70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma ya dün nası yedim o kızarmış ekmekleri ama allah ceza verdi yedin dedi ekmekleri damağımda yara çıkmış acıyo. evet tartı günü gibi spor günüdemi yapsak acaba:44::44::44::44:
tabı tutamadın boğazını sıcak sıcak saldırdın damanı yaktın oh olsun
suzi köşeye çekildi kız yeme o çekirdekleri gene

suzım gel yamacımıza:13::13:

bu esrada bi zayıfladı çirkinleşti.bu kadar kilo vermicek insan kötü oldu bazısına yakışmıyo bu kadar zayıflık

ay 2 gundur hıç cıs yemıyom sporumuda yapıyom oh
masallah
Valla maşallah kızlar
dimi ne cene var bizde
bosa gittim gecmise desene bidahakine bana özet gec kuzum ugrastirma beni
ay canim ya gaz i sal gitsin ya evde yanliz degilmissin camida ac nane limon kaynat ic canim bol vitamin c ye cok gecmis olsun tatlim
annelerde hepöledir zaten en şişkosunu bulur seçer bak şuna bide kendine kilolu dersin der.aslında zayıflarıda vardır ama o kilolu olana bakar.kız çağıraydın çekerdik beraber halayı.
dimi hakket niye öyle yapti :44: he ya geleydin ben cekindim zaten 1-2 kere oynadim sonra cok utandim
topık sana emanet cnm varmı yenı tıkınan haberı

ezerız cnm korkma sen
:13:

he öle yapayım bidahakine of işe başlarsam sizden nası ayrı kalcam bilmiom çok alıştım.gaz çıkartsam düzelcek belkide şişkinlik yapıp içimde geziyor işte.oynasaydın dökeydin kurtlarını hem zumba yapmış olurdun beşinci çekirdeyin artılarını verirdinay dayanamıcam halay çeken kafayıda eklicem

ay valla ne iyi olurdu.biri bizi gözetliyor yarışması vardı ben küçükken.açar bakardık kim gizli gizli tıkınıyo kim spor yapıyo.kimin göbişi sarkmış,kimin totoşu fırlamış
yok anam napcaksiniz benim ne yaptigimi allah allah haha
sorma ya dün nası yedim o kızarmış ekmekleri ama allah ceza verdi yedin dedi ekmekleri damağımda yara çıkmış acıyo. evet tartı günü gibi spor günüdemi yapsak acaba:44::44::44::44:
ay su günlerde herseyde seni buluyor canim ya :26:
suzi köşeye çekildi kız yeme o çekirdekleri gene
yok sistim yine davul gibi su ictim cay ictim kahve ictim corba ictim simdide uykum geldi birazdan cikacam sekerler bi 5-10 dakika sonra eger bugün erken yatmazsam gelirim yaniniza sohbete ama bugün karadayi var ona bi bakayim da
tabı tutamadın boğazını sıcak sıcak saldırdın damanı yaktın oh olsun

suzım gel yamacımıza:13::13:
geldim bebegim
bu esrada bi zayıfladı çirkinleşti.bu kadar kilo vermicek insan kötü oldu bazısına yakışmıyo bu kadar zayıflık
esra kim gi esra erolmu ya ne müge anli ya bakabiliyom nede esra ya

dün esimle survivor a bakiyoruz duygu ya takmis angelina jolie gibi kiz diye deli etti beni dedim senin gözler sesi bes görüyor herhalde neresi benziyo angelina jolie ye ya angelina jolie görmedin yada gözlerin bozuldu
iyi dedim sen al duyguyu bende cengiz i brad pitt e benzetiyorum onlan evleneyim adam daki kaslara bak dedim
cengiz sana mi bakcak dedi gicik bende duygu da seni bekliyordun dedim
sakasina takildik iste

kiz bu gaz atlayicimi ne sanki bendede gaz birikti gazman gibi oynasam egrirdin belki
bende cok zayıf sevmıyom kadının bıraz hatları bellı olacak

bekle makyajımı tazeleyım gelıyom

hayda durup dururken ne makjayi tazeliyon

kizlar kaciyom ben hem sIkIstim hem cikacam toparlanmam lazim öptüm cok bugün kendime sok yaptim cezanlandiracam kendimi yediklerimi tümüyle ya aksam yada yarin unutmazsam yazarim haftasonu yediklerimin cezasi insallah hemen cikar gider

o nası sohbet kız oyarım valla ne duygusu angelınası:44::44:
kız evdede makyajlamı oturuyon

he cnm benımkı her gunduz evde olunca güzel gozukuyum adama

ay ben öleyim hep bişey beni bulur bu aralar değil normal hayattada öle nerde ters insan,nerde çürük çarık hastalık hep beni bulur.he esra erol çok zayıfladı.ne zmandır bakmıyodum.sen kocanın pembe gözlüklerini :103::103::103::103::103: çıkar tv izlerken bukalemunlarıda koyun falan sanmadın.iskelet gibi ordakiler ne kötü oldular pek bakmıyom zaten bu seneki yarışmacılara sinir oldum bitane sevdiğim yok

gors tatlı gaz için çıkıyosan korkma bız duymuyoz

tamam canım görüşürük slm söyle viyanaya
o nası sohbet kız oyarım valla ne duygusu angelınası:44::44:

he cnm benımkı her gunduz evde olunca güzel gozukuyum adama

abowwww gündüz güzel gözüküyosan gece adam hayal kırıklığına uğramasın

gurbet,ftemiz bu haftaiddiadan çekiliyorum çıtır çıtır ekmeği görünce dayanamadım biraz yedimmmmm çokk üzgünüm.akşama hafif yerim diyordum ama arkadaş yemeğe çağırdı balık yicem..ama erken gidip balığı kendime fırında yapcam yağsız az tuzla...:18::18::18::18::18:

tolg_dyg beni geçmişsin 100 grmla tebrik ederim canım kıskandım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…