ben regl olmadanda sapittim canim :18:kızlar tünaydın...
bu sefer regl beni mahvetti :18::18:
bi tatlıya bi tuzluya saldırıyorum cumadan beri(ilk günüydü)+1 kg dum bu sabah
hakket bitiremedim mine
amin canım
bende öyleyim arada terelellilerim tutar
umarım devam ediyordur kaçırma canım
küçüklere daha fazla şey var
selam canım
yorucu günler olur düğün telaşıyla
bizimde haftasonu hareketli geçit
yarında mersine alışverişe gidecez sanırım
gezmek iyide çabuk yoruluyorum ben
cumartesi eşim söyledi indirim var diye hersene alırız baya bişeyler
temizliği falan hallettim hemen gittik
sanki oyuncak almıyoruz
eşimin yeğenlerine falanda aldık
iyi oldu sevindiler
migrosta scooter var bak uygun fiyatı 16 liraylı aldık çok sevdi gökçe gece rüyasında skotum nerdee diyordu
onun dışında bebek çeşitleri, raket , mikrofon vardı bide onuda çok sevdi araba, kitap çeşitleri falan aldık işte
ben hemen reklamımı yapayım sana tariflerimi vereyim
yap uygula ekmekler çöpe gitmesin
Bayat Ekmekli Omlet - Nefis Yemek Tarifleri
Ekmek Köftesi - Nefis Yemek Tarifleri
bide ekmekli top oda yakında yayınlanacak
sabahtan beri burda
bitiremedi geçmişi
bi keresinde esim almis keci peyniriyok dayanamam onunkini yerim ben en iyisi ekmekkızartmak daha masum
kız burda bebekleriçin yazıyoevet kaynatırkende keçi koktu evler.ev sahibi üst kattakikomşuyada verdi o naptı bilmiom samimi olmadığımız için sormadım.annemde dedi kestirip lorpeyniri yap.ölede yapsam kim yicek.misafir geldiğinde poça yaparım desem onlarada kokarmı bilmiyorum.teyzeyede alamam diyemedim kıramadım.87 yaşında bide sütü içemediğimizi anlatmaya kalksam yanmıştık kulakları duymuyor hiç.yoğurdun kıvamıda ineğinkine benzemiyor uzun uzun sakızlı muhallebi gibi oldu.kokusu olmasa yerdikte kokoyor.:26::26::26::26::26::26:
kolay gelsın tatlım
bı aksam gelmedınya şuraya hemen şu boğazını tutamadın demıhe benimki ben osmanlı erkeğiyim der.çekilir kenara hakkını yememama öle dövmesi falan yoktur bizimhiç birşeyimizi eksik etmemiştir fazlasıyla yapmıştır ama genede bi araya gelince tuhaf oluyo.hiçte üzülmüyorumbu duurma herşeyimi eşim tamamladı çok şükür.ona evlenirken kör kütük aptal aşık olmadım.sadece çok seviyordum.çümkü ilk tanıştığımızda iş arkadaşımdı 1,5 yıl sonra sevigli olmaya karar verdik bölede iyi oldu sanırım.evlendikten sonra aşık olması daha güzel bişeymiş.baştan olaydı artı yada eksilerini göremezdim
günaydın sanada gurbet bacı
anamben akşamyemeğini kaçırdım ipin ucunu.yemek çok yemdim ama bayatlamışbeyaz ekmekleri kızarttı eşim ziyan olmasın die yedik.kızarmış ekmeye dayanamıyorum.salatanın zeytin yağına banıpbanıp 2,5 dilim beyaz ekmek yedim.daha yedimde aslında neyse
bende şoklanırım cnm bişicık yapamazgurbet süpürgenin terkesine benide al geliom bacım bende
suzi geçmişlere karışınca muhtemelen hafta sonuna doğru anca burda olurçok çene yaptık çünkü
kız gurbet susak bu bacı şoklanıp gelirse yandık valla biliyon kafası kızınca şoklanıyo.bi bakarız gene liste başı kızdırmayalım bence
senin bu paylaştıkların benievde kahkahalarda güldürüyo ya sen çok yaşa
menü paylasmaya da baslamissin tatlimtarifene de bayildim cok lezziz görünüyor karni bahar gibi kabak la birde kasar üzerine dimi
güzel gidiyorsun seker
ay gecmis olsun canim ya elinin gözünde ne isi var
hosgeldin canim
kiz dur kendi kendi nazar deydirme
hosgeldin dedim herhalde :44:
aksam pilav yemezsen daha güzel olacak canim
hosgeldin canim
evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim
öyle yapayim minem sagol tatlimiyice sistim zaten
gecmis olsun tatlim :26:
hosgeldin canim
:26:
ahaha alemsin kizkurt de bari
is isden gecti artikbenide mahfetten 5 cekirdek oldu
siz ikiniz yokmussunuzsizi bi elime gecireyim
canim benim ya kiyamam
abret bebegim onlar saglikli olsun kuzum insallah tez zamanda göreceksin bitanem
canim benim yaoff
allah mekanini cennet eylesin nurlar icinde yatsin insallah
sanada fadimecim insallah güzel bi hafta olur canim
insallah canim insallah
selam minem
olsun birakmiyalim ipin ucunu canim bende cok yedim sistim bu hafta düzeltecegiz insallah
aman iyi ol tatlim aglayinca insan rahatliyor canim atma icine
konus konus ondan sonra cik debi dalayim dedim boguldum
canim cok icme senin icin aradim bu cikti :26:
Uzman Diyetisyen Banu Topalakçı: KİLOYA GÖRE SU İÇİLMELİ
Kişinin vücut kitlesine bağlı olarak su ihtiyacı değişir. Kilo yani hacim arttıkça vücudun suya olan ihtiyacı artar. Mesela 60 kiloluk biri günde 2 litreye kadar, 100 kilo olan 3-4 litreye kadar su içebilir ve içmeli de. Bundan fazlası zarardır. Böbrekleri yormaktan başka işe yaramaz. İçilen sıvı su olmalı. Nitekim su yerine içilen çay ve kahve vücuttan su kaybolmasına neden olur.
İç Hastalıkları ve Obezite Uzmanı Prof. Dr. Ziya Mocan: KALBİ VE TANSİYONU ETKİLER
Günde 4-5 litre su içilmesi zararlı. Fazla su tansiyon yüksekliğine, böbrek hastalıklarına, kalp yetmezliğine neden olabilir. Su ihtiyacı su ile karşılanır. Çay, kahve, gazoz, meyve suları her ne kadar sıvı olarak kabul edilse dahil hiçbir şekilde suyun yerini tutmaz. Öte yandan kişi susadığı zaman mutlaka su içmeli, susamadan da isteğe bağlı olarak su tüketilebilir.
İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Toksikolog Prof. Dr. Salih Cengiz: SUYUN FAZLASI ZEHİRLER
Maksimum 2 litrenin üzeri su fayda vermez. Bütün maddelerde fazlası zehirdir. Bu su için de geçerlidir.
evet vazgecmek yok canim
regl olman iyi olmus neslim bari dügünde rahatsizlikvermez tatlim
molaya bile ciktim daha gelemedim
beni topikde yanlis birakmayin ya Eki Görüntüle 691946 nereye kactiniz
kolay gelsın tatlım
bı aksam gelmedınya şuraya hemen şu boğazını tutamadın demı
bende şoklanırım cnm bişicık yapamaz
saol cnm evlılık yıldonumumuzu utladıgın için
su araştırması içinde teşk suzım
kız ben burdayım
birsey degil canimayy iyiki geldin canimmm yaa korkuyorum ben topikde tek olunca :18:
birsey degil canimayy iyiki geldin canimmm yaa korkuyorum ben topikde tek olunca :18:
korkma cnm bırısı gelırse bız ezerız onları
ezeriz dimikorkma cnm bırısı gelırse bız ezerız onları
brehhh ne çene valla sabahtan beriokumuş unutmamış hepsine tek tek cvp yazmaya üşenmemiş.ben senden alıntı yapıp cvp yazmaya üşendim tebrikler valla.düğüncüleride getirreydin buraya bi yere sıkıştırıdık bu bahane değil
ezeriz dimiaffetmeyiz
sen konusurken iyidin dimi sizleri sevdigimden siz bana nasil deger veriyorsaniz bende size deger vermeye calisiyorum canimcim dügünde her türlüsü vardin cok zayifindan tut en siskosuna kadar bi ara annem bak su halay cekene göbegi hop kalkiyor hop zipliyor:122: kiloluyum diye bi köseye sIkIsiyon git oyna diye kizdi
topık sana emanet cnm varmı yenı tıkınan haberıkızlar korkmayın karşınızda topiğin kadrolu bekçisi var.bi tuvalete giderken kalkıyom başındanonun dışında evde işimolsa bile açık bura ceptelefonu gibi gözetliyomkim gelmiş kim gitmiş kimkiminle tıkınmış
ezeriz dimiaffetmeyiz
sen konusurken iyidin dimi sizleri sevdigimden siz bana nasil deger veriyorsaniz bende size deger vermeye calisiyorum canimcim dügünde her türlüsü vardin cok zayifindan tut en siskosuna kadar bi ara annem bak su halay cekene göbegi hop kalkiyor hop zipliyor:122: kiloluyum diye bi köseye sIkIsiyon git oyna diye kizdi
ben hala kurtulamadım dünden beri gazlı bebekler gibi geziniyom gözlerimin içi yanıyo hiç halim yok gibi sağlam üşüttüm heralde daha kötü olmasam bare.benide al bugun spora geleytim senle tek başına olmuyo.
topık sana emanet cnm varmı yenı tıkınan haberı
ezerız cnm korkma sen
tmm cnm bundan böyle beraber spor edıyoz suranın bıde kamerası olsaydı açar beraber yapardık
yok umay geldi bi ara keçi yoğurtlu tarif verdi sağolsun gitiit.keçi deyince ağzıma garip bi tat gelmeye başladı :26::26::26:
ay valla ne iyi olurdu.biri bizi gözetliyor yarışması vardı ben küçükken.açar bakardık kim gizli gizli tıkınıyo kim spor yapıyo.kimin göbişi sarkmış,kimin totoşu fırlamış
bak dun tıkınmışsın zaten ağzında bısı gormeyım ona göre
bütün kızlar toplanıp spor saatı yapardık hop 1 2 dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?