70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sekerler canlar cıgerler cıtır htunlar gunaydın
ben karar verdım dugune kadar cok dıkkat etcem
valla kılo almıs hıssedıyorum kendımı
bıde gelınlk olmassa dıye korkuyorum
bıraaz sonra sıze planladıgım menumude yazcam bırazcık sporda yapmaya calıscam
3 kılocuk gıtse ya dugune kadar

menu

sabah

2 dılım kepek ekmegı
5 zeytın 2 kk peynır
1 tatlı kasıgı recel
helva ne kadar yedım hatırlamıyorum
4 tane patates kızartması
salatalık cay ( sbah fazla kacırdım farkındayım )

oglen

1 tabak mercımek yada kabak yemegı
yogurt
yaarım dılım ekmek

aara

1 portakal

aksam

corba az
yrım taabak yemek
yogurt yarım dılım ekmek

su

2 lıtre

nasıl:18:

http://www................/ulker-special-k-kraker.html al ban canım bunlar işte öle diyet bisküvileri gibi kötü değil tadı migrostan buldum bende yeni çıkmış galba
yok bacım ben 8. aya giriyom uyku sorunundan vaz geçiremedim adamı sinirlenmmesakin ol
benimmobilyalar öle istediğimgibi gelmedi pazartesi alıcaklar mışartık sanırım bütün yakaodasını iş çıkcak gene bana

kız ekmek yemedim diyorum iyi okugerçi yemedimde noldu bu sabah bi tartıldım 4.800 olmuş 500 gram bi gecede yemediğim nerden aldı aacaba.kesin ödem tutuyom ben dün yediklerimle en azından yerimde saymamlazımdıamayok benim vucudum +500 übiyerlerinden yaratmışdahada morelim bozuk bugun herşeyi yiyesim var

he öle oldu valla galba demek istiyorumama bu uyku problemi evlendiğimiz günden beri var
anam buda oycukesildi baaşımıza dur bakcam şimdik
ay ay keşke dökeydim o zman her gece dökmem gerek ama.ben zzaten bütün gün yanlız evde onu bekliyorumkimsemyok muhabbet etcek ev bomboş o gelince ortak bişey yapacaz uyuyor.dayanamıyorum.odakendince haklı bende haklıyım.Acil iş bulmam lazım

ben düğüne yakın 2 kilo almıştım.allahtan gelinliğin arkası ipliydi

onu beyeniyonuz bacılar o sayfaya girip üstteki kutucuklarda bebek resimleri var ona tıklayın orda duygunun ismi yazan bir bebek resmi var böle çok tatlı elinde mama kaşığıyla mama yerken onu beyeniyonuz sercan bebek ismi

Son düzenleme:
haftasonu buranın sessziliği öldürüyo beni bağırınca yankılanıyo her yer

suzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiii,zi zi zi zi zizi zi zi zi

gurrbetttttttttttttttttttttttt et et et et et et et

balkaymakkkkkkkkkkkkkk ak ak ak ak ak ak ak

bak sesim geri dönüyo son heceler

ay ben dün o yediklerimle +500 ü neredmden çıkarttım acep bir gecede şimdibalkaymak gibi bende topikle konuşacam

ayy vallahi kimsecikler yok hafta içi takip edemiyo,m sayfaları e tabi milletin çocu var kocası var ondan böyle bende evlencem işte o zaman bende gelmicem görceniiizzzz

ayy bende sen gıbı olcam heralde

buldum begendım masallah

Bu hafta çok güzel bir rakam göreceksin emin ol

ayy vallahi kimsecikler yok hafta içi takip edemiyo,m sayfaları e tabi milletin çocu var kocası var ondan böyle bende evlencem işte o zaman bende gelmicem görceniiizzzz
valla ben gece yatakta telden bile açıp okuyom taktınmı takarsın buraya kilolarıda aldınmı mecburrrrrrrrrrrr napacan gelecennn ne çektik biz be bu boş topikten
ayy bende sen gıbı olcam heralde

buldum begendım masallah

ne demek istiyon sen bakim senin gibi olcam derken çok üstme alındım şişko sandım kendimi değilim aslında

Noldu kız ?
kimi dövcez ?

Doğru söylüyosun göbek başını alıp gidince mecbuuurrrr :) bende şu anda avm de kahve dünyasında türk kahve mi içiyorum (yanında verdikleri çikolatalı lokuma elimi bie sürmedim ) bi yandanda takipteyim :)

kıızz o anlamda demedım
sen gıbı kılo alcam demek ıstedım
pardon sekerım

Günaydn kızlar,
Cumartesi mesaisi olanlar gelsin, ben burdayım
Hafta sonu diye çok kaçırmayın bakın bunun bir de cuması var ona göre yiyin, liste aklınıza gelsin kaçamak yaparken

ay ben bugün aç kaldım resmen , mamamı evde unuttum cıss yiyeceğime aç kalırım daha iyi

kıızz o anlamda demedım
sen gıbı kılo alcam demek ıstedım
pardon sekerım

hıhhh anladım ben :99::99::99:çok panik yapma böle daha çok şişersin ben hiç heycanlanmamıştım tekirdağdada düğün olmuştu.ne zmna izmirdeki düğünde sahneye çıktık o giriş müziği ve atmosferle çok heycanlanmıştım ay keşke evlensem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…