişeylerevet canım indirim varmış
bende bakalım bugün belki kaçarım dışarı
çok yorgunum valla kaç gündür
neler aldın canım
ben hemen reklamımı yapayım sana tariflerimi vereyimanamben akşamyemeğini kaçırdım ipin ucunu.yemek çok yemdim ama bayatlamışbeyaz ekmekleri kızarttı eşim ziyan olmasın die yedik.kızarmış ekmeye dayanamıyorum.salatanın zeytin yağına banıpbanıp 2,5 dilim beyaz ekmek yedim.daha yedimde aslında neyse
sabahtan beri burdaha gayret suzi beyenerek geliyon azkalmış buraya gelmene
sağol canımbunlar aklıma hiç gelmemişti köfteyi bilmiyordum bak.iyi oldu amakızartma işte onu napcaz tefalde kızartsam acaba dağılırmı
amin canım
bende öyleyim arada terelellilerim tutar
umarım devam ediyordur kaçırma canım
küçüklere daha fazla şey var
selam canım
yorucu günler olur düğün telaşıyla
bizimde haftasonu hareketli geçit
yarında mersine alışverişe gidecez sanırım
gezmek iyide çabuk yoruluyorum ben
cumartesi eşim söyledi indirim var diye hersene alırız baya bişeyler
temizliği falan hallettim hemen gittik
sanki oyuncak almıyoruz
eşimin yeğenlerine falanda aldık
iyi oldu sevindiler
migrosta scooter var bak uygun fiyatı 16 liraylı aldık çok sevdi gökçe gece rüyasında skotum nerdee diyordu
onun dışında bebek çeşitleri, raket , mikrofon vardı bide onuda çok sevdi araba, kitap çeşitleri falan aldık işte
ben hemen reklamımı yapayım sana tariflerimi vereyim
yap uygula ekmekler çöpe gitmesin
Bayat Ekmekli Omlet - Nefis Yemek Tarifleri
Ekmek Köftesi - Nefis Yemek Tarifleri
bide ekmekli top oda yakında yayınlanacak
sabahtan beri burda
bitiremedi geçmişi
sağol canımbunlar aklıma hiç gelmemişti köfteyi bilmiyordum bak.iyi oldu amakızartma işte onu napcaz tefalde kızartsam acaba dağılırmı
evde taze keçi yoğurdu var kocacımada yutturamadım bende yemiyorum onun içinde bi önerin varmı oda ziyan olmasın sevmiyorum yemekleri ekmekleri ziyan etmeyi yazık bulamayanlar var
yok dayanamam onunkini yerim ben en iyisi ekmekkızartmak daha masum
hmm hiç bilmiyorum kendine ödül olarak yap diyce ama
yumurtalı olan daha iyi sanırım diğeri kızartma yaa
yada kendine fırında yap dışını hafif yağla eşine kızart
yoğurt çorbası yapsan nasıl olur :26:
dün eltime gitmiştik keçi yoğurduyla pirinçli çorba yapmış
normalde eşim keçi eti sütü yoğurdu hiçbişey sürmez ağzına
ama o çorbayı içti farketmemiş bile
ben biçırpıda bitiridim keçi keçi koktu burnuma ama eşim farketmemiş sende öyle deneyebilirsin
pulbiber falan eklersin anlamaz belki
hemen onun içinde tarifimin linkini vereyim
Bebekler İçin Dövmeli Yoğurt Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri
yok dayanamam onunkini yerim ben en iyisi ekmekkızartmak daha masum
kız burda bebekleriçin yazıyoevet kaynatırkende keçi koktu evler.ev sahibi üst kattakikomşuyada verdi o naptı bilmiom samimi olmadığımız için sormadım.annemde dedi kestirip lorpeyniri yap.ölede yapsam kim yicek.misafir geldiğinde poça yaparım desem onlarada kokarmı bilmiyorum.teyzeyede alamam diyemedim kıramadım.87 yaşında bide sütü içemediğimizi anlatmaya kalksam yanmıştık kulakları duymuyor hiç.yoğurdun kıvamıda ineğinkine benzemiyor uzun uzun sakızlı muhallebi gibi oldu.kokusu olmasa yerdikte kokoyor.:26::26::26::26::26::26:
ilk keçiyoğurdu yendiğinde ishal yapıyormuş.siz iyimisiniz
bebekler için yazdığına bakma sen
bkendimizede yapıyorum aynı şekilde
valla bilemedim kokunca yenmiyorda anam
sen çorbasını yap bol baharatlı yersiniz komşulara dağıtırsın yada
iyiyiz valla zaten azdı yarım kase çorba
kızım kustu ama yiyemedi çocuk
ay bide düşünsene misafire yapmıştı kakalayayım dedi herhalde
nede olsa elti
sapigim benimöyyyyk
bayılcam şimdi valla kahvaltılar çıkıcak geri ıuyy
he tabi sapık gibi tek birinle arkadaş olalım nası diyeyim.atarlardı beni topikten bu kız sapık die
musluk gibi yukardan giriyor altdan cikiyor hic sormaniekız çokmu su içtin
anna herkez kaçtı gene
bende mi görmüyom acep :18:belli saatlerde sopalı adamlar gelioda kovalıyorlarmı sizi topiktende ben görmüyom :44:
olmamis canimÇizelge denemsi 1-2 oldu muu ?
tebrikler canimmerhabalar kızlar bende hemen bidirim yapayım
başlangıç:77 kg
geçen hafta:72
bu hafta:71,50
bu hafta giden:500 gr
toplamda giden :5,500
hedef:60
bu hafta tempolu b haftayı sınavlarım vardı spora ve yediklerime ççok özen gösteremesemde yinede 500 gr gitmsi mutlu etti :)
aksamlari sade salata sebze yesen canim yaninda da yogurt :26:Ben sabahları 7 de evden çıktğm için kahvaltıyı iş yerinde hazırlıyorum,öğlen de gayet dikkat ediyorum az birşey çorba yanında da 2 kaşık o gün pişen ana yemek yiyorum,3 lt suyumu içiyorum buraya kadar herşey normal. Eve gidince sapıtıyorum ben,eşimle masaya oturuyoruz sohbet fln,kızımla ilglilenmek derken kaçırıyorum çoğu zaman akşamları komple kesem nasıl olur en fazla çorba içsem.Böyle kilo veremiycem beennn
uy bu kiz ne edmisbaşlangıç:82.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:68.8
giden:2.1 KG
toplamda giden:14.1
hedef:65
SAYGILARRRRBEN SINAVA KAÇAR YENIDEN..
merhabalar kılo verenlerı tebrık ederım veremeyenler ıns haftaya en az -1 gorurler tartıda
ben d hıc gıremıyorum bu aralar kuzenlerım hasta onların yanındayım
sızler nasılsınız ıyısınız ıns
ben umutsuz vakayim benden bir halt olmazsıkılıyorum çalışırken ben de buraya kaçtım işte
sınav da olduk bitti bişey anlamadım nolcak ne bitcek bilmiyorum..
çarşamba belli olcak gari
valla yusuf yusuf yapmıştı hoca kaçarım yoktu bende çalıştım
olsun canım kaçamak yapmamışsın sonuçta haftaya daha çok gider inşallah üzülme
amin canım :26:
hiç affetmem hepsini alırım
hiç bi yerde kalmaz
nerelerdesin aceba seennn
geçmiş olsun tatlım hayırdır neyi var kuzeninin :26:
bende gözletliyorum sizi aradaşu alttaki ziyaretçilerde gizlenmesedelerde insan 2çift laf etse dimi.aman omuzlarım ağarmış su taşımaktan
evet şekerim 7 ay olduben sana sorcam hep unutuyom bi bayan vardı ilk girdiğimde görümcesi gelcek die zayıflıyodu sen omusun yoksa ben hafızamımı kaybettim:44:
ana kim kiz oanna çok hırslanmıştı görümcesi gelecekti 20nisanda noldu acaba yazık söz konusu eltiler görümceler olunca acıdım hepsini biodaya kapatıp kilit vurcan
kiz laf etme banaya ben napım sadececık 100 gr ağlamak ıstıyorumAllahtan suzı artıdada sondan 1.deılım
sende gaza getirme gi benieyvah suzi duymasın paralar valla yere yatırıp
seni gidi seni oy kiyamam gel geri öpeyimhırs ıyıdır cnm evlendıgınde kaç kıloydunkı sen
aman suzı sever benı kızmaz bana
70 le 71 arası gidip geliodumsonra evli kadın moduna girerken birazda kilom olmalı dedim aldım da aldım allahtan boy var yoksa adile naşit gibi zıp zıp zıplar gibi gözükçem yürürken
he akşama gelsinde görsün balkaymakla ikisi bir olup eziverirler valla zaten çok antremanlılar sabah spor yapıyolardı gördüğümde
orda kılon gayet normal duruyo cnm bende resım eklıyımde bak
hıç bişicik yapamazlar ben onları ezerım ben daha şişkoyum
bildigin kadar oyna canimdugunden konu cıkmısken aklıma sey geldı
sımdı bızım buralarda hep cıftetellı oynanır sevdıceklerdede roman
cıftetellı oynuyorum ama roman nasıl oynıcam ben yaa pfff
foto görebilmek icin arkadaslik teklifi göndermen lazim o kisi canimben niye foto göremiyorum :44:
Portakallı pırasa mı? Hmm güzel olur ha, içine de azcık yağsız kıyma koydun mu yeme de yanında yat
ne güzelkızlar dun bıraz kendıme alısverıs yaptım
m beden etek
27 beden kot aldım
27 bıle bırazcık bol oldu dıyebılırım
güzel menün canim benceay az önce gökhan türkmenin klibini izledimne kadar saçma olduğunun farkına vardım.şimdi çok alakasız ala kafama takıldı.kızla çocuk ayrı evde uyanıyo ama kalkarkalkamaz mutfakta kahvaltı hazırlarken bile saatlerce oyunuyolar.sonra sokakta falanda oynuyolar.amabi ayrıntıya dikkat ettim ikiside zayıf acaba bizmi yanlış yapıyoz koca gün oynayarakmı iş yapsaki bulaşık yıkarken oynasak lavabo temizlerken kıvırsak:124:
neyse bugunkü menüm
sabah:su,maydonoz,peynir,bir minik domates,bir parça hazır köy yufkasından yağsız dereotlu lorlu börek,3 fincan çay
ara:türk kahvesi,2 kaşık irmik helvası(komşu getirdi ama az şekerli)
öğle:1 tabak tarhana çorbası
ara:2 fındık,2 badem,4 kabak çekirdeği,2 fıstık,1 kupa yeşil çay,1 minik elma
akşam:1 tabak tarhana çorbası,4 kaşıkkadar yağsız semizotu yemeği,1 kase yoğurt
şimdilik 2 litre su.bugun birazcık kaçırmış olabilirim belki sabah çok sevinçliydim
ana o börekmiydinvalla bi tarifi yok canım hazır köy yufkası o anamlar yazdan yapıyolar öle kutuda saklıyoz.lazım oluncada çıkartıp ıslatıyoz öle pişiriyoz.o yoksa normal yufkayı alıyon teflon tavanın altını azcık yağlıyon içine yufkayı açıyon ne koycaksan koyuyon.ben ne varsa koyuyom yoğurt varsa birazda yoğurt koyuyom yumuşak oluyo o zaman su böreğine benzio.sonra 4-5 yufka koyuyom resimdeki 3 yufkalı kendime kadar yaptım.en üstteki kapattığım yufkanın kenarlrını tavanın altına kadar uzatıyom.sonra pişiriyom işte ateşte 15 dakkada hazır.bi tek yufkanın kalorisi oluyor işte.acil misafir geldiğindede hazır börek oluyo
şimdi sıra geldi oy istemeye böreme oy verin
onlarin eline bakmadim da annemin eline bakmaz olaydimkız ballı kaymak hafta sonu dıye cozutma gebertırım senı ne tıkınıyon kız
suzı aman sakın bakma kocışle oğlanın elındekılere
kız puccaa yıne uğramadın buralara
neskuık oğlan durmuyomu bacım
ababa sınavın nası geçtı tatlım
he doğru dion bak buldum
PHP Science World Shinsho'un gerçekleştirdiği "Convert Anything To Calories" araştırmasına göre fareye bir kere tıklamak, 1.4 kalori yakmanız demek oluyor. Araştırma, işaret parmağınızın 10.8 santimetre kare ve 11.7 gram ağırlığında olduğunu, işaret parmağı kaslarını hareket ettirmenin tıklama başına 195 micromole ATP ettiğini temel alıyor.
Hesaplamalara göre bir erkeğin günde 2.000 kcal, kadının ise 1.700 kcal enerji tüketmesi gerekiyor (bu miktar yaşa ve vücut yapısına göre değişiyor). Dolayısıyla tıklayarak kilo vermek istiyorsanız, parmağınızı biraz daha (!) hızlandırmanız gerekebilir.
ah keske yanimda benimde yok arkadasimkızlar ya warya sizin gb 2arkadsım olsa yanımda
değmeyin keyfime ama malesef 1tane bile yok yakınımda
sade ve hos bence güzelCaramel Kadın Elbise | Boyner mavi rengi nasıl sizce
ah keskeya bı dur cnm ya sabahtan berı tam 3.5litre içtim karnım agrıyo
ya ne guzzel hep istediğim şey herseyı dana gıbı yesem ama kılo almasam
hosgeldin canim :101:döve dövemı zayıflatıyonuz :18:
balina gibi oldum bende oda herhalde su ice ice sisiyorbenimiçin farketmez benim herşeye saldırasım var bu gece su hariçiçim akvaryum gibi oldu
amaGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hişşşştttttt kızlarrrrrrrrrr
fena mibenim koca bi kaç gece daha böle geç gelmeye devam ederse beni bu topiğe kadrolu gece bekçisi yapcaklar
ellerine saglik betülüm19 NİSAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 2,100 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 8,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nazlıbahar [/TD] [TD] 75,5 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77,9 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 60,4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 12,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5,5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1,8 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi tolga_dyg olmuştur tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nzo, azerii, nihancaccak, 0menekse0
hoşgeldiniz
bu hafta listemiz pek kalabalık güzel oldu
ileriki haftalarda daha güzel listelerle görüşmek üzere
öpüldünüz şekerler
bi eksiğimiz olduysa affola
nereye niye gidiyon tatlim :26: hayirli yolculuklar canimbalkaymaaaakkk
haftaya senden 6'lı rakamlar bekliyorum artık
kendimden de 5'li
gerçi sabah yola çıkıyorum istanbula gitcem inşallah
salı akşama kadar yokum gençler buralarda
hiç olmadı bi dahaki hafta artık
darısı hepimizin başına
hayirlisiyla insallah bahcen olur tatlimgünaydiiiiiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
ay ben heyecanliyiim
bugün bir bahce bakmaya gidicez
olursa kiralamayi düsünüyoruuuz
verirlerse ne güzel olurrr
cicek koparmasini bile bilmem ama domates biber yetistiricem
kocise diyom nasil yapicaz diye :26:
o da diyo hic birsey yapmazsak cim yapar otururuz
ay ne demek istediki bu adam bana :44:
sana yesillik yeter ineksinmi dedi anlamadim bak ben
neyse icinde kücük bir tahdadan (tahta ev olurmu kidogrumu söyledim bunu bilmiyorum :26: ) evide varmis
öyle iste kizlar bakalim hayirlisi insallahhh
pastası hariç canımmmm
[/FONT][/B]
wuuuuuuuu süper beybim tebrikler
tabiki sabırla devam edersen bizler gibi verirsin canım
tebrikler ve başarılar canımmmm
iyiyiz tatlım ne olsun
ben gördüm sonucu 65 üzeriydi kuzum
27 kotmuuuuuuuuuukuzum sen ozaman 38 bile altısınnnn
dün bütün günn evde yokdum bebişim
bildirimi yaptık kasçtık oğluşla arkadaşıma gittim tıkındım tıkındımmmm
biz varızzzzzz beybimmmmmmmm yetmemiiiiii
eline sağlık bebeğim
birincimizi çok çok tebrik ederim
sonuıncumuzuda tüm topikçene üzerine oturup
patlatalımmmmmmm
takilim tatlimHande Yener - Yola Devam - YouTube
günaydın kızlar bugün çok enerjikim kutlu doğum dolayısıyla program varmış bugün oraya gitcem.
çok boş kalmış hissediyorum kendimi ya ne güzel okuyonuz çalışıyonuz bende bi iş yok
aöf okuyom ders çalışıyım bari
bu sabah bu şarkı iyi geldi bana tavsiye ederim
tolga -dyg canım ismin sorun değilse yazarmısın tebrik ederim tatlım
haftaya rakibiz ona göre çok sewinme
kilo veren herkesi tebrik ederim
suzim noldu hadi yola dewam takıl bana bu hafta liste başı yapak seni
valla yerinde ben olsam oğlandan önce ben içerdimsaolasın kuzum gönlüm sizlerden yana ama malum dersler işte aama zaman buldukça takip etmeye çalşçam yoksa benim kilo aldı başını gidio kızzz :18:
menü paylasmaya da baslamissin tatlimsabah
2 bardak su
domates
kk peynir
5 zeytin
bir tutam maydanoz
1 dilim ekmek
3 küçük sucuk (küp halinde)
2 çay bardağı çay (az şekerli)
ara
1 kivi
ara
1 kivi
öğlen
Kabak Sandal Sefası Tarifi | Marifetli Tarifler
bu tarfi yapmaya çalışıcam ama benimkisi kıymasız olucak belki içine biraz küçük küp sucuklardan atabilirim (1 kabaktan deniycem bakalaım kendime kadar tarif tutucakmı
ara
havuç,salatalaık,kiivi hangisi eserse birinden yerim
ara
aynı şekilde kafaya göre hanginden eserse
akşam
5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
yoğurt ve havuç salatası
yine acıkıcak olursam meyvelerden yerim kafaya göre bişiler
hadi bakalım bol sporlu bol sulu günler hepimize
Dün kü menümü yazmayı unutmuşum kızlar
Dün;
Sabah: 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 parça peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, biraz yeşillik bir bardak yeşil çay
Öğlen: Yarım tas mercimek çorbası, cacık, salata, 1 adet karnı yarık
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: Salata, tavuk budu, bir kase yoğurt
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 parça peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, biraz yeşillik bir bardak yeşil çay
Öğlen: 5-6 kaşık bezelye, 2-3 kaşık bulgur, cacık (tabldot yiyeceğim birazdan)
Ara: 2 hurma
Akşam: 5-6 kaşık sebze yemeği, yarım kase yoğurt yeter o kadar
gene bi ben kaldım :2:çivilicem hepinizi buraya.bende çıkayımmı acab az önce peeling yaparken nası hırslandıysam artık gözüme kaçırdım batıyo sağlık oçağına gideyim bişey versin bare.gelen olursa duvara not bıraksın ben size dönerim
hosgeldin canimselam arkadaşlarr, ben de bugün başladım. şimdilik sadece yemeğimi kıstım. tabağımı küçültüp kilo verip veremeyeceğime bakacağım.bir de bol su içeceğim. sizce böyle başarılı olabilir miyim..
tünaydın kızlar..kilo werenler tebrik ederim..bende dün akşam annemden döndüm..mutlu hafta sonları..öpüldünüz
BEN NAPAYIM BACILARIM, 6 AYDIR REGL OLMUYORUMMMMBI DE OLSAM DEMEK Kİ KEMIKLERIM FIRLICAK eheuheuehueh cok şımardım bu 68'de sonra.. kendıne gel duygu, döverım haaa
hosgeldin dedim herhalde :44:kızlar beni de alın aranıza. ben de dün tartıldım.78,300 kiloyum.
aksam pilav yemezsen daha güzel olacak canimtam bir diyett listesi uygulamıyorum. sadece normalde çok yerim.yemeğimi kısıp biraz spora başladım.boyum 1.70 o yüzden kilolarım çirkin duruyor.yetmişin altına insem çok iyi olacak. yine de yediklerimi yazayım
sabah bir kibrit kutusu peynir.bir dilim sosis.bir parça ekmek.(henüz kepek ekmeği alamadım.)
ara -bir elma
öğle -utanarak- tahin pekmez ama 5 lokmacık...
ara 3 fındık
akşam normalde iki tabak yiyorum kızlar, bir tabak pirinç pilavı ve bir parça haslama tavuk
bu liste de ne diyebilirsiniz. bu hafta yemeğimi kısarak, şekeri keserek, spora ağırlık vererek deneyeyim diyorum.çay yerine de yeşil çay. sizce başarılı olur muyum böyle.
hosgeldin canimmerhaba bende bugün üye oldum bi arkadaşımın tavsiyesiyle..77 kg.la diyete başlamıştım şimdi 72.8 kg.gruba benide alırsanız sevinirim :)
evlilik yildönümünüz kutlu olsun canimgünaydın kızlar bırsuru alıntı yapmıştım ama hepsı gıttı anlamadım
ababacım lıste için elınesaglık 1.tolga dyg tebrıkler
ptty cnm erken anne olmak çok güzel bır duygu şimdi kızıma herkes senın kızınmı dıye şaşırıyo
tolga dyg menulerın süper cnm
handelevent nerdesın bacım
balkaymak tuttunuzmu bahceyı
kızlar dun evlılık donumumuzdu kocışle romantık takıldıkama ben kaçırmadım şekerler
sız neler yaptınız
öyle yapayim minem sagol tatlim
canım maydonoz saplarını kaynat iç
aktar varsa oralarda kiraz sapı, mısır püskülü al onlarıda kaynat iç
aklıma gelenler bunlar canım
6lılara ne kalmış şurda tebrikler
öpte başına koy bence canım daha ne istiyorsun bunları yapıyorsa dağınıklıkta nazarlığı olsun
benimki totosunu kaldıramıyor yerinden
bizde oynamayı hiç beceremeyiz
videoyu izlerken ben bile güldüm halimize
ama kimse hatırlamıyordur bile
eline sağlık canım
özel mesajda atamadım sağolasın almışsın listeye
geçen sene buzamanlar 30 kişiydik listede
neyse bunada şükür
konyada okudum ben ünide
ordada hobi bahçeleri vardı
küçük küçük bahçeler içindede kulübesi var ekip biçiyorsun sanırım öyle biryer
bizde apartmanımızın arkasındaki küçük bir alan var
orayı kazdırdık ektik bişeyler
geçen sene bibere ve domatese hiç para vermemiştik
doğal sebzelerele yapılan salata süper oluyor
huzur kaynağı bahçeyle uğraşmak
senin ismin neydi canım
önceden yazmışmıydın ben kaçırdım
gecmis olsun tatlim :26:yok çalışmıyorum iş bakıyorum sıkıldım evde oturmaktan
temizlik değil be akşam apar topar çıktık ne giysemnapsam derken ev darmadapık dolapta giycek bişey bulamadım akşam gidip ciddi alışveriş yapmamlazımama kilo verirsem aldıklarımnası durur bilmiomkafamda karıştı:44::44::44:
burdayım bacım hasta olcam galba akşam üşüttüm sabah kalktım midem bulanıyodu üşüyodum şimdi gözlerimyanıyo yutkunma zorluğu çekmeye başladım ya hadi hayırlısı
hosgeldin canim70 kiloyla hamile kaldım
doğum yaptım 52. gün ve ben homidi gırtlak yiyorum 75 kg ma mıhlandım inemiyorum:S
gebelik diyabeti yüzünden son 3 ay zaten diyet yaptım şimdi doğumdan sonra acısını çıkarırcasına yiyorum durdramıyorum kendimi kilo vermek değil almaktan korkuyorum ya
:26:offf çok bunaldım ne yüzsüz insanlar ya hep karaktersiz davranıyorlar hemde neden soğuk davrandığımdan şikayetleniyorlar
ahaha alemsin kizyeme kız kötü onlar ögk içinde fareler gezmiş
is isden gecti artikpırasalıymış dimi bıraktım zati sonra 5. çekirdekten sonra suzi gibi artıya çıkarım bu hafta
şişkolar uğramazlar tabı şimdi homını gırtlak yıyolar
siz ikiniz yokmussunuzboşver yesinler onlar biz senle burda diyet yapıyoz işte onların hepsi artı çıkcak bu hafta haftasonu gezip yediler uğramadılar topige çünkü
he öle oluyor.elim ayağımşişer hep benim dahada kötü olur.bendede gaz var bugun sabahtan beri içimde bişeyler geziniyo.davul gibikarnım dün gece gazlı bişeyde yemedim nie bilmem
canim benim ya kiyamamkizlaarr
peeffff ruhum skiliyooor
regl geldi :26:
hava kapalii :26:
ve ben Türkiyemmmmm i özlediiimmm
sizden ne haber
abret bebegim onlar saglikli olsun kuzum insallah tez zamanda göreceksin bitanemne zormus
arada bi gelri bana böyle dayanamiyacak gibi olurum
canim benim yagetırme aklıma cnm ya tam 8aydır görüşmüyoz burnumda kokuları annemın sacımı okşayışı ben gıderken bababım gızlı gızlı aglayısı
allah mekanini cennet eylesin nurlar icinde yatsin insallahkafa sisirme olrmu hic canim konsuyoruz iste ..
seni anliyorum insanlardaki su sevgimi gösterirsem simarir düsüncesini anlamadim anlamayacagimda ..
ne sacma oysaki her dakika kiymetli belki birdaha göremiyecegiz konusamiyacagiz
babam bir taneydi benim annemden cok severdim halada cook severim
baba deyince aklima gelen tek sey biz onun herseyiydik
ama gitti ...........
onu cook özledim nurlar icinde uyusun
o bizi hiiic üz edi elinden gelen herseyi yapti insallah o da oldugu yerde huzur icindedir .................
sanada fadimecim insallah güzel bi hafta olur canimHerkese günaydınlarrrr
İşler çok, bir selam vereyim dedim, herkescikler iyidir umarım, fırsat bulunca geçmişi okumaya çalışacağım. Hafta sonu biraz kaçamaklı geçse de, yeni bir hafta ile buradayız, yine yeni yeniden başlama vakti, herkese güzel bir hafta diliyorum
insallah canim insallahGünaydııınnn
Çok güzel bir hafta olsun,güneş çıksın,hava ısınsın artık ve hepimiz 1-2 kg verelim bu hafta inş
selam minemgünaydın kızlar
olsun birakmiyalim ipin ucunu canim bende cok yedim sistim bu hafta düzeltecegiz insallahgünaydın kızlar nasılsınız
bu hafta giremedim nete..epey morelim bozulmuştu diyette kaynadı arada..epey yedim
pazar ölçüldüm aynı yerimde saymışım bu hafta..
kilo veren arkadasları tebrik ederim
günaydın kızlar mutlu sabahlar güzel birgün geçirmek dilegıyle
Günaydınlarrrr... herkesleree.. kahvaltılarımızı yaptık, kahve zamanı gibi sankii..
aman iyi ol tatlim aglayinca insan rahatliyor canim atma icinegünaydiin kizlaar
dün agladim agladim sonra aldim arabayi vinnnnnn
önce 1 paket pisss bisey aldim:26:
sonra nehir kenarina acikta orda agladim tüttürdüm
ordan arkadasaa
arkadasim bir hafta bile omamisti beni göreli
ama bana dediki sen kilomu verdiin
ay sevindim iyi geldi
sonra geldim eve vurdum kafayi yattimm
biraz daha iyi gibiyim sükür
konus konus ondan sonra cik dekız suzı cık artık şu geçmişten
canim cok icme senin icin aradim bu cikti :26:tarıfını aldım nasılsa bende şoklanacam
bıde cnm benım içtiğim su 3.5 lıtreyı geçıyo dıyetısyenın ne kadar su içmeyi öneriyor fazlasının zarırı varmıkı
evet vazgecmek yok canimHafta sonu fazla kaçırma konusunda yalnız olmadığımı görünce içime su serpildi..
Ama elbette ki vazgeçmek yok
regl olman iyi olmus neslim bari dügünde rahatsizlikvermez tatlimselam kızlar nasılsınız?
hafta sonu giremedim
malum bu hafta düğün var alışverişdi falandı filandı
yoruldum
sonunda karar kıldım giyeceklerime
hayırlısıyla bir geçseydi şu düğünde
bide c.tesi regl oldum bildirim sonrası
en azından düğünden önce olması iyi oldu
inşallah birazcıkda kilo veririm şu 4 gün
bu hafta ben perşembeden gideceğim bildirimimi de size perşembe sabahı yaparım
cuma kına gecesi c.teside nikah
siz neler yapıyorsunuz çok konuştum ben
suzi geçmişlere karışınca muhtemelen hafta sonuna doğru anca burda olurçok çene yaptık çünkü
ha gayret suzi beyenerek geliyon azkalmış buraya gelmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?