http://www................/ulker-special-k-kraker.html al ban canım bunlar işte öle diyet bisküvileri gibi kötü değil tadı migrostan buldum bende yeni çıkmış galbavalla benim öküze okadar sinirliyim ki ama yemem insallah heleki onun yüzünden yemiycem tamam düsünüyordum koca pideyi birseylere banip yemegi ama senin yazindan sonra vazgectim :105:
1 tane but az degilmi canim :26:
ellerine saglik betülümm
hic sorma niye yaptiimi bende bilmiyorum hem kendimede kiziyorum ama sinirden yemege vurcam diye de korkuyorum
ha abinler tamam canimevet sen gönderecekdin ben satacakdim burda
uy bellki gözden kacmistir kiz sende birilerini alinti yap kesin cevap gelir bos yere yazdinmi bazen kacabiliyor
ana iyimis kiz resmini eklesende bende alsam kriz anlarinda bende yerim buluabilirsem tabii
gel beraber sinirlenelim benimde heryerimden duman cikiyor sinirden
yok bacım ben 8. aya giriyom uyku sorunundan vaz geçiremedim adamı sinirlenmmesakin olyalan söyleyen insandan nefret ediyorum burnumun tipimdeki bile bile bana yalan söylüyor
ya kac kere yakaladim halen yalan halen yalanben zaten böyle salak olmasaydim bunlarin hc biri basima gelmesdin
hayatimin esekligini ettim ve halen cekiyorum adam olur diye bekle sen daha cok beklersin
benimmobilyalar öle istediğimgibi gelmedi pazartesi alıcaklar mışartık sanırım bütün yakaodasını iş çıkcak gene banaaboww köpürmüşüz :) sakin ol sakin at kafasına bişey gitsin
herkesin canı sıkkın bugün anlaşılan şu saatlerde bende fotoğrafçıya köpürmekle meşgulum salak adam kalktı bana dedi fazla para almışım gidiyorum adam yok ortada kız diyo yanlış almamıştır falan filan para vermesinler diye ayak yapıyolar nişan cd sinden bir kopya daha istedik bi açtım cd yi bozuk takılıyo hep çizik çizik parayı alana kadar herkesin işi ondan sonrası hep sallama ne biçim insanlar anlamıyorum
cok degilse birsey olmaz canim
görürsün canim insallahh
güzel canim keske meyvada yesen :26:
güzel canim
neyse suzim olan oldu ama artik yapma lütfen
güzel canim
ellerine saglik canim
ne kusuru
ben seni birkac kez alintiladim ama görmedin galiba
:113::113::113:
off suzimm ya kiyamammm sanaaa :26:
he öle oldu valla galba demek istiyorumama bu uyku problemi evlendiğimiz günden beri varAy canım yaaaa sakin ol, kalkıp hemen spor yapaydın keşke, dün yapmadın madem bak bugüne ceza veriyorum sana 30 dk.en azından spor yapacaksın, söz mü
Ellerine sağlık canım, çok güzel listemiz, kilo veren herkese de tebriklerrrrr
Aman canım da canım, darılma kırılma topik o kadar yoğun olunca arada kaynamışsındır
Kız dedim sana o kadar nazar etcen anlatma kocanıkızma bakalım sakin ol yoruluyordur adamcağız.
anam buda oycukesildi baaşımıza dur bakcam şimdikabababa liste için ellerine sağlık canım, ugrasıyorsun bızım ıcın saolasın.. alıntılayamıorum cunku artık topiğin hızına yetişemiyorum
suzicim, sinirlenmişsin yapma kuzum, kendine yazık.. Su akar yatağını bulur..
bir de canlarım birazdan Çeşme'ye gidiyoruz iki gunluk dınlence, Tolga oğluşum yarışmaya katıldı face'ten girip beğenirseniz seviniriz..
Facebook'ta LANSİNOH'un sayfasına giriyoruz.. sağ tarafta Başkalarının gönderilerinde Duygu ALTINOLUK DÜZTAŞ'ı bulup Tolga'mı beğeniyoruz
https://www.facebook.com/pages/LANSINOH/115406613801?fref=ts
beni de ekkleyın faceten anacım..
ay ay keşke dökeydim o zman her gece dökmem gerek ama.ben zzaten bütün gün yanlız evde onu bekliyorumkimsemyok muhabbet etcek ev bomboş o gelince ortak bişey yapacaz uyuyor.dayanamıyorum.odakendince haklı bende haklıyım.Acil iş bulmam lazımyapma böyle kaçamak olmuş bidaha olmazsa telafisi var
hayır tabiiikiiii
o soğuk suları kafasından aşağı dökeydin de uyanaydıo kadar kusur kadı kızındada bulunur canım sıkma canını
nerden beğenilcekkine :44:
sekerler canlar cıgerler cıtır htunlar gunaydın
ben karar verdım dugune kadar cok dıkkat etcem
valla kılo almıs hıssedıyorum kendımı
bıde gelınlk olmassa dıye korkuyorum
bıraaz sonra sıze planladıgım menumude yazcam bırazcık sporda yapmaya calıscam
3 kılocuk gıtse ya dugune kadar
haftasonu buranın sessziliği öldürüyo beni bağırınca yankılanıyo her yer
suzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiii,zi zi zi zi zizi zi zi zi
gurrbetttttttttttttttttttttttt et et et et et et et
balkaymakkkkkkkkkkkkkk ak ak ak ak ak ak ak
bak sesim geri dönüyo son heceler
ayy bende sen gıbı olcam heraldehe öle oldu valla galba demek istiyorumama bu uyku problemi evlendiğimiz günden beri var
anam buda oycukesildi baaşımıza dur bakcam şimdik
ay ay keşke dökeydim o zman her gece dökmem gerek ama.ben zzaten bütün gün yanlız evde onu bekliyorumkimsemyok muhabbet etcek ev bomboş o gelince ortak bişey yapacaz uyuyor.dayanamıyorum.odakendince haklı bende haklıyım.Acil iş bulmam lazım
ben düğüne yakın 2 kilo almıştım.allahtan gelinliğin arkası ipliydi
onu beyeniyonuz bacılar o sayfaya girip üstteki kutucuklarda bebek resimleri var ona tıklayın orda duygunun ismi yazan bir bebek resmi var böle çok tatlı elinde mama kaşığıyla mama yerken onu beyeniyonuz sercan bebek ismi
benım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
bugün sadece yarım kiloyu görünce üzüldüm ama sonra topladım kendimi giyindim spor salonuna gittim normalde 1 saat kadar spor yapıyodum ama bugün 1 saat 45 dakika kadar spor yaptım daha fazla hareket etmeye çalıştım yediklerme dikkat ettim akşam daha az yedim suyu ihmal ediyordum bugün tam 2 ltreyi tamamladım
valla ben gece yatakta telden bile açıp okuyom taktınmı takarsın buraya kilolarıda aldınmı mecburrrrrrrrrrrr napacan gelecennn ne çektik biz be bu boş topiktenayy vallahi kimsecikler yok hafta içi takip edemiyo,m sayfaları e tabi milletin çocu var kocası var ondan böyle bende evlencem işte o zaman bende gelmicem görceniiizzzz
ayy bende sen gıbı olcam heralde
buldum begendım masallah
Betül görmemiş olabilir tatlım, çok çene yapıyoruz malum
Sen bildirim yaptın mı mesajla ??
yalan söyleyen insandan nefret ediyorum burnumun tipimdeki bile bile bana yalan söylüyor
ya kac kere yakaladim halen yalan halen yalanben zaten böyle salak olmasaydim bunlarin hc biri basima gelmesdin
hayatimin esekligini ettim ve halen cekiyorum adam olur diye bekle sen daha cok beklersin
Bu hafta çok güzel bir rakam göreceksin emin ol
valla ben gece yatakta telden bile açıp okuyom taktınmı takarsın buraya kilolarıda aldınmı mecburrrrrrrrrrrr napacan gelecennn ne çektik biz be bu boş topikten
ne demek istiyon sen bakim senin gibi olcam derkençok üstme alındım şişko sandım kendimi değilim aslında
Günaydn kızlar,
Cumartesi mesaisi olanlar gelsin, ben burdayım
Hafta sonu diye çok kaçırmayın bakın bunun bir de cuması var ona göre yiyin, liste aklınıza gelsin kaçamak yaparken
kıızz o anlamda demedım
sen gıbı kılo alcam demek ıstedım
pardon sekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?