70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar tünaydın...
bu sefer regl beni mahvetti :18::18:
bi tatlıya bi tuzluya saldırıyorum cumadan beri(ilk günüydü)+1 kg dum bu sabah
ben regl olmadanda sapittim canim :18:
hakket bitiremedim mine ben geldim kimse kalmadi topikde
bi keresinde esim almis keci peyniri üstünüde okumadim mis gibi salata yaptim anam salata diyorum niye böyle kokuyor üzerine peynir koymusdum cousinemde vardin ugg muggg dedik attik ya salatayi sonra annem geri kalanina börek yapti kokusu gitmisdin :44:

kolay gelsın tatlım
bı aksam gelmedınya şuraya hemen şu boğazını tutamadın demı
bende şoklanırım cnm bişicık yapamaz

beni topikde yanlis birakmayin ya Eki Görüntüle 691946 nereye kactiniz

saol cnm evlılık yıldonumumuzu utladıgın için
su araştırması içinde teşk suzım
kız ben burdayım

birsey degil canim ayy iyiki geldin canimmm yaa korkuyorum ben topikde tek olunca :18:

brehhh ne çene valla sabahtan beriokumuş unutmamış hepsine tek tek cvp yazmaya üşenmemiş.ben senden alıntı yapıp cvp yazmaya üşendim tebrikler valla.düğüncüleride getirreydin buraya bi yere sıkıştırıdık bu bahane değil

birsey degil canim ayy iyiki geldin canimmm yaa korkuyorum ben topikde tek olunca :18:

korkma cnm bırısı gelırse bız ezerız onları

kızlar korkmayın karşınızda topiğin kadrolu bekçisi var.bi tuvalete giderken kalkıyom başındanonun dışında evde işimolsa bile açık bura ceptelefonu gibigözetliyomkim gelmiş kim gitmiş kimkiminle tıkınmış

korkma cnm bırısı gelırse bız ezerız onları
ezeriz dimi affetmeyiz
sen konusurken iyidin dimi sizleri sevdigimden siz bana nasil deger veriyorsaniz bende size deger vermeye calisiyorum canimcim dügünde her türlüsü vardin cok zayifindan tut en siskosuna kadar bi ara annem bak su halay cekene göbegi hop kalkiyor hop zipliyor:122: kiloluyum diye bi köseye sIkIsiyon git oyna diye kizdi

ben hala kurtulamadım dünden beri gazlı bebekler gibi geziniyom gözlerimin içi yanıyo hiç halim yok gibi sağlam üşüttüm heralde daha kötü olmasam bare.benide al bugun spora geleytim senle tek başına olmuyo.

annelerde hepöledir zaten en şişkosunu bulur seçer bak şuna bide kendine kilolu dersin der.aslında zayıflarıda vardır ama o kilolu olana bakar.kız çağıraydın çekerdik beraber halayı.

topık sana emanet cnm varmı yenı tıkınan haberı

ezerız cnm korkma sen

tmm cnm bundan böyle beraber spor edıyoz suranın bıde kamerası olsaydı açar beraber yapardık

tmm cnm bundan böyle beraber spor edıyoz suranın bıde kamerası olsaydı açar beraber yapardık

ay valla ne iyi olurdu.biri bizi gözetliyor yarışması vardı ben küçükken.açar bakardık kim gizli gizli tıkınıyo kim spor yapıyo.kimin göbişi sarkmış,kimin totoşu fırlamış

ay valla ne iyi olurdu.biri bizi gözetliyor yarışması vardı ben küçükken.açar bakardık kim gizli gizli tıkınıyo kim spor yapıyo.kimin göbişi sarkmış,kimin totoşu fırlamış

bütün kızlar toplanıp spor saatı yapardık hop 1 2 dıye

bak dun tıkınmışsın zaten ağzında bısı gormeyım ona göre

bütün kızlar toplanıp spor saatı yapardık hop 1 2 dıye

sorma ya dün nası yedim o kızarmış ekmekleri ama allah ceza verdi yedin dedi ekmekleri damağımda yara çıkmış acıyo. evet tartı günü gibi spor günüdemi yapsak acaba:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…