tabı tutamadın boğazını sıcak sıcak saldırdın damanı yaktın oh olsunsorma ya dün nası yedim o kızarmış ekmekleriama allah ceza verdi yedin dedi ekmekleri damağımda yara çıkmış acıyo. evet tartı günü gibi spor günüdemi yapsak acaba:44::44::44::44:
suzi köşeye çekildi kız yemeo çekirdekleri gene
masallah
ay 2 gundur hıç cıs yemıyom sporumuda yapıyom oh
Valla maşallah kızlar
bosa gittim gecmise desenekızlar korkmayın karşınızda topiğin kadrolu bekçisi var.bi tuvalete giderken kalkıyom başındanonun dışında evde işimolsa bile açık bura ceptelefonu gibi gözetliyomkim gelmiş kim gitmiş kimkiminle tıkınmış
ay canim ya gaz i sal gitsin ya evde yanliz degilmissin camida acben hala kurtulamadım dünden beri gazlı bebekler gibi geziniyom gözlerimin içi yanıyo hiç halim yok gibi sağlam üşüttüm heralde daha kötü olmasam bare.benide al bugun spora geleytim senle tek başına olmuyo.
dimi hakket niye öyle yapti :44:annelerde hepöledir zaten en şişkosunu bulur seçer bak şuna bide kendine kilolu dersin der.aslında zayıflarıda vardır ama o kilolu olana bakar.kız çağıraydın çekerdik beraber halayı.
:13:topık sana emanet cnm varmı yenı tıkınan haberı
ezerız cnm korkma sen
tabı tutamadın boğazını sıcak sıcak saldırdın damanı yaktın oh olsun
suzım gel yamacımıza:13::13:
masallah
dimi ne cene var bizde
bosa gittim gecmise desenebidahakine bana özet gec kuzum ugrastirma beni
ay canim ya gaz i sal gitsin ya evde yanliz degilmissin camida acnane limon kaynat ic canim bol vitamin c ye cok gecmis olsun tatlim
dimi hakket niye öyle yapti :44:he ya geleydin ben cekindim zaten 1-2 kere oynadim sonra cok utandim
:13:
bende cok zayıf sevmıyom kadının bıraz hatları bellı olacakbu esrada bi zayıfladı çirkinleşti.bu kadar kilo vermicek insan kötü oldu bazısına yakışmıyo bu kadar zayıflık
ay valla öle.ofekmekalmaya gitmem lazım bugun zor geliyor.kepekli ekmeğim bitii.gel kız beraber gidek.
yok anam napcaksiniz benim ne yaptigimi allah allah hahaay valla ne iyi olurdu.biri bizi gözetliyor yarışması vardı ben küçükken.açar bakardık kim gizli gizli tıkınıyo kim spor yapıyo.kimin göbişi sarkmış,kimin totoşu fırlamış
ay su günlerde herseyde seni buluyor canim ya :26:sorma ya dün nası yedim o kızarmış ekmekleriama allah ceza verdi yedin dedi ekmekleri damağımda yara çıkmış acıyo. evet tartı günü gibi spor günüdemi yapsak acaba:44::44::44::44:
yok sistim yine davul gibi su ictim cay ictim kahve ictim corba ictimsuzi köşeye çekildi kız yemeo çekirdekleri gene
geldim bebegimtabı tutamadın boğazını sıcak sıcak saldırdın damanı yaktın oh olsun
suzım gel yamacımıza:13::13:
esra kim gibu esrada bi zayıfladı çirkinleşti.bu kadar kilo vermicek insan kötü oldu bazısına yakışmıyo bu kadar zayıflık
bende cok zayıf sevmıyom kadının bıraz hatları bellı olacak
bekle makyajımı tazeleyım gelıyom
he öle yapayım bidahakine of işe başlarsam sizden nası ayrı kalcam bilmiom çok alıştım.gaz çıkartsam düzelcek belkide şişkinlik yapıp içimde geziyor işte.oynasaydın dökeydin kurtlarını hem zumba yapmış olurdun beşinci çekirdeyin artılarını verirdinay dayanamıcam halay çeken kafayıda eklicem
kiz bu gaz atlayicimi nehe öle yapayım bidahakine of işe başlarsam sizden nası ayrı kalcam bilmiom çok alıştım.gaz çıkartsam düzelcek belkide şişkinlik yapıp içimde geziyor işte.oynasaydın dökeydin kurtlarını hem zumba yapmış olurdun beşinci çekirdeyin artılarını verirdinay dayanamıcam halay çeken kafayıda eklicem
bende cok zayıf sevmıyom kadının bıraz hatları bellı olacak
bekle makyajımı tazeleyım gelıyom
o nası sohbet kız oyarım valla ne duygusu angelınası:44::44:yok anam napcaksiniz benim ne yaptigimi allah allah haha
ay su günlerde herseyde seni buluyor canim ya :26:
yok sistim yine davul gibi su ictim cay ictim kahve ictim corba ictimsimdide uykum geldi birazdan cikacam sekerler bi 5-10 dakika sonra eger bugün erken yatmazsam gelirim yaniniza sohbete ama bugün karadayi var ona bi bakayim da
geldim bebegim
esra kim giesra erolmu ya ne müge anli ya bakabiliyom nede esra ya
dün esimle survivor a bakiyoruz duygu ya takmis angelina jolie gibi kiz diye deli etti benidedim senin gözler sesi bes görüyor herhalde neresi benziyo angelina jolie ye ya angelina jolie görmedin yada gözlerin bozuldu
iyi dedim sen al duyguyu bende cengiz i brad pitt e benzetiyorum onlan evleneyim adam daki kaslara bak dedim
cengiz sana mi bakcak dedi gicikbende duygu da seni bekliyordun dedim
sakasina takildik iste
kız evdede makyajlamı oturuyon
ay ben öleyim hep bişey beni bulur bu aralar değil normal hayattada öle nerde ters insan,nerde çürük çarık hastalık hep beni bulur.he esra erol çok zayıfladı.ne zmandır bakmıyodum.sen kocanın pembe gözlüklerini :103::103::103::103::103: çıkar tv izlerken bukalemunlarıda koyun falan sanmadın.iskelet gibi ordakiler ne kötü oldular pek bakmıyom zaten bu seneki yarışmacılara sinir oldum bitane sevdiğim yokyok anam napcaksiniz benim ne yaptigimi allah allah haha
ay su günlerde herseyde seni buluyor canim ya :26:
yok sistim yine davul gibi su ictim cay ictim kahve ictim corba ictimsimdide uykum geldi birazdan cikacam sekerler bi 5-10 dakika sonra eger bugün erken yatmazsam gelirim yaniniza sohbete ama bugün karadayi var ona bi bakayim da
geldim bebegim
esra kim giesra erolmu ya ne müge anli ya bakabiliyom nede esra ya
dün esimle survivor a bakiyoruz duygu ya takmis angelina jolie gibi kiz diye deli etti benidedim senin gözler sesi bes görüyor herhalde neresi benziyo angelina jolie ye ya angelina jolie görmedin yada gözlerin bozuldu
iyi dedim sen al duyguyu bende cengiz i brad pitt e benzetiyorum onlan evleneyim adam daki kaslara bak dedim
cengiz sana mi bakcak dedi gicikbende duygu da seni bekliyordun dedim
sakasina takildik iste
kiz bu gaz atlayicimi nesanki bendede gaz birikti gazman gibi oynasam egrirdin belki
haydadurup dururken ne makjayi tazeliyon
kizlar kaciyom ben hem sIkIstim hem cikacam toparlanmam lazim öptüm cokbugün kendime sok yaptim cezanlandiracam kendimi yediklerimi tümüyle ya aksam yada yarin unutmazsam yazarim haftasonu yediklerimin cezasi insallah hemen cikar gider
tamam canım görüşürük slm söyle viyanayakiz bu gaz atlayicimi nesanki bendede gaz birikti gazman gibi oynasam egrirdin belki
haydadurup dururken ne makjayi tazeliyon
kizlar kaciyom ben hem sIkIstim hem cikacam toparlanmam lazim öptüm cokbugün kendime sok yaptim cezanlandiracam kendimi yediklerimi tümüyle ya aksam yada yarin unutmazsam yazarim haftasonu yediklerimin cezasi insallah hemen cikar gider
o nası sohbet kız oyarım valla ne duygusu angelınası:44::44:
he cnm benımkı her gunduz evde olunca güzel gozukuyum adama
tamam canım görüşürük slm söyle viyanaya
abowwwwgündüz güzel gözüküyosan gece adam hayal kırıklığına uğramasın
valla cnm ben her halımle guzelım gecede gündüzde hıh
cnmcım ben çıkıyom yemek yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?